Széchenyi hitel

Hitelösszeg?

Futamidő

Jövedelem

További Beállítások

Válassz bankot

Széchenyi kártya újraindítási program

A működéshez, fejlődéshez, fejlesztéshez szükséges forrásokat biztosító konstrukciók teszik lehetővé számodra a napi működés mellett a megfelelő növekedés eléréséhez szükséges beruházások finanszírozását. Széchenyi Újraindítási hitellel visszaállíthatod a normál üzletmenetet, és növekedési pályára állíthatod a cégedet.

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO!

A napi működéshez. Átmeneti pénzzavar? Egy szabad felhasználású folyószámlahitel lehet a megoldás. A napi működéssel kapcsolatos bármilyen kiadásodra fordíthatod. A termék jellegéből adódóan a felhasznált majd visszafizetett összeget újra és újra elköltheted. Mindig a rendelkezésedre áll. És mint minden Széchenyi Kártya programhoz tartozó terméknél, az állam kamat és kezelési költség támogatást nyújt, valamint a kezességet is támogatja. Ingatlanfedezetre nem lesz szükséged. Az ország több, mint 200 pontján igényelheted, ahol ellenszolgáltatás nélkül, gyorsan és egyszerűen bírálják el a hiteledet, amit aztán Széchenyi Kártyával el is költhetsz.

Fontos, hogy ne legyen se lejárt köztartozásod, se lejárt hiteltartozásod. Ha van, az kizáró ok. 1 millió forinttól akár 100 millió forintig igényelheted. A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel két évig áll majd a rendelkezésedre. A teljes hitelösszeget a szerződés lejáratának napján kell visszafőzetned. Addig viszont akárhányszor újra és újra felhasználhatod. Ki kell fizetni a szállítót? Esedékes a munkabér? Nem probléma.

A kamat fix 0,1%/év. Nincs tévedés. Nem elírás. a Kamat mindössze 0,1% évente az állami támogatásnak köszönhetően. vannak még költségek, például a szerződéskötési díj, vagy a plusz kártya díja. Ezekről az igénylés helyszínén kapsz majd tájékoztatást, illetve a kondíciós listában te is utána nézhetsz.

Ingatlan fedezetet nem kell adnod, a hitel biztosítéka a Garantiqa Zrt.

Hol igényelheted? Több helyen is: Vállalkozók és Munkáltatók Országos szövetségének az irodáiban. a Kereskedelmi és Iparkamaránál és a KAVOSZ Zrt-nél. Vagy a kár tíz hitelintézetnél, köztük a legnagyobbakkal.

Széchenyi Likviditási Hitel GO

Egy igazi szabad felhasználású forgóeszközhitel. Készletet vásárolnál a cégednek? raktároznál? Karbantartanál? Jól jönne egy kis reklám? Netán a meglévő hiteledet váltanád ki? Ez a megoldás. Ne keress tovább.

Szabadon felhasználhatod 1 millió forinttól akár 250 millió forintig, és ez is államilag támogatott. A Széchenyi Likviditási Hitel GO mellé is jár neked az állam segítsége. .Ingatlanfedezetre itt sincs szükség, és gyorsan egyszerűen hozzájuthatsz az ország több, mint 200 pontján.

Lejárt köztatozásod és lejárt hiteled itt sem lehet. Ezt a konstrukciót akár három évre is kérheted. vagy kettőre. Amelyik jobb neked.

A hitelt havonta, egyenlő törlesztőrészletekben fizeted majd vissza. Ha szükséges, türelmi időt is kérhetsz, akár 9 hónapot is.

Előre szólok, a kamat itt sem elírás: fix 0,2%/év. Ennél nem találsz kedvezőbbet, és Garantiqa Zrt lesz a hitel biztosítéka.

Hol lehet ezt igényelni? Tíz hitelintézetnél, a KAVOSZ Zrt-nél, a Kereskedelmi és Iparkamara irodáiban és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségénél. Az országban több. mint 200 helyen szakértők várnak téged, és mindenféle díj nélkül segítenek kiválasztani neked a megfelelőt. Ha a Széchenyi Likviditási Hitel GO a legmegfelelőbb a számodra, akkor indulhat az igénylés.

Széchenyi Beruházási Hitel GO

Kifejezetten fejlesztéshez. Széles körben tudod felhasználni beruházásokhoz, és az azokhoz kapcsolódó forgószóközök megvásárlására. Bővítheted a kapacitásodat ingatlanvásárlással vagy építéssel, gépek, berendezések is kellhetnek, sőt részvényt vagy üzletrészt is vehetsz.

Ez a széles körben felhasználható hitel állami támogatással lehet a tiéd akár 1 milliárd forintig és futamidőt 10 évre is kitolhatod. Lejárt köztartozásod vagy lejárt hiteltartozásod ebben az estben sem lehet.

Ahhoz, hogy hozzájuss a Széchenyi Beruházási Hitel GO-hoz szükséged lesz önerőre. Ez a beruházás értékének minimum 10%-a.

A beruházás megfelelő megtérülését segítheti, hogy akár két év türelmi időt is kérhetsz a törlesztés megkezdésére.A Kamat fix 0,5%/év. Állami kezességvállalással és kamat támogatással fejlesztheted a vállalkozásodat, ami neked, a munkatársaidnak és az országnak is jó.

A hitel biztosítéka a Garantiqa Hitelgarancia Zrt.

Ha úgy érzed, erre van szüksége a vállalkozásodnak, a KAVOSZ Zrt irodái várnak rád. Ahogy a Kereskedelmi és iparkamara irodái is. És hitelintézethez is fordulhatsz. Mindenhol szakértő kezek vezetnek végig az igénylés folyamatán, különböző díjak nélkül. A fontos részleteket megtalálod az üzletszabályzatban és a kondíciós listában. Vagy kérdezd az ügyintázőt, és gyorsan és egyszerűen kerülhet a kezedbe a Széchenyi Kártya. Aztán már csak e beruházást kell elkezdeni.

Széchenyi Turisztikai Kártya GO

A turisztikai szektor megsínylette a Covid-19 koronavírus járvány miatt hozott korlátozó intézkedéseket. A Széchenyi Turisztikai Kártya GO egy szabad felhasználású folyószámlahitel kiemelkedően magas állami kamat, kezességi díj, bírálati díj és költségtámogatással. Hogy a hotelek és éttermek a megszokott színvonalon fogadhassanak bennünket.

Miért lehet ez jó? Mert ennek a folyószámlahitelnek semmilyen költsége nincs. Ingyenes. Ez az igazi állami kamattámogatás. A hitelt persze vissza kell fizetni, de nincs kamat. Nincs kezelési költség. Nincs hitelbírálati díj.(kezességvállalási díj lehet, de csekély jogcímű támogatás esetén a kezességvállalás díj is 0 Ft.)

Minden kkv igényelheti, amely a megfelelő tevékenységi körrel rendelkezik és sem lejárt köztartozása, sem lejárt hiteltartozása nincs. 1 millió forinttól 250 millió forintig érhető el. 1, 2 vagy 3 év a futamidő. Ahogy neked a legjobb. Választhatsz.

Ez egy folyószámla hitel. A teljes összeget a szerződés lejáratának napján kell visszafizetned, addig viszont korlátlen számban felveheted, újra és újra. Visszafizeted, aztán újra felveszed, amikor kell. Egyszerűen, évekig.

A hitel biztosítéka a Garantiqa Zrt. A bank bizonyos esetekben kérhet egyéb biztosítékot. (jellemzően erre 100 milliós hitelösszeg felett kerül sor)

A Széchenyi Turisztikai Kártya GO-hoz a szokásos, fent említett, több, mint kétszáz helyen lehet hozzájutni. Hitelintézetek, KAVOSZ, Kereskedelmi és Iparkamara.

Agrár Széchenyi Beruházási Hitel GO

A Széchenyi kártya program agrár ütőkártyája a vidék Magyarországának, agrár célokra.

Széles körben alkalmazható agrár célokra, 1 milliárd forintig. Könnyen elérhető, rugalmas termék.

Ha nincs lejárt köztartozásod, és lejárt hiteltartozásod, igényelheted.

A beruházás összegének 10%-val rendelkezned kell.(önerő) 1 millió forint is elég? Jó. 1 Milliárd kell? Az is jó. 13 hónaptól 120 hónapig terjedhet a futaidő. Türelmi időt is kérhetsz. Ez lehet 24 hónap is. A Kamat fix 0,5%/év. A hitel biztosítéka az Agrár Hitelgarancia Alapítvány.

Az ország több. mint 200 pontján igényelhető. KAVOSZ Zrt, Kereskedelmi és Iparkamara, Hitelintézetek((például OTP, Budapest Bank, Takarékbank) Vállalkozók és Munkaadók Országos Szövetsége.

Öt lehetőség elérhető öt lépésben

Szükséged van Széchenyi Kártyára? Ezt tedd:

Keresd fel a regisztráló irodát. Egyeztess az ügyintézővel. találjátok meg a számodra legmegfelelőbb konstrukciót. derítsd ki, megfelelsz-e a követelményeknek. Állítsd össze a bank üzletszabályzatában meghatározott hitelkérelmet. Nyújtsd be egy hitelintézethez.

És ennyi.

A legnagyobb magyar a pénztárcádban

A Széchenyi Kártya Újraindítási program jó lehet a vállalkozásodnak. Bankkártyával költheted el az igényelt összeget, felvirágoztathatod a céged, hogy újra a régi fényében ragyogjon. Tájékozódj, és cselekedj. Kedvező kamattal, állami támogatással juthatsz most előre.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Széchenyi hitel - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Széchenyi hitel - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Széchenyi hitel - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Széchenyi hitel - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A Széchenyi Kártya Program (egyszerűsítve: Széchenyi hitel) egy olyan hitelprogram, amely államilag támogatott kölcsönökkel segíti a magyarországi vállalkozásokat. Lassan 20 éve működik, de időről-időre megújul, legutóbb – idén – például a koronavírus-járvány kényszerített ki ráncfelvarrást a program termékeit tekintve.

Igen, szükség volt, mert a járványhelyzet új feltételeket teremtett a gazdaságban. A Széchenyi munkahelymegtartó hitel, a Széchenyi folyószámla hitel plusz, a Széchenyi likviditási hitel, valamint a Széchenyi beruházási hitel plusz már ezekhez az új körülményekhez alkalmazkodva igyekszik segíteni a vállalkozások működését, fejlődését.

A Széchenyi folyószámla hitel plusz a vállalkozások átmeneti likviditási problémáinak áthidalására áll rendelkezésre. Szabad felhasználású folyószámlahitelről van szó, a vállalkozás napi működésével kapcsolatos valamennyi kiadás finanszírozására fordítható. A futamidő 2 év, a kölcsönt egy összegben, a szerződés lejáratakor kell visszafizetni, a nettó ügyleti kamat 0,1 százalék, a kezelési költséget az állam fizeti, a nettó kezességi díj 0,5 százalék, a bírálati díj 30 000 és 280 000 forint közötti.

Minden olyan kkv igényelheti, amelynek nincs lejárt köztartozása, sem lejárt hiteltartozása. Megfelel a Széchenyi Kártya Program üzletszabályzatában meghatározott egyéb feltételeknek, illetve középvállalkozás esetén vállalja munkavállalói legalább 90 százalékának megtartását. Középvállalkozások számára az Széchenyi folyószámlahitel plusz kizárólag a Széchenyi Munkahelymegtartó Hitellel kombinálva vehető igénybe.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Ingatlanpiac 2024: folytatódik a csökkenés vagy fellélegezhet a piac?

Ingatlanpiac 2024: folytatódik a csökkenés vagy fellélegezhet a piac?

2024.04.12.

Még mindig a gazdasági válság hatásait nyögi a hazai ingatlanpiac – erre utalnak a számok a KSH friss lakáspiaci adatai. Azóta, hogy 2022 elején Magyarországon kitört a koronavírus-járvány, az ingatlanipar folyamatosan lefelé tartó tendenciát mutat. Ennek hátterében a belső kereslet csökkenése, a reálkeresetek visszaesése és a magas kamatszint szerepelnek, amelyeket a gazdasági válság csak tovább tetőzött.

Tovább olvasom
6 millió forint lakásfelújításra – itt az új otthonfelújítási program!

6 millió forint lakásfelújításra – itt az új otthonfelújítási program!

2024.04.08.

Új köntösben és tartalommal indít otthonfelújítási programot a kormány. Az előző otthonfelújítási támogatás sikere után itt egy újabb lehetőség azoknak, akik a rezsijüket szeretnék csökkenteni. A tervek szerint június elejétől lehet majd pályázni a bankok MFB Pontjain a támogatásra. Utánajártunk, hogy milyen részletek ismertek eddig. Mutatjuk, mit találtunk.

Tovább olvasom
Gyorskölcsönt igényelnél? 5 tipp, amit jó, ha megfogadsz!

Gyorskölcsönt igényelnél? 5 tipp, amit jó, ha megfogadsz!

2024.04.05.

Szinte bármelyik nap előfordulhat velünk, hogy egy nem várt, nagy összegű kiadás nehezíti meg a pénzügyi helyzetünket: elromlik az autó, beázik a lakás, vagy felüti a fejét egy kezelendő betegség. Sokszor ezek olyan kiadások, amelyekre nem számítunk és megtakarításaink nem képesek fedezni ekkora összeget. Ilyenkor a gyorskölcsön lehet számunkra a megoldás.  Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, mi a különbség a gyorskölcsön és a hagyományos személyi kölcsön között, és segítünk eldönteni, hogy ez a megoldás valóban a legjobban megfelelő-e a számodra.

Tovább olvasom
Mitől függ a szükséges önerő mértéke lakáshitel igénylésekor?

Mitől függ a szükséges önerő mértéke lakáshitel igénylésekor?

2024.03.25.

A lakáshitel igénylés egyik fontos feltététele, hogy az igénylő rendelkezzen a szükséges önerővel. Az önerő alapesetben 20 százalék, de azt minden igénylőnek érdemes tudnia, hogy az alapeset nem jelenti azt, hogy minden esetben. Az önerő ugyanis magasabb is lehet. Utánajártunk, és megmutatjuk, hogy mitől függ a szükséges önerő mértéke lakáshitel igénylésekor.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával