Mutatjuk, mit nyújt számodra a Revolut!

2021.02.19.

Ha még nem tudod, mit nyújt számodra a Revolut, érdemes elolvasnod alábbi cikkünket, amelyből mindent megtudhatsz erről a különleges szolgáltatásról!

Mutatjuk, mit nyújt számodra a Revolut!

Revolut főként a külföldre utazás esetén nyújt számodra előnyöket, mivel a kártya pre-paid, vagyis a fizetéshez fel kell töltened egy általad meghatározott összeggel, ami által túlköltekezés elkerülhető. Azonban ezen felül is rendelkezik ez a szolgáltatás előnyökkel, amelyekkel érdemes megismerkedned.

A Revolut előnyei

Fizetéskor, illetve készpénz felvételekor középárfolyamon válthatod át a feltöltött összeget, a legtöbbször ráadásul ingyen. Ez segít elkerülni a rejtett költségeket, a magas tranzakciós költségeket, az alacsony árfolyamot, a drága devizaszámlák vezetését, az egyedi bankkártyák igénylését és a számlanyitást. A Revolut kártyával az árfolyamváltás rendkívül kedvező, ingyenes és azonnali a pénzküldés és -fogadás a rendszeren belül, valamint a devizaszámla kezelése és a bankkártya is ingyenes. A regisztráció online, bármikor és bárhol elvégezhető, és az adminisztráció – például a kártyák interneten keresztüli blokkolása – egyetlen gombnyomással történik.

A hátrányokról is tudnod kell!

Meg kell említenünk, hogy a Revolut nem csak előnyökkel, hanem hátrányokkal is jár, de valójában ezek nem nagyok, sőt, és az előnyök elfeledtetik a hátrányokat. Például, ha a tranzakciós kód megváltozik, több ezer forint többletköltségre is számíthatsz, ezért érdemes ezt folyamatosan nyomon követni, akár készpénzfelvételt, vagy kártyás vásárlást végzünk vele.

A költségek

Az alapszolgáltatás teljesen díjmentes, és a legtöbbeknek ez bőven elegendő is, a kiegészítő kártyák ára pedig 2.000 forint alatt van. A Revolut azonban több számlacsomagot is kínál, vagyis a fizetendő összeg a szolgáltatások igénybe vételétől függ. A legmagasabb díj havi 4.200 forint, de magába foglal minden szolgáltatást, amelyek Revolut kártyával használhatóak.

A szolgáltatások

Revolut szolgáltatásai között megtalálhatóak a gyors átutalás, a széf szolgáltatás, a költségvetés megtervezésére szolgáló felület, a jutalomszerzés, a kriptodeviza (pl. a Bitcoin) váltása, a mobiltelefon biztosítása, a külföldi egészségbiztosítás, az Apple Pay használatának lehetősége, valamint a különféle részvények vásárlásának lehetősége is, méghozzá csupán néhány kattintással!

Takarékbank személyi kölcsön Hirdetés

Ajánlott hitelek

Prémium Kölcsön

THM

18,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 2.990.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

8,17%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 8.000.000 Ft

§

Takarék Fix Személyi Kölcsön

THM

7,52% - 19,52%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 8.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Minden, amit tudni érdemes az új fizetési rendszerekről

Minden, amit tudni érdemes az új fizetési rendszerekről

2021.01.14.

Az új fizetési rendszerek sok esetben megkönnyítik a mindennapokat; az alábbiakban erről a témáról gyűjtöttük össze a legfontosabb tudnivalókat.

Tovább olvasom