Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Sürgősen pénzre van szükséged? Ismerd meg a Cofidis Fapados Kölcsönét!

2022.12.30.
Szerző: Csongrádi Richárd
Utoljára módosítva: 2023. július 16. 22:37

A Cofidis Fapados Kölcsöne érdemes lehet a figyelmedre, ha gyorsan szeretnél egy nagyobb összeghez jutni!

Sürgősen pénzre van szükséged? Ismerd meg a Cofidis Fapados Kölcsönét!

A Cofidis Fapados Kölcsön már régóta elérhető a bank kínálatában, hiszen népszerű, ami nem is véletlen, hiszen számos előnnyel rendelkezik: nagy összeghez is hozzájuthatsz a segítségével, és ezt nagyon gyorsan el is intézheted. Ha személyi kölcsönt keresel, érdemes elgondolkodnod rajta, épp ezért részletesen bemutatjuk neked a Cofidis Fapados Kölcsönét!

A Cofidis Fapados Kölcsönének kondíciói

A Cofidis Fapados Kölcsön szabadon felhasználható, mint minden személyi kölcsön, a hasonlóságoknak azonban ezzel vége is, hiszen minden egyéb tulajdonságában különbözik a versenytársak ajánlataitól.

A Cofidis Fapados Kölcsöne esetében a THM 15,4-29,4%, a futamidő 36-84 hónap, azaz 3-7 év lehet, az igényelhető hitelösszeg minimuma 800 ezer forint, a maximuma pedig 10 millió forint lehet. A hitel igénylése nem igényel ingatlanfedezetet, csupán a bank feltételeit kell teljesíteni hozzá, és akár online is igényelheted.

A Cofidis Fapados Kölcsönének előnyei

A Cofidis Fapados Kölcsönének igénylése esetén nem kötelező folyószámlát nyitnod a banknál, illetve nem szükséges a jövedelmedet a bankhoz utaltatnod, a kamat pedig a futamidő végéig fix. A hitel előminősítése gyors, ahogy a teljes folyamat is: mindössze 24 órán belül meg is kaphatod az igényelt hitelösszeget.

A plusz szolgáltatásokért csak azoknak kell fizetniük, akik azokra valóban igényt tartanak, vagyis, ha neked nincs rájuk szükséged, a bank nem erőlteti azokat, így pedig fizetned sem kell értük. Emellett érdemes tudnod, hogy a Cofidis Fapados Kölcsönét akkor is igényelheted, ha szerepelsz a KHR negatív adóslistáján, de passzív státuszban, és akkor is, ha egyéni vállalkozóként dolgozol.

Érdemes még megemlíteni, hogy a Cofidis Fapados Kölcsönének igénylése akár teljesen online is történhet. Ehhez nincs szükséged másra, mint egy eszközre, amivel elérheted az internetet, vagyis egy számítógépre, laptopra, tabletre, vagy mobiltelefonra, illetve fontos a webkamera és a mikrofon is, hiszen ezekre a videós azonosításhoz szükség lesz, valamint a szükséges dokumentumokkal is rendelkezned kell a videohívás során, hiszen azokat fel kell majd töltened a hitelbírálathoz. Ha mindennel megvagy, a folyamat mindössze 20-30 percet vesz el tőled, és a hitelt is gyorsan megkaphatod!

A Cofidis Fapados Kölcsönének feltételei

Amennyiben úgy döntesz, hogy leadod az igénylésedet a Cofidis Fapados Kölcsönére, akkor a szokásos feltételeket teljesítened kell, azaz a betöltött 18. életév, az érvényes személyazonosító okmányok, a bejelentett, állandó, magyarországi lakcím mindenképp szükséges lesz.

A minimális nettó jövedelemre vonatkozó elvárás nettó 130 ezer forint – ezzel azonban csak alacsonyabb hitelösszeget kaphatsz a JTM-szabályozás miatt –, legalább 3 hónapos munkaviszonyodnak kell lennie a jelenlegi munkahelyeden, vagy nyugdíjasnak kell lenned, és persze a 18. életévedet is be kell töltened az igénylés előtt.

Ezeken túl természetesen az állandó, bejelentett, magyarországi lakcím és az érvényes személyazonosító okmányok megléte is szükséges, továbbá rendelkezned kell egy saját névre szóló bankszámlával, és a jövedelmednek arra kell érkeznie.

A Cofidis Fapados Kölcsönének igényléséhez szükséges dokumentumok

A dokumentumok listája nem hosszú, ahogy azt szinte minden személyi kölcsönnél megszokhattuk; csupán a következőkre lesz szükséged:

  • a fentebb már említett érvényes személyazonosító okmányok egyikére (személyi igazolvány, jogosítvány, vagy útlevél),

  • lakcímkártyára,

  • munkáltatói jövedelemigazolásra,

  • és a legutóbbi három hónapra vonatkozó bankszámlakivonatokra.

Ha mindezekkel rendelkezel, illetve a feltételeket is tudod teljesíteni, akkor semmi akadálya annak, hogy beadd az igénylésedet a Cofidis Fapados Kölcsönére!

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a Cofidis Fapados Kölcsöne, hasonlítsd össze a többi bank ajánlataival oldalunkon, majd, ha megtaláltad a számodra leginkább megfelelő konstrukciót, indítsd el az igénylési folyamatot online, mindössze néhány kattintással!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlott hitelek

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Általános tudnivalók a személyi kölcsönökről

Általános tudnivalók a személyi kölcsönökről

2020.06.17.

A személyi kölcsönök nagyon elterjedt hitelezési formák. Népszerűségüket egyszerűségüknek és a gyors ügyintézésnek köszönhetik, illetve az is fontos szempont, hogy általuk fedezet nélkül juthatunk szabadon felhasználható pénzösszeghez. Általános tudnivalók.

Tovább olvasom
Gyorskölcsönt igényelnél? 5 tipp, amit jó, ha megfogadsz!

Gyorskölcsönt igényelnél? 5 tipp, amit jó, ha megfogadsz!

2024.04.05.

Szinte bármelyik nap előfordulhat velünk, hogy egy nem várt, nagy összegű kiadás nehezíti meg a pénzügyi helyzetünket: elromlik az autó, beázik a lakás, vagy felüti a fejét egy kezelendő betegség. Sokszor ezek olyan kiadások, amelyekre nem számítunk és megtakarításaink nem képesek fedezni ekkora összeget. Ilyenkor a gyorskölcsön lehet számunkra a megoldás.  Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, mi a különbség a gyorskölcsön és a hagyományos személyi kölcsön között, és segítünk eldönteni, hogy ez a megoldás valóban a legjobban megfelelő-e a számodra.

Tovább olvasom
Gyorsan kis összegű hitelre van szükséged? Ismerd meg a Provident Start kölcsönét!

Gyorsan kis összegű hitelre van szükséged? Ismerd meg a Provident Start kölcsönét!

2023.08.18.

Néha csak egy kisebb összegre van szükség. De arra nagyon. És gyorsan. Van megoldás: ha csak kis összegű hitelre van szükséged, válaszd a Provident Start kölcsönét. De miért a Provident Start kölcsönét érdemes választani? Mutatjuk.

Tovább olvasom
Néhány tipp, amit fogadj meg személyi kölcsön igénylése előtt!

Néhány tipp, amit fogadj meg személyi kölcsön igénylése előtt!

2024.04.25.

Mindenki életében jöhet egy olyan szakasz, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben jusson kölcsönhöz. Habár ma már a banki ügyintézés – és így a hitelfevétel is – néhány kattintással megoldható, a megfelelő konstrukció kiválasztása nem egyszerű feladat.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával