Hirdetés

Minden, amit a Széchenyi Újraindítási Beruházási Hitel igénylése előtt érdemes tudnod!

2021.09.23.
Szerző: Horák Árpád

Egy beruházás minden vállalkozás számára komoly döntés. Beruházással a cég növekedési pályán maradhat, fejlődhet, és még nyereségesebbé válhat. Néha a beruházásokat nem egyszerű saját forrásból megvalósítani, egy gazdasági visszaesés lenullázhatja a cég tartalékait.

Minden, amit a Széchenyi Újraindítási Beruházási Hitel igénylése előtt érdemes tudnod!

Ilyen helyzetben is igény lehet a fejlesztésre. A fejlesztéseket külső források bevonásával is megvalósíthatjuk, például egy pénzintézethez fordulhatunk segítségért. Megoldás lehet a Széchenyi Újraindítási Beruházási Hitel igénylése is. Megnéztük, mit érdemes tudnunk erről a lehetőségről. Íme, a részletek.

Széchenyi Újraindítási Beruházási Hitel

A Széchenyi Újraindítási Beruházási Hitel széles körben felhasználható beruházási célokra, és a hozzá tartozó forgóeszközök beszerzésére. Ez a hitel a kapacitások bővítésére használható, így elősegíti fejlesztési terveink megvalósítását. Vásárolhatunk vagy építhetünk ingatlant, vagy fejleszthetjük a meglévőt. Új vagy használt gépeket, berendezéséket is vásárolhatunk. Vásárolhatunk részvényt, üzletrészt vagy részesedést szerezhetünk egy vállalkozásban. A hitelkeret húsz százalékáig akár forgóeszköz-beszerzésre is fordíthatjuk a hitelt.

A Széchenyi Újraindítási Beruházási Hitel állami kamat és költségtámogatással igényelhető, akár egy milliárd forintig. A futamidő akár tíz év is lehet. Igényelhetünk Széchenyi Újraindítási Beruházási Hitelt, ha nincs lejárt köztartozásunk és nincs lejárt hiteltartozásunk. Mivel beruházási hitelről van szó, rendelkeznünk kell saját erővel is. Ennek a mértéke minimum tíz százalék. A beruházás nyereségessé válását támogatja, hogy a hitel törlesztését csak két év türelmi idő után kell elkezdenünk. A hitel fő biztosítéka a Garantiqa Zrt.

Ha szeretnénk Széchenyi Újraindítási Beruházási Hitelt, azt az ország közel kétszáz pontján megigényelhetjük. Rendelkezésünkre állnak a KAVOSZ Zrt-nél, a Kereskedelmi és Iparkamara irodáiban és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségénél is. A regisztráló irodákban az ügyintéző segít a kérelem benyújtásában. Lényeges feltétel, hogy a vállalkozásunk nem lehet tartósan veszteséges, és nem lehet köztartozása. Szükségünk lesz nemleges adóigazolásra és bevallásokra, főkönyvi kivonatokra, éves beszámolókra. Kellhet még cégkivonat és társasági szerződés is. A regisztrációt követően az igénylés továbbításra kerül az általunk választott pénzintézethez, ahol a pozitív hitelbírálat után megnyitják számunkra a hitelkeretet vagy folyósítják az összeget.

Széchenyi Újraindítási Beruházási Hitel már bizonyított. Ha úgy érezzük, hogy hasznos lehet a vállalkozásunknak, akkor keressünk fel egy regisztráló irodát, és indítsuk el az igénylést.

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Prémium250 Kölcsön Számlával

THM

7,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 6.000.000 Ft

§

Provident Heti Kölcsön

THM

24,5% - 24,6%

Futamidő

57 - 110 hét

Hitelösszeg

40.000 Ft - 570.000 Ft

§

Fapados Kölcsön

THM

14,90% - 19,90%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Mi a különbség az új Széchenyi folyószámlahitel és a sima folyószámlahitel között?

Mi a különbség az új Széchenyi folyószámlahitel és a sima folyószámlahitel között?

2020.07.21.

A legfontosabb különbség az új Széchenyi folyószámlahitel és egy hagyományos, a lakosság számára is elérhető folyószámlahitel között, hogy az előbbit csakis vállalkozások igényelhetik. Magánemberként kizárólag a lakossági folyószámlahitelekhez férsz hozzá, hiszen az új Széchenyi folyószámlahitelt csak cégnévre adják ki.

Tovább olvasom
Kedvező kamatozású vállalkozói hitelek – használd ki a lehetőségeket!

Kedvező kamatozású vállalkozói hitelek – használd ki a lehetőségeket!

2020.08.04.

Új céget alapítanál, de szükséged lenne némi tőkeinjekcióra, hogy megvalósítsd az álmaidat? Esetleg a már meglévő vállalkozásodat szeretnéd fejleszteni? Kedvező kamatozású vállalkozói hitelkonstrukciók várnak, amelyek segíthetnek beindítani az üzletedet, és általuk könnyebben érheted el a céljaidat!

Tovább olvasom
Hitel kezdő vállalkozások részére – oldalunkon igényelheted!

Hitel kezdő vállalkozások részére – oldalunkon igényelheted!

2020.07.28.

Hitel kezdő vállalkozás számára? Nem lehetetlen, sőt, oldalunkon egyszerűen igényelheted is!

Tovább olvasom
Új Széchenyi hitelekről részletesen

Új Széchenyi hitelekről részletesen

2020.07.10.

Vállalkozással keresed a kenyeredet, és szükséged lenne valamilyen fejlesztéshez egy nagyobb pénzösszegre? Esetleg egy kisebb likviditási gondot szeretnél megoldani, vagy szeretnéd biztonságban tudni magad egy bármikor hozzáférhető összeg által? Akkor az új Széchenyi hiteleket neked találták ki!

Tovább olvasom