K&H Személyi Kölcsön Kalkulátor 2024 – Ajánlatok egy kattintással

K&H

K&H személyi kölcsön

Fix törlesztőrészlet

THM 14,5% - 22,4% Kamat: 18,99%
Futamidő 24 - 84 hó
Hitelösszeg 300.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

K&H Bank – bank és biztosítás

A 100 százalékos külföldi tulajdonú K&H csoport Kereskedelmi és Hitelbank néven kezdte el a működését Magyarországon. Ma, a második legnagyobb univerzális pénzintézetként, teljes körű szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleinek. A külföldi tapasztalat és pénzügyi háttér minden előnyét élvezhetjük, szakértő kollégák, kiváló hiteltermékek várnak bennünket a K&H Banknál. A K&H csoport nem csak egy bank, biztosításokat is köthetünk náluk, és faktor, lízing, jelzálog-szolgáltatások széles körét is elérhetjük. Nincs olyan pénzügyi terület, ahol ne tudnának nekünk segíteni. A pénzügyi igényeinket banki és biztosítási területen egyaránt kielégíthetik. Csak okosan kell döntenünk, és kiválasztanunk a számukra legmegfelelőbbet. A K&H csoport termékei között elérhetőek a hagyományos lakossági és vállalati banki termékeken kívül a prémium banki szolgáltatások, a befektetési alapkezelés, a lízing, az életbiztosítás, a vagyon és felelősségbiztosítás, és az értékpapír kereskedelem is. Számlavezetés, befektetések, megtakarítások, hitelek, bankgaranciák, bankkártya szolgáltatások, letétkezelés, projektfinanszírozás. Mindenki tud választani.

K&H Babaváró hitel – támogatott személyi kölcsön

A Babaváró hitellel az állam a gyermekvállalást kívánja elősegíteni. Ez az akár 10 millió forintos szabad felhasználású kölcsön kamatmentessé válik a futamidő végéig az első gyermek megszületése után. A harmadik gyerek után pedig a kölcsön átalakul egy vissza nem térítendő támogatássá. Ez egy olyan segítség, ami minden családnak jól jön. A Babaváró kölcsön összegét korlátozás nélkül bármire elkölthetjük. És a havi törlesztőrészletünk sem lesz magasabb havi 50 ezer forintnál.

A K&H Babaváró hitel a gyermeket tervezőket érdekelheti. Ez az akár nulla százalékos személyi kölcsön jellegű hitel szabadon használható fel, és a gyerekek születésével csökken a tőke összege, sőt, három gyermek születése után a fennmaradó részt már vissza sem kell fizetnünk. És ne feledjük: a K&H Babaváró hitelt szabadon, bármire elkölthetjük. 10 millió forinthoz is juthatunk így. Hogy könnyebb legyen a gyereknevelés.

K&H Babaváró hitel

K&H Bank Babaváró kölcsön – a legkülönlegesebb személyi kölcsön

A K&H Babaváró kölcsön bár egy államilag támogatott konstrukció, ugyanúgy működik, mint egy személyi kölcsön. Nem kell hozzá ingatlanfedezet, elég egy jövedelemigazolás. Szabadon elkölthető, bármire felhasználható. Nem kell hitelcélt megjelölni, és nem kell a pénz elköltését igazolni. Az igazi különlegessége pedig az, hogy az állami támogatás miatt akár a futamidő végéig kamatmentes lehet. Sőt, ha három gyermek születik, utána már a tőkét sem kell törleszteni.

K&H Bank Babaváró kölcsön – mi az a K&H Babaváró kölcsön?

A K&H Babaváró hitel egy államilag támogatott hitel, amivel a kormány a gyermekvállalást kívánja segíteni. Akár 10 millió forint is kapható, ha K&H Babaváró hitelt igényel valaki, és ez a 10 millió forint kamatmentes lesz a futamidő végéig, ha teljesülnek a szerződésben vállalt feltételek. A K&H Babaváró hitel, ahogy a nevében is benne van, gyermeket tervező családok számára érhető el. A szerződésben vállalni kell, hogy gyermek vagy gyermekek születnek.

Az első gyermeknek öt éven belül kell megszületnie, ebben az esetben a K&H Babaváró hitel a futamidő végéig kamatmentes marad. Ha megszületik a második gyermek a hitel harminc százalékát elengedik, a harmadik gyermek születése után pedig már semmit nem kell majd fizetni. A K&H Babaváró hitelt akár húsz évre is kérhető, és a szabályozás szerint a törlesztő részlet nem lehet magasabb havi 50 ezer forintnál. A gyerekek megszületése után a hitel szüneteltethető is, így ez a konstrukció valóban nagy segítség lehet.

K&H Bank Babaváró kölcsön – akár egy forint fizetés nélkül

A K&H Babaváró hitel mind a 10 millió forintja lehet vissza nem térítendő támogatás akkor, ha az igényléskor már gyermeket vár valaki, és egyből kéri a szüneteltetést. Ilyenkor a hitel törlesztését el sem kell kezdeni, és három évig nem kell semmit fizetni. Ha közben megszületik a második gyermek is, a szüneteltetés meghosszabbítható. Amennyiben a harmadik gyermek újabb három éven belül megszületik, akkor a teljes tartozást elengedi az állam. Ebben a különleges és optimális esetben egy forint befizetése nélkül juthat az igénylő 10 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz.

Személyi kölcsön a K&H Banktól

A K&H személyi kölcsön a kölcsönök legeslegjobbika. Egyszerűen igényelhető, és korlátozás nélkül tudjuk felhasználni. K&H személyi kölcsönt igényelhetünk lakáscélra, autóvásárlásra, felújításra, vagy akár hitelkiváltásra is. Változó hosszúságú futamidő, különböző nagyságú hitelösszeg. Amire épp szükségünk van. Fix kamatozással is elérhető, ami nagy előny a mostani, gyakran változó gazdasági környezetben.

Az igénylést akár teljesen online is intézhetjük, így ez az egyszerű hiteltermék még egyszerűbb lesz. És a K&H személyi kölcsönök nagy előnye, hogy akár néhány napon belül pénzhez juthatunk.

A K&H személyi kölcsönt mire lehet elkölteni?

Bármire felhasználható a hitelösszeg. A szabad felhasználású kölcsönök előnye a hitelcél maghatározásához kötött kölcsönökkel szemben az, hogy nincs szükség sem a hiteligénylés alatt, sem utána adminisztrációra. Nem kell számlákat bemutatni a hitelt nyújtó pénzintézetnek, nem kell semmilyen módon igazolni a pénz elköltését. Ez egyszerűbbé teszi a felhasználást. Az egyszerűség pedig fontos tényező egy hiteltípus kiválasztásánál. A K&H személyi kölcsönnek ráadásul nem csak a felhasználása, de az igénylése is egyszerű.

A szabad felhasználást szó szerint lehet venni. Nincs olyan dolog, amire ne lehetne elkölteni a felvett összeget. Persze vannak szokásosnak nevezhető felhasználási módok. Ilyen a lakásfelújítás vagy az autóvásárlás. Ezek olyan, szinte minden családban felmerülő események, amiknél felmerülhet a K&H személyi kölcsönből történő megvalósítás. De a K&H személyi kölcsönt fel lehet használni másra is. Mivel nincs korlátozva a K&H személyi kölcsön felhasználása, adott, hogy az éppen felmerülő költséget finanszírozza belőle az igénylő.

K&H személyi kölcsön – bármire

A K&H személyi kölcsön felhasználásának más területei is vannak. Ez lehet egy utazás, egy hobbihoz szükséges eszköz, hogy a nem tervezett eseményekről még nem is beszéljünk. Gyakori ugyanis, hogy egy nem várt esemény átmeneti pénzzavart okoz. Ez lehet betegség, munkanélküliség, egy elromló műszaki cikk vagy egy lerobbanó autó. Ilyenkor, ha az igénylő nem rendelkezik megtakarítással, vagy nem elegendő a megtakarítása, esetleg a megtakarítását nem akarja elkölteni, akkor a K&H személyi kölcsön megoldást nyújthat a kialakult helyzetre. Nem kell persze váratlan esemény, az is lehet, hogy egy régóta dédelgetett álom megvalósításának jött el az ideje.

A K&H személyi kölcsön egy fogyasztási hitel, amit az igénylők többnyire a mindennapjaik megszépítéséhez vesznek igénybe. Nem csak fogyasztásra lehet azonban felhasználni a K&H hitelt. Be lehet azt fektetni, vállalkozást lehet indítani belőle. A szabad felhasználás lehetővé teszi, hogy a K&H kölcsönt bármire elköltse az igénylő. Ha van egy jó ötlet egy vállalkozás indításához, és csak a tőke hiányzik az induláshoz, a K&H személyi kölcsön megoldás lehet erre is. És a kölcsönösszeget be is lehet fektetni. Azt tudni kell, hogy nem ezek a leggyakoribb felhasználási módok, leggyakrabban fogyasztásra igényelnek személyi kölcsönt.

K&H Bank személyi kölcsön

K&H személyi kölcsön igénylése adóstárs bevonásával

K&H személyi kölcsön igénylésénél szükség lehet adóstárs bevonására. Ha az igénylő jövedelme alacsonyabb az elvártnál, akkor is bevonásra kerülhet egy adóstárs, és így pozitív lehet a K&H hitel bírálata. Ha az igénylő magasabb hitelösszeget szeretne, vagy magasabb törlesztőrészletet vállalna, mint amit a jövedelme megenged, akkor is segítség lehet az adóstárs bevonása. Adóstárssal történő igénylésnél ugyanis a bank figyelembe veszi az adóstárs jövedelmét is a hitelbírálatnál.

K&H személyi kölcsön igénylés online

Online K&H hiteligényléskor nem kell bemenni a bankfiókba. Még telefonálni sem kell. Amire szükség lesz, az egy internet elérésére alkalmas számítástechnikai eszköz. Online igényléskor a K&H Bank honlapján történik az igénylés teljes folyamata, egészen a kiutalásig. Otthon ülhet az igénylő a foteljában, kezében a telefonnal, és igényel egy K&H hitelt. Minden az interneten keresztül történik. A személyazonosság megállapítása, a szükséges dokumentumok benyújtása, és az igénylés leadása is. Itt tudható meg, hogy a K&H Bank jóváhagyta az igénylést, és hogy mikor utalja a számlára a pénzt. Nincs bankszámla, amire utalhatnának? Az is nyitható.

K&H személyi kölcsön igénylés hitelkiváltásra

Mivel az igényléskor nem kell megjelölni a hitelcélt, ezért az igényelt összeg bármire felhasználható. Az egyik ilyen cél lehet, egy másik kölcsön kiváltása. A gyorsan változó gazdasági környezetben előfordulhat, hogy kedvezőbb feltételekkel lehet kölcsönhöz jutni, így a hitelkiváltás megtakarítást eredményezhet.

A megtakarítás mellett a másik előnye lehet a kiváltásnak, hogy egyszerűsödnek a pénzügyek. Ezt úgy lehet elérni, hogy több hitelt vált ki egyszerre az igénylő, és így csökken a havi kötelezettségek száma, hiszen kevesebb számlára kell pénzt utalni. Ha kettő vagy több részlet helyett csak egy részletet kell elutalni, az jobban nyomon követhető, és így jobban is tervezhető.

K&H személyi kölcsön – a legkönnyebben igényelhető kölcsön

Ha már K&H kölcsönt igényelünk, az legyen egyszerű. Az egyszerű igénylési folyamat, a kisebb számú elvárt dokumentum vonzóvá tesz egy hitelterméket. Nagyon nem mindegy, hogy mennyi időt és energiát kell fordítani egy hiteldokumentáció benyújtására. Minél kevesebb dokumentumot vár el a K&H, annál gyorsabban és könnyebben beadható az igénylés. Ráadásul, ha ezek a dokumentumok kéznél vannak, és nem kell a beszerzésükkel bajlódni, az további érv a hitel mellett. Az egyszerűség abban is megnyilvánulhat, hogy nem kell heteket várni a bírálatra. A K&H személyi kölcsönt akár egy napon belül jóváhagyhatják, szemben más hitelekkel, ahol heteket vagy akár hónapokat is kell várni egy bírálatra. Ez tervezhetővé teszi a kiadásokat, és a cél megvalósításával sem kell várni.

K&H Bank személyi kölcsön – miért jó a K&H személyi kölcsön?

A K&H személyi kölcsön rendkívüli népszerűsége a gyorsaságában és az egyszerűségében rejlik. Sokan választják a céljaik eléréséhez a K&H személyi kölcsönöket, hiszen szinte azonnal pénzhez jutnak. Nem kell várni a pénzre. A K&H személyi kölcsön egy gyors segítség, bármilyen okból van szükség a K&H hitelre. A K&H személyi kölcsönöknek ráadásul számtalan fajtája van. A legjobb lehet, mert alacsony kamatozású. A legjobb lehet, mert szinte azonnal elbírálják. Vagy a legjobb lehet, mert online is igényelhető. Sokféle K&H hitel van. A K&H személyi kölcsön az, ami szinte minden problémára megoldást kínál. Igényeljünk K&H személyi kölcsönt!

K&H Bank személyi kölcsön – nem szükséges hitelcélt megjelölni?

Nem. A K&H személyi kölcsön egyik nagy előnye, hogy minimális dokumentációval és könnyen igényelhető. Az igényléshez csupán a jövedelmedet kell igazolni. És ez még nem minden. Mert nem csak hogy elég, ha igazoljuk a jövedelmet, de a pénz elköltését sem kell semmiféle módon dokumentálni a K&H felé. Egy lakáshitelnél például fedezetre van szükség, és a pénzt csak a lakás felépítésére vagy megvásárlására lehet fordítani. És ezt dokumentumokkal igazolni kell. És ez plusz költséget jelent, időt és energiát kell rá szánni. Néha még a hitelfelvételt követő sokadik is évben is igazolásokat és szerződéseket kell leadni a hitelező pénzintézetnek, hogy teljesítsük a szerződéses feltételeket. A K&H személyi kölcsönnél ilyen nincs. Nem kell hitelcélt megjelölni a szerződés megkötésekor, és igazolni sem kell a hitelösszeg megfelelő felhasználását. Hiszen az K&H Bank személyi kölcsönét arra költjük, amire akarjuk.

K&H Bank személyi kölcsön – biztosíték nélkül

A könnyített dokumentációs elvárás mellett biztosítékra sem lesz szükség a hitelfelvételhez. Nem kell fedezetként ingatlant felajánlani, nem kell valamilyen ingóságot vagy számlapénzt biztosítékként bevonni. Ez több okból is előnyös. Ha nincs ingatlan, vagy azt nem akarja azt valaki fedezetként felajánlani a K&H hitelhez, akkor is igényelhet K&H Bank személyi kölcsönt. Egy fedezet bevonása költséges és időigényes, ráadásul még az elbírálás ideje is jóval hosszabb egy fedezetes hitelnek.

K&H Bank személyi kölcsön – fontos tudnivalók

Fontos tudni, hogy mire akarjuk felvenni a K&H hitelt. Ez egyszerűen hangzik, de előfordul, hogy az igénylő anélkül adja be a hitelkérelmet, hogy pontosan tudná, mit is akar valójában.

Fontos tudni, hogy mekkora törlesztőrészletet tud vállalni valaki egy K&H Bank személyi kölcsön igénylésekor. A túlzott eladósodottságot mindenképpen el kell kerülni.

Fontos, hogy tisztában legyünk a szükséges dokumentumokkal és a feltételekkel. Ha nem tudjuk benyújtani az elvárt dokumentumokat, vagy nem tudjuk teljesíteni az alapfeltételeket, akkor nem kapunk K&H hitelt.

Fontos, hogy legyen egy terv arra az esetre, ha váratlan élethelyzet adódik. Egy nem várt esemény megnehezítheti a részletek befizetését, de ha van egy terv ilyen esetekre, akkor nem fog teljesen váratlanul érni egy ilyen helyzet.

K&H Bank személyi kölcsön – rövid futamidőre

A K&H Bank személyi kölcsöneinek előnyeit napokig lehetne sorolni. Sok előny annyira egyértelmű és egyszerű, hogy talán nem is gondolunk rá. Az egyik ilyen előny a rövid futamidő. Miért előnyös a rövid futamidő? Több okból is előnyös a rövid futamidő. Egy rövid futamidejű hitel igénylésekor a teljes visszafizetendő összeg még akkor is alacsony lehet, ha a kamat magasabb. Miért? Az éves kamat miatt. Nem mindegy, hogy két-három évig, vagy huszonöt évig fizet vissza valaki egy K&H hitelt. Ez azt is jelenti, hogy a kamat mértékének jóval kisebb a jelentősége, mint egy hosszú futamidejű K&H hitelnél. A rövid futamidő előnye, hogy rövidebb időre könnyebb tervezni. És ez pedig biztonságosabbá teszi a hitelfelvételt.

K&H Bank személyi kölcsön – általában alacsony a hitelösszeg

A K&H Bank személyi kölcsönének átlagos hitelösszege alacsony. Ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne akár 10 millió forintot is igényelni, mégsem tesszük. Miért? A válasz egyszerű: mert tudatos hitelfelvevők vagyunk. És egy tudatos hiteligénylő tudja, hogy minden hitelcélhoz más-más K&H hitel való. A K&H személyi kölcsönök alacsony, néhány százezres hitelösszege a felhasználásból adódik. Mivel ez egy szabadon felhasználható hitel, ezért ritkán igényeljük olyan hitelcélhoz, amihez más hiteltípusok tartoznak. Lakásvásárlásra például rendkívül ritkán vesszük igénybe. Nem lehetetlen persze, hogy ez a legjobb megoldás, de ha alaposan körülnézünk a pénzpiacon, láthatjuk, hogy lakásvásárláshoz a K&H lakáshitel a legmegfelelőbb konstrukció. A legmegfelelőbb konstrukció pedig a legjobb nekünk. Válasszuk a hitelcélnak legmegfelelőbbet!

K&H Bank személyi kölcsön szinte azonnal

Ki ne akarna gyorsan pénzhez jutni egy igénylés után? A K&H Bank személyi kölcsönével ez nem probléma. Az elbírálás kis túlzással azonnal megtörténik, és a pénzt már néhány napon belül megkapható. A gyors elbírálás is a K&H személyi kölcsön jó értelembe vett egyszerűségét mutatja. Egyszerűen igényelhető, és gyorsan megkapható. A gyors elbírálás előny, hiszen azonnal elkölthető lesz a pénz, nem kell heteket várni a kiutalásra. Ez egy pénzzavar esetén elengedhetetlen. Ez egy elvárás. Gyorsan kell a pénz. A gyors elbírálás ráadásul azt is jelenti, hogy nincsenek álmatlanul forgolódva töltött éjszakák, hogy jóváhagyják-e az igénylést.

Hogyan lehet olcsóbb K&H személyi kölcsönt igényelni?

Alacsonyabb lehet a K&H személyi kölcsönünk költsége, ha teljesítünk néhány megadott feltételt. Bár a bankok eltérő gyakorlatot folytatnak a hitelek nyújtása során, vannak olyan kedvezmények, ami több banknál is elérhető. Ha körültekintőek vagyunk, több százalékos kedvezményt is elérhetünk. Ez nagyobb hitelösszegnél, és hosszabb futamidőnél nagymértékben csökkentheti a havi kiadásunkat, és alacsonyabb kölcsönnél, és rövid futamidőnél is számottevő megtakarítást hozhat. Ezek a sűrű fillérek a zsebünkben maradnak, ezeket magunkra és a szeretteinkre költhetjük ahelyett, hogy kifizetnénk azokat költségként egy pénzintézetnek. Amikor nem a saját számlavezető bankunknál igényelünk a személyi kölcsönt, a pénzintézet kedvezményt adhat nekünk bizonyos számlacsomagra. Ezzel a személyi kölcsönünk nem lesz ugyan olcsóbb, de a hozzá tartozó kiadásaink alacsonyabbak lesznek, így kevesebb költséggel jár a hitelünk. Fontos azonban megvizsgálnunk, hogy ez megéri-e, mert a számlaváltásnak is lehetnek költségei. Akkor éri meg élni ezzel a lehetőséggel, ha az általunk megnyitott új folyószámla havi költsége alacsonyabb lesz.

Magasabb havi jövedelem esetén a pénzintézetetek többnyire kedvezőbb kamattal kínálják a személyi kölcsönüket. Az igaz, hogy a jövedelmünk nagyságát nem tudjuk befolyásolni, de lehetőségünk van adóstárs bevonására. Ha megtehetjük, éljünk ezzel, mert a kedvezőbb kamat alacsonyabb törlesztő részletet is jelent. És a célunk éppen ez: minél alacsonyabban tartani a személyi kölcsönünkkel kapcsolatban felmerülő költségeket. Ehhez mindössze be kell vonnunk egy ismerősünket a hitelünkbe adóstársként. Ez egyszerű és kézenfekvő megoldás.

A K&H Bank személyi kölcsön igénylésének feltételei 2024-ben

2024-ben is egyszerűen teljesíthetőek a K&H személyi kölcsön igénylésének alapfeltételei. Az érvényes személyazonosító okmányunk mellett szükségünk lesz egy jövedelemigazolásra is. Ez lehet munkáltatói igazolás, vagy vállalkozók esetében a NAV jövedelemigazolás, nyugdíjasoknál pedig bankszámlakivonat vagy nyugdíjhatározatot, vagy az utolsó három havi nyugdíjszelvény. Jövedelemként elfogadható munkabér, vállalkozói bevétel és a nyugdíj önmagában is, és másodlagos jövedelemként figyelembe veszik a családi pótlékot, a GYES-t, a GYED-et, a vállalkozók osztalékát, a szociális juttatásokat, valamint az ösztöndíjat is, de más másodlagos jövedelmet is elfogadhatnak. Akár adóstárs bevonására is van lehetőség. A munkaviszonyunkkal kapcsolatban fontos, hogy nem állhatunk sem próbaidő, sem felmondás alatt, és az a legjobb, ha határozatlan időre szóló munkaszerződéssel rendelkezünk.

K&H bank személyi kölcsönt felelősséggel – a felelős hitelfelvétel fontosságáról

A felelős hitelfelvétel fontos, hogy elkerülhető legyen a túlzott eladósodottság. A Magyar Nemzeti Bank közleményben figyelmezeti a polgárokat arra, hogy alapos utánjárás után vegyenek csak fel hitelt. Miért? Mert a túlzott eladósodottság veszélyeztetheti a hitelfelvevő és környezete életvitelét. Veszélybe sodorhatja az egzisztenciáját azáltal, hogy magasabb törlesztőrészletet választ, mint amit biztonsággal ki tud fizetni. Veszélybe kerülhetnek a vagyontárgyai, a megtakarítása, és munkabérének egy része is. Egy felelőtlen hitelfelvétel ugyanis azzal járhat, hogy az igénylő fizetésképtelen lesz, és végrehajtás indul ellene nemfizetés miatt. Ilyenkor nem csak az ingó és ingatlanvagyona kerülhet lefoglalásra, de a munkabérének egy részét is letilthatják. Hogy lehet ezt elkerülni? Mit lehet tenni a hitelfelvétel előtt?

A hitelfedezeti biztosítás jó ötlet lehet arra, hogy biztosítva legyen egy hitel. Ennél is fontosabb azonban, hogy a hitelfelvétel előtt alaposan tájékozódni kell a feltételekről és az esetleges buktatókról. Az első lépés mindig annak eldöntése, hogy valóban szükség van-e a hitelre. Van értelme, célja a hitelfelvételnek? Fogyasztásra igénylik a legtöbb személyi kölcsönt, de nem általános fogyasztásra. Van egy konkrét cél, például egy profi hangrendszer, amit meg akarnak vásárolni. Nem először igényelnek, aztán találják ki, hogy mi legyen a pénzzel. Először jön a cél, aztán a hiteligénylés. Persze a hétvégi nagybevásárlást is lehet hitelből fedezni, de nem biztos, hogy érdemes.

A második lépés a megfelelő hiteltípus kiválasztása. Ebben szakértő weboldal és a személyi kölcsön kalkulátor segíthetnek. Számtalan szakértő cikket olvashat az érdeklődő a hitelekről, köztük a személyi hitelről is. Az igénylőnek el kell döntenie, hogy milyen hitelt szeretne, és aztán az adott hiteltípusból elérhető konstrukciók közül kell választania. Ez egyszerűbb, mint amilyennek hangzik. A legjobb konstrukció megtalálása után pedig jöhet az igénylés. És fel kell készülni a váratlan helyzetekre. Egy felelős hiteligénylő akkora törlesztőrészletet választ, amit ki tud fizetni. De mi van, ha egy nem várt esemény következik be? A szakemberek azt mondják, hogy azok, akik a váratlan helyzetekre kész tervvel készülnek, jobban helyt tudnak állni a nehéz helyzetben. A Jövedelemarányos Törlesztési Mutató (JTM) ugyanis pontosan szabályozza, hogy egy adott hiteltípusnál, és egy adott jövedelemnél mekkora százalékban terhelhető a nettó havi jövedelem. Ez egy olyan szabály, ami a hitelfelvevőt védi a túlzott eladósodottságtól.

Folyószámlahitel a K&H Banknál

Ha van folyószámlánk a K&H Banknál, igényelhetünk hozzá folyószámlahitelt is. Ez az összeg megnöveli a bankszámlánkon lévő összeget, és bármikor a rendelkezésünkre áll. Ráadásul elég egyszer igényelni, és az összeget újra felhasználhatjuk, miután visszafizettük. Váratlan kiadás? Nem probléma, ha van K&H folyószámlahitelünk. A folyószámlahitel bármikor jól jöhet, és úgy működik, mint egy vésztartalék. Ha szükségünk lesz rá, felhasználhatjuk, ha nem, akkor is ott lesz, biztonságot adva nekünk a hétköznapokhoz. És ne felejtsük el: ahhoz, hogy igénybe vegyük, nem kell bemennünk a bankfiókba, hiszen a bankkártyánkkal használhatjuk fel a hitelkeretünket. Ott, ahol mi akarjuk, és akkor, amikor mi akarjuk.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő K&H hitelkonstrukciót?

Döntő fontosságú az életünkben a megfelelő hitelkonstrukció kiválasztása. Hosszú távon kötelezzük el magunkat, állandó kiadásaink lesznek. Ezeket fizetnünk kell, bármilyen helyzetbe kerülünk is. A legjobb hitel kiválasztásában nagy segítséget nyújthat egy szakértő weboldal. Itt hitelkalkulátor és szakértő cikkek segítenek bennünket a tökéletes döntés meghozásában. A hitel törlesztő részletének megválasztásakor figyelembe kell vennünk az anyagi helyzetünket, a jövedelmünket, és azt is, hogy egy nem várt esemény bekövetkeztekor mit tehetünk majd, hogy a hitelünket fizetni tudjuk. A saját és szeretteink pénzügyi biztonságát szem előtt kell tartanunk. A hitel előre viheti az életünket, de kellemetlen helyzetbe is hozhat bennünket. Alaposan megfontolt döntést kell hozni.

A K&H személyi kölcsön hitelkalkulátor

A K&H személyi kölcsön hitelkalkulátor egy program, ami segítséget nyújt a hitelkonstrukciók összehasonlításában. A megadott adatok alapján megadja az elérhető K&H hitelek adatait. Az igénylő láthatja a teljes visszafizetendő összeget, amiből kiszámítható, hogy mennyibe fog kerülni a hitelfelvétel. A kamat mellett a THM is látható lesz, és mivel az adatok egy oldalon, egymás alatt jelennek meg, könnyen kiválaszthatóvá válik a legideálisabb konstrukció.

A K&H személyi kölcsön hitelkalkulátor használata minden hitelfelvétel előtt javasolt. Nem csak azért, mert könnyen, egyszerűen, gyorsan és kényelmesen, otthonról teszi összehasonlíthatóvá a K&H hiteleket. Hanem azért is, mert a hiteligénylők többsége arra törekszik, hogy a legolcsóbb hitelt válassza ki. Ez érthető is, hiszem egy adott hitelösszeg mellett a legalacsonyabb költségek a legvonzóbbak. A legjobb konstrukció a K&H hitelkalkulátorral választható ki a legegyszerűbben. Az összehasonlítás egy komplex folyamat. Több adatot figyelembe kell venni, erre pedig egy professzionális program a legalkalmasabb. Amellett tehát, hogy egy otthonról, a nappaliból érhető el a K&H hitelkalkulátor, pontosabb eredményt is hoz annál, mintha mi magunk szeretnénk kinyomozni a legjobb hitel lelőhelyét.

Használjuk a K&H személyi kölcsön hitelkalkulátort!

Számlavezetés a K&H Banknál

Amikor hitelt igényelünk, szükségünk lesz egy bankszámlára. A pénzintézet ide utalja majd a kölcsön összegét, és a bankszámlánkról tudjuk azt törleszteni. A K&H Banknál többféle folyószámla közül is választhatunk. A digitalizált bankkártyánkat azonnal használhatjuk, és az első három hónapban nagy kedvezményekre számíthatunk. A számlát akár online, a mobilunkon is megnyithatjuk. Még a bankfiókba sem kell bemennünk. Készpénzt vehetünk fel róla, utalhatunk, és a netbankon keresztül pontosan követhetjük az egyenlegünket. Kérhetünk SMS értesítést, és a bankszámlánkhoz természetesen jár egy bankkártya is. Hogy a pénzünkhöz bármikor és bárhol hozzáférhessünk.

Betéti és hitelkártyák a K&H Banknál

A K&H Banknál a betéti és hitelkártyák mellett SZÉP kártyánk is lehet. A betéti kártyánkról a saját pénzünket költjük, a hitelkártyával pedig a bank által jóváhagyott hitelkeretet vehetjük igénybe, akár kamatmentesen is. Visszatérítést is kaphatunk, és asszisztencia szolgáltatás is jár mellé. Ez váratlan helyzetekben nyújthat nekünk segítséget, történjen az utazás közben vagy otthon. Biztonságban lehetünk vezetés közben, és ha az egészségünkkel lenne valami probléma, akkor is segíthet. Ma már természetes, hogy egy érintéssel vásárolunk, legyen szó akár hitelkártyáról, akár betéti kártyáról. Az arany bankkártyához pedig extra szolgáltatások is járnak a különleges ügyfeleknek.

K&H Bank – a digitális bank

Egyre többen vagyunk, akik szeretik, sőt, elvárják az innovatív megoldásokat a számlavezető bankjuktól. Mobilon akarunk mindent intézni, az okosóránkkal akarunk fizetni. Google Pay, Apple Pay, Garmin Pay. A mobilbank már alap, de a portfoliónkat is jó lenne telefonon kezelni. E-bank, jegyvásárlás, azonnali fizetés, biztonságos online fizetés. Elvárjuk ezt. És a K&H Banktól meg is kapjuk. Feltölthetjük a mobilunkat, papírmentesen intézhetjük az ügyeinket. SMS szolgáltatás is van. A K&H csoport ügyfeleként élvezhetjük a legmodernebb, legbiztonságosabb pénzügyi megoldásokat. Online intézhetjük az ügyeinket. Kényelmesen, otthonról, egyszerűen.

Megtakarítások és biztosítás a K&H Banknál

A csoport sokrétű szolgáltatásaiba beletartoznak a megtakarítások és a biztosítások is. Baleset, betegség vagy életbiztosításra van szükségünk? Gépjármű, utas, lakásbiztosítás. Itt minden van. És ha egy banki terméket szeretnénk biztonságban tudni, arra is tudnak megoldást. Ha pedig a hitelünk mellett a megtakarításainkat is jó helyen akarjuk tudni, akkor is számos termék közül választhatunk, legyen szó eseti vagy rendszeres megtakarításról.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

K&H Személyi Kölcsön Kalkulátor 2024 – Ajánlatok egy kattintással - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

K&H Személyi Kölcsön Kalkulátor 2024 – Ajánlatok egy kattintással - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

K&H Személyi Kölcsön Kalkulátor 2024 – Ajánlatok egy kattintással - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

K&H Személyi Kölcsön Kalkulátor 2024 – Ajánlatok egy kattintással - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen. Ez a rendkívül népszerű hitelfajta elérhető a K&H Banknál. A személyi kölcsön szabadon felhasználható, bármire elkölthető, és ingatlanfedezet sem kell hozzá.

A hitel kiválasztásában segítséget nyújtanak a hitelkalkulátorok. Ezek a THM mellett a teljes visszafizetendő összeget, és a havi törleszőrészletet is megmutatják. Ezek alapján tudunk megfelelő döntést hozni.

A Teljes Hiteldíj Mutató egy összehasonlító adat, ami az általunk választott kölcsön költségei mellett azt is megmutatja, hogy melyik hitel kedvezőbb a számunkra. Minél kisebb a THM, annál kevesebbet kell majd fizetnünk.

A K&H Bank a hitelt a hitelbírálat függvényében nyújtja. Meg kell felelni az alapfeltételeknek, és be kell nyújtani a szükséges dokumentumokat a hitelbírálathoz. A bank ezután állapítja meg a hitelképességünket.

A K&H Bank lehetővé teszi, hogy online is igényelhető legyen a személyi kölcsön.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Minden, amit tudnod kell az új MÁP Pluszról

Minden, amit tudnod kell az új MÁP Pluszról

2024.06.12.

Az elmúlt években a magyar kormány folyamatosan igyekszik új és vonzó pénzügyi termékeket kínálni a lakosság számára, hogy ösztönözze a megtakarításokat, és egyben csökkentse az ország külső adósságát. Ennek a törekvésnek egyik legújabb példája az új Magyar Állampapír Plusz (MÁP Plusz) magasabb kamatozással. Mutatjuk, hogy miért lehet érdemes befektetni ebbe az új állampapírba, hogyan működik, és milyen előnyöket kínál.

Tovább olvasom
4 fontos tényező, ami befolyásolja a hitelbírálat idejét

4 fontos tényező, ami befolyásolja a hitelbírálat idejét

2024.06.10.

Az emberek számára a hitelbírálat egy fontos lépés lehet életükben, legyen szó lakásvásárlásról, autóvásárlásról, vagy más nagyobb beruházásról. Azonban a hitelbírálat folyamata nem mindig gyors és egyszerű. Számos tényező befolyásolja, hogy mennyi időt vesz igénybe a hitelkérelem jóváhagyása. Utánajártunk a hitelbírálat idejét meghatározó négy fontos tényezőnek, hogy jobban megérthessük ezt a folyamatot.

Tovább olvasom
Mire számíthatunk a CSOK Plusznál, ha nem születnek meg a tervezett gyermekek?

Mire számíthatunk a CSOK Plusznál, ha nem születnek meg a tervezett gyermekek?

2024.06.09.

A CSOK Plusz egy igazán jó támogatási forma, azonban mint minden támogatásnál, itt is mérlegelni kell az esetleges kockázatokat. Abban az esetben, ha nem születnek meg a tervezett gyermekek, nem teljesítjük az elvárt feltételt. És bizony probléma lehet. Mutatjuk, miért.

Tovább olvasom
Érdemes-e halasztani a lakásvásárlást alacsonyabb hitelkamatra várva?

Érdemes-e halasztani a lakásvásárlást alacsonyabb hitelkamatra várva?

2024.06.04.

Egy tudatos hiteligénylő pontosan tudja, hogy nagyon nem mindegy, hogy mennyi az általa igényelt hitel kamata. De valóban ennyire fontos ez? És tehetünk-e valamit? Érdemes elhalasztani a lakásvásárlást alacsonyabb hitelkamatra várva? Szakértőnk válaszol a kérdésekre.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával