Hirdetés

Sürgősen pénzre van szükséged? Ismerd meg a Cofidis Fapados Kölcsönét!

2022.12.30.
Szerző: Csongrádi Richárd
Utoljára módosítva: 2022. december 14. 10:35

A Cofidis Fapados Kölcsöne érdemes lehet a figyelmedre, ha gyorsan szeretnél egy nagyobb összeghez jutni!

Sürgősen pénzre van szükséged? Ismerd meg a Cofidis Fapados Kölcsönét!

A Cofidis Fapados Kölcsön már régóta elérhető a bank kínálatában, hiszen népszerű, ami nem is véletlen, hiszen számos előnnyel rendelkezik: nagy összeghez is hozzájuthatsz a segítségével, és ezt nagyon gyorsan el is intézheted. Ha személyi kölcsönt keresel, érdemes elgondolkodnod rajta, épp ezért részletesen bemutatjuk neked a Cofidis Fapados Kölcsönét!

A Cofidis Fapados Kölcsönének kondíciói

A Cofidis Fapados Kölcsön szabadon felhasználható, mint minden személyi kölcsön, a hasonlóságoknak azonban ezzel vége is, hiszen minden egyéb tulajdonságában különbözik a versenytársak ajánlataitól.

A Cofidis Fapados Kölcsöne esetében a THM 15,4-29,4%, a futamidő 36-84 hónap, azaz 3-7 év lehet, az igényelhető hitelösszeg minimuma 800 ezer forint, a maximuma pedig 10 millió forint lehet. A hitel igénylése nem igényel ingatlanfedezetet, csupán a bank feltételeit kell teljesíteni hozzá, és akár online is igényelheted.

A Cofidis Fapados Kölcsönének előnyei

A Cofidis Fapados Kölcsönének igénylése esetén nem kötelező folyószámlát nyitnod a banknál, illetve nem szükséges a jövedelmedet a bankhoz utaltatnod, a kamat pedig a futamidő végéig fix. A hitel előminősítése gyors, ahogy a teljes folyamat is: mindössze 24 órán belül meg is kaphatod az igényelt hitelösszeget.

A plusz szolgáltatásokért csak azoknak kell fizetniük, akik azokra valóban igényt tartanak, vagyis, ha neked nincs rájuk szükséged, a bank nem erőlteti azokat, így pedig fizetned sem kell értük. Emellett érdemes tudnod, hogy a Cofidis Fapados Kölcsönét akkor is igényelheted, ha szerepelsz a KHR negatív adóslistáján, de passzív státuszban, és akkor is, ha egyéni vállalkozóként dolgozol.

Érdemes még megemlíteni, hogy a Cofidis Fapados Kölcsönének igénylése akár teljesen online is történhet. Ehhez nincs szükséged másra, mint egy eszközre, amivel elérheted az internetet, vagyis egy számítógépre, laptopra, tabletre, vagy mobiltelefonra, illetve fontos a webkamera és a mikrofon is, hiszen ezekre a videós azonosításhoz szükség lesz, valamint a szükséges dokumentumokkal is rendelkezned kell a videohívás során, hiszen azokat fel kell majd töltened a hitelbírálathoz. Ha mindennel megvagy, a folyamat mindössze 20-30 percet vesz el tőled, és a hitelt is gyorsan megkaphatod!

A Cofidis Fapados Kölcsönének feltételei

Amennyiben úgy döntesz, hogy leadod az igénylésedet a Cofidis Fapados Kölcsönére, akkor a szokásos feltételeket teljesítened kell, azaz a betöltött 18. életév, az érvényes személyazonosító okmányok, a bejelentett, állandó, magyarországi lakcím mindenképp szükséges lesz.

A minimális nettó jövedelemre vonatkozó elvárás nettó 130 ezer forint – ezzel azonban csak alacsonyabb hitelösszeget kaphatsz a JTM-szabályozás miatt –, legalább 3 hónapos munkaviszonyodnak kell lennie a jelenlegi munkahelyeden, vagy nyugdíjasnak kell lenned, és persze a 18. életévedet is be kell töltened az igénylés előtt.

Ezeken túl természetesen az állandó, bejelentett, magyarországi lakcím és az érvényes személyazonosító okmányok megléte is szükséges, továbbá rendelkezned kell egy saját névre szóló bankszámlával, és a jövedelmednek arra kell érkeznie.

A Cofidis Fapados Kölcsönének igényléséhez szükséges dokumentumok

A dokumentumok listája nem hosszú, ahogy azt szinte minden személyi kölcsönnél megszokhattuk; csupán a következőkre lesz szükséged:

  • a fentebb már említett érvényes személyazonosító okmányok egyikére (személyi igazolvány, jogosítvány, vagy útlevél),

  • lakcímkártyára,

  • munkáltatói jövedelemigazolásra,

  • és a legutóbbi három hónapra vonatkozó bankszámlakivonatokra.

Ha mindezekkel rendelkezel, illetve a feltételeket is tudod teljesíteni, akkor semmi akadálya annak, hogy beadd az igénylésedet a Cofidis Fapados Kölcsönére!

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a Cofidis Fapados Kölcsöne, hasonlítsd össze a többi bank ajánlataival oldalunkon, majd, ha megtaláltad a számodra leginkább megfelelő konstrukciót, indítsd el az igénylési folyamatot online, mindössze néhány kattintással!

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Promóció

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 19,81%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Nyílászárócsere és fűtéskorszerűsítés gyorskölcsönnel!

Nyílászárócsere és fűtéskorszerűsítés gyorskölcsönnel!

2020.11.15.

Mindenki lázasan készül a télre, és sajnos sokaknak csak most jut eszébe a nyílászárók cseréje és a fűtéskorszerűsítés. Több probléma is lehet ezzel a késői időponttal; alább kifejtjük, hogy mik.

Tovább olvasom
Hogy válasszak megfelelő gyorskölcsönt?

Hogy válasszak megfelelő gyorskölcsönt?

2020.09.04.

Az, hogy hogyan válassz megfelelő gyorskölcsönt, attól függ, hogy mit jelent számodra a megfelelő. Ha kielégíti az igényeidet, emellett pedig a törlesztőrészleteit is képes vagy havi, vagy heti rendszerességgel törleszteni, minden további nélkül jó lesz, de azért akadnak olyan tényezők is, amelyekről jobb, ha tudsz, mielőtt beadod az igénylésedet.

Tovább olvasom
Online személyi kölcsön igénylés – hogyan zajlik?

Online személyi kölcsön igénylés – hogyan zajlik?

2020.05.21.

A koronavírus-járvány miatt előtérbe kerültek az interneten intézhető dolgok, így az online személyi kölcsön igénylés is népszerűbbé vált, holott már viszonylag régóta létezik ez a lehetőség. Ha még sosem próbáltad, de most szükséged lenne egy kisebb-nagyobb összegre, akkor muszáj lesz ezt a hitelfelvételi módot használnod

Tovább olvasom
Pár kattintással akár 10 millió forint hitelt is felvehetsz!

Pár kattintással akár 10 millió forint hitelt is felvehetsz!

2020.04.06.

Igen, jól olvastad, 10.000.000 forintot mindössze pár kattintással igényelhetsz, és ha megfelelsz a feltételeknek, akkor igen rövid időn belül meg is kaphatod! Mutatjuk a részleteket!

Tovább olvasom