Balesetbiztosítás kalkulátor 2024

Mi az a balesetbiztosítás?

A balesetbiztosítás megkötése kedvezményes, azonban önmagában nem kérhető. Többféle balesetbiztosítás létezik, de a leggyakrabban biztosítható események közé a közlekedési balesetek során elszenvedett sérülések tartoznak: a csonttörés, az égési sérülések és a szükséges műtétek, valamint az ezekhez kapcsolódó kórházi kezelés. A biztosítás egy kiegészítő modul, amit egyéb biztosítástípusok, például életbiztosítás, casco, vagy lakásbiztosítás, mellé köthető. A megkötése többnyire kedvező feltételekkel oldható meg, de önmagában nem veheted igénybe. A közlekedési balesetek közben szerzett sérülésekre, tehát például csonttörésre, égési sérülésekre, az ezek gyógyulásához szükséges műtétekre, illetve a kapcsolódó kórházi kezelésekre fizet. A balesetbiztosítás egy önmagában nem megköthető, kiegészítő modul, amit élet vagy lakásbiztosítás, illetve casco mellé kérhetünk. A közlekedési balesetek során elszenvedett sérülésekre, például csonttörésre, égési sérülésekre fizet, emellett az ezek gyógyulásához szükséges műtétek, illetve a kapcsolódó kórházi kezelések költségeit is fedezi. 

A balesetbiztosítás mikor fizet?

A balesetbiztosítás fizethet többek között baleseti halál, csonttörés, égési sérülés esetén, maradandó egészségkárosodásra, rokkantságra, valamint műtéti és kórházi napi térítés érhető el általa. Ezek mellett több kiegészítő szolgáltatást is tartalmazhat még a szerződés, úgy, mint járadékszolgáltatások, keresőképtelenségi térítés vagy orvosi call center. Tudnunk kell, hogy a biztosítás mikor fizet. Ha tudjuk, hogy mikor fizet, akkor vagyunk pontosan tisztában azzal, hogy milyen védelemre számíthatunk baleset esetén. A balesetbiztosítás baleset esetén fizet nekünk.

Balesetbiztosítás – felmondás

Balesetbiztosítás felmondása, ha Casco biztosítás mellé kötöttük: be kell tartani a fő biztosítás lemondási határidejét, amely a szerződés évfordulójához igazodik. Amennyiben az autó eladásra kerül, felmondható a Casco biztosítás, és akkor a balesetbiztosítás is megszűnik. Forgalomból való kivonás esetén pedig szüneteltetni lehet a Casco biztosítást, és annak kiegészítő moduljait.

A balesetbiztosítás felmondása, ha életbiztosításhoz kötöttük: egyszerűen bármikor felmondható a biztosítási szerződés, elég az erre vonatkozó formanyomtatványt kitölteni, és leadni a biztosítónál. Ha az életbiztosítás nem kockázati, hanem megtakarítással kombinált, akkor a felmondásnál érdemes figyelembe venni a várható pénzügyi következményeket. Ha a futamidő lejárta előtt akarjuk megszüntetni a szolgáltatást, akkor akár komoly veszteséggel is zárhatunk, így érdemes átszámolni a lehetőségeket.

Balesetbiztosítás – miért érdemes kötni?

A balesetbiztosítás egy olyan szolgáltatás, amely baleset bekövetkezése esetén nyújt szolgáltatást a biztosított, vagy annak halála esetén a kedvezményezett részére. Azaz különböző egészségkárosodások elszenvedése esetén segítséget kapunk a kezelési és műtéti költségek terén, a felépülésben, rehabilitációban. Fontos tudni, hogy a balesetbiztosítás egy kiegészítő szolgáltatás, amelyet egy fő biztosítás, például életbiztosítás, Casco vagy lakásbiztosítás mellé lehet megkötni, általában kedvezményesen. 

Balesetbiztosítás – online is

A balesetbiztosítás egy fő biztosítás moduljaként, nem csak személyesen, hanem online is igényelhető. A balesetbiztosítások függnek attól, hogy milyen a fő biztosítás, illetve bankonként is eltérnek a termékek, ezért érdemes körültekintően választani. Ma már sokan online kötnek biztosítást. Ha az online balesetbiztosítás igénylést választjuk, modern, innovatív módon lehet balesetbiztosításunk. Online igényléskor nem kell bemennünk egy biztosító irodájába, az otthonunk kényelméből vihetjük végig a folyamatot. A balesetbiztosítás kiválasztása, az adatok megadása és a dokumentumok benyújtása is online történik. Az online igénylés egyszerű. A folyamat gyors, érthető és könnyen követhető. Az online igényléshez szükség lesz egy megfelelő elektronikai eszközre és internetkapcsolatra. Az online igénylés a biztosító weboldalán történik, és elképzelhető, hogy csak a megfelelő böngésző segítségével tudunk majd igényelni. Megfelelő technikai feltételekkel nincs akadálya az online igénylés benyújtásának. Első lépésként ki kell választanunk a nekünk megfelelő balesetbiztosítást. Ehhez szakértő weboldalak kalkulátora nyújthat segítséget. A konstrukció kiválasztása után a weboldal gyakran átirányít bennünket a választott biztosító oldalára, ahol elkezdhetjük az igénylést. Az adatok egyeztetése után a biztosító rendelkezésére kell bocsátanunk a kért dokumentumokat. Ez is teljesen online, és azonnal történik. A dokumentumok beérkezése után következik a szerződéskötés, ami egy online balesetbiztosítás esetén gyorsan megtörténhet.

Az online balesetbiztosítás kötés ma már mindennapos. A kényelem és a gyorsaság az két érv, ami az online kötés mellett szól.

Kérj ajánlatot!

Segítünk kiválasztani a legjobb ajánlatot a részedre!

A Grantis Hungary Zrt. munkatársa hamarosan felveszi veled a kapcsolatot

  • Igények felmérése után kiválasztjuk a legmegfelelőbb terméket
  • Személyre szabott ajánlatot készítünk a részedre
  • Teljes ügyintézést és papírmunkát átvállaljuk a szerződéskötés előkészítéséhez


Promóció

Balesetbiztosítás kalkulátor

A balesetbiztosítás kalkulátor egy olyan program, ami segítséget nyújt a kiválasztott konstrukciók összehasonlításában. A megadott adatok alapján megadja az elérhető balesetbiztosítások adatait. Az igénylő láthatja a költségeket, így könnyen kiválasztható a legideálisabb konstrukció. A balesetbiztosítás kalkulátor használata minden szerződéskötés előtt javasolható. Nem csak azért, mert könnyen, egyszerűen, gyorsan és kényelmesen, otthonról teszi összehasonlíthatóvá a balesetbiztosításokat. Hanem azért is, mert az emberek többsége arra törekszik, hogy a legolcsóbb balesetbiztosítást válassza. Ez érthető is, hiszen egy adott szolgáltatás mellett a legalacsonyabb költségek a legvonzóbbak. A legjobb konstrukció a balesetbiztosítás kalkulátorral választható ki a legegyszerűbben. Több adatot figyelembe kell venni, erre pedig egy program a legalkalmasabb.

Balesetbiztosítás összehasonlítás – egy fontos lépés igénylés előtt

A balesetbiztosítás összehasonlítás fontos lépés, hiszen megmutatja nekünk, hogy melyik balesetbiztosítás lehet a számunkra a legmegfelelőbb. Az összehasonlítás elvégzése után köthetünk nyugodtan balesetbiztosítást. Mert tudhatjuk, hogy kiválasztottuk a legjobbat. A számunkra legjobb balesetbiztosítást.

Balesetbiztosítás árak

Érdemes összehasonlítani a biztosítótársaságok ajánlatait és odafigyelni a teljes költség mutató (TKM) értékére, amely megmutatja, mekkora összeget kell fordítani egy adott balesetbiztosításra. A Magyar Nemzeti Bank folyamatosan frissülő ajánlásokkal segíti az érdeklődőket. Ami még fontos, sőt, talán a legfontosabb: balesetbiztosítás ár. A balesetbiztosítás árak határozzák meg leginkább a döntésünket. A kötelező biztosítás árak határozzák meg, hogy mennyi lesz az éves költsége a biztosításnak. Sok? Vagy kevés? Válasszunk jól. Az ár tanulmányozása legyen az első. Tudnunk kell, hogy a balesetbiztosítás árak megfelelőek számunkra. És ha megfelelő a balesetbiztosítás ár, akkor lehet szerződést kötni. És balesetbiztosítást kötni gyorsan és egyszerűen lehet. Akár online is.

Balesetbiztosítás – mit jelent a baleset?

A balesetbiztosítási kötvény tételesen felsorolja, hogy milyen káresemények esetén fizet a biztosító. Fontos tudni, hogy a káresemények biztosításonként és biztosítónként is eltérhetnek, ezért alaposan tanulmányozni kell a kötvényt, hogy később a biztosítottat ne érje kellemetlen meglepetés. Balesetnek számítanak, és ezért ezek után fizet a biztosító, alapesetben a következő események: csonttörés, égési sérülés, műtét (balesetei és baleset utáni helyreállító műtét), tartós kórházi tartózkodás, baleseti maradandó egészségkárosodás vagy baleseti halál. A közlekedési baleset alapesetben többnyire nem szerepel a kötvényben, közlekedési balesetre kiegészítő biztosítást kell kötni. A tartós kórházi tartózkodás is kiegészítő biztosítást igényel a legtöbbször. Ha ezeket szükséges tartja a biztosított, ezeket a szolgáltatásokat külön díjazás mellett kérheti.

Mi az a káronszerzés?

Nincs akadálya annak, hogy több biztosításunk is legyen. Elvileg és technikailag. De. Egy káreseményre csak egy biztosítótól kaphatunk kártérítést. A törvény ugyanis tiltja az úgynevezett káronszerzést, vagyis azt, hogy egy káreseménynél a kártérítés összege meghaladja a kárösszeget. Lehet tehát több biztosítást is kötni, de igénybe venni csak egyet lehet. Így bár akadálya nincs, de értelme sincs több biztosítást kötni.

Együttkötés kedvezménye

A balesetbiztosítás díjára adhat kedvezményt a biztosítótársaság, ha ugyanannál a biztosítónál kötjük meg egy másik biztosítással együtt. Ez az úgynevezett együttkötés. Kedvezményes lehet lakásbiztosítással vagy akár egy bankszámlával is az együttkötés, ha a bank ajánl ilyen szolgáltatást, és az éppen kedvezményesen érhető el. A balesetbiztosítás igénylése előtt lényeges tájékozódni. Sok pénzt takaríthatunk meg. Akár ötven százalékos kedvezményt is kaphatunk az együttkötéssel. Az együttkötés jó ötlet. Használjuk ki, ha lehet.

Biztosítások csomagban

Jó megoldás lehet a biztosítási csomag. Sokféle módon, sokféle esetben nyújthat segítséget, kényelmes és egyszerű is. A szakemberek nagyon jónak találják ezeket a biztosítási termékeket, és úgy gondolják, hogy célszerűek. Mindenre jók lehetnek. Vajon érdemes egyidőben sokfajta biztosítást megkötni? Igen. Széleskörű védelem, és csak egy díj. Az egyszerűség a biztosításoknál is fontos. Mindenre külön biztosítás lehet kötni, de az sok utánajárással jár, és több figyelmet igényel. Kitűnő megoldás lehet. A család, az ingatlan, a nyugdíjas évek: minden biztosítva lesz. Minden, ami számunkra fontos lehet. Ami igazán fontos.

A munka és az utazás

Balesetbiztosításra mindig szükség lehet. A munkánkban is. Főleg, ha sokat dolgozunk. A munkamánia általánosan használt fogalom arra, ha valaki a magánélete rovására dolgozik. Túl sok munkát végezhetünk a végeláthatatlan túlórák miatt is, motiválhat bennünket az előrelépés lehetősége, és a pénzkeresés is. Milyen hatással van ránk, ha jóval többet dolgozunk heti 40 óránál? Megéri-e? És ha úgy döntünk, hogy ez már sok, akkor mit tehetünk? Mennyi a túl sok munka? Ha túl sokat dolgozunk, testi és lelki egészségünk bánhatja. A folyamatos stressz alvásproblémákhoz, érzelmi kimerüléshez, fáradékonysághoz vezethet. Aztán jön a depresszió, a kiégés és más betegségek. Napi 10 óra munka esetén a szívproblémák kockázata jelentősen megnő. A teljesítményünk romlik, több alkoholt kezdünk fogyasztani. A depressziós tünetek is megjelennek, ahol az idősebbek, a dohányosok és az alacsonyabb jövedelműek még veszélyeztetettebbek. Nem csak a munkahelyen dolgozunk. A házimunkáról hajlamosak vagyunk megfeledkezni, de a kutatások szerint a gyermeket nevelő nők, akár egyedül, akár családban élnek, ugyanannyi munkaórát töltöttek házimunkával, mint a munkahelyükön. Mivel nehezen tudják elkülöníteni a munkára és a társas kapcsolatikra szánt időt, ez rengeteg konfliktust okoz a számukra.

A túl sok munka jelei figyelmeztetnek bennünket. Vegyük észre a jeleket. Lobbanékonyság, az eredményesség csökkenése, motiválatlanság, az eredményesség visszaesése, kialvatlanság, gyomorpanaszok. A nyugtató és serkentő szerek nem nyújtanak megoldást, csak újabb problémákat hoznak. Ha bekövetkezik a burnout szindróma, vagyis a kiégés, csökken a munkakedvünk, a teljesítményünk csapnivaló és a tehetetlenség meg a hozzá nem értés érzése uralkodik el rajtunk. A munkánkat értelmetlennek és monotonnak találjuk.

Mit tehetünk? Nem lesz elég egy kicsivel több bor este, meg egy plusz kávé ebéd után. De még egy hosszabb szabadság sem válik be. Mielőbb életmódváltásra lesz szükség. Ezt ne halogassuk. Mindent elveszíthetünk, amiért annyit dolgoztunk. Érdemes beszélni a családtagokkal és a munkáltatóval is. A testmozgás, pihenés és az egészséges táplálkozás hármasa mellett fontos lesz valamilyen stressz oldó technika elsajátítása és napi szintű alkalmazása. A túl sok munkának túl nagy ára lehet. Ne várjuk meg, míg ez bekövetkezik. Változtassunk.

balesetbiztosítás kalkulátor

Boldog élet balesetbiztosítással

A boldogság egy pozitív érzelmi állapot. Mint a legtöbb emberi érzelemnek, a boldogságnak is számtalan, filozófiai, vallási, biológiai és pszichológiai értelmezése van, amik meghatározzák, hogy mi a boldogság, honnan ered, és hogyan érhető el. Az emberek ősi vágya a boldogság, a feltétel nélküli boldogság megtapasztalása és a megtartása. A boldogság nem egy légből kapott valami, tehetünk érte, szerencsére tanulmányok sora segít bennünket ebben, irányt mutatva nekünk. De mit kell tennünk, hogy boldogok legyünk? Tehetünk-e egyáltalán valamit? A válasz: igen.

A pénz nem boldogít. Nem nagyon van ennél nagyobb közhely, de a kutatások szerint egy bizonyos vagyon után bizony már nem növekszik a boldogságérzetünk. Az anyagi biztonság fontos, ezt alátámasztják a kutatások, és a vagyonunkkal jól sáfárkodva megteremthetjük a saját boldogságunkat. A pénz minden áron való hajszolása azonban a boldogságunk ellen hat, ügyelnünk kell az egyensúlyra, arra hogy ne vagyontárgyakat akarjunk felhalmozni, mert az szép és jó, de a boldogságunkhoz nem tesz hozzá. Barátok, rokonok. A társas kapcsolatok, a baráti társaságok, a munkatársak minden boldog embernek fontosak. A család az első helyen áll, Megosztják magukat másokkal. Társas lények vagyunk, szükségünk van arra, hogy kötődjünk másokhoz. Egy sörözés a barátokkal, egy bográcsozás fantasztikus élmény, és nem kell egy szuper autóval érkeznünk, hogy jól érezzük magunkat. A boldog ember tudja, mit akar, van célja. Egy boldog ember tudja, mikor vegye fel a telefont, mikor menjen el egy eseményre, mikor vegyen ki szabadságot. A saját élete az első számára, nem hagyja, hogy kívülről irányítsák, beleszóljanak abba, hogy mit csináljon. Egy boldog embernek van célja, az világos és egyértelmű, kézzelfogható és pontos. Beszélni akarok egy idegen nyelvet. Ez egy cél. Világos és érthető. A homályos, nem pontosan megfogalmazott elvárások magunkkal szemben, nem biztos, hogy eredményre vezetnek. Egy hajónak akkor fúj jó irányból a szél, ha tudja, hová tart.

Optimizmus. Az optimista gondolkodás nem jelent önbecsapást. Bízni a saját ítéletünkben, és tudni, hogy képesek vagyunk megtenni valamit, a lehetőséget látni, és nem az akadályokat, ez az optimizmus. Lesznek nehézségek, de egy világos céllal, optimistán mehetünk előre egészen az áhított boldogságig. Ne felejtsük el! Tehetünk a boldogságunkért. Energikusan előre. A cselekvéshez testi és lelki energia kell. A boldogságkutatók egyik fontos megállapítása, hogy a sport (heti háromszor egy óra) a boldogság egyik alappillére. A sport hozzájárul ahhoz, hogy energikusak legyünk, ahogy a megfelelő mennyiségű alvás, egy séta a jó levegőn, a relaxáció, és bár talán meglepő, de az otthoni rendrakás is. A boldogság nem kell, hogy álom maradjon. Ez az álom elérhető utazással is. A nyugodt élethez pedig balesetbiztosítás kell.

Milyen biztosítások vannak?

Lakásbiztosításra az ingatlanunk védelmében van szükségünk, de ne feledkezzünk meg más értékeinkről sem. Az ingatlanunkat megvédhetjük lakásbiztosítással, és ha az ingatlant hitelre vettük, köthetünk hitelfedezeti biztosítást. Az autónkra köthetünk Cascót, és persze kell rá kötnünk kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást is. Váratlan helyzetekre ott van az élet és balesetbiztosítás. Ha utazunk, köthetünk utasbiztosítást. Ha mindezekkel rendelkezünk, nyugodtabban élhetünk.

Érdemes balesetbiztosítást kötni? – igen, érdemes balesetbiztosítást kötni

Érv lehet a biztosítás megkötése mellett, hogy a biztosított a saját nyugalmát vásárolja meg. Egy érzést, hogy előrelátó módon gondoskodott magáról és a szeretteiről. Ha bekövetkezik egy előre nem látható, nem várt esemény, és emiatt kár éri, akkor számíthat arra, hogy a biztosító megtéríti a kárát. Ez adhat egy olyan biztonságérzetet, ami miatt a gondolatai nem akörül forognak, hogy mi lesz, ha. Mi lesz, ha baleset éri? Ha a biztosított nem, vagy csak ritkán foglalkozik ezzel a kérdéssel vagy ezekkel a kérdésekkel, az nyugodtabb életet biztosíthat számára. Nyugodt és kiegyensúlyozott lesz, nem fog aggódni és aggodalmaskodni, nem fog szorongani. Egy teljes, boldog élethez pedig szükség van arra, hogy biztonságban érezzük magunkat. 

Miért kössünk balesetbiztosítást?

Fontos lehet az anyagi biztonságra való törekvés. De hogy adhat anyagi biztonságot egy balesetbiztosítás? A biztosítások lényege, hogy egy káresemény esetén megtérítik a biztosított kárát vagy annak egy részét. Könnyű elképzelni azt, hogy mi történik akkor, ha valakit nagy anyagi veszteség ér. Ha egy családnak nincs elegendő megtakarítása ahhoz, hogy a kárt saját forrásból kifizesse, akkor a lakás akár el is veszhet örökre. Nem lesz hol lakni. Ez egy megfelelően kiválasztott biztosítással elkerülhető, hiszen a biztosító kifizetheti az elszenvedett kárt. Akinek van megfelelő mértékű megtakarítása, az sem szeretné valószínűleg a kár enyhítésére fordítani. Az évek alatt, kemény munkával megkeresett pénzt ne vigye el egy szerencsétlen esemény. Az látszik tehát, hogy akár van pénze a biztosítottnak, akár nincs arra, hogy a kárát kifizesse, mindkét esetben jobb, ha van balesetbiztosítása. A balesetbiztosítás ugyanis biztosíthatja azt, hogy az anyagi helyzete ne változzon meg jelentősen negatív irányban. Egy magát előrelátó és felelős embernek tartó ember arra törekszik, hogy a szeretteit biztonságban tudja. Biztosítani lehet azt, hogy a család életszínvonala ne változzon meg jelentősen egy nem várt negatív életesemény után. Mégsem lehet egyértelműen azt tanácsolni valakinek, hogy kössön biztosítást. De az mindenképpen elmondható, hogy meg kell fontolni a biztosításkötést.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Gyakran Ismételt Kérdések

A balesetbiztosítás egy olyan szolgáltatás, amely baleset bekövetkezése esetén nyújt szolgáltatást a biztosított, vagy annak halála esetén a kedvezményezett részére. Azaz különböző egészségkárosodások elszenvedése esetén segítséget kapunk a kezelési és műtéti költségek terén, a felépülésben, rehabilitációban. Fontos tudni, hogy a balesetbiztosítás egy kiegészítő szolgáltatás, amelyet egy fő biztosítás (például: életbiztosítás, casco, lakásbiztosítás)  mellé lehet megkötni, általában kedvezményesen.

A balesetbiztosítás fizethet többek között baleseti halál, csonttörés, égés esetén, maradandó egészségkárosodásra (rokkantságra), valamint műtéti és kórházi napi térítés érhető el általa. Ezek mellett több kiegészítő szolgáltatást is tartalmazhat még a szerződés, úgy, mint járadékszolgáltatások, keresőképtelenségi térítés, vagy orvosi call center.

Egy fő biztosítás moduljaként, nem csak személyesen, hanem online is. A balesetbiztosítások függnek attól, hogy milyen a fő biztosítás, illetve bankonként is eltérnek a termékek, ezért érdemes körültekintően választani.

Érdemes összehasonlítani a biztosítótársaságok ajánlatait és odafigyelni a teljes költség mutató (TKM) értékére, amely megmutatja mekkora összeget kell fordítani egy adott életbiztosításra. A Magyar Nemzeti Bank folyamatosan frissülő ajánlásokkal segíti az érdeklődőket.

Attól függ, mihez kapcsolódik.

– ha casco-hoz, akkor be kell tartani a fő biztosítás lemondási határidejét, amely a szerződés évfordulójához igazodik. Amennyiben az autó eladásra kerül, felmondható a casco és akkor a balesetbiztosítás is megszűnik. Forgalomból való kivonás esetén pedig szüneteltetni lehet a casco biztosítást és annak kiegészítő modulját.

– ha életbiztosításhoz, akkor egyszerűen bármikor felmondható a szerződés, elég az erre vonatkozó formanyomtatványt kitölteni és leadni a biztosítónál. Annyi, ha az életbiztosítás nem kockázati, hanem megtakarítással kombinált, akkor a felmondásnál érdemes figyelembe venni a várható pénzügyi következményeket. Ha a futamidő lejárta előtt akarjuk megszüntetni a szolgáltatást, akkor akár komoly veszteséggel is zárhatunk, így érdemes átszámolni a lehetőségeket.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

További biztosítások

Legutóbbi blogbejegyzések

A Gránit Bank újdonsága: Otthonfelújítási támogatás online igényléssel

A Gránit Bank újdonsága: Otthonfelújítási támogatás online igényléssel

2024.07.17.

A Gránit Bank eddig is lehetővé tette az online igénylést a termékeinél, és ez a lehetőség most az Otthonfelújítási támogatásnál is elérhető. De miért jó ez az igénylőnek? Érdemes online igényelni egy támogatást? Hogy kapunk segítséget, ha elakadtunk? Minden válasz egy helyen, röviden, közérthetően.

Tovább olvasom
Minden, amit a tranzakciós illeték emeléséről tudnod kell 2024-ben!

Minden, amit a tranzakciós illeték emeléséről tudnod kell 2024-ben!

2024.07.12.

2024-ben Magyarországon ismét napirendre került a tranzakciós illeték kérdése, hiszen a kormány bejelentette, hogy jelentős emelés várható. Ez a változás számos kérdést és aggodalmat vetett fel mind a lakosság, mind a vállalkozások körében. Utánajártunk és részletesen bemutatjuk, hogy miért történik az emelés, hogyan hat ez az átlagemberek pénzügyeire, és milyen várható gazdasági következményei lehetnek.

Tovább olvasom
Egyes Babaváró támogatásoknál meghosszabbítják a gyermekvállalási határidőt

Egyes Babaváró támogatásoknál meghosszabbítják a gyermekvállalási határidőt

2024.07.10.

Jó hír érkezett azoknak, akik még nem teljesítették a gyermekvállalási feltételét a Babaváró támogatásnak. Mert ha nem születik meg a vállalt gyermek, annak súlyos anyagi következményei lehetnek. Az eddigi határidő azonban változik, így azok, akiknek még nem született gyermekük, kaptak egy újabb esélyt, de haladékot mindenképpen. Mutatjuk a részleteket.

Tovább olvasom
Részvény és kötvény: ismerd meg a legfontosabb különbségeket!

Részvény és kötvény: ismerd meg a legfontosabb különbségeket!

2024.07.09.

A részvények és kötvények a befektetési eszközök két alapvető típusa, amelyek eltérő jellemzőkkel és kockázatokkal rendelkeznek. Mikor melyikbe fektessünk? Mikor melyiket válasszuk? Ismerjük meg a legfontosabb különbségeket közöttük!

Tovább olvasom

Partnereink

Aegon
Allianz
Chubb
Colonnade
Generali
Genertel
Groupama
K&H
Köbe
Mapfre
Mondial
Posta biztosító
Signal
Union
Uniqua
Waberers

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával