fbpx

Provident hitel 2022

Provident

Provident Start kölcsön

Szabad felhasználású

THM 8,3%
Futamidő 12 hét
Hitelösszeg 50.000 Ft - 200.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- hirdetés -

Provident

Provident Heti Kölcsön

Kezes és fedezet nélkül

THM 26,1%
Futamidő 57 - 110 hét
Hitelösszeg 40.000 Ft - 570.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- hirdetés -

Provident Pénzügyi Zrt.

Provident Pénzügyi Zrt. az elsők között csatlakozott a lakossági hitelekkel foglalkozó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szemben tanúsított tisztességes magatartásról szóló Magatartási Kódex aláíróihoz, és kötelező érvénnyel vetette alá magát a rendelkezéseinek. A korrekt hitelezés alapelvei adottak a Providentnél. Alapvetően fontosnak tartják a társadalmi szerepvállalást is. Figyelnek a környezetvédelemre, és számtalan elismerést kaptak. 

Provident Pénzügyi Zrt. a londoni és varsói tőzsdén jegyzett International Personal Finance nemzetközi pénzügyi csoport részeként, hazánkban már közel 20 éve megkerülhetetlen szereplője a személyi kölcsönök piacának. Az IPF tizenegy országban 2,4 millió ügyféllel rendelkezik. Magyarországon több, mint kétezer munkatársa 230 ezer ügyféllel áll kapcsolatban. A Provident a kisebb összegű, rövid futamidejű, heti és havi törlesztésű személyi kölcsöneiről ismert. A hagyományos, átutalással folyósított személyi kölcsönök mellett egyedüliként otthoni kiszolgálást is kínál a hitelt igénylőknek. Az Otthoni Szolgáltatás. 

Provident heti kölcsön

A Provident heti kölcsöne egy fedezet nélküli, kis összegű, rövid lejáratú kölcsön, amit egy összegben, banki utalással kapunk meg. A visszafizetése heti rendszerességgel, banki utalással történik majd. 40 ezer forint és 570 ezer forint közötti összeget igényelhetünk. 12, 57, 72 és 110 hetes lehet a futamidő. A hitel legfontosabb mutatója, a THM 29,4 százalékos. Kezesre és fedezetre nem lesz szükség. A heti kölcsöne szabad felhasználású. A törlesztőrészletek pedig a teljes futamidő alatt változatlanok maradnak. A heti kölcsöne mellé külön díj ellenében igénybe vehetjük a gyors és kényelmes Otthoni Szolgáltatást és az Előrelátó Csomagot is.

Provident havi kölcsön

A havi kölcsönével már magasabb hitelösszeghez juthatunk. A havi kölcsön maximálisan igényelhető összege másfél millió forint. Ezt havonta kell majd törlesztenünk. A Provident havi kölcsönét banki átutalással kapjuk meg, és így is kell visszafizetnünk. 600 ezer forint és 1 500 ezer forint között kérhetjük a havi kölcsönt, és 30 hónap alatt kell visszafizetnünk azt.  A Teljes Hiteldíj Mutató 29,4 százalék. Kezes és fedezet a havi kölcsönnél sem kell, és ez is szabad felhasználású. A kölcsön folyósítása és a havi részletek fizetése banki utalással lehetséges. A Provident havi kölcsöne mellé külön díj ellenében igénybe vehetjük a gyors és kényelmes Otthoni Szolgáltatást és az Előrelátó Csomagot is, ugyanúgy, mint a heti kölcsönnél.

Provident MobilON kölcsön

A Provident MobilON kölcsönt online tudjuk igényelni. 600 ezer forint és másfél millió forint közötti összeget igényelhetünk. A kamat 12,22 százalék lesz, a THM pedig 12,9 százalék. Az online bírálat után akár fél órán belül pénzhez juthatunk. Fontos részlet, hogy a MobilON kölcsönt bármikor, díjmentesen előtörleszthetjük. Ehhez a szabad felhasználású kölcsönhöz sem kell kezes és fedezet. A kölcsön kiutalása banki utalással történik, kivéve, ha külön díj ellenében igényeljük az Instant szolgáltatást. A havi részletek fizetése viszont minden esetben banki átutalással történik majd, még akkor is, ha kértük az Instant szolgáltatást.

A MobilON kölcsön mellé külön díj ellenében Instant szolgáltatást kérhetünk. Ilyenkor a pozitív hitelbírálatot követően akár néhány órán belül az általunk megadott lakcímen készpénzben kapjuk meg a kölcsönösszeget. Az esedékes törlesztőrészleteket, ahogy már említettük, banki átutalással kell teljesítenünk.

A hiteligénylés folyamata

Többféle módon is igényelhetünk hitelt. Az ingyenesen hívható ügyfélszolgálati telefonszámon a Provident munkatársa tudja rögzíteni a kérelmünket. Ezt akár hétvégén is megtehetjük. Kölcsönigényünket a Provident honlapján is jelezhetjük. Az igénylőlap kitöltése után a Provident munkatársa felhív bennünket az általunk megadott telefonszámon, és elmondja lehetőségeket. Telefonon akár SMS-ben is igényelhetünk. El kell küldenünk a HITEL szót és visszahívnak. Ha pedig ismerjük a helyi képviselőt, akkor akár közvetlenül a képviselőnkhöz is fordulhatunk.

A telefonos vagy internetes igénylés után a pénzintézet munkatársa felhív bennünket telefonon időpont egyeztetése céljából. A szerződéskötés menete más lesz, ha csak a kölcsönt igényeltük, és más, ha kértük mellé az Otthoni Szolgáltatást is. Csak kölcsön igénylése esetén a legközelebbi kirendeltségbe kell mennünk egy előre egyeztetett időpontban, ahol megtörténik az adatok felvétele, és a hitelbírálat is. Fontos, hogy ilyenkor magunkkal kell vinnünk a szükséges dokumentumokat. Ha az Otthoni Szolgáltatást akarjuk igénybe venni, akkor a hitelbírálat és a szerződéskötés az otthonunkban történik, szintén egy előre egyeztetett időpontban.

Ahhoz, hogy megkaphassuk a hitelt, az alábbi feltételeknek kell megfelelnünk.  Nagykorúnak kell lennünk, bejelentett magyarországi lakcímcímmel kell rendelkeznünk, kell igazolt, rendszeres jövedelem és érvényes személyazonosító okmány, illetve bankszámla. Abban az esetben, ha az Otthoni Szolgáltatást kérjük, bankszámlára nem lesz szükségünk.

A hiteligényléshez dokumentumokat is be kell mutatnunk. A már említett személyazonosságot igazoló okmány lehet érvényes személyi igazolvány vagy ideiglenes személyi igazolvány. De elfogadják az útlevelet vagy a kártya formátumú vezetői engedélyt is. Lakcímkártyát is kérnek. A jövedelmünket munkáltatói igazolással, NAV jövedelemigazolással vagy bankszámlakivonattal igazolhatjuk. A benyújtott dokumentumok egyike sem lehet egy évnél régebbi.  És bár már elmondtuk, de megismételjük, mert rendkívül fontos: hitelbírálathoz a megfelelő dokumentumokat be kell mutatnunk a Provident kirendeltségén.

A Provident otthoni szolgáltatása

A hagyományos, átutalással folyósított kölcsönök mellett a magyar piacon egyedülálló szolgáltatást is kínál a Provident Pénzügyi Zrt. Az Otthoni Szolgáltatást külön díj ellenében kérhetjük. A Provident Otthoni Szolgáltatása rendkívül kényelmes. Ilyenkor a Provident munkatársa az otthonunkban keres fel bennünket. A hitelbírálathoz kapcsolódó ügyintézés, és pozitív hitelbírálat után a szerződés megkötésre kerül, és a kölcsönösszeget azonnal megkapjuk. A törlesztés is ugyanilyen módon történik, az otthonunkban adhatjuk át az aktuális részletet a képviselőnek.  

Provident Előrelátó Csomag

A hitelfelvételt biztonságosabbá tehetjük az Előrelátó Csomagjával. Az Előrelátó Csomagja számos élethelyzetben nyújthat segítséget. Az Előrelátó Csomag egy halál esetére szóló tartozás elengedési szolgáltatás, és ezen felül tartalmaz még egy meghosszabbított felmondási lehetőséget, valamint tartalmaz egy ránk vonatkozó csoportos élet és balesetbiztosítást is.

Így kaphatod meg a hitelt

Provident hitel 2022 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Provident hitel 2022 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Provident hitel 2022 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Provident hitel 2022 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A hagyományos, átutalással folyósított kölcsönök mellett a magyar piacon egyedülálló szolgáltatást is kínál a Provident. Az Otthoni Szolgáltatást külön díj ellenében igényelhetjük. A Provident munkatársa az otthonunkban keres fel bennünket. A hitelbírálathoz kapcsolódó ügyintézés, és pozitív hitelbírálat után a szerződés megkötésre után a kölcsönösszeget azonnal megkapjuk. A törlesztés is ugyanilyen módon, az otthonunkban történik.

A Provident havi kölcsönével magas hitelösszeghez juthatunk. Ezt havonta kell törlesztenünk. A Provident havi kölcsönét banki átutalással kapjuk meg, és így is kell visszafizetnünk. A havi kölcsön szabad felhasználású.

A hitel kiválasztásában segítséget nyújtanak a hitelkalkulátorok. Ezek a THM mellett a teljes visszafizetendő összeget, és a havi törleszőrészletet is megmutatják. Szakértő weboldalak, szakértő cikkekkel segítenek nekünk a választásban.

A Provident heti kölcsöne egy fedezet nélküli, kis összegű, rövid lejáratú kölcsön. A visszafizetése heti rendszerességgel történik. Kezesre és fedezetre nincs szükség. A Provident heti kölcsöne szabad felhasználású.

A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) egy fontos adat, ami az általunk választott kölcsön költségei mellett azt is megmutatja, hogy melyik hitel kedvezőbb a számunkra. Minél alacsonyabb a THM, annál olcsóbb a hitel. A THM szinte minden költségét tartalmazza a hitelünknek, nem csak a kamatot.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Már csak 5 százalék a büntetőkamat a CSOK igénylőknek

Már csak 5 százalék a büntetőkamat a CSOK igénylőknek

2022.10.03.

Fellélegezhetnek azok a CSOK igénylők, akik nem tudják teljesíteni a szerződésben vállalt kötelezettségüket. A kormány ugyanis 5 százalékban maximalizálja a kamat mértékét a szerződés megszegése esetén. Ez egy igazán jó hír az érintetteknek. Lássuk, kiket érinthet a változás.

Tovább olvasom
Melyik bankoknál igényelhetők a Széchenyi MAX hitelek?

Melyik bankoknál igényelhetők a Széchenyi MAX hitelek?

2022.09.29.

A bankok már felkészültek a nagy rohamra, így már igényelhetők az új Széchenyi MAX hitelek, amit a kisvállalkozások szuperkedvezményes hitelének is neveznek. Az új Széchenyi MAX hitelek elsősorban a mikrovállalkozások számára nyújtanak kedvező kamatozású vállalkozói hiteleket az átmeneti likviditási problémák áthidalására.

Tovább olvasom
Hitelfelvétel kisokos: mit jelent a JTM mutató?

Hitelfelvétel kisokos: mit jelent a JTM mutató?

2022.09.27.

A JTM mutatóról mindenkinek tudnia kell, aki hitelt készül igényelni – ha Te is ebben a helyzetben vagy, érdemes tovább olvasnod!

Tovább olvasom
Lakásvásárlás CSOK-ból: Mit figyel az értékbecslő?

Lakásvásárlás CSOK-ból: Mit figyel az értékbecslő?

2022.09.23.

Sok házaspár, család veszi igénybe a Családi Otthonteremtési Kedvezményt, vagyis a CSOK-ot, mert jelentős segítséget nyújt számukra a közös lakásvásárlásához, a családi fészek kialakításához, meglévő ingatlan kibővítéséhez, felújításához. A támogatás igénylése akár már az első gyermek tervezésekor is benyújtható, de kérhető gyermekes családok esetén is.

Tovább olvasom