A Budapest Bank személyi kölcsöne oldalunkon már elérhető!

2020.07.04.

A Budapest Bank személyi kölcsöne új hiteltermék, amit a korábbiak alapján, de a legújabb igényekre fejlesztettek ki. A jelenlegi, járványveszélyes helyzet nem állította le a banki konstrukciók megjelenését, csupán módosította a lehetőségeket, és ehhez mindenkinek, így a pénzintézeteknek is alkalmazkodni kell, azaz szükséges az online lehetőségek fejlesztése is.

A Budapest Bank személyi kölcsöne oldalunkon már elérhető!

Budapest Bank személyi kölcsöne új hiteltermék, amit a korábbiak alapján, de a legújabb igényekre fejlesztettek ki. A jelenlegi, járványveszélyes helyzet nem állította le a banki konstrukciók megjelenését, csupán módosította a lehetőségeket, és ehhez mindenkinek, így a pénzintézeteknek is alkalmazkodni kell, azaz szükséges az online lehetőségek fejlesztése is. Elsőként oldalunkon ismerkedhetsz meg a Budapest Bank személyi kölcsöneinek legfrissebb változataival – az alábbiakban részletezzük őket.

Budapest Bank személyi kölcsöneinek legújabb típusai a legtöbb tulajdonságukban megegyeznek a korábbi verziókkal, hiszen a feltételeik, vagyis a 18. betöltött életév társigénylővel, 21. betöltött életév önálló igénylőként, az állandó, magyarországi, bejelentett lakcím, és a minimum 6 hónap munkaviszony nem változtak, valamint a KHR listán való szereplés, mint kizáró ok is megmaradt, emellett pedig szintén fedezetlen, szabad felhasználású hitelkonstrukcióról beszélünk, ám a többi tulajdonságot tekintve jelentős az előrelépés.

Budapest Bank személyi kölcsöneinek kondíciói rengeteget változtak, és mondhatjuk, hogy előnyükre. A THM 7,3-24,9% lehet, aminek alsó értéke a piac egyik legkedvezőbb ajánlata. A futamidő gyakorlatilag ugyanaz, mint általában, ami nem meglepő: 12-84 hónap, az igényelhető hitelösszeg pedig 200.000 forinttól 6.000.000 forintig lehetséges.

Budapest Bank személyi kölcsönei már 150.000 forint nettó jövedelemmel igényelhetőek, van azonban egy kivétel is: a Prémium Kölcsön, amelynek esetében a minimum szint nettó 250.000 forint, és ha meghaladja a nettó 400.000 forintot, akkor az igénylő ügyfél további kedvezményeket vehet igénybe, bár ehhez egy további feltételt kell teljesítenie. Ez azonban nem lehetetlen, hiszen csupán arról van szó, hogy a számláját a Budapest Banknál vezeti, a vagy hajlandó bankot váltani, mivel ez a hitelkonstrukció kizárólag a Budapest Banknál vezetett folyószámlával vehető igénybe.

Fontos még megemlíteni, hogy vállalkozók számára is elérhetőek a Budapest Bank személyi kölcsöneinek legfrissebb változatai, de csak abban az esetben, ha képesek minimum 1 éves vállalkozói múltat igazolni.

Ha felkeltették az érdeklődésedet a Budapest Bank személyi kölcsönei, hasonlítsd őket össze a bankok jelenleg elérhető ajánlataival!. Oldalunkon ezt könnyedén megteheted, és ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

További blogbejegyzések

Kölcsön azonnal, online

Kölcsön azonnal, online

2020.07.04.

Kölcsön azonnal? Lehetséges. Elég hozzá egy jó online kapcsolat, és gyakorlatilag bármit el tudunk intézni otthonról, gyorsan és rugalmasan. Lássuk, hogyan működik, mik a feltételei az online személyi kölcsönnek!

Tovább olvasom
Fogyasztóbarát lakáshitel feltételei

Fogyasztóbarát lakáshitel feltételei

2020.07.04.

A fogyasztóbarát lakáshitel feltételei azok, amelyek kiemelik ezt a típust a többi lakáshitel közül. Csak azok a kölcsönök viselhetik ezt a jelzőt, amelyek egy sor kritériumnak megfelelnek.

Tovább olvasom
Általános tudnivalók a személyi kölcsönökről

Általános tudnivalók a személyi kölcsönökről

2020.07.04.

A személyi kölcsönök nagyon elterjedt hitelezési formák. Népszerűségüket egyszerűségüknek és a gyors ügyintézésnek köszönhetik, illetve az is fontos szempont, hogy általuk fedezet nélkül juthatunk szabadon felhasználható pénzösszeghez. Általános tudnivalók.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön kalkulátor használata

Személyi kölcsön kalkulátor használata

2020.07.04.

A személyi kölcsön kalkulátor egy olyan program, amelynek segítségével részletes információkat kérhetünk a bankok hitelajánlatairól.

Tovább olvasom