Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Sürgősen pénzre van szükséged? Ismerd meg a Cofidis Fapados Kölcsönét!

2022.12.30.
Szerző: Csongrádi Richárd
Utoljára módosítva: 2023. július 16. 22:37

A Cofidis Fapados Kölcsöne érdemes lehet a figyelmedre, ha gyorsan szeretnél egy nagyobb összeghez jutni!

Sürgősen pénzre van szükséged? Ismerd meg a Cofidis Fapados Kölcsönét!

A Cofidis Fapados Kölcsön már régóta elérhető a bank kínálatában, hiszen népszerű, ami nem is véletlen, hiszen számos előnnyel rendelkezik: nagy összeghez is hozzájuthatsz a segítségével, és ezt nagyon gyorsan el is intézheted. Ha személyi kölcsönt keresel, érdemes elgondolkodnod rajta, épp ezért részletesen bemutatjuk neked a Cofidis Fapados Kölcsönét!

A Cofidis Fapados Kölcsönének kondíciói

A Cofidis Fapados Kölcsön szabadon felhasználható, mint minden személyi kölcsön, a hasonlóságoknak azonban ezzel vége is, hiszen minden egyéb tulajdonságában különbözik a versenytársak ajánlataitól.

A Cofidis Fapados Kölcsöne esetében a THM 15,4-29,4%, a futamidő 36-84 hónap, azaz 3-7 év lehet, az igényelhető hitelösszeg minimuma 800 ezer forint, a maximuma pedig 10 millió forint lehet. A hitel igénylése nem igényel ingatlanfedezetet, csupán a bank feltételeit kell teljesíteni hozzá, és akár online is igényelheted.

A Cofidis Fapados Kölcsönének előnyei

A Cofidis Fapados Kölcsönének igénylése esetén nem kötelező folyószámlát nyitnod a banknál, illetve nem szükséges a jövedelmedet a bankhoz utaltatnod, a kamat pedig a futamidő végéig fix. A hitel előminősítése gyors, ahogy a teljes folyamat is: mindössze 24 órán belül meg is kaphatod az igényelt hitelösszeget.

A plusz szolgáltatásokért csak azoknak kell fizetniük, akik azokra valóban igényt tartanak, vagyis, ha neked nincs rájuk szükséged, a bank nem erőlteti azokat, így pedig fizetned sem kell értük. Emellett érdemes tudnod, hogy a Cofidis Fapados Kölcsönét akkor is igényelheted, ha szerepelsz a KHR negatív adóslistáján, de passzív státuszban, és akkor is, ha egyéni vállalkozóként dolgozol.

Érdemes még megemlíteni, hogy a Cofidis Fapados Kölcsönének igénylése akár teljesen online is történhet. Ehhez nincs szükséged másra, mint egy eszközre, amivel elérheted az internetet, vagyis egy számítógépre, laptopra, tabletre, vagy mobiltelefonra, illetve fontos a webkamera és a mikrofon is, hiszen ezekre a videós azonosításhoz szükség lesz, valamint a szükséges dokumentumokkal is rendelkezned kell a videohívás során, hiszen azokat fel kell majd töltened a hitelbírálathoz. Ha mindennel megvagy, a folyamat mindössze 20-30 percet vesz el tőled, és a hitelt is gyorsan megkaphatod!

A Cofidis Fapados Kölcsönének feltételei

Amennyiben úgy döntesz, hogy leadod az igénylésedet a Cofidis Fapados Kölcsönére, akkor a szokásos feltételeket teljesítened kell, azaz a betöltött 18. életév, az érvényes személyazonosító okmányok, a bejelentett, állandó, magyarországi lakcím mindenképp szükséges lesz.

A minimális nettó jövedelemre vonatkozó elvárás nettó 130 ezer forint – ezzel azonban csak alacsonyabb hitelösszeget kaphatsz a JTM-szabályozás miatt –, legalább 3 hónapos munkaviszonyodnak kell lennie a jelenlegi munkahelyeden, vagy nyugdíjasnak kell lenned, és persze a 18. életévedet is be kell töltened az igénylés előtt.

Ezeken túl természetesen az állandó, bejelentett, magyarországi lakcím és az érvényes személyazonosító okmányok megléte is szükséges, továbbá rendelkezned kell egy saját névre szóló bankszámlával, és a jövedelmednek arra kell érkeznie.

A Cofidis Fapados Kölcsönének igényléséhez szükséges dokumentumok

A dokumentumok listája nem hosszú, ahogy azt szinte minden személyi kölcsönnél megszokhattuk; csupán a következőkre lesz szükséged:

  • a fentebb már említett érvényes személyazonosító okmányok egyikére (személyi igazolvány, jogosítvány, vagy útlevél),

  • lakcímkártyára,

  • munkáltatói jövedelemigazolásra,

  • és a legutóbbi három hónapra vonatkozó bankszámlakivonatokra.

Ha mindezekkel rendelkezel, illetve a feltételeket is tudod teljesíteni, akkor semmi akadálya annak, hogy beadd az igénylésedet a Cofidis Fapados Kölcsönére!

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a Cofidis Fapados Kölcsöne, hasonlítsd össze a többi bank ajánlataival oldalunkon, majd, ha megtaláltad a számodra leginkább megfelelő konstrukciót, indítsd el az igénylési folyamatot online, mindössze néhány kattintással!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

K&H kiemelt személyi kölcsön

THM

15,4% - 16,9%

Futamidő

24 - 84 hó

Hitelösszeg

1.500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Nyílászárócsere és fűtéskorszerűsítés gyorskölcsönnel!

Nyílászárócsere és fűtéskorszerűsítés gyorskölcsönnel!

2020.11.15.

Mindenki lázasan készül a télre, és sajnos sokaknak csak most jut eszébe a nyílászárók cseréje és a fűtéskorszerűsítés. Több probléma is lehet ezzel a késői időponttal; alább kifejtjük, hogy mik.

Tovább olvasom
Újdonság az Erstétől: másodpercek alatt felvehetjük a Rögtön Kölcsönt

Újdonság az Erstétől: másodpercek alatt felvehetjük a Rögtön Kölcsönt

2023.11.07.

Egy kölcsön másodpercek alatt. Ez aztán igazán gyors. Eddig is voltak gyorskölcsönök, de az Erste tovább emelte a tétet: itt a Rögtön Kölcsön – pár másodperc alatt. Gyorsan kell a pénz? Tényleg gyorsan? Nagyon gyorsan? Erste Rögtön Kölcsön Erste ügyfeleknek – nagyon gyorsan.

Tovább olvasom
Általános tudnivalók a személyi kölcsönökről

Általános tudnivalók a személyi kölcsönökről

2020.06.17.

A személyi kölcsönök nagyon elterjedt hitelezési formák. Népszerűségüket egyszerűségüknek és a gyors ügyintézésnek köszönhetik, illetve az is fontos szempont, hogy általuk fedezet nélkül juthatunk szabadon felhasználható pénzösszeghez. Általános tudnivalók.

Tovább olvasom
Váratlan kiadás merült fel? Provident gyorskölcsönök!

Váratlan kiadás merült fel? Provident gyorskölcsönök!

2021.05.13.

A Provident gyorskölcsönei jól jöhetnek, ha egy kisebb pénzzavarba kerülsz – az alábbiakban megmutatjuk, miért érdemes velük foglalkozni!   

Tovább olvasom