Erste számlacsomagok 2024 – Kalkulátor és részletek

granitbank

Gránit Kamat Plusz számlacsomag

Szelfivel most 40 000 Ft jóváírással!*

Számlavezetési díj 0 Ft
Választható kártya Mastercard
Igénylési feltételek
Részletek
Jogi információ

- promóció -

ERSTE

Erste Egyszámla Díjcsomag

Bankolási szokások alapján választható kedvezmény

Számlavezetési díj 325 Ft
Választható kártya Visa, Mastercard
Igénylési feltételek
Részletek
Jogi információ
Jelenleg nálunk nem elérhető

- promóció -

Erste számlacsomagok – Erste Bank George Számla

Az Erste Bank George Számlája egyedülálló, innovatív termék, ügyfélbarát megoldásokkal. Olyanokkal, amiket szeretünk. A George Számla alkalmazkodik hozzánk, alkalmazkodik a szokásainkhoz. A George Számla az elektronikus utalásaink havi összegéhez igazítja a havi csomagdíjunkat. Kiszámítható, mert a csomagon belül szabadon utalhatunk, plusz díjak és költségek nélkül. És egy igazán színes, egyedi George bankkártyánk is lehet hozzá. Több számlát is nyithatunk ugyanazért a csomagdíjért. Forint és devizaszámlát is. A George Számlánkat akár online is, egyszerűen megnyithatjuk. Egy regisztráció, és máris mehet a számlaigénylés. A George Számlánkat kezelhetjük asztali számítógépen vagy mobiltelefonon. A számlánk csomagdíja magában foglalja a havi számlavezetési díjat mellett az elektronikus forint utalások díját is. Nem kell aggódnunk az utalás esetleges magas költsége miatt. Egy igazán csúcs szuper George bankkártyánk is lehet a számlánk mellett, és azt a csomaghoz tartozó bármely számlával, akár deviza számlával is használhatjuk.

George Számla havi díjcsomagok. Amikor az Erste Bank George Számlájáról írunk, nem mehetünk el szó nélkül a George Számla szuper havi díjcsomagjai mellett. Három díjcsomag van, amik közül választanunk sem kell, mert a csomag válasz bennünket. A számlánk havi csomagdíja ugyanis a tárgyhavi forgalmi sávok alapján kerül megállapításra. Három csomag, három sáv. Az első sáv 250 ezer forintig tart. Aztán 400 ezerig, és a harmadik csomag a 400 ezer forintos forgalom feletti csomag. Mindhárom csomag 1990 forintunkba kerül havonta. Ennyi. Még kétezer forint sincs. A magyarországi kereskedelmi bankokhoz hasonlóan, az Erste Bank Hungary Zrt. is az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) tagintézete. Ezért az Erste Banknál vezetett bankszámlán és betétszámlán nyilvántartott megtakarítások az OBA által, a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló törvényben foglaltak szerint biztosítva van. A George Számlán tartott pénzünk tehát biztos helyen van.

George Számla havi kedvezményes díjcsomagok. De vissza a díjcsomagokhoz. A már említett három szuper díjcsomagot ugyanis könnyedén még szuperebbé tehetjük. A kedvezményes csomagdíj havi összege a George App-on vagy a George Weben indított átutalásaink és a csoportos beszedési megbízásaink tárgyhavi összértékétől függően havonta eltérő lesz. A havi csomagdíj, függetlenül az általunk indított elektronikus tranzakciók összegétől, 390 és 990 Ft között változik. Ehhez azonban teljesítenünk kell a kedvezményes havi csomagdíj feltételeit. De mik ezek a feltételek? Először is érkezzen a George Számlánkra havonta minimum 100 ezer forint jóváírás egy összegben. Aztán minden bankszámlánkhoz elektronikus számlakivonat jár. Nincs papírozás. Védjük az erdőket. Nem kell annyi fát kivágni. Természetesen megadjuk az e-mail címünket is. És végül: az internetbankos tevékenységeinket a George App-al hagyjuk jóvá, nem SMS-el. Ezekért a fix csomagdíjakért korlátlan számban kezdeményezhetünk a George Appon és a George Weben keresztül átutalást, rendszeresen átutalást belföldön forintban, és teljesíthetjük a csoportos beszedési megbízásokat mindösszesen havi 400 ezer forintos összeghatárig. 400 ezerig szabadok vagyunk. Utána már egy picit fizetnünk kell.

George Számlához George kártya. A George Számlánkhoz természetesen bankkártyát is fogunk igényelni. Miért ne tennénk, amikor a kártyás fizetés gyors, egyszerű és biztonságos? És ha már kártyát igényelünk, akkor az George kártya lesz. Egy szép, színes George kártya. Választhatunk Visat vagy Mastercardot. Amelyik szimpatikusabb. És aztán szabadon bankolhatunk az egyedi, színes bankkártyákkal. A megszokott fekvő helyett álló helyzetű bankkártyát kapunk, ami nem csak külső megjelenésében lesz más, de még az adataink is nagyobb biztonságban lesznek. A George kártyát szuper biztonságosan használhatjuk, mert a személyes adataink, mint a kártyaszám és a név, a kártya hátoldalára kerülnek. A George kártya egy egyedi, álló kártya. Hiszen álló helyzetben helyezzük be a kártyát a pénzjegykiadó automatába, és a boltokban, kártyás fizetéskor is így érintjük a terminál oldalához vagy tetejéhez. A George kártya alkalmazkodott ehhez. Épp ideje volt. Nem kell a szokásokat követni, ha nem az a logikus. A George kártyánkat digitalizálhatjuk is. Aztán fizethetünk a mobilunkkal vagy az okosóránkkal. Kártyánkat digitalizálhatjuk akár az Apple Payben akár az Erste MobilePayben.

Erste Egyszámla díjcsomag. Erste Egyszámla díjcsomag esetén jövedelemmel vagy kártya használattal csökkenthető a havi díj, és a pénzügyi szokások alapján választhatunk kedvezményt is. Akár több számlát is nyithatunk díjcsomagon belül ugyanazért a havi díjért. A George Web és a George Applikáció az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatása is elérhető.

Erste Egyszámla nyugdíjas díjcsomag. Erste Egyszámla nyugdíjas díjcsomag esetén jövedelemmel vagy kártya használattal csökkenthető a havi díj, és a pénzügyi szokások alapján választhatunk kedvezményt is. Akár több számlát is nyithatunk díjcsomagon belül ugyanazért a havi díjért. A George Web és a George Applikáció az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatása is elérhető.

Erste Privilégium „X” díjcsomag. Erste Privilégium „X” díjcsomag, akár nulla forintos havi számlavezetési díjjal, és kedvezményes átutalási megbízásokkal.

Erste Diák Egyszámla. Erste Diák Egyszámla akár nulla forintos havi ügyfélkapcsolati díj 14-től 26 éves korig, elektronikus számlakivonat igényléssel. Havi kétszer ingyenes készpénzfelvétel 16 éven felülieknek. Díjmentes belföldi és külföldi vásárlás betéti vagy hitelkártyával. Ingyenes internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás, ingyenes George Web, ingyenes George Applikáció és Erste TeleBank. Korlátlan számú díjmentesen nyitható forint és devizaszámla az Erste Privilégium „X” díjcsomagon belül. Elektronikus bankszámlakivonat és célbetét a megtakarításokhoz.

Erste Cseperedő bankszámla. Erste Cseperedő bankszámla 6 éves kortól. Szülői felügyelettel, bankkártyával, díjmentes számlavetéssel, akár megtakarításra is.

Erste ajánlatok a közszférában dolgozók számára. Az ajánlat a közszférában dolgozó közalkalmazottak, köztisztviselők és államigazgatási szervek alkalmazottai részére érhető el. Kedvezményeket és alacsonyabb banki költségeket érhetünk el, és személyes tanácsadást is igénybe vehetünk a megfelelő megoldások megtalálásához. Kaphatunk kedvezményes bankszámla vezetési szolgáltatásokat, elérhetünk kedvezményes ügyfélkapcsolati díjat. A beszedési megbízások ingyenesek lesznek, és a kibocsátási díj a betéti kártya szolgáltatás keretében az adott díjcsomagban elsőként igényelt és meghatározott bankkártya típus esetén is ingyenes. Kedvezményes az éves kártyadíj, az átutalás belföldön forintban, internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatáson keresztül. Kedvezményes az SMS-szolgáltatási díj is. Továbbá kedvezményes a készpénz felvétel az Erste Bank saját ATM-jéből, és külföldön az Erste Bankcsoport pénzjegykiadó automatáiból. Az is fontos, hogy fix havi ügyfélkapcsolati díjért cserébe korlátlan számban nyithatunk forint és devizaszámlát a díjcsomagon belül.

Erste Devizaszámla. Az Erste Devizaszámla elérhető devizanemei: EUR, USD, GBP, CHF és CAD. Díjcsomag esetén korlátlan számú devizaszámlát nyithatunk a díjcsomagon belül ugyanazért a havidíjért. Az Erste Devizaszámlánkhoz kérhetünk bankkártyát is.

Kiemelt ügyfeleknek az Erste World számlacsomag és az Erste Private Banking számlacsomag érhető el, különleges szolgáltatásokkal.

Erste számlacsomag ajánlatok és szolgáltatások

Erste Ajánlóprogram, Erste CélBetét, Erste lekötött betétek, SEPA átutalás, Széfszolgáltatás. Ezek közül a lehetőségek közül választhatunk.

Erste számlacsomag digitális szolgáltatások

George, Apple Pay, Google Pay, elektronikus számlakivonat, Erste Telebank, Őrszem szolgáltatás.

Mert digitálisan könnyebb. Az Erste Banknál.

A legjobb Erste számlacsomag – az Erste számlacsomagok összehasonlítása

A legjobb Erste számlacsomag megtalálásában segítenek a kalkulátorok és a szakértő oldalak blog cikkei. Az Erste számlacsomagok összehasonlítása azért fontos, mert a legjobb bankszámlát szeretnénk magunknak. És melyik a legjobb Erste számlacsomag? Az, amelyik a leginkább megfelel a költési szokásainknak, és az Erste számlacsomagok összehasonlítása után a legjobb díjakkal érhető el.

Erste számlacsomag online

Az Erste számlacsomag online igénylése igazán egyszerű. Erste számlacsomag megnyitása előtt le kell tölteni az applikációt, azután következik az azonosítás. A nyilatkozatok kitöltése után már csak a szerződéskötés van hátra. És azt is megtehetjük mobilon. Az online Erste számlacsomag igénylés a legkényelmesebb. Otthonról igényelhetünk, ki sem kell mozdulnunk a lakásból. Az online Erste számlacsomagok feltételei egyes esetekben kedvezőbbek a hagyományos igénylésű Erste számlacsomagoknál. Egyszerűség, gyorsaság, kényelem és kedvező feltételek. Ez az online igényelhető Erste számlacsomag. Ha az online Erste számlacsomag igénylést választjuk, modern, innovatív módon igényelhetünk Erste bankszámlát. Online Erste számlacsomag igényléskor nem kell bemennünk a bankfiókba, az otthonunk kényelméből vihetjük végig a folyamatot. A Erste számlacsomagok kiválasztása, az adatok megadása és a dokumentumok kitöltése is online történik. Nincs olyan, hogy otthon hagytuk valamelyik szükséges dokumentumot. Mert otthon vagyunk.

Miért jobb az online Erste Bank számlacsomag igénylés? Az online Erste Bank számlacsomag igénylés kényelmes és gyors megoldás. A modern technikai megoldásokat felhasználó online Erste Bank számlacsomag azért egyre népszerűbb, mert nem szükséges az igényléshez személyesen találkozni a banki ügyintézővel. Ez nem csak a járványhelyzet miatt lényeges, hanem mert nem kell utaznunk, nem kell várakoznunk az Erste Bankban, gyorsan és egyszerűen intézhetjük az Erste Bank számlacsomag igénylést.

Az online Erste Bank számlacsomag igénylés feltételei egyes esetekben kedvezőbbek. Az online Erste Bank számlacsomag igénylés gyors és kedvezőek a feltételei, ráadásul kényelmesebb megoldást is nyújt. Az online Erste Bank számlacsomag igénylése egyszerű. A folyamat gyors, érthető és könnyen követhető. Az online Erste Bank számlacsomag igényléshez szükség lesz egy megfelelő elektronikai eszközre és internetkapcsolatra. Egy okostelefon mobilinternettel tökéletesen elég lehet ehhez. Az online Erste Bank számlacsomag igénylés a bank weboldalán történik, és elképzelhető, hogy csak a megfelelő böngésző segítségével tudunk majd igényelni. Megfelelő technikai feltételekkel nincs akadálya az online Erste Bank számlacsomag igénylés benyújtásának. Ehhez szakértő weboldalak is nyújthatnak segítséget. Az Erste Bank számlacsomag kiválasztása után a weboldal gyakran átirányít bennünket a bank oldalára, ahol elkezdhetjük a Erste Bank számlacsomag igénylését.

Erste számlacsomag ajánlatok

Erste számlacsomag folyószámlahitellel

Az Erste Bank számlacsomag mellé igényelhetünk folyószámlahitelt is. Miért jó egy Erste Bank számlacsomag folyószámlahitel? Az Erste számlacsomag folyószámlahitel könnyen igényelhető, és szabadon felhasználható. Egy bármikor hozzáférhető és felhasználható keretösszeg biztonságossá teheti az igénylő pénzügyeit. Ez a biztonság Erste Bank számlacsomag folyószámlahitellel elérhető. Az előre nem látható és az átmeneti pénzügyi problémák megoldása lehet. Váratlan kiadás? Soha vissza nem térő befektetési, üzleti lehetőség? Arra használhatja a számlatulajdonos, amire csak akarja. Amire kell. Amire éppen akkor kell. A szabadon felhasználható kölcsönök szabadságot adnak egy családnak.

Az Erste bankszámlák folyószámlahitele egy keretösszeg. A folyószámlahitel egy keretösszeg. Nem kell az egészet egyszerre felhasználni, igénybe venni. Bármikor, bármekkora összeg felhasználható belőle. Váratlan helyzetben már nem kell kölcsön kérni, hiszen az már rendelkezésünkre áll. Követhetőek a gazdasági változások. Az Erste bankszámlák folyószámlahitel törlesztése automatikus. Az Erste bankszámlára érkező jóváírás hiteltörlesztéssé válik. A visszafizetett keretösszeg a futamidő alatt újra felhasználható lesz, újra el lehet költeni bármilyen kiadásra.

Az Erste bankszámlák folyószámlahitel költségei több részből állnak. Az Erste bankszámlák folyószámlahitel költsége a kamat és a rendelkezésre állási díj. A hitelbírálatnak is lehet díja. Az Erste számlacsomag folyószámlahitel-szerződés általában két éves, de ez eltérhet. A hitel felhasználásakor már nem lesz hitelbírálat, az a szerződéskötéskor történik. A hitelösszeg visszafizetés után újra felhasználható válik. Az Erste bankszámlák folyószámlahitel rulírozó hitel. A rulírozó hitelek esetén a keretösszeg állandó, és a visszafizetéssel növekszik az összeg a hitelkeret maximumáig. Kamatot a felhasznált hitelkeretre, napi kamatszámítással, havonta, utólag kell fizetni.

Hogyan lehet Erste bankszámlák folyószámlahitelt igényelni? A Erste bankszámlák folyószámlahitel az Erste bankszámla hitele lesz. Az Erste bankszámlák folyószámlahitelt a bankszámlán tudjuk felhasználni. Az Erste bankszámla egyenlege mutatni fogja a folyószámlahitel keretösszegét. A pénzintézet hitelbírálat után adja meg a hitelkeret összegét. Az Erste lakossági számlacsomagok folyószámlahitel-szerződést általában több, mint egy évre kötik meg. A szerződés végén kérhető az Erste lakossági számlacsomagok folyószámlahitel-szerződés meghosszabbítása. Az új hitelkeret összege függhet az adott időszak pénzforgalmától is. Általános gyakorlat a bankoknál, hogy anélkül is felajánlanak a hitelkeret-emelést, hogy azt valaki igényelné.

Bankkártyával is fel lehet használni az Erste lakossági számlacsomagok folyószámlahitelt. Az Erste lakossági számlacsomagok folyószámlahitel-keret felhasználható bankkártyával. Ha az Erste bankszámlához igényeltünk bankkártyát, akkor a hitelkeretet erejéig bankkártyával is elkölthető az összeg. Az Erste lakossági számlacsomagok folyószámlahitelt tehát nem szükséges felvenni az Erste bankszámláról ahhoz, hogy az felhasználható legyen.

Nagyon egyszerűen az Erste lakossági számlacsomagok igénylés. Erste számlacsomag folyószámlahitel könnyen és gyorsan. Az Erste számlacsomag folyószámlahitel igényelése egyszerű, mert a számlavezető bank az Erste bankszámla megnyitásakor már bekért dokumentumokat, és a számlamúltat is ismeri. Az Erste Bank már ismeri a pénzügyi szokásokat, a pénzforgalmat és pénzügyi fegyelmezettségét. És mivel a szükséges dokumentumok is leadásra kerültek, ezért a hiteligénylés elbírálása gyorsan megtörténik.

Az Erste számlacsomag folyószámlahitel visszafizetésének menete is egyszerű. Az Erste Bank számlacsomag folyószámlahitel visszafizetése nem úgy történik, mint a hagyományos hiteleké. Nem egy meghatározott összeget kell havonta fizetni, mert a visszafizetés folyamatos. Az Erste bankszámlára beérkező utalásokat a bank automatikusan leírja a tartozásból. Az Erste bankszámla egyenlege mindig az aktuális egyenleget mutatja. A kamat havonta felszámításra kerül a felhasznált hitelkeret után. Az Erste Bank számlacsomag folyószámlahitel a pénzforgalmi számlához kapcsolódik. Ha az igénylő pénzeszközei elfogynak, a hitelösszeg a rendelkezésére áll. A bankszámlakivonaton a számlavezető bank mindig feltünteti az aktuális egyenleget, és az elérhető egyenleget is. Az elérhető egyenleg a valós egyenleg és az Erste számlacsomagok folyószámlahitel összege. Egy időszakos pénzzavar könnyen megoldható, ha van Erste számlacsomagok folyószámlahitelünk. Az Erste számlacsomagok folyószámlahitel az Erste számla segítségével igénybe vehető hitel. Amikor nincs pénz a számlán, az Erste számlacsomagok folyószámlahitel keretösszege tovább költhető, egészen az Erste számlacsomagok folyószámlahitel-szerződés lejártának napjáig. Az Erste számlacsomagok folyószámlahitel-szerződés lejáratának napján viszont a teljes összeget vissza kell fizetni.

Az Erste számlacsomagok folyószámlahitel szabad felhasználású hitel. Az Erste számlacsomagok folyószámlahitel szabad felhasználású, azaz nincs meghatározott célja. Bármire elkölthető. Eldönthető, hogy mikor és mennyit használ fel belőle az igénylő, és az is, hogy mire fordítja. Ez lehet napi kiadás vagy akár befektetés is.

Az Erste számlacsomagok folyószámlahitel vagy a hitel a jobb? Az Erste számlacsomagok folyószámlahitel igénylése pozitívan hathat egy családra. Meg kell azonban gondolni, hogy mire költi el a család az Erste számlacsomagok folyószámlahitelt. Lehetséges, hogy egy nagyobb beruházás vagy egy másik nagyobb kiadás kedvezőbb kondíciójú hitellel is finanszírozható. Fontos a tájékozódás, és megfontolt hitelfelvétel egy nagyobb hitelösszegnél. Másfajta hitellel kedvezőbb feltételű lehet a finanszírozás.

Az Erste számlacsomagok folyószámlahitel szabad felhasználású

Minden Erste szabad felhasználású hitel népszerű termék, és nem véletlenül, hiszen számos előnnyel rendelkezik. A szabad felhasználású Erste hitel legnagyobb előnye a nevéből is kikövetkeztethető, vagyis az, hogy bármire elkölthető a hitelösszeg. Ehhez kapcsolódik az is, hogy nem szükséges hitelcélt igazolni a felvételéhez, vagyis nem kötött, mint egy lakáshitel, és az igénylési folyamat sem annyira nehéz. Létezik fedezet mellett nyújtott, Erste szabad felhasználású hitel is, ám az az Erste számlacsomagok folyószámlahitelhez képest szinte semmilyen előnnyel nem rendelkezik. Egy fedezet nélkül nyújtott, szabad felhasználású hitel igénylése a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb. A szabad felhasználású Erste számlacsomagok folyószámlahitelt mire használjuk fel? Vannak szokásosnak nevezhető felhasználási módok. Ilyen a lakásfelújítás. Ez olyan, szinte minden családban felmerülő esemény, aminél felmerülhet az Erste szabad felhasználású hitelből történő megvalósítás. Az autóvásárlás is ilyen, hiszen az autó öregszik, a család új tagokkal bővülhet, vagy egy hobbi miatt lehet szükség nagyobb autóra.

Az Erste számlacsomagok védelme – fontos információk

Védeni kell, ami megvan. Az évek, évtizedek alatt felhalmozott megtakarításunkat meg is kell óvnunk. Ez ma már nem nehéz, nem kell puskát tartanunk az ajtó mögött, kiváló biztosítási termékek vannak. A lakásbiztosítás megkötése rendkívül fontos. A szakértők óriási felelőtlenségnek tartják, hogy a legnagyobb értékünket, az otthonunkat, nem biztosítjuk. Havi néhány ezer forintos kiadás megóvja a lakásunk értékét, bármi is történjen. Egy sok tízmilliós értékről lehet szó, aminek az elvesztése pótolhatatlan kárt okozhat nekünk. De védenünk kell az autónkat is, a nyaralónkat, sőt, saját magunkat is. Baleset, betegség biztosítást köthetünk, de vannak már rendkívül speciális biztosítások is, például munkanélküliség esetére. Egy szakértő segíthet nekünk kiválasztani a legmegfelelőbb konstrukciókat, testre szabott védelmet kaphatunk. Járjunk alaposan utána, és előzzük meg, hogy az esetleg bekövetkező baj, még pénzügyi problémát is okozzon nekünk. A biztosítások megkötése ma már rendkívül egyszerű. Szakértő weboldalakon tájékozódhatunk, és akár online is megköthetjük a kiválasztott termékre a szerződést. A biztosítás az előrelátó, biztonságra törekvők eszköze. Nem csodaszer, de segítség lehet a bajban. Nem akarunk mást, mint megóvni azt, amit már megteremtettünk. Megdolgoztunk érte, ne hagyjuk elveszni. Maradjon a miénk.

Erste számlacsomagok mellé Erste hitelkártya

Miért fontos a hitelkártyák összehasonlítása? A hitelkártya összehasonlítás egy folyamat, ami megelőzi az igénylést. Hitelkártyát évekre igényelünk, ezért fontos, hogy mielőtt belevágunk, használjunk egy hitelkártya összehasonlító programot. A hitelkártya kalkulátor egy hitelkártya összehasonlító program. Hitelkártya kalkulátorral egyszerű a hitelkártya összehasonlítás. A kalkulátor használata előtt érdemes végiggondolni, hogy miért van szükségünk hitelkártyára, és hogy mire fogjuk használni a hitelkártyánkat. A legjobb hitelkártya a nekünk legjobb hitelkártya. Sok lehetőségünk van, számtalan hitelkártya közük választhatunk. Válasszuk a legjobbat, hogy elégedetten használhassuk a hitelkártyánkat. Használjuk a hitelkártya kalkulátort, és megtaláljuk a nekünk valóban legmegfelelőbb hitelkártyát.

Mitől legjobb a legjobb hitelkártya? A legjobb hitelkártya a legolcsóbb, vagyis a legalacsonyabb THM-mel érhető el, az első éves díja alacsony, és olyan egyéb szolgáltatásokkal is rendelkezik, amik hasznosak számunkra. Ilyen a hitelkártya visszatérítés is. A hitelkártya visszatérítés egy olyan lehetőség, amivel élhetünk, ha szeretnénk. Hitelkártya visszatérítés esetén vásárlásaink adott százalékát visszakapjuk. Ez lehet egy általános visszatérítés, ami minden vásárlás után visszaad egy meghatározott százalékot. Fontos, hogy a hitelkártya nem ad visszatérítést készpénzfelvétel után. Csak a vásárlások után. A vásárlások után azonban adhat az általános visszatérítésen felül is. Ezek a speciális visszatérítések valamilyen konkrét szolgáltatás vagy áru megvásárlása esetén járnak. A tankolás, vagyis a benzinvásárlás után járó visszatérítés a legismertebb, de visszatérítés járhat más termék vagy szolgáltatás megvásárlásáért is, sőt, akár egy adott üzletben vagy üzlethálózatban történő vásárlás után is. A pénzvisszatérítés hitelkártyák esetén a legvonzóbb lehet, ha minden vásárlásunk után visszatérítést kapunk, hiszen az hosszú távon jelentős megtakarítást hozhat. Pénzvisszatérítéssel több tízezer forintot is visszakaphatunk. Ez akár a kártya éves díjánál is magasabb lehet.

Az Erste hitelkártya hitelkerete. A hitelkeret nagyságát a pénzintézet hitelbírálattal dönti el. A pénzintézetek jellemzően néhány hónapos kártyahasználat után hitelkeret növelést ajánlanak fel. Ha ez nem történik meg, és nekünk több pénzre van szükségünk, akkor mi is kérhetjük a hitelkeretünk emelését. A bankok a kártya átadásakor tájékoztatnak bennünket a kamatmentes periódus működéséről, és felhívják a figyelmünket arra, hogy a kamatmentesség a készpénzfelvételre nem vonatozik. Általánosan elmondható, hogy hitelkártyával nem célszerű készpénzt felvenni. A hitelkártya kiváltása nem bonyolult, elképzelhető, hogy a saját számlavezető bankunk is megkeres bennünket egy ilyen ajánlattal. Az, hogy hogyan válasszunk hitelkártyát, egyszerű dolog. Szakértő oldalakon hasonlíthatjuk össze az ajánlatokat. Megnézhetjük a THM nagyságát, a maximális hitelkeretet, és hogy jár-e a kártyához pénzvisszatérítés, és ha igen, milyen módon. A hitelkártyánkkal felhasznált összeget mindig érdemes a megadott határidőig visszafizetni, mert így a felvett hitel kamatmentes marad. Előfordulhat persze, hogy nem tudjuk, vagy nem akarjuk visszafizetni az összeget, ilyenkor az kamatozni kezd, de tudnunk kell, hogy bármikor vissza is fizethetjük azt. Hitelkártyával kiegészíthetjük a meglévő bankkártyáinkat, és szükség esetén bármikor igénybe vehetjük a hitelkeretünket.

Hitelkártya igénylés online is lehetséges. Ma már az online hiteligénylés teljesen elfogadott. Hitelkártyát is igényelhetünk online, bár ezt nem minden pénzintézet teszi lehetővé számunkra. A hitelkártya igénylés mégis mindenhol egyszerű, hiszen akár elektronikus levélben, akár telefonon kaphatunk felvilágosítást a lehetőségeinkről, a feltételekről, és az igényléshez szükséges dokumentumokról. Így az igénylés folyamat gyorsabbá és egyszerűbbé válik. A hitelkártya használatát érdemes nyomon követni. Ezt egyszerűen online is megtehetjük. Hitelkártyánkat bárhol, bármikor kezelhetjük. Áttekinthetjük a hitelkártya adatait, folyamatosan tájékozódhatunk a tranzakciókról, az egyenlegről és a felhasználható hitelkeretről. Módosíthatjuk a kártyás műveletkehez kapcsolódó napi vásárlási és készpénzfelvételi limiteket. Megtekinthetjük a hitelkártyánkon fennálló tartozást, és akár egyetlen egyszerű tranzakcióval ki is egyenlíthetjük azt. Arra is van lehetőség, hogy a hitelkártya tranzakciókról azonnal értesítést kapjunk. Az online hitelkártya kezelés megkönnyíti a tudatos kártyahasználatot. A tudatos használat pedig kiemelten fontos minden hitelterméknél, így a hitelkártyánál is. Az online kezelés lehetővé teszi, hogy bármikor, akár naponta is ellenőrizzük a hitelkeretünk nagyságát, a visszafizetendő összeget, meg a határidőket. Ezt az online kezelés előtt csak a havi egyenlegközlőből tehettük meg. Ma már, szerencsére, jóval egyszerűbben megtehetjük ezt.

Amikor a hitelkártyánkat használjuk, nem feledkezhetünk meg arról, hogy egy hitelt veszünk igénybe. A hitelkártya nem más. mint egy egyszer igényelt, többször felhasználható, szabad felhasználású hitel. De miért jó egy szabad felhasználású hitel, amit bankkártyával költhetünk el? Mik a szabad felhasználás előnyei? Mert bármire felhasználható a hitelösszeg. A szabad felhasználású kölcsönök előnye a hitelcél maghatározásához kötött kölcsönökkel szemben az, hogy nincs szükség sem a hiteligénylés alatt, sem utána, papírmunkára. Nem kell számlákat leadni, nem kell semmilyen módon igazolni a pénz felhasználását. Ez egyszerűvé teszi a felhasználást. Az egyszerűség pedig fontos tényező a kiválasztásnál. Ráadásul a hitelkártyának nem csak a felhasználása, de az igénylése is egyszerű. És nincs olyan dolog, amire ne lehetne elkölteni a hitelösszeget. Ezek szinte minden családban felmerülő események. De a hitelkártyát fel lehet használni másra is. Mivel nincs korlátozva a hitelkártya felhasználása, adott, hogy a felmerülő költségeket finanszírozza belőle az igénylő.

A hitelkártya felhasználásának többféle területe van. Ez lehet egy nem tervezett esemény is. Egy nem várt esemény átmeneti pénzzavart okozhat. Ez lehet betegség, munkanélküliség, egy elromló használati tárgy. Ilyenkor, ha az igénylő nem rendelkezik megtakarítással, vagy nem elegendő a megtakarítása, esetleg a megtakarítását nem akarja elkölteni, akkor a hitelkártya megoldást nyújthat a kialakult helyzetre. A hitelkártya egy hitel, amit az igénylők többnyire a mindennapjaikhoz használnak fel. Nem csak fogyasztásra lehet azonban felhasználni egy hitelkártyát. Be lehet azt fektetni, vállalkozást lehet indítani belőle. A szabad felhasználás lehetővé teszi, hogy a hitelkártya keretét bármire elköltse az igénylő. Ha van egy jó ötlet egy vállalkozás elindításához, és csak a tőke hiányzik az induláshoz, a hitelkártya megoldás lehet erre is.

A hitelkártya kiválasztásakor a THM a legfontosabb adat. A hatályos jogszabályok értelmében a Teljes Hiteldíj Mutató mértéke a személyi hiteleknél nem haladhatja meg az alapkamat 24 százalékponttal növelt értékét. Személyi hitelnek számít a gyorskölcsön, az autóhitel és a személyi kölcsön. Fogyasztási hitelnél magasabb lehet a THM. A hitelkártyák és a folyószámlahitelek Teljes Hiteldíj Mutatója 39 százalékponttal lehet magasabb a jegybanki alapkamatnál. A Teljes Hiteldíj Mutató bevezetése előtt csak a kamat nagysága volt az iránymutató, a kamattal tudtuk összehasonlítani a hiteleket. A kamat azonban nem a teljes költsége a hitelnek, mert egy hitel felvételekor számítanunk kell más kiadásokra is. Az egyéb kiadások is fontosak, még úgy is, hogy tudjuk, a kamat határozza meg leginkább a THM nagyságát. A kamat mellett számolnunk kell a folyósítási díjjal és a hitelbírálati díjjal is. Ezek is bennünket terhelnek, a kezelési költséggel és az egyéb adminisztrációs költségekkel együtt. Lehetnek más költségeink is, például szerződésmódosításkor. Ezeket nem tartalmazza a THM, így ezek kimaradnak az összehasonlításból. Mivel vannak olyan költségek, amiket a THM nem tartalmaz, ezért igényléskor ezeket is figyelembe kell vennünk, hogy jó döntést tudjunk hozni. Ne gondoljunk viszont arra, hogy mivel a THM nem tartalmaz minden költséget, ezért nem is tudja betölteni a szerepét. A THM alkalmas arra, hogy összehasonlíthatóvá tegye a különböző hitelkártyákat. Aki szerepel a KHR negatív adóslistáján, az nem kaphat hitelkártyát. A Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) a hazai pénzintézetek adatbázisa. A hiteligényléskor aláírt hozzájáruló nyilatkozat teszi lehetővé a pénzintézeteknek, hogy fenntartsák ezt az adatbázist. Negatív és pozitív listát is tartalmaz, a hitelek és a hitelfelvevők minden adatával. Egy jó ügyfél számára előnyös, de a rosszul fizetőkről minden pénzintézet tudni fogja, hogy mikor, és mennyit nem fizettek vissza. A negatív adóslista negatív hatással van a lista szereplőire. A rossz adósok igénylése ugyanis később elutasításra kerül. A negatív adóslistán szereplők ellen végrehajtást kezdeményezhetnek, ráadásul többször nem fog kölcsönt kapni. Minden lehetőséget ki kell használni, és el kell kerülni a negatív listára való felkerülést. A hátrányok ugyanis súlyosak. Például nem lehet hitelkártyánk sem.

Az Erste hitelkártya igénylésének nagy előnye, hogy az igényléskor nem kell biztosíték. Bizonyos kölcsönöknél a pénzintézetek kötelezően előírják, hogy biztosítékot kell bevonni. A legtöbbször az ingatlanfedezetet kérnek, de a biztosíték lehet számlapénz, részvény vagy kötvény is. A hitelkártya igénylésékor erre nincs szükség, a bank nem fog fedezetet kérni. Ezért azok, akiknek nincs fedezetük, vagy azt nem akarják felajánlani, azok is igényelhetnek hitelkártyát. Az, hogy ez nem szükséges, azért előny, mert egyszerűbb a folyamat, gyorsabb az elbírálás, és a hitel díjai is alacsonyabbak. A fedezetnek felajánlott ingatlant ugyanis fel kellene értékeltetni. Az ingatlanfedezetre jelzálog bejegyzés kerül, és egy közjegyzőre is szükség lenne a hitelszerződés megkötéséhez. Mindezek egy hitelkártya igénylésénél nem szükségesek. A hitelkártya egyszerűen és gyorsan igényelhető. És ez jó. Szeretjük az egyszerű hiteltermékeket. A hitelkártya is ilyen. A hitelkártya másik igazán nagy előnye a gyors elbírálás. Egy hitelkártya igénylést akár pár napon belül elbírálnak. A hitelkártya elbírálási idő nagyon rövid. Ez azt jelenti, hogy ha az igénylő eldönti, hogy hitelkártyát igényel, akkor maximum néhány napot kell arra várni, hogy a hitelkártya felhasználható legyen. A hitelkártya elbírálási idő ugyanis valóban rövid. Átmeneti pénzavar esetén ez döntő érv lehet, mert azonnal fel lehet használható lesz a hitelkártya. Nem kell várni hetekig vagy hónapokig arra, hogy a bank elbírálja az igénylést. Ez nem csak egy pénzavarnál lehet fontos, hanem minden igényléskor. Az, hogy a hitelkártya hitelkeretével rendkívül gyorsan az igénylő rendelkezik, az első a döntésnél. A gyorsaság azért is fontos, mert azonnal kiderülhet, hogy az igénylő hitelképes vagy nem. Az előminősítés csak néhány perc. Az előminősítés után pedig a végleges bírálat következik. És ha az pozitív, tehát az igénylőt hitelképesnek találja a pénzintézet, akkor már csak a szerződés aláírása van hátra. A jövedelem kiemelten fontos hitelkártya igényléskor. Mivel a hitelkártya igényléshez nem kell ingatlanfedezet, ezért a havi jövedelmünk lesz az, amit a pénzintézet elsősorban vizsgálni fog. Ez lesz a legfontosabb. A jövedelmünkbe ugyanis bele kell férnie a törlesztőrészletnek. Jogszabály írja elő, hogy maximum mennyire terhelhető a jövedelmünk. Ez a szabály bennünket véd a túlzott eladósodástól, attól hogy többet vállaljunk annál, mint amit ki tudunk fizetni. A túlzott eladósodás komoly problémát okozhat nekünk és a szeretteinknek. Ebben a pénzintézetek is partnerek, mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy jellemzően a jogszabályi előírásoknál szigorúbb feltételekkel adnak hitelkártyát, vagyis nem mindig engedik meg számunkra, hogy a törvényi maximumig eladósodjunk. Ha van már hitelünk, az a jövedelmünk terhelhetőségét is befolyásolja. Ebben az esetben ugyanis mindkét hitelünk részletét kell fizetnünk. Fontos, hogy ha van másik hitelkártyánk, azt is hitelként veszik figyelembe, még abban az esetben is, ha semmit sem költöttünk el róla. A jövedelmünk terhelhetőségét a Jövedelemarányos Törlesztési Mutató (JTM) határozza meg. Ez 600 ezer forint havi nettó jövedelemig a jövedelmünk ötven százalékát engedi beterhelni, 600 ezer forint felett pedig a hatvan százalékát. Ahogy azonban már írtuk, könnyen lehet, hogy a bank alacsonyabb százalékban határozza meg a terhelhetőség mértékét. Ez az arányszám mégis alkalmas arra, hogy nagyjából tisztában legyünk azzal, hogy a bankok mekkora törlesztőrészlethez járulnak hozzá. Azt biztosan tudhatjuk, hogy a jövedelmünk felénél többet nem fizethetünk havonta törlesztésre. Ennél mindenképpen kevesebbel kell számolnunk. A jövedelmünknek rendszeresnek kell lennie, és a munkaviszonyunk hossza is fontos lesz. Többnyire fél év munkaviszony az elvárás, ez azonban bankonként eltérő lehet. A jövedelem többnyire munkaviszonyból származik, de lehetünk nyugdíjasok vagy vállalkozók is. A jövedelmünk igazán fontos lesz hitelkártya igénylésnél. Viszont ha megfelelő jövedelemmel rendelkezünk, akkor gyorsan és egyszerűen igényelhetjük meg a hitelkártyánkat.

Erste Bank számlacsomagok

Az Erste Bank és az Országos Betétbiztosítási Alap

Az Erste Bank is tagja az Országos Betétbiztosítási Alapnak, így (az alábbi feltételekkel) teljes biztonságban tudhatjuk az Erste lakossági számlacsomagokban tartott pénzünket. Az Országos Betétbiztosítási Alap 1993-ban alakult meg. Fontos szabály, hogy a Magyarországon székhellyel rendelkező pénzintézetek kötelesek csatlakozni az OBÁ-hoz. Így bármelyik magyar bankban tartjuk a pénzünket, az védve lesz. Az OBA feladata, hogy egy bank tevékenységi engedélyének visszavonásakor a szabályozásban előírt 10 napon belül kártalanítsa az érintetteket. Az OBA 1993-as alapítása óta erre már többször volt példa. Az OBA szakemberei nem csak a kártalanításban, a végelszámolásban is részt vesznek. A kártalanításnak nincs saját ereje, tehát a teljes összeget megkapjuk, és ezt kérnünk sem kell, mert a kártalanítás automatikus. Ez a védelem ingyenes, ügyfélként ezért fizetnünk nem kell. Az ingyenesség oka, hogy az OBA megalakulása nem csak az ügyfelek érdeke volt, hiszen egy ilyen intézmény hozzájárul az ország pénzügyi stabilitásához, ami tagszervezetek érdeke is. A hatályos jogszabályok miatt a pénzünk minden magyarországi pénzintézetnél védve van. Az OBA megalakulásáig a betéteket az állam garantálta. Azóta az OBA garantálja azokat. Ha az OBA működésének megkezdése előtt helyeztük el a pénzünket, arra a szabályok szerint továbbra is az állam garanciája érvényes. Amikor egy bank fizetésképtelenné válik, és az ott elhelyezett pénzünkhöz nem férünk hozzá, akkor az OBA 10 munkanapon belül kártalanít bennünket 100 ezer eurónak megfelelő összegig, forintban. Egyes speciális esetekben ez a keret a másfélszeresére növekedhet. Röviden összefoglalva: minden magyarországi bankban védve van a pénzünk. Ha egy bank fizetésképtelenné válik, az OBA kártalanít bennünket. A kártalanítás összege legfeljebb 100 ezer euró betétesenként. Fontos, hogy a biztosítás minden bankra külön-külön érvényes. Ha több bankban helyezzük el a pénzünket, akkor mindegyik betétünk biztosított lesz 100 ezer euróig. Ha azonban egy bankban van több számlánk, akkor az azon tartott összegek összeadódnak.

Az OBA a betéteink tőkéje és kamata után maximum 100 ezer eurónak megfelelő összegig, forintban fizet kártalanítást. Egyes esetekben ez további 50 ezer euróval emelkedhet. Ilyen eset, ha elkülönített számlán van a betétünk, ami ingatlaneladásból, munkaviszony megszűnéséhez vagy nyugdíjhoz kapcsolódó juttatásból, esetleg biztosítási összegből származik. A kifizetés mindig forintban történik, annak ellenére, hogy az összeghatár euróban van meghatározva. Amikor a kártalanítást megkezdik, az OBA a 100 ezer eurót a megelőző napon érvényes MNB devizaárfolyamon átszámítja. Így jön ki a maximális kártalanítási összeg forintban. A kártalanításba beletartozik a folyószámlánkra befizetett összeg, a lekötött betétünk, és a kártalanítás kezdő időpontját megelőző napig járó kamatokat is kifizetik nekünk. Minden magánszemély kap kártalanítást. A vállalkozások, alapítványok, és a civil szervezetek is védettek 100 ezer euróig. Ráadásul, ha egyéni vállalkozóként és magányszemélyként is vezettünk számlát, akkor mindkét számlánkra érvényes lesz a 100 ezer eurós kártalanítási határ. Mivel vannak speciális esetek, amikor akár 100 ezer euró felett is kártalanítanak bennünket, fontos, hogy tájékozódjunk arról, hogy mekkora összeget kaphatunk vissza. A kártalanítás 10 napon belül megtörténik. A kártalanítás megkezdése előtti napon jelenik meg a kártalanítás megkezdéséhez szükséges határozat. Az OBA az első két napban tájékoztatja a közvéleményt a kártalanítás megkezdéséről és menetéről. Közben az OBA az első öt napban feldolgozza a végelszámolás alatt álló pénzintézettől kapott adatokat. Az ötödik napon kezdődik meg a kifizetés, és ennek a tízedik napig be kell fejeződnie. A kártalanítás itt nem ér véget, az OBA az utógondozásról is gondoskodik. Az Országos Betétbiztosítási Alap az esetleges tennivalókról tájékoztatni fog bennünket. A kártalanítással kapcsolatos kérdéseinkre a Magyar Nemzeti Bank ügyfélszolgálatán és a megyeszékhelyeken található Pénzügyi Navigátor tanácsadó irodákban írásban, telefonon vagy személyesen is választ kaphatunk. Bár a kártalanítást nem kell kérni, és az automatikusan elkezdődik, mégis célszerű végigkísérni a folyamatot. Az OBA igyekszik teljes körűen tájékoztatni az érintetteket, ha nekünk mégis van kérdésünk, keressük a fent említett lehetőségeket, és kérdezzünk.

Erste számlacsomagok és az Azonnali Fizetési Rendszer

Az Erste Banknál is működik az AFR. Az Azonnali Fizetési Rendszerrel (AFR) történő utalás olyan, mintha készpénzt adnánk át. De nem lennének térbeli és időbeli akadályok. A mindenki által csak azonnali utalásnak nevezett szolgáltatás egy igazi huszonegyedik századi megoldás. Az elindított utalás ugyanis öt másodpercen belül megérkezik a fogadó bankszámlaszámára. Vagyis azonnal. Ez a pénzügyi megoldás sok esetben jöhet jól. Hiszen egy nagyobb vásárlásnál nem kell készpénzt vinni, vagy a másik félnek az utalásra várni. Bár az azonnali utalás csak 10 millió forint alatt működik, a Magyar Nemzeti Bank további fejlesztéseket ígér az elkövetkező években. A rendszer nagy előnye, hogy a hét minden napján, a nap 24 órájában működik. Nem csak munkanapokon munkaidőben. Éjszaka és hétvégén is lehet azonnal utalni. Akár ünnepnapokon is. Az azonnali utalás elektronikusan indítható és fogadható, két magyarországi bankszámla között, forintban. Külföldre egyelőre nem lehet utalni, ahogy papír alapon sem lehet azonnali utalást indítani. Ráadásul az utalások száma nincs korlátozva. Akárhányszor lehet azonnal utalni. Az azonnali utalást csak technikai hiba akadályozhatja, vagy az, ha nincs elegendő fedezet a bankszámlán. E-mail címre és telefonszámra is lehet azonnal utalni. Ezek az úgynevezett másodlagos azonosítók. Az utalás fogadásához előzetes regisztráció szükséges. Akár az adószámot is meg lehet adni másodlagos azonosítóként. A másodlagos azonosítók működése egyszerű. Ugyanúgy a bankszámlához tartoznak, mint a bankszámlaszám. Egy számlaszámhoz több másodlagos azonosító is megadható, azonban ha például egy telefonszám már meg van adva egy számlaszámhoz, azt már nem lehet egy másik számlaszámhoz rendelni. A másodlagos azonosító megadása biztonságos. Az utaló fél csak utalhat, a számla adataihoz nem férhet hozzá. És egyszerűsíti is az életet, hiszen nem kell 24 számjegyből álló bankszámlaszámot megadni az utaláshoz. Elég egy telefonszám. Ami úgyis el van mentve a telefonba. A fizetési kérelem egy új lehetőség. Nem kell a partnerre várni, el lehet küldeni neki a szükséges adatokat, neki csak jóvá kell hagynia azt. Ezzel csökkennek a partner terhei, és nincs hibalehetőség sem. Nincs hibalehetőség a QR-kódos fizetésnél sem. A QR-kód ugyanis minden, az utaláshoz szükséges adatot tartalmazza. A QR-kódos fizetés még nem elterjedt, de nagy jövő előtt áll. Az, hogy ezeknél a fizetési módoknál nincs hibalehetőség, az biztonságossá teszi a fizetést. Az azonnali utalásnál ugyanis felmerülhet, hogy mi van akkor, ha az utalás rossz számlára érkezik. Ilyen esetben van lehetőség arra, hogy az utalást a küldő visszautaltassa a saját számlájára. Az ilyen hibák ugyanakkor kis odafigyeléssel elkerülhetők.

Mikor lehet jó az azonnali utalás egy Erste számlacsomagok esetén? Mikor érdemes használni? Sok olyan élethelyzet van, amikor az azonnali utalás kényelmes és gyors megoldást nyújt. Ilyen az autó vagy motor vásárlás, ingatlanvásárlás (akár a foglalót is ki lehet fizetni ilyen módon), fizethetünk ilyen módon étteremben vagy szállodában, és a gyereknek is lehet küldeni pénzt a bankkártyájára, ha éppen elfogyott a pénze a fesztiválon. A felhasználás lehetőségei végtelenek. Hiszen bárhol használható az azonnali utalási rendszer, ahol korábban nagyobb összegű készpénzes fizetésre volt szükség.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Erste számlacsomagok 2024 – Kalkulátor és részletek - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Erste számlacsomagok 2024 – Kalkulátor és részletek - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Erste számlacsomagok 2024 – Kalkulátor és részletek - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Erste számlacsomagok 2024 – Kalkulátor és részletek - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Az Erste Bank George Számla, az Erste Egyszámla díjcsomag, az Erste Egyszámla nyugdíjas díjcsomag, az Erste Privilégium „X” díjcsomag, és azt Erste Cseperedő bankszámla közül választhatunk.

Az Erste George Számla számtalan lehetőséggel, és számtalan újítással teszi könnyűvé a pénzügyek intézését.

Igen, lehet. Nincs akadálya annak, hogy online igényeljünk Erste számlacsomagot.

Az Erste Bank univerzális kereskedelmi nagybank, megbízható, régi szereplője a magyar pénzpiacnak. Olyan, mint egy régi ismerős, akitől tanácsot kérhetünk, és aki tud is segíteni. Az Erste Banknál többféle számlacsomag közül lehet választani, biztosan van mindenki számára megfelelő konstrukció. De milyen a megfelelő Erste számlacsomag? Először is olcsó. Az Erste Bank számlacsomag kiváló megoldás lehet egy cél eléréséhez. Az Erste Bank segít az igénylőnek, hogy elérje a célját, és az élete teljesebbé és szebbé váljon. Amikor bankszámlát keres valaki, a legjobbat akarja megtalálni. És egy ismert pénzintézetnél akarja azt vezetni. Nem véletlen, hogy sokan gondolnak először az Erste Bankra, ha bankszámlát szeretnének igényelni. És ez bizony jó ötlet. Egy igazán jó banktól, egy igazán jó bankszámlát lehet kapni. Ez a tökéletes választás. A tökéletes választás a célok eléréséhez. Az Erste Bank.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Személyi kölcsön igénylés, 7 ok, ami miatt el is csúszhat

Személyi kölcsön igénylés, 7 ok, ami miatt el is csúszhat

2024.06.17.

Amikor személyi kölcsönt igényelünk, szükségünk van pénzre. Mégpedig gyorsan. Vannak azonban okok, ami miatt el is csúszhat a személyi kölcsön igénylés. Ezt pedig nem szeretnénk. Szeretnénk megkapni a hitelt, lehetőleg minél gyorsabban. Utánajártunk, hogy miért csúszhat egy igénylés, és mit lehet azért tenni, hogy ez ne történjen meg. Szakértőnk cikke.

Tovább olvasom
Minden, amit tudnod kell az új MÁP Pluszról

Minden, amit tudnod kell az új MÁP Pluszról

2024.06.12.

Az elmúlt években a magyar kormány folyamatosan igyekszik új és vonzó pénzügyi termékeket kínálni a lakosság számára, hogy ösztönözze a megtakarításokat, és egyben csökkentse az ország külső adósságát. Ennek a törekvésnek egyik legújabb példája az új Magyar Állampapír Plusz (MÁP Plusz) magasabb kamatozással. Mutatjuk, hogy miért lehet érdemes befektetni ebbe az új állampapírba, hogyan működik, és milyen előnyöket kínál.

Tovább olvasom
4 fontos tényező, ami befolyásolja a hitelbírálat idejét

4 fontos tényező, ami befolyásolja a hitelbírálat idejét

2024.06.10.

Az emberek számára a hitelbírálat egy fontos lépés lehet életükben, legyen szó lakásvásárlásról, autóvásárlásról, vagy más nagyobb beruházásról. Azonban a hitelbírálat folyamata nem mindig gyors és egyszerű. Számos tényező befolyásolja, hogy mennyi időt vesz igénybe a hitelkérelem jóváhagyása. Utánajártunk a hitelbírálat idejét meghatározó négy fontos tényezőnek, hogy jobban megérthessük ezt a folyamatot.

Tovább olvasom
Mire számíthatunk a CSOK Plusznál, ha nem születnek meg a tervezett gyermekek?

Mire számíthatunk a CSOK Plusznál, ha nem születnek meg a tervezett gyermekek?

2024.06.09.

A CSOK Plusz egy igazán jó támogatási forma, azonban mint minden támogatásnál, itt is mérlegelni kell az esetleges kockázatokat. Abban az esetben, ha nem születnek meg a tervezett gyermekek, nem teljesítjük az elvárt feltételt. És bizony probléma lehet. Mutatjuk, miért.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával