Bankszámla magas jövedelemhez

Számládra érkező összeg

Hány éves vagy?

Bankok szerint

További Beállítások

Bankon kívüli utalások havonta

Eseti átutalások
Darabszám
db
Összesen
Ft
Állandó utalások
Darabszám
db
Összesen
Ft
Csoportos beszedések
Darabszám
db
Összesen
Ft

Készpénzfelvételek havonta

Készpénzfelvétel saját ATM-ből
Darabszám
db
Összesen
Ft
Készpénzfelvétel idegen ATM-ből
Darabszám
db
Összesen
Ft
Készpénzfelvétel külföldön, ATM-ből
Darabszám
db
Összesen
Ft

Bankkártyás fizetések havonta

Vásárlások bankkártyával
Darabszám
db
Összesen
Ft
Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés
CIB

CIB ECO Bankszámla

Akár 40 000 Ft jóváírással*

Költségek az 1. évben 15132 Ft
Költségek a 2. évben 20678 Ft
Havi számlavezetési díj Ft
Igénylési feltételek
Részletek
Jogi információ

- promóció -

OTP

Smart számlacsomag

18-35 év közöttieknek ajánljuk

Költségek az 1. évben 11916 Ft
Költségek a 2. évben 14894 Ft
Havi számlavezetési díj 0 Ft
Igénylési feltételek
Részletek
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

- promóció -

granitbank

GRÁNIT Digitális Bankszámla

Szelfivel most 40 000 Ft jóváírással!

Költségek az 1. évben 12090 Ft
Költségek a 2. évben 12090 Ft
Havi számlavezetési díj 0 Ft
Igénylési feltételek
Részletek
Jogi információ

- promóció -

Bankszámla magas jövedelemhez

A bankszámla magas jövedelemhez egy extra szolgáltatásokat nyújtó folyószámla. A bankszámla kiválasztásakor több szempontot kell figyelembe venni, többek között az ügyfél bevételét is.

Speciális bankszámla áll rendelkezésre a magas jövedelmű ügyfelek számára, amely számos előnyt kínál, például magasabb kamatokat, ingyenes számlavezetési díjat és egyéb szolgáltatásokat.

A magas jövedelmű ügyfelek számára elérhető bankszámlák előnyei:

 • Magasabb kamat: A magas jövedelmű ügyfelek számára elérhető bankszámlák magasabb kamatot kínálnak a megtakarításokra, mint a hagyományos bankszámlák.

 • Ingyenes számlavezetési díj: A magas jövedelmű ügyfelek számára elérhető bankszámlák ingyenesen vezethetők, míg a hagyományos bankszámlákért gyakran számlavezetési díjat kell fizetni.

 • Egyéb szolgáltatások: A magas jövedelmű ügyfelek számára elérhető bankszámlák egyéb szolgáltatásokat is kínálnak, például ingyenes bankkártyát, ingyenes ATM használatot vagy olcsó hitelt.

A magas jövedelmű ügyfelek számára elérhető bankszámlák típusai:

 • Különleges számlák: A különleges számlák a magas jövedelmű ügyfelek számára készültek, akiknek rendszeresen nagy összegű pénzt kell kezelniük. Ezek a számlák magasabb kamatokat, ingyenes számlavezetési díjat és egyéb szolgáltatásokat kínálnak.

 • Prémium bankszámlák: A prémium bankszámlák a magas jövedelmű ügyfelek számára készültek, akik igénylik a magas színvonalú banki szolgáltatásokat. Ezek a számlák ingyenes számlavezetési díjat, ingyenes ATM használatot, ingyenes bankkártyát és egyéb szolgáltatásokat kínálnak.

 • Privát bankszámlák: A privát bankszámlák a nagyon magas jövedelmű ügyfelek számára készültek, akiknek igénylik a személyre szabott banki szolgáltatásokat. Ezek a számlák általában magasabb kamatokat, ingyenes számlavezetési díjat, ingyenes ATM használatot, ingyenes bankkártyát és egyéb szolgáltatásokat kínálnak, valamint személyre szabott ügyfélszolgálatot.

A bankszámla magas jövedelemhez egy extra szolgáltatásokat nyújtó folyószámla.

Prémium szolgáltatások a prémium bankszámlákhoz

A prémium bankszámlák több olyan szolgáltatást kínálnak, amelyek nem állnak rendelkezésre a hagyományos bankszámláknál. Ezek a szolgáltatások magasabb jövedelmű ügyfelek számára készültek, akik igénylik a magas színvonalú banki szolgáltatásokat.

A prémium bankszámlákhoz tartozó szolgáltatások közé tartozhat:

 • Ingyenes számlavezetési díj: A prémium bankszámlák ingyenesek, míg a hagyományos bankszámlákért gyakran számlavezetési díjat kell fizetni.

 • Ingyenes ATM használat: A prémium bankszámlák tulajdonosai ingyenesen használhatják a bank ATM-eit, míg a hagyományos bankszámlák tulajdonosai gyakran díjat kell fizetniük az ATM használatért.

 • Ingyenes bankkártya: A prémium bankszámlák tulajdonosai ingyenes bankkártyát kaphatnak, míg a hagyományos bankszámlák tulajdonosai gyakran díjat kell fizetniük a bankkártya használatáért.

 • Magasabb kamatok: A prémium bankszámlák magasabb kamatokat kínálnak a megtakarításokra, mint a hagyományos bankszámlák.

 • Egyéb szolgáltatások: A prémium bankszámlák egyéb szolgáltatásokat is kínálnak, például személyre szabott ügyfélszolgálatot vagy prémium utazási szolgáltatásokat.

A prémium bankszámlákhoz tartozó szolgáltatások konkrét tartalma bankonként eltérő lehet. A bankok gyakran kínálnak egyedi szolgáltatásokat, hogy megkülönböztessék magukat a versenytársaiktól.

A prémium bankszámlák kiválasztásakor érdemes figyelembe venni az ügyfél igényeit és céljait. Ha az ügyfélnek szüksége van a magas színvonalú banki szolgáltatásokra, akkor egy prémium bankszámla lehet a megfelelő megoldás. A bankszámla magas jövedelemhez egy extra szolgáltatásokat nyújtó folyószámla.

A legjobb bankszámla kiválasztása

A magas jövedelmű ügyfelek számára elérhető bankszámla kiválasztása egyszerű folyamat. A bankszámla kiválasztásakor több szempontot kell figyelembe venni, többek között az ügyfél jövedelmét, a számlavezetési díjat, a kamatokat, a számlanyitási követelményeket, valamint a banki szolgáltatásokat.

A magas jövedelmű ügyfelek számára elérhető bankszámlák összehasonlításához érdemes használni egy bankszámla kalkulátort. A kalkulátorok segítenek összehasonlítani a különböző bankok ajánlatait, hogy megtaláljuk a folyószámlát, amely a legjobban megfelel az igényeinknek.

A bankszámla kereső magas jövedelem esetén is lényeges. Talán lényegesebb, mint átlagos jövedelemmel. A bankszámla kalkulátor magas jövedelem esetén gyors kiválasztást tesz lehetővé. A bankszámla összehasonlítás magas jövedelem esetén azért lényeges, mert a magas jövedelem bankszámla különleges szolgáltatásai közül kell választani. 

A bankkártya is lehet prémium

A bankkártya is lehet prémium. A prémium bankkártyák általában magasabb jövedelmű ügyfelek számára készültek, akik igénylik a magas színvonalú banki szolgáltatásokat.

Több olyan előnnyel rendelkeznek a prémium bankkártyák, amelyeket a hagyományos bankkártyák nem kínálnak.

 • Magasabb limit: A prémium bankkártyák általában magasabb limittel rendelkeznek, mint a hagyományos bankkártyák.

 • Ingyenes utazási szolgáltatások: A prémium bankkártyák gyakran ingyenes utazási szolgáltatásokat kínálnak, például lounge belépőt a repülőtereken.

 • Egyéb előnyök: A prémium bankkártyák gyakran egyéb előnyöket is kínálnak, például ingyenes vásárlást vagy üdülési ajánlatokat.

 • Biztosítás: A prémium bankkártyák prémium utasbiztosítást is kínálhatnak.

A prémium bankkártyák tartalma bankonként eltérő lehet. A bankok gyakran kínálnak egyedi szolgáltatásokat, hogy megkülönböztessék magukat a konkurenciától. A prémium bankkártyák általában magasabb éves díjat is tartalmaznak, mint a hagyományos bankkártyák.

A bankkártya kiválasztásakor érdemes figyelembe venni az ügyfél igényeit és pénzügyi elvárásait. Ha az ügyfélnek szüksége van a magas színvonalú banki szolgáltatásokra, akkor egy prémium bankkártya lehet a megfelelő megoldás.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Bankszámla magas jövedelemhez - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Bankszámla magas jövedelemhez - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Bankszámla magas jövedelemhez - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Bankszámla magas jövedelemhez - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A bankszámlák magas jövedelemhez azoknak a személynek készültek, akiknek magas jövedelme van. A bankok nem határoznak meg konkrét jövedelemhatárt, de csak magasabb jövedelemmel rendelkező személyeknek nyitják meg őket.

A bankszámla megnyitásához magas jövedelemhez általában meg kell felelnie a következő feltételeknek:

 • legalább 18 évesnek kell lennie

 • jó hiteltörténettel kell rendelkeznie

 • a bank által meghatározott jövedelemhatáron belül kell lennie

A bankszámlák magas jövedelemhez több előnnyel járnak:

Magasabb kamat: a bankszámlák magas jövedelemhez magasabb kamatot kínálnak, mint a hagyományos bankszámlák. Ez azt jelenti, hogy több pénzt kereshet a megtakarításain.

Nincsenek havidíjak: a bankszámlák magas jövedelemhez nincsenek havidíjak. Ez segíthet pénzt megtakarítani a pénzügyi költségen.

Extra szolgáltatások: a bankszámlák magas jövedelemhez extra szolgáltatásokat kínálnak, például ingyenes ATM használatot, ingyenes bankkártyát és ingyenes internetbanki hozzáférést.

A bankszámla megnyitásához magas jövedelemhez általában szüksége lesz a következő dokumentumokra:

 • személyazonosító okmány

 • lakcímkártya

 • jövedelemigazolás

A bankszámlák magas jövedelemhez általában a következő típusú tranzakciókat támogatják:

 • betét

 • készpénzfelvétel

 • bankkártya

 • átutalás

 • egyéb banki szolgáltatások

A bankok számos biztonsági intézkedést tesznek, hogy megvédjék a megtakarításait. Ezek a biztonsági intézkedések magukban foglalhatják: PIN kód, biztonsági kérdések, jelszó, biztonsági szoftver.

A különböző bankszámlákat több szempont alapján hasonlíthatjuk össze. Kamatláb, havidíjak, extra szolgáltatások, feltételek.

A megfelelő bankszámla kiválasztásához fontos, hogy figyelembe vegyük a saját pénzügyi igényeinket és céljainkat is.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Miért jó választás az MBH lakáshitel terméke?

Miért jó választás az MBH lakáshitel terméke?

2024.02.27.

Az otthonteremtés izgalmas, ugyanakkor kihívásokkal teli út minden lakásvásárló életében. Ahhoz, hogy álmaink otthona a valósággá váljon, gyakran szükség van pénzügyi támogatásra. A legtöbben még ma is elzárkóznak a hitel gondolatától, ám egy gondosan kiválasztott konstrukcióval az elérni kívánt célok kellemetlenség nélkül teljesülhetnek be.

Tovább olvasom
Útmutató a CIB Bank lakáshiteleihez: így válaszd ki a számodra legkedvezőbbet

Útmutató a CIB Bank lakáshiteleihez: így válaszd ki a számodra legkedvezőbbet

2024.02.23.

A lakáshitel kiválasztása alapos megfontolást igényel, hiszen egy életre kötelezzük el magunkat. Számos lehetőségünk van, használhatunk lakáshitel kalkulátort, vagy végigböngészhetjük a CIB Bank honlapját. A Banknavigátor szakértői szerint ez olyannyira fontos, hogy készítettek egy útmutatót a CIB Bank lakáshitelekhez.

Tovább olvasom
Babakötvény limit: új szabály korlátozza a magas hozamú befektetést

Babakötvény limit: új szabály korlátozza a magas hozamú befektetést

2024.02.21.

A Babakötvény nem érhető el korlátlanul. A kormány 1,2 millió forintban maximalizálta az évente befizethető összeget. Miért fontos ez? Mit jelent ez a változtatás a befektetőknek? Érdemes így is befizetni a Babakötvénybe? A változás fontos, ezért utánajártunk. Mutatjuk, mit találtunk.

Tovább olvasom
6 tipp, hogy megtaláld a legjobb bankszámlát vállalkozásod számára

6 tipp, hogy megtaláld a legjobb bankszámlát vállalkozásod számára

2024.02.16.

A vállalkozásod sikerességéhez elengedhetetlen a megfelelő bankszámla kiválasztása. A vállalkozói bankszámla kiválasztása segíthet a pénzügyi hatékonyság növelésében, és a vállalkozásod stabil működésének biztosításában. Ebben a cikkben megosztunk hat szakértői tippet, amelyek segítenek neked megtalálni a legjobb bankszámlát a vállalkozásod számára.

Tovább olvasom