Online igényelhető kölcsönök – lássunk pár példát!

2020.09.16.

Az online igényelhető kölcsönök eddig is sikeresek voltak, hiszen számos előnyük van: a kényelem, a gyorsaság, a könnyű igényelhetőség, és még hosszasan sorolhatnánk. Ki kell azonban emelni a biztonságot ezek közül, hiszen napjainkban ennek komoly jelentősége van. A vírushelyzet rosszabbodása miatt elképzelhető, hogy az őszi-téli időszakot ismét az otthonainkban fogjuk tölteni, és ha hitelre lesz szükségünk, akkor csak az online igényelhető kölcsönök lesznek biztonságosak.

Online igényelhető kölcsönök – lássunk pár példát!

Számos bank kínál online igényelhető kölcsönöket, amelyek mindegyike kedvező feltételekkel igényelhető, ám természetesen akadnak közöttük különbségek. Mind más-más okból tekinthető előnyösnek – az alábbiakban olyan példákat hoztunk, amelyeknek minimum egy kiemelkedő tulajdonsága van az online igényelhetőségen túl.

Elsőként meg kell említenünk a Provident kölcsönét, ami rendkívül alacsony THM-értékével hívja fel magára a figyelmet. Ez ugyanis csupán 5,63%, ami ráadásul a veszélyhelyzet miatt bevezetett fizetési moratórium után is ennyi marad. Fontos viszont, hogy a felvehető hitelösszeg alacsony, mindössze 600.000 forint, a futamidő pedig maximum 15 hónap lehet, ami szintén nem nevezhető hosszúnak. Ennek ellenére ezt a hitelkonstrukciót mindenkinek ajánljuk, aki csak egy kisebb összeget szeretne online igényelni, mert a kamata gyakorlatilag verhetetlen!

Egy másik, remek példa az online igényelhető kölcsönökre az OTP Bank személyi kölcsöne, ami garantálja az egy órán belüli folyósítást a bank ügyfelei számára. Az igényelhető hitelösszeg itt már magasabb: 700.000-7.000.000 forint lehet, a futamidő pedig 2-7 évig terjedhet. A hitelkonstrukció különlegességét az egy órán belüli folyósítás adja, a kamat, illetve a THM viszont csupán az átlagot tudja hozni, ráadásul a felvett összeg és a futamidő szerint változik is. A legmagasabb THM érték 22,3%, ami a fizetési moratórium lejárta után válik esedékessé, addig természetesen csupán 5,7%.

Oldalunkon megtalálhatod az online igényelhető kölcsönöket kínáló bankok listáját, és ha összehasonlítod e hiteltermékeket, akkor könnyen megtalálhatod azt a konstrukciót, ami minden tekintetben meg fog felelni az elvárásaidnak. Ha kérdésed lenne az online igényelhető kölcsönökkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Takarék jelzáloghitel Takarék jelzáloghitel

További blogbejegyzések