CIB személyi kölcsön kalkulátor 2024 – Részletek és feltételek

CIB

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

Bankváltás nélkül, már akár 15 millió Ft is igényelhető!

THM 12,07 - 18,65% Kamat: 12,29% - 13,29%
Futamidő 12 - 96 hó
Hitelösszeg 300.000 - 15.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Akár 15 000 000 forint is felvehető

CIB Személyi Kölcsön előnye más kölcsönökkel szemben, hogy könnyen és gyorsan hozzájuthatunk 300 000-től akár 15 000 000 millió forintig terjedő összeghez is, egyszerűen teljesíthető feltételekkel.

Bankok gyakran kérnek olyan biztosítékot egy-egy hitel felvételéhez, mint például egy saját tulajdonú ingatlan, de szóba jöhet egyéb fedezet is. Az Előrelépő Személyi Kölcsön esetében ilyen követelmény nincs, valójában elég hozzá egy megfelelő szintű havi nettó jövedelem is. Ez sem túl magas, csupán a minimálbér összege, ami jelenleg 177 422 forint. A kölcsönt az is felveheti, aki egyébként nem a CIB Bank ügyfele, azaz például a bankszámla és a személyi kölcsönhöz való hozzáférés nem függ egymástól.

Autóra, felújításra, hitelre

Nincsenek induló költségek, azaz nem kell számolni hitelbírálati és folyósítási díjjal. Emellett szabad felhasználású, így például lakásfelújításhoz, autóvásárláshoz, utazáshoz, vagy a háztartásban adódó egyéb kiadások fedezésére fordíthatjuk. De az, hogy szabad felhasználású, itt egyben azt is jelenti, hogy akár banki hitelek kiváltásához is alkalmas lehet. A CIB Bank személyi kölcsön visszafizetésére 12 és 96 hónap közötti időtartam áll rendelkezésre, de a futamidő menet közben legkevesebb 6 havi lépésközzel csökkenthető, illetve növelhető.

Végig fix részlettel

A hitelkamat végig fix, ami annyit tesz, hogy a törlesztés ideje alatt végig fix részletet kell fizetnie az ügyfeleknek, így havonta végig fix kiadással kell számolnia annak, aki ezt a személyi kölcsönt veszi fel. Ez fontos előny a tervezhetőség szempontjából. THM megállapítása természetesen a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Bár a személyi kölcsön felvételének nem feltétele, hogy a Bankhoz érkezzen az igénylő rendszeres jövedelme, hasznos tudni, hogy ilyen esetben kedvezményes kamatozással lehet igénybe venni azt.

CIB előrelépő személyi kölcsön: fiataloktól az idősekig

Persze különböző feltételeknek itt is meg kell felelni, hogy megkapjuk az összeget, amit a CIB Előrelépő Személyi Kölcsön biztosít.

Alapesetben olyan állandó magyarországi lakcímmel rendelkezők vehetik fel a személyi kölcsönt, akik elmúltak 20 évesek, de a futamidő végéig még nem töltik be a 72. életévüket, vagy egy olyan adóstársat kell bevonniuk, aki ennek az előírásnak megfelel. Érthető elvárás a bank részéről az is, hogy az igénylőről a Központi Hitelinformációs Rendszerben ne szerepeljen negatív vagy adósságrendezéssel kapcsolatos információ, azaz jó adós legyen. A hitelképesség megállapításához a CIB Bank figyelembe veszi a CIB Csoport nyilvántartásában meglévő adatokat is, ha ilyenek rendelkezésre állnak.

A rendszeres jövedelem a legfőbb elvárás

További követelmény, hogy az igénylőnek minimum 3 hónapja folyamatos, határozatlan időre szóló munkaviszonya legyen a jelenlegi munkahelyén, jövedelme pedig munkabérből származzon. Cégtulajdonosról van szó, akkor neki előírás 12 havi folyamatos tevékenység ugyanazon munkakörben.

A CIB Előrelépő Személyi Kölcsön felvehető annak is, aki határozott idejű munkaszerződéssel rendelkezik, de az az előírás, hogy a kölcsön igénylőjének munkaszerződése legalább a kölcsön futamidejéig, vagy még inkább azután is tovább éljen. Személyi kölcsön igényléséhez szükséges kapcsolódó dokumentumok, tájékoztató anyagok letölthetők, illetve elérhetők a CIB Bank weboldalán. Ilyen például a munkáltatói igazolás, ami a 3 000 000 forint fölötti személyi kölcsön esetében kötelező, de minden igényléshez szükséges az utolsó három havi jövedelemjóváírást tartalmazó bankszámlakivonat benyújtása is.

Előnyösebb az e-ügyintézés

Manapság már alapvető elvárás, hogy lehetőségünk legyen arra, hogy sokkal kényelmesebben és időt spórolva is elintézhessük a banki ügyeinket, anélkül, hogy személyesen keresnénk fel egy-egy bankfiókot. A jelenlegi helyzetben ráadásul egészségügyi megfontolásból is biztonságosabb lehet, ha a személyes találkozókat nélkülözve, telefonon vagy interneten keresztül lépünk kapcsolatba a bankokkal, így a CIB bankkal is. Ha a leggyorsabb ügyintézésre vágyik – ahogy mindenki -, intézze pénzügyeit okostelefonon, töltse le a CIB Bank mobilalkalmazást!

Akár 7 percen belül

Hogy milyen szembetűnő az előny az elektronikus ügyintézés esetén a személyessel szemben, ahhoz elég, ha maradunk a témánknál, a CIB személyi kölcsönénél. Hasonlítsuk össze az igényléstől a személyi kölcsön folyósításáig tartó időtartamokat!

Az ügyintézési idő a bankfiókokban a CIB Előrelépő Személyi Kölcsön elbírálása és folyósítása esetén akár 5 napon belül megtörténhet. Ez is elég rövidnek tűnik, de a személyi kölcsön online igénylése esetén az elbírálással és ügyintézéssel együtt akár 1 nap alatt eredményesen zárulhat. Ugyanakkor a CIB Bank mobilalkalmazást használva akár 7, azaz hét percen belül is megtörténhet. Ehhez persze minden feltételnek együtt kell állnia, és természetesen a netes kapcsolatnak is flottul kell működnie, de a különbség így is egyértelmű az elektronikus ügyintézés javára.

Kezdjük a kalkulátorral!

Online banki ügyintézéshez a CIB honlapját megnyitva először a felső főmenüsort nézzük át! A Hitelek címke alatt található a Személyi kölcsön menüpont, amelyet megnyitva szinte a lap tetején találunk egy hitelkalkulátort. Ezen beállíthatjuk az igényelni tervezett kölcsön összegét, a futamidőt, és ha a CIB-hez érkezik a fizetésünk, az amiatt kapott kedvezmény mértékét is. Egyébként már innen is csak egy kattintásra elérhető az online hiteligénylés, vagy a telefonos visszahívásra való felkérés.

CIB Bank személyi kölcsön

Banki ügyintézés a honlapon

A főmenüsor jobb szélén találjuk a Belépés cimkét, amit ha lenyitunk, a következő jelenik meg: CIB Bank online belépés/ felhasználónév/ withkey token jelszó/ belépés. Azaz az első ablakba beírjuk a felhasználónevünket, a másodikba pedig a jelszavunkat, és beléphetünk az oldalon az internetes banki ügyintézéshez. Ha középről indulva (belépés) jobbra továbbnézünk, ezeket a címkéket látjuk: belépés/ online igénylés/ bankszámla és személyi kölcsön megkezdett online igénylés folytatása.

A CIB Bank személyi kölcsön kalkulátorról

Kalkulátor egy olyan program, ami segítséget nyújt a kiválasztott hitelkonstrukciók összehasonlításában. Megadott adatok alapján megadja az elérhető hitelek adatait.

Az igénylő láthatja a teljes visszafizetendő összeget, amiből kiszámítható, hogy mennyibe fog kerülni a hitelfelvétel. A kamat mellett a THM is látható lesz, és mivel az adatok egy oldalon, egymás alatt jelennek meg, könnyen kiválaszthatóvá válik a legideálisabb konstrukció. CIB Bank személyi kölcsön kalkulátor használat minden hitelfelvételnél fontos.

Nem csak azért, mert könnyen, egyszerűen, gyorsan és kényelmesen, otthonról teszi összehasonlíthatóvá a hiteleket. Hanem azért is, mert a hiteligénylők többsége arra törekszik, hogy a legolcsóbb hitelt válassza ki. Ez érthető is, hiszem egy adott hitelösszeg mellett a legalacsonyabb költségek a legvonzóbbak.

Legjobb konstrukció a CIB Bank személyi kölcsön kalkulátorral választható ki a legegyszerűbben. Az összehasonlítás egy összetett folyamat.

Több adatot figyelembe kell venni, erre pedig egy kalkulátor a legalkalmasabb. Amellett tehát, hogy otthonról érhető el a kalkulátor, pontosabb eredményt is hoz annál, mintha mi magunk szeretnénk kinyomozni a legjobb hitelt. 

Mikor szükséges a CIB személyi kölcsönhöz munkáltatói igazolás?

A jövedelmet minden CIB Bank hitel igénylésénél igazolni kell. Ha valaki alkalmazott, akkor CIB Bank személyi kölcsön munkáltatói igazolást kell bemutatnia. Az önfoglakoztatóktól nem fogadnak el CIB Bank személyi kölcsön munkáltatói igazolást, nekik NAV jövedelemigazolással kell a jövedelmüket igazolni.

A munkáltatói igazolás tartalmazza a havi nettó jövedelmet, azt, hogy mióta dolgozik valaki a cégnél, és az is fontos, hogy nincs már próbaidőn, és nem áll felmondás alatt sem. A CIB Bank ezen adatok alapján dönt arról, hogy az igénylőt hitelképesnek találja vagy sem. A saját munkáltatói igazolás formátumát kéri, de az azzal megegyező tartalmú munkáltatói igazolást is elfogadhatja. A munkáltatói igazolás cégszerűen aláírva, és lepecsételve fogadható el.

A hitelbírálat után

Ha pozitív a hitelbírálat, akkor az igénylő megkapja a CIB Bank személyi kölcsönt. A CIB Bank személyi kölcsön azonnal felhasználható lesz. Ezt megelőzi a kapcsolatfelvétel, az alapfeltételeknek való megfelelés ellenőrzése, és a dokumentumok benyújtása vagy átadása.

A bírálat után már csak a folyósítás van hátra. A bírálat gyorsan megtörténik, nem kell hosszú ideig várni. És a pénz kiutalása után?

Az már csak az ügyfélen múlik. Bármit vehet. Amit csak szeretne. Nem kell a hitelcélt megjelölni.

Részleteket fizetni kell majd. Közben pedig már használható a CIB Bank személyi kölcsönből vásárolt szolgáltatást vagy terméket.

Nézzük a feltételeket

Egyszerűen teljesíthetőek a CIB Bank személyi kölcsön feltételei. A pénzintézetek többségénél már 18 éves kortól akár 70 éves korig lehet személyi kölcsönt igényelni, de a pénzintézetek eltérő hitelezési gyakorlata miatt hitelfelvétel előtt mindenképpen tájékozódjunk.

Néhány pénzintézet 21 vagy 23 éves kortól, és csak 65 éves korig fogad be hiteligényléseket. Az érvényes személyazonosító okmányunk mellett szükségünk lesz egy jövedelemigazolásra is. Ez lehet CIB Bank munkáltatói igazolás, vagy vállalkozók esetében a NAV jövedelemigazolás, nyugdíjasoknál pedig bankszámlakivonat vagy nyugdíjhatározat, vagy az utolsó három havi nyugdíjszelvény.

Jövedelemként elfogadható munkabér, vállalkozói bevétel és a nyugdíj önmagában is, és másodlagos jövedelemként figyelembe veszik a családi pótlékot, a GYES-t, a GYED-et, a vállalkozók osztalékát, a szociális juttatásokat, valamint az ösztöndíjat is, de más másodlagos jövedelmet is elfogadhatnak. De ez pénzintézetenként eltérő lehet. Akár adóstárs bevonására is van lehetőség. A munkaviszonyunkkal kapcsolatban fontos, hogy nem állhatunk sem próbaidő, sem felmondás alatt, és az a legjobb, ha határozatlan időre szóló munkaszerződéssel rendelkezünk.

A CIB személyi kölcsön pozitívumai

A személyi kölcsön igénylésének a legnagyobb előnye, hogy az igényléskor nem kell biztosíték. Bizonyos kölcsönöknél a pénzintézetek kötelezően előírják, hogy biztosítékot kell bevonni a hitelügyletbe. Ebben az esetben a legtöbbször az ingatlanfedezetre gondolnak, de a biztosíték lehet egy pénzösszeg, részvény vagy kötvény.

Igénylésékor erre nincs szükség, a CIB Bank nem fog fedezetet kérni. Ezért azok, akiknek nincs fedezetük, vagy azt nem akarják felajánlani, azok is igényelhetik a kölcsönt.

Az, hogy ez nem szükséges, azért előnyös, mert egyszerűbb a folyamat, gyorsabb az elbírálás, és a hitelfelvétel díjai is alacsonyabbak. A fedezetnek felajánlott ingatlant ugyanis fel kellene értékeltetni. Az ingatlanfedezetre jelzálog bejegyzés fog kerülni, és egy közjegyzőre is szükség van a hitelszerződés megkötéséhez.

Mindezek egy CIB személyi kölcsön igénylésénél nem szükségesek. A CIB Bank személyi kölcsön igénylés másik elvitathatatlan előnye a gyorsaság. Egy CIB Bank személyi kölcsön akár egy napon belül is megkapható, de néhány napon belül szinte biztosan elérhető. A gyorsaság azért is lényeges, mert szinte rögtön kiderül, hogy az igénylő hitelképes vagy nem.

Előminősítés néhány perc alatt meglehet. Az előminősítés után pedig szinte azonnal a végleges bírálat következik. És ha az pozitív, tehát az igénylőt hitelképesnek találja a CIB Bank, akkor már csak a szerződés megkötése, és a folyósítás van hátra.

CIB Bank személyi kölcsön – akármire elkölthető

Harmadik előnye a szabad felhasználhatóság. A szabad felhasználás azt jelenti, hogy semmi nem szab határt felhasználáskor.

Ugyanis nem korlátozza semmilyen módon a kölcsön felhasználását. Az ügyfél arra költi, amire akarja. Bármire költhető a kölcsönösszeg.

A szabad felhasználás nagyon előnyös. A gyorsaság is. És az, hogy nincs szükség biztosítékra. Ez a három dolog az, amiért a CIB Bank személyi kölcsön a legnépszerűbb kölcsönök között van.

A CIB Bank személyi kölcsön igénylést megakadályozó esetek

Nem fogadja be az igénylést, ha az igénylő nem tud igazolni telefonos elérhetőséget. Az érvénytelen, lejárt személyazonosító okmány is kizáró ok. Érvényes személyi igazolvánnyal kell rendelkezni az igényléshez.

Vagy kártya formátumú jogosítvánnyal vagy útlevéllel. Az állandó bejelentett magyarországi lakcím is kötelező az igényléshez. Az életkor is döntő lehet. Bizonyos kor alatt, és bizonyos kor felett nem fogadják el az igénylést.

Munkaviszony hossza is döntő. Az előírt munkaviszonynál rövidebbet nem fogad el a pénzintézet. A KHR negatív adóslistáján szereplők nem kapnak hitelt, ez kizáró ok. A megfelelő nagyságú jövedelem igazolása is elvárt.

Hiába keres valaki sokat, ha a jövedelme után nem fizetik meg a közterheket, akkor azt a pénzintézet nem veszi figyelembe.

CIB Bank Babaváró kölcsön

CIB Bank Babaváró kölcsön szabad felhasználású, amit a családok többnyire ingatlanvásárlásra fordítanak. Az aktuális szabályok értelmében azonban szabadon, bármire elkölthető, ugyanúgy, mint egy személyi kölcsön.

Nincs szükség ingatlanfedezetre sem. Ez a kölcsön jelentős támogatás egy családnak a kamatmentessége miatt. Az akár húsz éves futamideje alatt több milliós megtakarítást eredményezhet. A CIB Babaváró hitelt az állam az Otthonteremtési program keretében folyósítja az igénylőnek.

Legkülönlegesebb támogatási forma jelenleg, mert a feltételek teljesülése esetén vissza nem térítendő támogatássá alakulhat át.

A 11 millió forint hitel öt évig kamatmentes, és ha hitelfelvételtől számított öt éven belül megszületik az első vállalt gyermek, a futamidő végéig az is marad.

Második gyermek születésekor a hitel harmadát, a harmadik gyermek születésékor pedig már a teljes hitelösszeget elengedik. Optimális esetben egy forintot sem kell belőle visszafizetni. Ehhez az első vállalt gyereknek a hiteligénylés után azonnal meg kell születnie, a következőnek pedig a gyerekszületés utáni három éves türelmi idők alatt. Ez bár nagyon jól hangzik, de ez az optimális eset csak ritkán fordul elő.

CIB Bank Babaváró kölcsön

CIB Bank Babaváró kölcsön – személyi kölcsön másként

A CIB Babaváró kölcsön az állam által támogatott hitelkonstrukció, és úgy működik, mint a személyi kölcsönök. Nem szükséges ingatlanfedezetet bevonni, elég hozzá egy jövedelemigazolás. Szabadon költhető bármire, amire csak az igénylő szeretné.

Nem kell hitelcélt megadni, és nincs szükség a pénz elköltésének az igazolására. Különleges hiteltermék, mert az állam támogatása miatt a futamidő végéig kamatmentes maradhat. És ha a harmadik gyermek megszületik, a hitel fennmaradó részét nem kell visszafizetni.

CIB Bank Babaváró kölcsön – érdemes tudni

A kormány által kamattámogatott kölcsön, az állam a gyermekvállalást akarja elősegíteni. 11 millió forint is igényelhető, és ez a 11 millió forint kamatmentes lehet a futamidő végéig. Csak teljesülnie kell a szerződésben leírt feltételeknek.

CIB Bank Babaváró kölcsönt gyermeket tervező családok igényelhetnek. A szerződés aláírásakor vállalni kell, hogy gyermek, gyermekek születnek.

Az első gyermeknek öt éven belül kell megszületni, ilyenkor a CIB Babaváró kölcsön a futamidő végéig kamatmentes lesz. Ha megszületik a második gyerek, akkor a hitel egy része elengedésre kerül, a harmadik gyerek születése után pedig már semmit nem kell visszafizetni. A CIB Bank Babaváró kölcsön húsz éves futamidőre is kérhető, ráadásul a szabályok miatt a törlesztőrészlet nem lehet több havi 51 ezer forintnál. A gyerekek megszületése után a hitel szüneteltethető is.

A teljes visszafizetendő összeg fogalma

A teljes összeg, amit a futamidő alatt vár majd tőlünk a bank, a tőkéből és a kamatokból áll. A részlet, amit havonta vagy hetente fizetni kell, tartalmazza mindkettő összegét. Úgy jön ki, hogy a futamidőt meg kell szorozni a havi részlettel.

Fontos, hogy a számolásnál a hónapokkal és nem az évekkel számoljunk, hiszen havonta kell fizetni és nem évente. A visszafizetendő összeg nagysága fontos, hiszen befolyásolhatja a döntésünket.

A teljes visszafizetendő összeg – a döntés kulcsa

Annyira lényeges, hogy a CIB Bank hitel kalkulátorok is megadják ezt az adatot. Ezzel könnyen összehasonlíthatóvá válnak a konstrukciók, és ez segít abban, hogy a legjobb döntés születhessen meg.

Szakemberek gyakran felhívják a figyelmet arra, hogy a kamat nem alkalmas a hitelek összehasonlítására. Nem alkalmas rá, hiszen egyéb költségek is felmerülnek, ezért elképzelhető, hogy egy alacsonyabb kamatozású hiteltermék összességében többe kerül az igénylőnek az egyéb díjak miatt. A THM, a Teljes Hiteldíj Mutató jól összehasonlítható teszi a termékeket, hiszen nem csak a kamatot veszi figyelembe, hanem más, felmerülő kiadásokat is. A teljes visszafizetendő összeg is egy jó megoldás az összehasonlításra.

Gépjármű vásárlásához is

Aki ki szeretné egészíteni a megtakarítását az az autólízing mellett a CIB Bank személyi kölcsönt választhatja. Több előnye is van egy autó megvásárlásának CIB Bank személyi kölcsönből. Nincs szükség önerőre, a teljes vételár finanszírozható a hitelből.

Az autó egyből a vásárló tulajdonába kerül, és akár az átírás költsége is kifizethető a CIB Bank hitelből. Ez nagy szabadságot ad a gépkocsi kiválasztásánál, és még az első nagyobb szervizre is futhatja a CIB Bank hitelből, a CIB Bank hitel nagyságától függően. Nem lesz probléma az autó életkora sem, hiszen nem kell hitelcélt megjelölni az igényléskor. Casco-t is csak abban az esetben kell kötni, ha az új tulajdonos úgy dönt, hogy ezt szeretné, szemben az autólízinggel, ahol ez minden esetben kötelező.

CIB Bank személyi kölcsön hitelkiváltáshoz is jó lehet

Mivel az igényléskor nem kell megjelölni a hitelcélt, ezért az igényelt összeg bármire felhasználható. Az egyik ilyen cél lehet, egy másik kölcsön kiváltása. A gyorsan változó gazdasági környezetben előfordulhat, hogy kedvezőbb feltételekkel lehet kölcsönhöz jutni, így a hitelkiváltás megtakarítást eredményezhet.

Megtakarítás mellett a másik előnye lehet a kiváltásnak, hogy egyszerűsödnek a pénzügyek. Ezt úgy lehet elérni, hogy több hitelt vált ki egyszerre az igénylő, és így csökken a havi kötelezettségek száma, hiszen kevesebb számlára kell pénzt utalni. Ha kettő vagy több részlet helyett csak egy részletet kell elutalni, az jobban nyomon követhető, és így jobban is tervezhető.

A legkönnyebben igényelhető hitel

Ha már CIB Bank személyi kölcsönt igényelünk, az legyen egyszerű. Az egyszerű igénylési folyamat, a kisebb számú elvárt dokumentum vonzóvá tesz egy hitelterméket. Minél kevesebb dokumentumot vár el a pénzintézet, annál gyorsabban és könnyebben beadható az igénylés.

Ráadásul, ha ezek a dokumentumok kéznél vannak, és nem kell a beszerzésükkel bajlódni, az további érv a hitel mellett. Az egyszerűség abban is megnyilvánulhat, hogy nem kell heteket várni a bírálatra. A CIB Bank személyi kölcsönt akár egy napon belül jóváhagyhatják, szemben más hitelekkel, ahol heteket vagy akár hónapokat is kell várni egy bírálatra.

Mitől szabad felhasználású egy szabad felhasználású hitel?

Szabad felhasználású hitel a legnépszerűbb termék a pénzpiacon, és nem véletlenül, hiszen számos előnnyel rendelkezik. A szabad felhasználású hitel legnagyobb előnye a nevéből is kikövetkeztethető, vagyis az, hogy bármire elkölthető az összeg.

Ehhez kapcsolódik az is, hogy nem szükséges hitelcélt igazolni a felvételéhez, vagyis nem annyira kötött, mint egy lakáshitel, és az igénylési folyamat sem annyira nehézkes és lassú. Létezik fedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel is, ám az a CIB Bank személyi kölcsönökhöz képest szinte semmilyen előnnyel nem rendelkezik. Egy személyi kölcsön alapú, azaz fedezet nélkül nyújtott, szabad felhasználású hitel igénylése a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb. És ez nagy előny.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

CIB személyi kölcsön kalkulátor 2024 – Részletek és feltételek - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

CIB személyi kölcsön kalkulátor 2024 – Részletek és feltételek - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

CIB személyi kölcsön kalkulátor 2024 – Részletek és feltételek - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

CIB személyi kölcsön kalkulátor 2024 – Részletek és feltételek - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A THM, azaz a teljes hiteldíj mutató azt mutatja meg, hogy mennyibe kerül az adott kölcsön. A THM a kamat mellett a hitelfelvétellel kapcsolatos egyszeri díjakat is tartalmazza. A pénzügyi intézeteknek kötelező egyértelműen feltüntetni a THM-et ajánlataiknál, erre törvény kötelezi őket. A THM mértékét százalékosan fejezik ki, az érték megmutatja, hogy az adósnak egy év alatt a tőkén túl mekkora összeget kell visszafizetnie a banknak. Nyilván minél alacsonyabb a THM, annál kedvezőbb a hitel.

Adóstárs bárki lehet, ha megfelel a feltételeknek. Akkor érdemes adóstársat bevonni, ha nem felelünk meg a kiválasztott hitel valamelyik feltételének. Egy adóstárs bevonásával megnő az esélyünk arra, hogy jóváhagyják a hitelkérelmünket.  

Igen. A CIB Babaváró hitel szabad felhasználású, államilag támogatott hitel. Gyermekvállaláshoz kötik, és akár kamatmentes is lehet a 11 milliós hitelösszeg. És az előírások szerint a törlesztőrészletünk nem lehet több havi 51 ezer forintnál.

A CIB személyi hitel bármire felhasználható. A CIB személyi kölcsön szabad felhasználású kölcsön.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Ingatlanpiac 2024: folytatódik a csökkenés vagy fellélegezhet a piac?

Ingatlanpiac 2024: folytatódik a csökkenés vagy fellélegezhet a piac?

2024.04.12.

Még mindig a gazdasági válság hatásait nyögi a hazai ingatlanpiac – erre utalnak a számok a KSH friss lakáspiaci adatai. Azóta, hogy 2022 elején Magyarországon kitört a koronavírus-járvány, az ingatlanipar folyamatosan lefelé tartó tendenciát mutat. Ennek hátterében a belső kereslet csökkenése, a reálkeresetek visszaesése és a magas kamatszint szerepelnek, amelyeket a gazdasági válság csak tovább tetőzött.

Tovább olvasom
6 millió forint lakásfelújításra – itt az új otthonfelújítási program!

6 millió forint lakásfelújításra – itt az új otthonfelújítási program!

2024.04.08.

Új köntösben és tartalommal indít otthonfelújítási programot a kormány. Az előző otthonfelújítási támogatás sikere után itt egy újabb lehetőség azoknak, akik a rezsijüket szeretnék csökkenteni. A tervek szerint június elejétől lehet majd pályázni a bankok MFB Pontjain a támogatásra. Utánajártunk, hogy milyen részletek ismertek eddig. Mutatjuk, mit találtunk.

Tovább olvasom
Gyorskölcsönt igényelnél? 5 tipp, amit jó, ha megfogadsz!

Gyorskölcsönt igényelnél? 5 tipp, amit jó, ha megfogadsz!

2024.04.05.

Szinte bármelyik nap előfordulhat velünk, hogy egy nem várt, nagy összegű kiadás nehezíti meg a pénzügyi helyzetünket: elromlik az autó, beázik a lakás, vagy felüti a fejét egy kezelendő betegség. Sokszor ezek olyan kiadások, amelyekre nem számítunk és megtakarításaink nem képesek fedezni ekkora összeget. Ilyenkor a gyorskölcsön lehet számunkra a megoldás.  Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, mi a különbség a gyorskölcsön és a hagyományos személyi kölcsön között, és segítünk eldönteni, hogy ez a megoldás valóban a legjobban megfelelő-e a számodra.

Tovább olvasom
Mitől függ a szükséges önerő mértéke lakáshitel igénylésekor?

Mitől függ a szükséges önerő mértéke lakáshitel igénylésekor?

2024.03.25.

A lakáshitel igénylés egyik fontos feltététele, hogy az igénylő rendelkezzen a szükséges önerővel. Az önerő alapesetben 20 százalék, de azt minden igénylőnek érdemes tudnia, hogy az alapeset nem jelenti azt, hogy minden esetben. Az önerő ugyanis magasabb is lehet. Utánajártunk, és megmutatjuk, hogy mitől függ a szükséges önerő mértéke lakáshitel igénylésekor.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával