Provident hitel 2024

Provident

Provident Start kölcsön

Szabad felhasználású

THM 13,2% Kamat: 12,43%
Futamidő 19 hét
Hitelösszeg 100.000 Ft - 300.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Provident

Provident Havi Kölcsön

Kezes és fedezet nélkül

THM 35,4% Kamat: 30,67%
Futamidő 30 hó
Hitelösszeg 600.000 Ft - 1.500.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Provident

Provident Heti Kölcsön

Kezes és fedezet nélkül

THM 35,4% Kamat: 30,44% - 30,48%
Futamidő 57 - 110 hét
Hitelösszeg 40.000 Ft - 570.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Provident Pénzügyi Zrt.

Provident Pénzügyi Zrt. az elsők között csatlakozott a lakossági hitelekkel foglalkozó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szemben tanúsított tisztességes magatartásról szóló Magatartási Kódex aláíróihoz, és kötelező érvénnyel vetette alá magát a rendelkezéseinek. A korrekt hitelezés alapelvei adottak a Providentnél. Alapvetően fontosnak tartják a társadalmi szerepvállalást is. Figyelnek a környezetvédelemre, és számtalan elismerést kaptak. 

Provident Pénzügyi Zrt. a londoni és varsói tőzsdén jegyzett International Personal Finance nemzetközi pénzügyi csoport részeként, hazánkban már közel 20 éve megkerülhetetlen szereplője a személyi kölcsönök piacának. Az IPF tizenegy országban 2,4 millió ügyféllel rendelkezik. Magyarországon több, mint kétezer munkatársa 230 ezer ügyféllel áll kapcsolatban. A Provident a kisebb összegű, rövid futamidejű, heti és havi törlesztésű személyi kölcsöneiről ismert. A hagyományos, átutalással folyósított személyi kölcsönök mellett egyedüliként otthoni kiszolgálást is kínál a hitelt igénylőknek. Az Otthoni Szolgáltatás. 

Provident heti kölcsön

A Provident heti kölcsöne egy fedezet nélküli, kis összegű, rövid lejáratú kölcsön, amit egy összegben, banki utalással kapunk meg. A visszafizetése heti rendszerességgel, banki utalással történik majd. 40 ezer forint és 570 ezer forint közötti összeget igényelhetünk. 57, 72 és 110 hetes lehet a futamidő. A hitel legfontosabb mutatója, a THM 36,8 százalékos. Kezesre és fedezetre nem lesz szükség. A heti kölcsöne szabad felhasználású. A törlesztőrészletek pedig a teljes futamidő alatt változatlanok maradnak. A heti kölcsöne mellé külön díj ellenében igénybe vehetjük a gyors és kényelmes Otthoni Szolgáltatást és az Előrelátó Csomagot is.

Provident havi kölcsön

A havi kölcsönével már magasabb hitelösszeghez juthatunk. A havi kölcsön maximálisan igényelhető összege másfél millió forint. Ezt havonta kell majd törlesztenünk. A havi kölcsönét banki átutalással kapjuk meg, és így is kell visszafizetnünk. 600 ezer forint és 1 500 ezer forint között kérhetjük a havi kölcsönt, és 30 hónap alatt kell visszafizetnünk azt.  A Teljes Hiteldíj Mutató 36,8 százalék. Kezes és fedezet a havi kölcsönnél sem kell, és ez is szabad felhasználású. A kölcsön folyósítása és a havi részletek fizetése banki utalással lehetséges. A havi kölcsöne mellé külön díj ellenében igénybe vehetjük a gyors és kényelmes Otthoni Szolgáltatást és az Előrelátó Csomagot is, ugyanúgy, mint a heti kölcsönnél.

Provident MobilON kölcsön

A MobilON kölcsönt online tudjuk igényelni. 600 ezer forint és másfél millió forint közötti összeget igényelhetünk. A kamat 18,30 százalék lesz, a THM pedig 19,9 százalék. Az online bírálat után akár fél órán belül pénzhez juthatunk. Fontos részlet, hogy a MobilON kölcsönt bármikor, díjmentesen előtörleszthetjük. Ehhez a szabad felhasználású kölcsönhöz sem kell kezes és fedezet. A kölcsön kiutalása banki utalással történik, kivéve, ha külön díj ellenében igényeljük az Instant szolgáltatást. A havi részletek fizetése viszont minden esetben banki átutalással történik majd, még akkor is, ha kértük az Instant szolgáltatást.

A MobilON kölcsön mellé külön díj ellenében Instant szolgáltatást kérhetünk. Ilyenkor a pozitív hitelbírálatot követően akár néhány órán belül az általunk megadott lakcímen készpénzben kapjuk meg a kölcsönösszeget. Az esedékes törlesztőrészleteket, ahogy már említettük, banki átutalással kell teljesítenünk.

A hiteligénylés folyamata

Többféle módon is igényelhetünk hitelt. Az ingyenesen hívható ügyfélszolgálati telefonszámon a Provident munkatársa tudja rögzíteni a kérelmünket. Ezt akár hétvégén is megtehetjük. Kölcsönigényünket a Provident honlapján is jelezhetjük. Az igénylőlap kitöltése után a pénzintézet munkatársa felhív bennünket az általunk megadott telefonszámon, és elmondja lehetőségeket. Telefonon akár SMS-ben is igényelhetünk. El kell küldenünk a HITEL szót és visszahívnak. Ha pedig ismerjük a helyi képviselőt, akkor akár közvetlenül a képviselőnkhöz is fordulhatunk.

A telefonos vagy internetes igénylés után a pénzintézet munkatársa felhív bennünket telefonon időpont egyeztetése céljából. A szerződéskötés menete más lesz, ha csak a kölcsönt igényeltük, és más, ha kértük mellé az Otthoni Szolgáltatást is. Csak kölcsön igénylése esetén a legközelebbi kirendeltségbe kell mennünk egy előre egyeztetett időpontban, ahol megtörténik az adatok felvétele, és a hitelbírálat is. Fontos, hogy ilyenkor magunkkal kell vinnünk a szükséges dokumentumokat. Ha az Otthoni Szolgáltatást akarjuk igénybe venni, akkor a hitelbírálat és a szerződéskötés az otthonunkban történik, szintén egy előre egyeztetett időpontban.

Ahhoz, hogy megkaphassuk a hitelt, az alábbi feltételeknek kell megfelelnünk.  Nagykorúnak kell lennünk, bejelentett magyarországi lakcímcímmel kell rendelkeznünk, kell igazolt, rendszeres jövedelem és érvényes személyazonosító okmány, illetve bankszámla. Abban az esetben, ha az Otthoni Szolgáltatást kérjük, bankszámlára nem lesz szükségünk.

A hiteligényléshez dokumentumokat is be kell mutatnunk. A már említett személyazonosságot igazoló okmány lehet érvényes személyi igazolvány vagy ideiglenes személyi igazolvány. De elfogadják az útlevelet vagy a kártya formátumú vezetői engedélyt is. Lakcímkártyát is kérnek. A jövedelmünket munkáltatói igazolással, NAV jövedelemigazolással vagy bankszámlakivonattal igazolhatjuk. A benyújtott dokumentumok egyike sem lehet egy évnél régebbi.  És bár már elmondtuk, de megismételjük, mert rendkívül fontos: hitelbírálathoz a megfelelő dokumentumokat be kell mutatnunk a Provident kirendeltségén.

A Provident otthoni szolgáltatása

A hagyományos, átutalással folyósított kölcsönök mellett a magyar piacon egyedülálló szolgáltatást is kínál a Provident Pénzügyi Zrt. Az Otthoni Szolgáltatást külön díj ellenében kérhetjük. A Provident Otthoni Szolgáltatása rendkívül kényelmes. Ilyenkor a Provident munkatársa az otthonunkban keres fel bennünket. A hitelbírálathoz kapcsolódó ügyintézés, és pozitív hitelbírálat után a szerződés megkötésre kerül, és a kölcsönösszeget azonnal megkapjuk. A törlesztés is ugyanilyen módon történik, az otthonunkban adhatjuk át az aktuális részletet a képviselőnek.  

Provident személyi kölcsön

Előrelátó Csomag

A hitelfelvételt biztonságosabbá tehetjük az Előrelátó Csomagjával. Az Előrelátó Csomagja számos élethelyzetben nyújthat segítséget. Az Előrelátó Csomag egy halál esetére szóló tartozás elengedési szolgáltatás, és ezen felül tartalmaz még egy meghosszabbított felmondási lehetőséget, valamint tartalmaz egy ránk vonatkozó csoportos élet és balesetbiztosítást is.

Mi az a Provident online hitel?

Ha az online hiteligénylést választjuk, modern, innovatív módon vehetünk fel hitelt. Online hitel igénylésekor nem kell bemennünk egy bankfiókba, az otthonunk kényelméből indíthatjuk el a folyamatot. A hitel kiválasztása, az adatok megadása is online történik. Nincs olyan, hogy otthon hagytuk valamelyik szükséges dokumentumot. Mert otthon vagyunk.

Miért jobb az online hitel?

A Provident online hitel felvétele kényelmes és gyors megoldás. A modern technikai megoldásokat felhasználó Provident online hitel azért egyre népszerűbb, mert nem szükséges a hitelfelvételhez a személyes találkozás az ügyintézővel. Ez nem csak a járványhelyzet miatt lényeges, hanem mert nem kell utaznunk, nem kell várakoznunk, gyorsan és egyszerűen intézhetjük a Provident hitelünket. A Provident online hitel igénylés feltételei kedvezőek. Csak egy üzenet, és máris visszahívnak. És mindenről tájékoztatnak. Provident mobilon. Legyen ez a jelszó.

A Provident online hitel igénylése

Az online hitel igénylése egyszerű. A folyamat gyors, érthető és könnyen követhető. Az online igényléshez szükség lesz egy megfelelő elektronikai eszközre és internetkapcsolatra. Egy okostelefon mobilinternettel tökéletesen elég lehet ehhez. Az online hiteligénylés a pénzintézet weboldalán történik, és elképzelhető, hogy csak a megfelelő böngésző segítségével tudunk majd igényelni. Megfelelő technikai feltételekkel nincs akadálya a Provident online hitel igénylés benyújtásának. És egy adatlapot mindenki ki tud tölteni. Aztán már szakértők segítenek a továbbiakban. Provident mobilon. Nagyon egyszerűen.

Mi az a Provident hitel kalkulátor?

A Provident hitel kalkulátor egy olyan program, ami segítséget nyújt a kiválasztott hitelkonstrukciók összehasonlításában. A megadott adatok alapján megadja az elérhető hitelek adatait. Az igénylő láthatja a teljes visszafizetendő összeget, amiből kiszámítható, hogy mennyibe fog kerülni a hitelfelvétel. A kamat mellett a THM is látható lesz, és mivel az adatok egy oldalon, egymás alatt jelennek meg, könnyen kiválaszthatóvá válik a legideálisabb konstrukció. A Provident kalkulátorok használata minden hitelfelvétel előtt javasolt. Nem csak azért, mert könnyen, egyszerűen, gyorsan és kényelmesen, otthonról teszi összehasonlíthatóvá a hiteleket. Hanem azért is, mert a hiteligénylők többsége arra törekszik, hogy a legolcsóbb hitelt válassza ki.

A legjobb konstrukció a Provident hitel kalkulátorral választható ki a legegyszerűbben. Az összehasonlítás egy komplex folyamat. Több adatot figyelembe kell venni, erre pedig egy program a legalkalmasabb. Használjuk a Provident hitel kalkulátort!

A Provident személyi kölcsönt mire lehet felhasználni?

Provident személyi kölcsön esetén nem kell azon gondolkozni, hogy mire lehet elkölteni. Mert bármire el lehet költeni. Provident személyi kölcsön esetén nincsenek határok. Bármire felhasználható a hitelösszeg. A szabad felhasználású kölcsönök előnye a hitelcél maghatározásához kötött kölcsönökkel szemben az, hogy nincs szükség sem a hiteligénylés alatt, sem utána adminisztrációra. Nem kell számlákat bemutatni a hitelt nyújtó pénzintézetnek, nem kell semmilyen módon igazolni a pénz elköltését. Ez egyszerűbbé teszi a felhasználást. Az egyszerűség pedig fontos tényező egy hiteltípus kiválasztásánál. A Provident személyi kölcsönnek ráadásul nem csak a felhasználása, de az igénylése is egyszerű.

Provident személyi kölcsönök szabad felhasználásra

A szabad felhasználást szó szerint lehet venni. Nincs olyan dolog, amire ne lehetne elkölteni a felvett összeget. Persze vannak szokásosnak nevezhető felhasználási módok. Ilyen a lakás szépítése vagy az autócsere. Ezek olyan, szinte minden családban felmerülő események, amiknél felmerülhet a személyi kölcsönből történő megvalósítás. Az ingatlant időnként fel lehet újítani, az állagát meg lehet óvni, festeni is lehet, de a fürdőszobát vagy a garázst is át lehet alakítani. Bármilyenné. Az autóvásárlás is ilyen, hiszen az autó öregszik, a család új tagokkal bővülhet, de egy hobbi miatt is szükség lehet nagyobb autóra. De a Provident személyi kölcsönt fel lehet használni másra is. Mivel nincs korlátozva a kölcsön felhasználása, adott, hogy az éppen felmerülő költséget finanszírozza belőle a hiteligénylő.

Személyi kölcsönök szabad felhasználásra – a megvalósított álmok

A Provident személyi kölcsön felhasználásának más területei is vannak. Ez lehet egy utazás, egy hobbihoz szükséges eszköz, hogy a nem tervezett eseményekről még nem is beszéljünk. Gyakori ugyanis, hogy egy nem várt esemény átmeneti pénzzavart okoz. Ez lehet betegség, munkanélküliség, egy elromló műszaki cikk vagy egy lerobbanó autó. Ilyenkor, ha az igénylő nem rendelkezik megtakarítással, vagy nem elegendő a megtakarítása, esetleg a megtakarítását nem akarja elkölteni, akkor a Provident személyi kölcsön megoldást nyújthat a kialakult helyzetre. Nem kell persze váratlan esemény, az is lehet, hogy egy régóta dédelgetett álom megvalósításának jött el az ideje.

Provident személyi kölcsönök szabad felhasználásra – gondolhatunk a jövőre is

A Provident személyi kölcsön egy fogyasztási hitel, amit az igénylők többnyire a mindennapjaik szépítéséhez vesznek igénybe. Új mobil, új ágy, babakocsi vagy napernyő a teraszra. Nem csak fogyasztásra lehet azonban felhasználni a hitelt. Be lehet azt fektetni, vállalkozást lehet indítani belőle. A szabad felhasználás lehetővé teszi, hogy a kölcsönt bármire elköltse az igénylő. Ha van egy jó ötlet egy vállalkozás indításához, és csak a tőke hiányzik az induláshoz, a Provident személyi kölcsön megoldás lehet erre is. És a kölcsönösszeget be is lehet fektetni. Azt tudni kell, hogy nem ez a leggyakoribb felhasználási mód, leggyakrabban fogyasztásra igényelnek személyi kölcsönt. De ez is hozzájárulhat az igénylő és szerettei életéhez. Egy beindított vállalkozás, ami sikeressé válik, jó befektetésnek tűnik.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Provident hitel 2024 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Provident hitel 2024 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Provident hitel 2024 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Provident hitel 2024 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A hagyományos, átutalással folyósított kölcsönök mellett a magyar piacon egyedülálló szolgáltatást is kínál a Provident. Az Otthoni Szolgáltatást külön díj ellenében igényelhetjük. A Provident munkatársa az otthonunkban keres fel bennünket. A hitelbírálathoz kapcsolódó ügyintézés, és pozitív hitelbírálat után a szerződés megkötésre után a kölcsönösszeget azonnal megkapjuk. A törlesztés is ugyanilyen módon, az otthonunkban történik.

A Provident havi kölcsönével magas hitelösszeghez juthatunk. Ezt havonta kell törlesztenünk. A Provident havi kölcsönét banki átutalással kapjuk meg, és így is kell visszafizetnünk. A havi kölcsön szabad felhasználású.

A hitel kiválasztásában segítséget nyújtanak a hitelkalkulátorok. Ezek a THM mellett a teljes visszafizetendő összeget, és a havi törleszőrészletet is megmutatják. Szakértő weboldalak, szakértő cikkekkel segítenek nekünk a választásban.

A Provident heti kölcsöne egy fedezet nélküli, kis összegű, rövid lejáratú kölcsön. A visszafizetése heti rendszerességgel történik. Kezesre és fedezetre nincs szükség. A Provident heti kölcsöne szabad felhasználású.

A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) egy fontos adat, ami az általunk választott kölcsön költségei mellett azt is megmutatja, hogy melyik hitel kedvezőbb a számunkra. Minél alacsonyabb a THM, annál olcsóbb a hitel. A THM szinte minden költségét tartalmazza a hitelünknek, nem csak a kamatot.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Ingatlanpiac 2024: folytatódik a csökkenés vagy fellélegezhet a piac?

Ingatlanpiac 2024: folytatódik a csökkenés vagy fellélegezhet a piac?

2024.04.12.

Még mindig a gazdasági válság hatásait nyögi a hazai ingatlanpiac – erre utalnak a számok a KSH friss lakáspiaci adatai. Azóta, hogy 2022 elején Magyarországon kitört a koronavírus-járvány, az ingatlanipar folyamatosan lefelé tartó tendenciát mutat. Ennek hátterében a belső kereslet csökkenése, a reálkeresetek visszaesése és a magas kamatszint szerepelnek, amelyeket a gazdasági válság csak tovább tetőzött.

Tovább olvasom
6 millió forint lakásfelújításra – itt az új otthonfelújítási program!

6 millió forint lakásfelújításra – itt az új otthonfelújítási program!

2024.04.08.

Új köntösben és tartalommal indít otthonfelújítási programot a kormány. Az előző otthonfelújítási támogatás sikere után itt egy újabb lehetőség azoknak, akik a rezsijüket szeretnék csökkenteni. A tervek szerint június elejétől lehet majd pályázni a bankok MFB Pontjain a támogatásra. Utánajártunk, hogy milyen részletek ismertek eddig. Mutatjuk, mit találtunk.

Tovább olvasom
Gyorskölcsönt igényelnél? 5 tipp, amit jó, ha megfogadsz!

Gyorskölcsönt igényelnél? 5 tipp, amit jó, ha megfogadsz!

2024.04.05.

Szinte bármelyik nap előfordulhat velünk, hogy egy nem várt, nagy összegű kiadás nehezíti meg a pénzügyi helyzetünket: elromlik az autó, beázik a lakás, vagy felüti a fejét egy kezelendő betegség. Sokszor ezek olyan kiadások, amelyekre nem számítunk és megtakarításaink nem képesek fedezni ekkora összeget. Ilyenkor a gyorskölcsön lehet számunkra a megoldás.  Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, mi a különbség a gyorskölcsön és a hagyományos személyi kölcsön között, és segítünk eldönteni, hogy ez a megoldás valóban a legjobban megfelelő-e a számodra.

Tovább olvasom
Mitől függ a szükséges önerő mértéke lakáshitel igénylésekor?

Mitől függ a szükséges önerő mértéke lakáshitel igénylésekor?

2024.03.25.

A lakáshitel igénylés egyik fontos feltététele, hogy az igénylő rendelkezzen a szükséges önerővel. Az önerő alapesetben 20 százalék, de azt minden igénylőnek érdemes tudnia, hogy az alapeset nem jelenti azt, hogy minden esetben. Az önerő ugyanis magasabb is lehet. Utánajártunk, és megmutatjuk, hogy mitől függ a szükséges önerő mértéke lakáshitel igénylésekor.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával