Így spórolhatsz a nyaralásra!

2021.03.25.

Ha spórolnál a nyaralásodra, illetve szeretnéd azt minél alacsonyabb költségkeretből megvalósítani, tippjeink segítségével könnyedén megoldhatod!

Így spórolhatsz a nyaralásra!

Többféleképpen is spórolhatsz a nyaralásra, és ennek csak az egyik lépése az, hogy félreteszel havonta egy bizonyos összeget; először azt is tudnod kell, hogy mennyit kell minden hónapban megspórolnod ahhoz, hogy el is juss az úti célodba! Bárhová is készülsz, jobb, ha mindent figyelembe veszel, még az elképzelhetetlent is, ezért fogadd meg tanácsainkat, hogy biztosan jól érezhesd magad!

A tervezés az első

Ugyan a nyár még messze van, de érdemes már most kitalálnod, hogy hová szeretnél utazni, és a szervezést sem érdemes tovább halasztanod. Ha spórolnál a nyaraláson, akkor jobb, ha minél előbb intézkedsz, hiszen így olcsóbban foglalhatsz szállást, repülőjegyet, stb. Azt se felejtsd el, hogy ha egy kisebb-nagyobb társaságot sikerül összeverbuválnod az útra, a költségek egy része megoszlik, így pedig még kevesebbet kell spórolnod a nyaralásra. Tehát kérdezz körbe a baráti körödben, illetve a rokonságban, hátha sikerül egy jó kis csapatot összehozni!

Nézz utána az úti célod helyi árainak is!

Ha megvan a célpont, tudj meg róla minél többet. Ha már jártál ott, akkor is jó, ha tudod, hogy milyen szinten emelkedtek az árak, milyen szolgáltatások érhetőek el, és mennyit kell ezekért fizetned. Ez a költségkeret megtervezéséhez elengedhetetlen, tehát jól jön, ha spórolnál a nyaralásodra.

A csomagolást se hagyd az utolsó pillanatra!

Ezt ugyan még ráérsz megtenni, ám a tartós élelmiszereket más most is megvásárolhatod, hiszen évekig elállnak. Nem szabad ugyanis kizárólag a helyi étkezési lehetőségekre hagyatkoznod, és jöhetnek olyan pillanatok is, amikor nem tudsz elérni semmilyen üzletet, mégis szükséged lehet ételre. Ezekkel együtt szerezd be, illetve tedd el azokat a dolgokat is, amelyekre a kellemes időtöltéshez lesz szükséged: ha strand, akkor naptej, gumimatrac és törölközők, ha a hegyekbe mentek, akkor valamilyen játék, amivel elüthetitek az időt.

Az utasbiztosítást se felejtsd el!

Érdemes egyúttal megtekintened az utasbiztosításokat is, amit oldalunkon könnyedén megtehetsz, és a szerződéskötési folyamatot is elindíthatod online. Volt már róla szó itt, a blogunk oldalain, hogy miért teszed jól, ha megkötöd, és a költségei sem magasak, tehát vedd ezt is számításba!

Provident kölcsön Provident kölcsön Hirdetés

Ajánlott hitelek

Provident Heti Kölcsön

THM

24,5% - 24,6%

Futamidő

57 - 110 hét

Hitelösszeg

40.000 Ft - 570.000 Ft

§

MKB Mosoly Személyi kölcsön

THM

7,2% - 13,8%

Futamidő

24 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 7.000.000 Ft

§

Hűség Hitel

THM

16,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 6.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Így spórolhatsz környezettudatosan

Így spórolhatsz környezettudatosan

2021.05.31.

Spórolni környezettudatosan is lehet, és érdemes is – ehhez adunk neked néhány tippet alábbi cikkünkben.

Tovább olvasom
5 spórolási tipp a hétköznapokra

5 spórolási tipp a hétköznapokra

2021.01.25.

Ha spórolási tippeket keresel, a legjobb helyen jársz! Az alábbiak segítségével komoly megtakarítást érhetsz el, amit aztán akár befektetésre, akár egy álom megvalósítására fordíthatsz!

Tovább olvasom