Raiffeisen számlacsomagok 2024 – Kalkulátor és részletek

K&H

K&H okos kényelmi plusz számlacsomag - online

Akár 2x40 000 Ft jóváírással*

Számlavezetési díj 0 Ft
Választható kártya Mastercard
Igénylési feltételek
Részletek
Jogi információ

- promóció -

CIB

CIB ECO Bankszámla

Akár 40 000 Ft jóváírással*

Számlavezetési díj 0 Ft
Választható kártya Visa
Igénylési feltételek
Részletek
Jogi információ

- promóció -

Raiffeisen

Aktivitás 3.0 Számla

Akár ingyenes számlavezetéssel*

Számlavezetési díj 0 Ft
Választható kártya Mastercard
Igénylési feltételek
Részletek
Jogi információ
Jelenleg nálunk nem elérhető

- promóció -

Raiffeisen számlacsomagok

Raiffeisen lakossági számlacsomagok – Raiffeisen Díjnyertes számla. A Raiffeisen Díjnyertes számla a legmegfelelőbb választás számunkra, ha a fizetésünk a Raiffeisen Bankba érkezik, és rendszeresen utalunk online, és gyakran vásárolunk a bankkártyánkkal. Akkor jó választás számunkra a Raiffeisen Díjnyertes számla, ha havonta az előírt jóváírás megérkezik bankszámlánkra, akár két részletben is, vagy aktívan használjuk számlához kapcsolódó Raiffeisen bankkártyánkat, vagy a Raiffeisen Díjnyertes számláról fizetjük a közüzemi számláinkat, és minden egyéb kiadásunkat online, vagy használjuk az internetbankot és a mobilalkalmazást. Miért érdemes a Raiffeisen Díjnyertes Számlát választani? Mert ha több feltétel teljesül, akkor akár nulla forint is lehet a számlavezetési díj. Mert nulla forint minden online eseti átutalás belföldön forintban 20 ezer forintig. Mert nulla forint a beszedési megbízások díja. Ingyenes a bankkártyával történő vásárlás belföldön és külföldön. Mert nulla forint a bankkártya első éves díja. Mert nulla forint az internetbank és mobilalkalmazás havidíja. Mert ingyenes havonta az első két alkalommal a készpénzfelvétel belföldön, forintban automatából, összesen 150 ezer forintig. (ha a számlához kapcsolódóan nyilatkoztunk az ingyenes készpénzfelvételről. Raiffeisen számlacsomagok magánszemély igénylőknek. A Raiffeisen számlanyitás feltételei egyszerűen és könnyen teljesíthetőek. A Raiffeisen számlacsomagok összehasonlítása minden bankszámla igénylés előtt fontos lépés. A Raiffeisen számlacsomag kalkulátor segítségünkre lehet ebben. Mindig hasonlítsuk össze a Raiffeisen számlacsomagokat!

Raiffeisen lakossági számlacsomagok – Raiffeisen Yelloo számla. Első lépés a pénzügyi függetlenség felé, 18-25 éveseknek. Raiffeisen Yelloo számla. Betéti vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön és külföldön, bankkártya szolgáltatás, készpénzfelvétel belföldön, forint készpénzfelvétel belföldi automatából. Akár le is nullázhatjuk a költségeinket. Mert nulla forint a havi számlavezetési díj. Mert nulla forint az online eseti átutalás belföldön forintban 20 ezer forintig. Mert nulla forint a vásárlás kártyával. Mert nulla forint lehet az első éves kártyadíj. Mert ingyenes havonta az első két alkalommal a forint készpénzfelvétel belföldi automatából. Mert nulla forint a beszedések díja forintban 20 ezer forintig. És mert nulla forint az internetbank és mobilalkalmazás havidíja. Raiffeisen számlacsomagok magánszemély igénylőknek. A Raiffeisen számlanyitás feltételei egyszerűen és könnyen teljesíthetőek. A Raiffeisen számlacsomagok összehasonlítása minden bankszámla igénylés előtt fontos lépés. A Raiffeisen számlacsomag kalkulátor segítségünkre lehet ebben. Mindig hasonlítsuk össze a Raiffeisen számlacsomagokat!

Raiffeisen lakossági számlacsomagok – Raiffeisen Online számla. A Raiffeisen Online számla a legmegfelelőbb választás, ha pénzügyeinket online szeretnénk intézni, nulla forintos havidíjért. A Raiffeisen Online számla már online számlanyitással elérhető. Akár le is nullázhatjuk a költségeinket. Mert nulla forint a havi számlavezetési díj. Mert nulla forint az online eseti átutalás belföldön forintban 20 ezer forintig. Mert nulla forint a vásárlás kártyával. Mert nulla forint a bankkártya kibocsátási díja. Mert ingyenes havonta az első két alkalommal a forint készpénzfelvétel belföldi automatából. Mert nulla forint a beszedések díja forintban 20 ezer forintig. És mert nulla forint az internetbank és mobilalkalmazás havidíja. Miért jó a Raiffeisen Online számlát választani? Mert a bankfióki vagy telefonos ügyfélszolgálat helyett az online megoldásokat szeretjük. Mert a bankszámláról online fizetünk. Mert a bankszámláról fizetjük közüzemi számlákat. Mert rendszeresen használjuk az internetbankot és a mobilalkalmazást. Raiffeisen számlacsomagok magánszemély igénylőknek. A Raiffeisen számlanyitás feltételei egyszerűen és könnyen teljesíthetőek. A Raiffeisen számlacsomagok összehasonlítása minden bankszámla igénylés előtt fontos lépés. A Raiffeisen számlacsomag kalkulátor segítségünkre lehet ebben. Mindig hasonlítsuk össze a Raiffeisen számlacsomagokat!

Raiffeisen lakossági számlacsomagok – Raiffeisen Prémium Gold 2.0 számla. A Premium Gold 2.0 számlacsomagba összegyűjtötte a Raiffeisen Bank a Raiffeisen lakossági számlacsomagok legnépszerűbb részeit, és a szolgáltatásokat akár kedvezményesen is kínálják. Raiffeisen számlacsomagok magánszemély igénylőknek. A Raiffeisen számlanyitás feltételei egyszerűen és könnyen teljesíthetőek. A Raiffeisen számlacsomagok összehasonlítása minden bankszámla igénylés előtt fontos lépés. A Raiffeisen számlacsomag kalkulátor segítségünkre lehet ebben. Mindig hasonlítsuk össze a Raiffeisen számlacsomagokat!

Raiffeisen lakossági számlacsomagok – Raiffeisen Prémium Select számla. Raiffeisen Premium Select számlacsomag a kényelemért, a megkülönböztetett figyelemért, és az igényekhez, életstílushoz illeszkedő kiszolgálásért. Akár díjmentesen is. A Premium Select számlacsomag díjmentességének feltétele, hogy legalább 30 millió forint összegű megtakarításunk legyen, vagy legalább 1 millió forint jövedelem érkezzen a számlára havonta. Raiffeisen Prémium Select számla. Kedvező díjak a mindennapi pénzügyeinkben. Díjmentes számlavezetés. Díjmentes és korlátlan átutalás belföldön forintban Raiffeisen DirektNet és Raiffeisen Direkt használatakor. Díjmentes és korlátlan készpénzfelvétel belföldön Raiffeisen automatából. Díjmentes a közüzemi díjak beszedése. Díjmentes bankkártya az első évben. Díjmentes betéti-vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön, külföldön. Az életstílusunkhoz kötődő díjkedvezmény és kényelmi szolgáltatás. Havi egy ingyenes készpénzfelvétel bankkártyával külföldön, automatából. Hitelkártya szolgáltatás. OneCard Gold hitelkártya. Vásárlásokkal pontokat gyűjthetünk. Egyedi kedvezmények a Hűségprogramban. Pénzvisszatérítést kaphatunk, ha élelmiszerboltban vásárolunk. Teljes körű utasbiztosítást is kapunk. További exkluzív előnyök a MasterCard-tól: az első évben éves díjmentes kártyadíj. És a befektetői kedvezmények. Bővített befektetési alap kínálat exkluzív alapkezelők termékeivel. Értékpapírszámla vezetési díjkedvezménnyel. Kedvező értékpapír számlavezetési díj. Rögzített vonalas befektetési tranzakciós lehetőség. Különböző befektetői rendezvények. Raiffeisen számlacsomagok magánszemély igénylőknek. A Raiffeisen számlanyitás feltételei egyszerűen és könnyen teljesíthetőek. A Raiffeisen számlacsomagok összehasonlítása minden bankszámla igénylés előtt fontos lépés. A Raiffeisen számlacsomag kalkulátor segítségünkre lehet ebben. Mindig hasonlítsuk össze a Raiffeisen számlacsomagokat!

Raiffeisen lakossági számlacsomagok – Raiffeisen Aktivitás 3.0 számla. A Raiffeisen Aktivitás 3.0 számla rendszeres számlahasználat esetén kevesebbe kerül, és akár le is nullázhatjuk a havi számlavezetés havi díjunkat. Akkor jó a Raiffeisen Aktivitás 3.0 számla, ha rendszeresen használjuk a számlát, ha a fizetéseket online intézzük, ha rendszeresen használunk bankkártyát, ha rendszeresen használunk internetbankot és mobilalkalmazást. Amikor rendszeresen használjuk a bankszámlát és a számlához tartozó bankkártyát, akkor a számlavezetési díj csökken, akár nulla forint is lehet. Az ingyenes számlavezetés feltétele, hogy legyen aktivált bankkártyánk, és havonta legalább a meghatározott összértékben minimum négy tranzakciót indítsunk. Ez lehet átutalás belföldön forintban, vagy átutalás euróban (SEPA), vagy átutalás egyéb devizában. Lehet bankkártyával történő vásárlás belföldön vagy külföldön, lehet rendszeres átutalás, lehet csoportos beszedési megbízás, vagy készpénzfelvétel belföldön automatából. A kedvezményes számlavezetési díjhoz nem kell havonta egy meghatározott összeget a bankszámlánkra utaltatni. És még. Nulla forint a bankkártya kibocsátási díja. Nulla forint a bankkártyával történő vásárlás belföldön és külföldön is a bankszámlához kapcsolódó bankkártyával. Nulla forint minden online eseti átutalás belföldön forintban. Ingyenes havonta első két alkalommal a készpénzfelvétel belföldön automatából, forintban maximum 150 ezer forintig. A bankszámlánkhoz kapcsolódóan nyilatkoznunk kell az ingyenes készpénzfelvételről. Raiffeisen számlacsomagok magánszemély igénylőknek. A Raiffeisen számlanyitás feltételei egyszerűen és könnyen teljesíthetőek. A Raiffeisen számlacsomagok összehasonlítása minden bankszámla igénylés előtt fontos lépés. A Raiffeisen számlacsomag kalkulátor segítségünkre lehet ebben. Mindig hasonlítsuk össze a Raiffeisen számlacsomagokat!

Raiffeisen lakossági számlacsomagok – Raiffeisen Mindennapok 2.0 számla. Raiffeisen Mindennapok 2.0 számla jövedelem utalási feltétel nélkül. Jó nekünk a Raiffeisen Mindennapok 2.0 számla, ha a pénzügyeinket személyesen, bankfiókban intézzük, és ha kedvező havi díjú bankszámlát keresünk. Ingyenes havonta első két alkalommal a készpénzfelvétel belföldön automatából, forintban maximum 150 ezer forintig. A bankszámlánkhoz kapcsolódóan nyilatkoznunk kell az ingyenes készpénzfelvételről. Raiffeisen számlacsomagok magánszemély igénylőknek. A Raiffeisen számlanyitás feltételei egyszerűen és könnyen teljesíthetőek. A Raiffeisen számlacsomagok összehasonlítása minden bankszámla igénylés előtt fontos lépés. A Raiffeisen számlacsomag kalkulátor segítségünkre lehet ebben. Mindig hasonlítsuk össze a Raiffeisen számlacsomagokat!

Raiffeisen lakossági számlacsomagok – Raiffeisen Alapszámla. A Raiffeisen Alapszámla akkor jó, ha alapszintű banki szolgáltatásokat akarunk igénybe venni, és még nincs bankszámlánk. A Raiffeisen Alapszámla fix havi díjas szolgáltatásai: ingyenes havonta első két alkalommal a készpénzfelvétel belföldön automatából, forintban maximum 150 ezer forintig, pénztárban egy alkalommal 50 ezer forintig. A bankszámlánkhoz kapcsolódóan nyilatkoznunk kell az ingyenes készpénzfelvételről. havonta maximum négy eseti átutalási és korlátlan számú állandó átutalási megbízás 100 ezer forintig. Kártyával történő vásárlás belföldön, külföldön VertiCard bankkártyával. Csoportos beszedési megbízások. Készpénzbefizetés belföldön, forintban, bankfiókban is. Raiffeisen számlacsomagok magánszemély igénylőknek. A Raiffeisen számlanyitás feltételei egyszerűen és könnyen teljesíthetőek. A Raiffeisen számlacsomagok összehasonlítása minden bankszámla igénylés előtt fontos lépés. A Raiffeisen számlacsomag kalkulátor segítségünkre lehet ebben. Mindig hasonlítsuk össze a Raiffeisen számlacsomagokat!

Raiffeisen lakossági számlacsomagok – Raiffeisen Devizaszámla. Érdemes Raiffeisen Devizaszámlát használnunk, ha a jövedelmünket devizában kapjuk, ha van megtakarításunk devizában, és ha rendszeresen fizetünk külföldi pénznemekben. Miért jó a Raiffeisen Devizaszámla? Mert díjmentes a számlanyitás, mert a bankszámla devizanemével megegyező pénznemben a deviza jóváírás díjmentes, mert ha a megtakarításainkhoz a megbízást erről a számláról kérjük, akkor nincs átváltási költség. Készpénzbefizetést belföldön forintban is kezdeményezhetünk. Bankkártyával is használhatjuk.

Elérhető devizanemek: Euró (EUR), Amerikai dollár (USD), Angol font (GBP), Svájci frank (CHF).

Raiffeisen lakossági számlacsomagok – Raiffeisen Kapcsolat dolgozói számla. A Raiffeisen Kapcsolat dolgozói számla akár nulla forintos számlavezetési díjjal. Kedvezmények! Mikor nyithatunk Raiffeisen Kapcsolat dolgozói számlát? Csak akkor, ha olyan munkáltatónál dolgozunk, akinek együttműködési megállapodása van a Raiffeisen Bankkal dolgozói számlavezetésre.

Raiffeisen Kapcsolat dolgozói számla. Utalás online. A bankkártyánkkal nyilatkozat megtétele nélkül is lehet ingyen készpénzt felvenni. Kedvezményes számlavezetési díj. Ingyenes átutalás belföldön forintban. Nulla forint a csoportos beszedések díja. Nulla forint a betéti kártyával történő vásárlás belföldön, külföldön. Nulla forint a VertiCard bankkártya kibocsátása. Nulla forint az első évben a kibocsátott VertiCard bankkártya éves díja. Nulla forint havonta az első két alkalommal a készpénzfelvétel belföldön automatából nyilatkozat nélkül is, összesen 150 ezer forintig. Nulla forint az SMS-szolgáltatás és Mobil Banking szolgáltatás havi díja. Nulla forint a bankszámla mellé köthető Gondoskodás II. biztosítás. Raiffeisen számlacsomagok magánszemély igénylőknek. A Raiffeisen számlanyitás feltételei egyszerűen és könnyen teljesíthetőek. A Raiffeisen számlacsomagok összehasonlítása minden bankszámla igénylés előtt fontos lépés. A Raiffeisen számlacsomag kalkulátor segítségünkre lehet ebben. Mindig hasonlítsuk össze a Raiffeisen számlacsomagokat!

Raiffeisen lakossági számlacsomagok – Raiffeisen Bázis 2.0 számla. Csak hitel mellé igényelhető. A Raiffeisen Bázis 2.0 számlát Raiffeisen lakossági hitellel (lakáshitel, személyi kölcsön, jelzáloghitel) rendelkező ügyfeleknek ajánlják, havi hiteltörlesztés céljából.

Raiffeisen számlacsomagok – online számlanyitás

A Raiffeisen számlacsomagok megnyitása online is elérhető. Az online számlanyitás lépései.

1. lépés: számlanyitáshoz el kell látogatnunk a számlaválasztóra. 2. lépés: a kalkulátor segítségével ki kell választani a legmegfelelőbb számlát és bankkártyát. 3. lépés: szükség lesz személyi igazolványra és lakcímkártyára. 4. lépés: beírjuk a kért adatokat, és elfogadjuk nyilatkozatokat. 5. lépés: azonosítás videohívással. 6. lépés: az azonosítás után, ha a számla megnyitásának nincs akadálya, a szerződéseket elektronikusan elküldik nekünk.

A Raiffeisen számlacsomagok online igénylése igazán egyszerű. Raiffeisen számlacsomagok megnyitása előtt le kell tölteni az applikációt, azután következik a videós azonosítás. A nyilatkozatok kitöltése után már csak a szerződéskötés van hátra. És azt is megtehetjük mobilon. Online Raiffeisen számlacsomagot igényelni a legkényelmesebb. Otthonról igényelhetünk, ki sem kell mozdulnunk a lakásból. Az online Raiffeisen számlacsomagok feltételei egyes esetekben kedvezőbbek a hagyományos igénylésű Raiffeisen számlacsomagoknál. Egyszerűség, gyorsaság, kényelem és kedvező feltételek. Ez az online igényelhető Raiffeisen számlacsomag. Ha az online Raiffeisen számlacsomag igénylést választjuk, modern, innovatív módon igényelhetünk Raiffeisen bankszámlát. Online Raiffeisen számlacsomag igényléskor nem kell bemennünk a bankfiókba, az otthonunk kényelméből vihetjük végig a folyamatot. A Raiffeisen számlacsomagok kiválasztása, az adatok megadása és a dokumentumok kitöltése is online történik. Nincs olyan, hogy otthon hagytuk valamelyik szükséges dokumentumot. Mert otthon vagyunk. Miért jobb az online Raiffeisen számlacsomag igénylés? Az online Raiffeisen Bank számlacsomag igénylés kényelmes és gyors megoldás. A modern technikai megoldásokat felhasználó online Raiffeisen számlacsomagok azért egyre népszerűbb, mert nem szükséges az igényléshez személyesen találkozni a banki ügyintézővel. Ez nem csak a járványhelyzet miatt lényeges, hanem mert nem kell utaznunk, nem kell várakoznunk a Raiffeisen Bankban, gyorsan és egyszerűen intézhetjük a Raiffeisen számlacsomag igénylést.

Az online Raiffeisen számlacsomag igénylés gyors és kedvezőek a feltételei, ráadásul kényelmesebb megoldást is nyújt. Az online Raiffeisen számlacsomagok igénylése egyszerű. A folyamat gyors, érthető és könnyen követhető. Az online Raiffeisen számlacsomag igényléshez szükség lesz egy megfelelő elektronikai eszközre és internetkapcsolatra. Egy okostelefon mobilinternettel tökéletesen elég lehet ehhez. Az online Raiffeisen számlacsomag igénylés a bank weboldalán történik, és elképzelhető, hogy csak a megfelelő böngésző segítségével tudunk majd igényelni. Megfelelő technikai feltételekkel nincs akadálya az online Raiffeisen számlacsomag igénylés benyújtásának. Ehhez szakértő weboldalak is nyújthatnak segítséget. A Raiffeisen számlacsomag kiválasztása után a weboldal gyakran átirányít bennünket a bank oldalára, ahol elkezdhetjük a Raiffeisen számlacsomagok igénylését.

Raiffeisen számlacsomag kalkulátor

Raiffeisen számlacsomagok – bankváltás egyszerűen

Ha van már bankszámlánk, de inkább a Raiffeisen Banknál vezetnénk számlát, segítenek nekünk a bankváltásban. Ez nem bonyolult és időigényes. Másik banknál lévő bankszámlán megadott rendszeres átutalásainkat, beszedéseinket és jövedelmünket is átirányítjuk a Raiffeisen Bankhoz. Bankszámlanyitáshoz nem kell mást tennünk, mint felkeresni bármelyik Raiffeisen bankfiókot, és nyitni egy Díjnyertes számlát. Aztán megbízást adni a bankváltásra. Ehhez egy nyomtatványt kell kitölteni, és a rendszeres átutalásainkat és beszedéseinket a Raiffeisen Bank átirányítja az új bankszámlánkra. És még Raiffeisen folyószámlahitelt is igényelhetünk a számlához.

Raiffeisen számlacsomagok – ügyfélajánló program

Ha elégedett vagyunk a Raiffeisen számlacsomagunkkal, ajánlhatjuk azt ismerőseinek, partnereinek, és most akár egy nagyobb összeget is kaphatunk a sikeres ajánlásokért. Ráadásul bennünket és az ajánlottat is megjutalmazza a Raiffeisen Bank.

Hogyan lehet ajánlani? Az ügyfélajánló programban ajánlóként a Raiffeisen Bank lakossági és kisvállalati ügyfelei vehetnek részt.

Kit ajánlhatunk? Bárkit, aki a Raiffeisen Banknál új lakossági vagy kisvállalati ügyfélként, ajánlókód megadása után, a promócióban résztvevő számlák valamelyikét megnyitja.

Az ajánlás menete: felhívjuk ismerősünk figyelmét, hogy nyisson Raiffeisen bankszámlát, az ő feladata lesz, hogy jelezze részvételi szándékát az ügyfélajánló programban.

Raiffeisen számlacsomagok – SEPA

A Single Euro Payments Area (SEPA) utalási mód, egy elektronikusan végrehajtott, euró alapon működő, automatikusan feldolgozásra kerülő átutalás. A SEPA utalás népszerűségét a rendkívüli gyorsasága mellett (egy banki munkanapon belül megtörténik) a biztonságossága adja. Emellett a költségei is kiszámíthatóak. SEPA utalásnál mindkét résztvevőnek csak a saját számlavezető pénzintézete által felszámított díjakkal kell számolnia. A SEPA utalás feltétele, hogy az utalást indító és fogadó pénzintézet is a tagja legyen a SEPA rendszernek. A SEPA az Európai Gazdasági Térségen (EGT) belül működik, néhány egyéb országgal kiegészülve.

Raiffeisen számlacsomagok hitelkártyával, bankkártyával

Bankkártyát is kérhetünk a Raiffeisen bankszámlához. Ez ma már alapszolgáltatás, amiért éves kártyadíjat kell majd fizetnünk. Bizonyos Raiffeisen bankszámláknál lehetőség van a bankkártya okosórával vagy telefonnal történő összehangolására. Ha fontos nekünk ez a lehetőség, mindenképpen erre alkalmas Raiffeisen Bank számlacsomag mellett tegyük le a voksunkat, nem minden számlához jár ugyanis ez a szolgáltatás. A Raiffeisen bankkártyánkkal vásárolhatunk, és készpénzt is vehetünk fel róla bank automatából. A törvény szerint havonta kétszer egy számláról maximum százötvenezer forintot díjmentesen vehetünk fel. Ezt írásban kell majd kérnünk a számlanyitással egyidőben. Bár ezt később is megtehetjük, célszerű azonnal beállítatni ezt a lehetőséget. Érdemes a Raiffeisen Bank számlacsomag mellé bankkártyát is igényelni.

A Raiffeisen hitelkártyák egyre népszerűbbek. A Raiffeisen Banknál többféle is elérhető. De mitől hitelkártya a Raiffeisen hitelkártya? A Raiffeisen hitelkártya különbözik a Raiffeisen betéti kártyától. A Raiffeisen betéti kártyáról csak a saját pénzünket költhetjük el, Raiffeisen hitelkártyáról viszont a pénzintézet által a rendelkezésünkre bocsátott hitelkeret erejéig költhetünk. Ilyenkor a Raiffeisen Bank pénzét költjük el, nem a sajátunkat. A Raiffeisen betéti kártyák mindig egy adott folyószámlához kapcsolódnak. Erről a Raiffeisen folyószámláról tudunk elektronikusan pénzt költeni. A Raiffeisen hitelkártya nincs összekötve a saját Raiffeisen számlánkkal. A Raiffeisen hitelkártya egy elektronikus hitelfajta. A hitelt azonban nem egy összegben kapjuk meg, hanem egy olyan hitelkeret áll a rendelkezésünkre, amit ha visszafizettünk, újra felhasználhatjuk azt. Amikor a valahol fizetünk, mindegy, hogy az Raiffeisen hitelkártyánkat vagy a Raiffeisen betéti kártyánkat vesszük elő. A bolt nem is tudja, hogy Raiffeisen hitelkártyával fizetünk vagy Raiffeisen betéti kártyával. A Raiffeisen hitelkártya ugyanolyan lehet, mint egy Raiffeisen betéti kártya. A kártya mintázata lehet más persze, de a Raiffeisen betéti kártyák sem ugyanúgy néznek ki. Ennek semmi jelentősége nincs a bolt számára, mert nekik mindegy, hogy a saját pénzünkből vagy hitelből vásárolunk.

Fizetésnél sincs különbség a kártyák között, a működésük a háttérben azonban egészen más. A Raiffeisen hitelkártyáknál a pénzintézet által biztosított hitelkeretet költhetjük el. A pénzintézet egy hitelbírálat után dönt arról, hogy mekkora lesz a hitelkeretünk. Ez a hitelkeret pedig a Raiffeisen hitelkártya-szerződés megszűnéséig a rendelkezésünkre áll majd. A forduló napon mindig vissza kell fizethetnünk a felhasznált hitelkeretet vagy annak egy részét.

Raiffeisen lakossági számlacsomagok – kötelező is lehet a számlanyitás

A bankszámlát ma már sok munkáltató kötelezően elvárja, csak számlára utalják a fizetésünket, készpénzben nem kaphatjuk meg azt. A nyugdíjunk is érkezhet Raiffeisen bankszámlára. Bár nem feltétlenül kell Raiffeisen lakossági számlacsomaggal rendelkeznünk, előbb utóbb mindenki eljut oda, hogy egy számlával könnyebbé válhat az élete. Mire kell figyelnünk a Raiffeisen bankszámlák megnyitásakor? Mi a Raiffeisen számlanyitás menete? A pénzügyi szokásainknak megfelelő Raiffeisen lakossági számlacsomagok kiválasztása fontos lépés. Ha eldöntöttük, hogy szeretnénk Raiffeisen lakossági számlacsomagot nyitni, a következő lépés a számunkra legmegfelelőbb Raiffeisen lakossági számlacsomagok kiválasztása lesz. Nem csak abban kell döntenünk, hogy melyik banknál nyitjuk meg a számlát, hiszen egy banknál több számlacsomag közül is választhatunk. A bank kiválasztása után meg kell néznünk, hogy melyik számlacsomag a legtesthezállóbb számunkra. Ebben szakértő weboldalak kalkulátorai is segíthetnek bennünket. A Raiffeisen bankszámlák kiválasztásánál figyelembe kell vennünk a saját pénzügyi szokásainkat. Ha csak egyszer veszünk fel pénzt a Raiffeisen lakossági számlacsomagról havonta a fizetésünk utalása után, egész más Raiffeisen lakossági számlacsomagot kell nyitnunk, mint amikor az összes költésünknél Raiffeisen lakossági számlacsomagok bankkártyát használunk. Az is lehet, hogy a telefonunkkal vagy az okosóránkkal akarunk fizetni, ilyenkor csak modern szolgáltatásokat nyújtó Raiffeisen lakossági számlacsomag lesz jó nekünk.

Raiffeisen számlacsomagok – az azonnal utalás valóban azonnali

A Raiffeisen Banknál működik az AFR. Az Azonnali Fizetési Rendszerrel (AFR) történő utalás olyan, mintha készpénzt adnánk át. Az utalásunk néhány másodpercen belül megérkezhet. A mindenki által csak azonnali utalásnak nevezett szolgáltatás egy igazi huszonegyedik századi megoldás. Az elindított utalás ugyanis öt másodpercen belül megérkezik a fogadó bankszámlaszámára. Vagyis azonnal. Ez a pénzügyi megoldás sok esetben jöhet jól. Hiszen egy nagyobb vásárlásnál nem kell készpénzt vinni, vagy a másik félnek az utalásra várni. Bár az azonnali utalás csak 10 millió forint alatt működik, a Magyar Nemzeti Bank további fejlesztéseket ígér az elkövetkező években.

A rendszer nagy előnye, hogy a hét minden napján, a nap 24 órájában működik. Nem csak munkanapokon munkaidőben. Éjszaka és hétvégén is lehet azonnal utalni. Akár ünnepnapokon is. Az azonnali utalás elektronikusan indítható és fogadható, két magyarországi bankszámla között, forintban. Külföldre egyelőre nem lehet utalni, ahogy papír alapon sem lehet azonnali utalást indítani. Ráadásul az utalások száma nincs korlátozva. Akárhányszor lehet azonnal utalni. Az azonnali utalást csak technikai hiba akadályozhatja, vagy az, ha nincs elegendő fedezet a bankszámlán. E-mail címre és telefonszámra is lehet azonnal utalni. Ezek az úgynevezett másodlagos azonosítók. Az utalás fogadásához előzetes regisztráció szükséges. Akár az adószámot is meg lehet adni másodlagos azonosítóként. A másodlagos azonosítók működése egyszerű. Ugyanúgy a bankszámlához tartoznak, mint a bankszámlaszám. Egy számlaszámhoz több másodlagos azonosító is megadható, azonban ha például egy telefonszám már meg van adva egy számlaszámhoz, azt már nem lehet egy másik számlaszámhoz rendelni. A másodlagos azonosító megadása biztonságos. Az utaló fél csak utalhat, a számla adataihoz nem férhet hozzá. És egyszerűsíti is az életet, hiszen nem kell 24 számjegyből álló bankszámlaszámot megadni az utaláshoz. Elég egy telefonszám. Ami úgyis el van mentve a telefonba. A fizetési kérelem egy új lehetőség. Nem kell a partnerre várni, el lehet küldeni neki a szükséges adatokat, neki csak jóvá kell hagynia azt. Ezzel csökkennek a partner terhei, és nincs hibalehetőség sem. Az, hogy ezeknél a fizetési módoknál nincs hibalehetőség, az biztonságossá teszi a fizetést. Az azonnali utalásnál ugyanis felmerülhet, hogy mi van akkor, ha az utalás rossz számlára érkezik. Ilyen esetben van lehetőség arra, hogy az utalást a küldő visszautaltassa a saját számlájára. Az ilyen hibák ugyanakkor kis odafigyeléssel elkerülhetők. Mikor lehet jó az azonnali utalás egy Raiffeisen számlacsomagok esetén? Mikor érdemes használni? Sok olyan élethelyzet van, amikor az azonnali utalás kényelmes és gyors megoldást nyújt. Bárhol használható az azonnali utalási rendszer, ahol korábban nagyobb összegű készpénzes fizetésre volt szükség.

Raiffeisen számlacsomagok folyószámlahitellel

A Raiffeisen számlacsomagok mellé igényelhetünk folyószámlahitelt is. Miért jó egy Raiffeisen számlacsomag folyószámlahitel? A Raiffeisen számlacsomag folyószámlahitel könnyen igényelhető, és szabadon felhasználható. Egy bármikor hozzáférhető és felhasználható keretösszeg biztonságossá teheti az igénylő pénzügyeit. Ez a biztonság Raiffeisen számlacsomag folyószámlahitellel elérhető. Az előre nem látható és az átmeneti pénzügyi problémák megoldása lehet. Váratlan kiadás? Soha vissza nem térő befektetési, üzleti lehetőség? Arra használhatja a számlatulajdonos, amire csak akarja. Amire kell. Amire éppen akkor kell. A szabadon felhasználható kölcsönök szabadságot adnak egy családnak. A Raiffeisen számlacsomag folyószámlahitel egy keretösszeg.

A folyószámlahitel egy keretösszeg. Nem kell az egészet egyszerre felhasználni, igénybe venni. Bármikor, bármekkora összeg felhasználható belőle. Váratlan helyzetben már nem kell kölcsön kérni, hiszen az már rendelkezésünkre áll. Követhetőek a gazdasági változások. A Raiffeisen számlacsomag folyószámlahitel törlesztése automatikus. A Raiffeisen bankszámlára érkező jóváírás hiteltörlesztéssé válik. A visszafizetett keretösszeg a futamidő alatt újra felhasználható lesz, újra el lehet költeni bármilyen kiadásra. A Raiffeisen számlacsomag folyószámlahitel költségei több részből állnak. A Raiffeisen számlacsomag folyószámlahitel költsége a kamat és a rendelkezésre állási díj. A hitelbírálatnak is lehet díja. A Raiffeisen számlacsomag folyószámlahitel-szerződés általában két éves, de ez eltérhet. A hitel felhasználásakor már nem lesz hitelbírálat, az a szerződéskötéskor történik. A hitelösszeg visszafizetés után újra felhasználható válik. A Raiffeisen számlacsomag folyószámlahitel rulírozó hitel. A rulírozó hitelek esetén a keretösszeg állandó, és a visszafizetéssel növekszik az összeg a hitelkeret maximumáig. Kamatot a felhasznált hitelkeretre, napi kamatszámítással, havonta, utólag kell fizetni.

Hogyan lehet Raiffeisen folyószámlahitelt igényelni? A Raiffeisen számlacsomag folyószámlahitel a Raiffeisen bankszámla hitele lesz. A Raiffeisen folyószámlahitelt a bankszámlán tudjuk felhasználni. A Raiffeisen bankszámlák egyenlege mutatni fogja a folyószámlahitel keretösszegét. A pénzintézet hitelbírálat után adja meg a hitelkeret összegét. A Raiffeisen számlacsomag folyószámlahitel-szerződést általában több, mint egy évre kötik meg. A szerződés végén kérhető a Raiffeisen számlacsomag folyószámlahitel-szerződés meghosszabbítása. Az új hitelkeret összege függhet az adott időszak pénzforgalmától is. Általános gyakorlat a bankoknál, hogy anélkül is felajánlanak a hitelkeret-emelést, hogy azt valaki igényelné. Bankkártyával is fel lehet használni a Raiffeisen számlacsomag folyószámlahitelt. A Raiffeisen számlacsomag folyószámlahitel-keret felhasználható bankkártyával. Ha a Raiffeisen bankszámlához igényeltünk bankkártyát, akkor a hitelkeretet erejéig bankkártyával is elkölthető az összeg. A Raiffeisen számlacsomag folyószámlahitelt tehát nem szükséges felvenni a Raiffeisen bankszámláról ahhoz, hogy az felhasználható legyen. Nagyon egyszerűen a Raiffeisen folyószámlahitel igénylés. Raiffeisen számlacsomag folyószámlahitel könnyen és gyorsan. A Raiffeisen számlacsomag folyószámlahitel igényelése egyszerű, mert a számlavezető bank a Raiffeisen bankszámla megnyitásakor már bekért dokumentumokat, és a számlamúltat is ismeri. A Raiffeisen Bank már ismeri a pénzügyi szokásokat, a pénzforgalmat és pénzügyi fegyelmezettségét. És mivel a szükséges dokumentumok is leadásra kerültek, ezért a hiteligénylés elbírálása gyorsan megtörténik. A Raiffeisen számlacsomag folyószámlahitel visszafizetésének menete is egyszerű.

A Raiffeisen Bank számlacsomag folyószámlahitel visszafizetése nem úgy történik, mint a hagyományos hiteleké. Nem egy meghatározott összeget kell havonta fizetni, mert a visszafizetés folyamatos. A Raiffeisen bankszámlára beérkező utalásokat a bank automatikusan leírja a tartozásból. A Raiffeisen bankszámla egyenlege mindig az aktuális egyenleget mutatja. A kamat havonta felszámításra kerül a felhasznált hitelkeret után. A Raiffeisen Bank számlacsomag folyószámlahitel a pénzforgalmi számlához kapcsolódik. Ha az igénylő pénzeszközei elfogynak, a hitelösszeg a rendelkezésére áll. A bankszámlakivonaton a számlavezető bank mindig feltünteti az aktuális egyenleget, és az elérhető egyenleget is. Az elérhető egyenleg a valós egyenleg és a Raiffeisen folyószámlahitel összege. Egy időszakos pénzzavar könnyen megoldható, ha van Raiffeisen Bank számlacsomag folyószámlahitelünk. A Raiffeisen Bank számlacsomag folyószámlahitel a Raiffeisen számla segítségével igénybe vehető hitel. Amikor nincs pénz a számlán, a Raiffeisen Bank számlacsomag folyószámlahitel keretösszege tovább költhető, egészen a Raiffeisen Bank számlacsomag folyószámlahitel-szerződés lejártának napjáig. A Raiffeisen Bank számlacsomag folyószámlahitel-szerződés lejáratának napján viszont a teljes összeget vissza kell fizetni. A Raiffeisen Bank számlacsomag folyószámlahitel szabad felhasználású hitel. A Raiffeisen Bank számlacsomag folyószámlahitel szabad felhasználású, azaz nincs meghatározott célja. Eldönthető, hogy mikor és mennyit használ fel belőle az igénylő, és az is, hogy mire fordítja. Ez lehet napi kiadás vagy akár befektetés is. A Raiffeisen Bank számlacsomag folyószámlahitel igénylése pozitívan hathat egy családra. Meg kell azonban gondolni, hogy mire költi el a család a Raiffeisen Bank számlacsomag folyószámlahitelt. Lehetséges, hogy egy nagyobb beruházás vagy egy másik nagyobb kiadás kedvezőbb kondíciójú hitellel is finanszírozható. Fontos a tájékozódás, és megfontolt hitelfelvétel egy nagyobb hitelösszegnél. Másfajta hitellel kedvezőbb feltételű lehet a finanszírozás.

Raiffeisen számlacsomagok – költségek, díjak

A Raiffeisen bankszámlák költségei. A Raiffeisen bankszámlák költsége a havi számlavezetési díjból és egyéb költségekből áll össze. A Raiffeisen bankszámlák számlavezetési díja egy havonta jelentkező, fix költség, amit általában a számlaforgalomtól függetlenül fizetnünk kell. A számlavezetési díjat a bankok gyakran elengedik egy adott időre, például egy évre, ezzel próbálják vonzóbbá tenni a számlacsomagot a pénzintézetek azért, hogy a bankszámla megnyitásakor őket válasszuk. A készpénzfelvétel és a készpénzbefizetés díja is bennünket terhel majd. Készpénzt vehetünk fel vagy fizethetünk be a bankfiókokban vagy ATM segítségével. Mindkét esetben lesznek díjak. Az ATM használata esetén ezek a díjak jellemzően alacsonyabbak. Az utalások díjával is számolnunk kell. Csoportos utalásokért tranzakciónként kell majd fizetnünk. Az utalás díja függhet az elutalt összeg nagyságától is. Bankkártya esetén a kártyánknak lesz éves díja, és a kártyás vásárlásoknak is lesz költsége. Csoportos beszedési megbízást is adhatunk meg. Ezekért a megbízásokért is díjat kell fizetnünk. Az első éves számlavezetési díj elengedése mellett más kedvezményekre is számíthatunk Raiffeisen bankszámlák igénylésekor. Kaphatunk kedvezményes díjat az utalásainkra, vagy akár a készpénzfelvételeinkre is. A kedvezmények kiválasztásánál figyelembe kell vennünk a pénzügyi szokásainkat, és ez alapján kell választanunk. Ha gyakran és nagy összegű készpénzt használunk, akkor a kedvezményes készpénzfelvétel lehet számunkra fontos, ha pedig sokat utalunk, akkor a kedvezményes utalási díjak jelenthetnek komoly megtakarítást. A Raiffeisen bankszámlák költségei összetettek. Alaposan tájékozódjunk, mielőtt eldöntjük, hogy melyik Raiffeisen bankszámlát választjuk.

Raiffeisen számlacsomagok – díjmentes készpénzfelvétel

Bármelyik Raiffeisen Bank számlacsomag esetén a díjmentes készpénzfelvétel lehetőségét az Raiffeisen Bank a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló rendelet szerint biztosítja. Díjmentes készpénzfelvételre vonatkozó nyilatkozatot kizárólag az érintett számla tulajdonosa, és kizárólag egy fizetési számlájára adhat le, bankfiókban, vagy amennyiben az adott számlához internetbanki szolgáltatással rendelkezik, akkor az internetbanki szolgáltatás felületen keresztül. Amennyiben a nyilatkozaton a bankszámlát a bankkártya számmegadásával jelöljük meg, a kedvezmény a kártya mögött beállított bankszámlán kerül biztosításra. Adott hónap 20. napjáig leadott érvényes nyilatkozat esetében a következő naptári hónaptól, a hónap 20. napját követően leadott nyilatkozat esetén a második naptári hónaptól leszünk jogosultak a díjmentes készpénzfelvételre. A díjmentes készpénzfelvétel automatából történő készpénzfelvételre vonatkozik. A díjmentes tranzakciók sorrendjének megállapítása a készpénzfelvétel valódi időpontja szerint történik. Ha a fentiek szerinti díjmentes körbe tartozó első két tranzakció együttes összege meghaladja a 150 ezer forintot, akkor 150 ezer forint feletti összegre már a normál tranzakciós díj százalékos része kerül felszámításra a maximum díjtétel figyelembe vételével. Ha a díjmentes készpénzfelvétel lehetőségével jogosulatlanul élünk, vagy a nyilatkozatban valótlan adatokat közöltünk, akkor a Raiffeisen Bank jogosult az ingyenes készpénzfelvétel díját, költségét visszamenőleg egy összegben követelni.

Raiffeisen bankszámlák – hogy lehet olcsóbb a havidíj?

A Raiffeisen számlacsomag kiválasztásánál a legfontosabb szempont lehet az, hogy olcsó legyen. Minél olcsóbb legyen, és persze sok szolgáltatása legyen. De mitől lesz kedvező a Raiffeisen bankszámlák díja? A Raiffeisen bankszámlák díját befolyásolja, ha a jövedelem a bankszámlára érkezik. A Raiffeisen számlacsomag kedvezőbb lesz, ha havonta rendszeres utalás érkezik a számlára jövedelem-átutalás formájában. Ebben az esetben akár ingyenessé is válhat a Raiffeisen számlacsomag. Fontos tudni a Raiffeisen bankszámlák választásánál, hogy nem csak havidíj van. A havidíj csak a Raiffeisen számlacsomag egyik költsége. Fizetnünk kell az utalásokért, a bankkártyának is van díja, ahogy a készpénzfelvételnek is. A készpénz szerepe a Raiffeisen bankszámlák díjában, akkor fontos, ha a Raiffeisen bankszámlák készpénzes tranzakcióinak száma magas. Raiffeisen bankszámlák esetén ugyanis minden készpénzmozgás díjköteles. Nem csak a készpénz felvételének, de a befizetésnek is van költsége. Ha gyakran használunk készpénzt, fontos lehet a döntésnél, hogy melyik Raiffeisen Bank számlacsomag mellett tesszük le a voksunkat. Azt sem szabad elfelejtenünk, amikor Raiffeisen Bank számlacsomagot keresünk, hogy az akció egyszer véget ér. Bármilyen vonzó is egy első éves kártyadíj elengedés, vagy egy időszakosan kedvező havidíj, a Raiffeisen bankszámlák esetében is fontos tudni, hogy mi lesz az akciós időszak után. Egy Raiffeisen Bank számlacsomag igénylése általában hosszú távú döntés, ezért kiemelten fontos, hogy a kedvezményes időszak után mennyit fogunk majd fizetni. Konkrét lépéseket is tehetünk, hogy a Raiffeisen Bank számlacsomag olcsóbb legyen. A havi kiadásaink SMS értesítés nélkül alacsonyabbak lesznek. A Raiffeisen bankszámlák összköltsége több részből áll össze. Ezek egyik része az, hogy a tranzakcióinkról SMS értesítést kérünk. Ha tudatos felhasználók vagyunk, akkor megtehetjük azt, hogy nem igényeljük ezt a plusz szolgáltatást. Az SMS értesítés díja éves szinten sok ezer forint. Ezt takaríthatjuk meg olyan módon, hogy a mobilbankunk segítségével követjük nyomon a költéseinket. Így alacsonyabb lesz a Raiffeisen Bank számlacsomag költsége. Megtehetjük azt is, hogy csak elektronikusan utalunk. Ilyenkor ugyanis azt a megoldást választjuk, ami legkisebb kiadással jár a számunkra. Egy elektronikusan mobilbankból indított utalás többnyire kedvezőbb díjú, mintha azt az utalást a bankfiókból indítanánk. A Raiffeisen számlacsomag egy összetett termék. Ha nem akarunk a Raiffeisen bankszámlák után felesleges kiadásokat magunknak, akkor a fentiekre figyelme kedvezőbb Raiffeisen Bank számlacsomag díjakat tudunk elérni.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Raiffeisen számlacsomagok 2024 – Kalkulátor és részletek - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Raiffeisen számlacsomagok 2024 – Kalkulátor és részletek - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Raiffeisen számlacsomagok 2024 – Kalkulátor és részletek - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Raiffeisen számlacsomagok 2024 – Kalkulátor és részletek - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Raiffeisen Díjnyertes számla

 • Raiffeisen Yelloo számla

 • Raiffeisen Online számla

 • Raiffeisen Prémium Gold 2.0 számla

 • Raiffeisen Prémium Select számla

 • Raiffeisen Aktivitás 3.0 számla

 • Raiffeisen Mindennapok 2.0 számla

 • Raiffeisen Alapszámla

 • Raiffeisen Devizaszámla

 • Raiffeisen Kapcsolat dolgozói számla

 • Raiffeisen Bázis 2.0 számla

Raiffeisen számlacsomag igénylésekor többféle kedvezményt is kaphatunk. Akár 0 forintos számlavezetési díjjal is igényelhetünk Raiffeisen számlacsomagot. Mivel a kedvezmények, akciók folyamatosan változnak, Raiffeisen számlacsomag igénylés előtt fontos, hogy tájékozódjunk a lehetőségekről.

Igen, lehet Raiffeisen számlacsomaghoz online igényelni. Az online igénylés egyszerű és gyors.

Raiffeisen számlacsomag mellé igényelhetünk bankkártyát, igényelhetünk hitelkártyát és folyószámlahitelt is. A Raiffeisen Bankban elérhető még a Raiffeisen személyi kölcsön és a Raiffeisen lakáshitel is.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Miért jó választás az MBH lakáshitel terméke?

Miért jó választás az MBH lakáshitel terméke?

2024.02.27.

Az otthonteremtés izgalmas, ugyanakkor kihívásokkal teli út minden lakásvásárló életében. Ahhoz, hogy álmaink otthona a valósággá váljon, gyakran szükség van pénzügyi támogatásra. A legtöbben még ma is elzárkóznak a hitel gondolatától, ám egy gondosan kiválasztott konstrukcióval az elérni kívánt célok kellemetlenség nélkül teljesülhetnek be.

Tovább olvasom
Útmutató a CIB Bank lakáshiteleihez: így válaszd ki a számodra legkedvezőbbet

Útmutató a CIB Bank lakáshiteleihez: így válaszd ki a számodra legkedvezőbbet

2024.02.23.

A lakáshitel kiválasztása alapos megfontolást igényel, hiszen egy életre kötelezzük el magunkat. Számos lehetőségünk van, használhatunk lakáshitel kalkulátort, vagy végigböngészhetjük a CIB Bank honlapját. A Banknavigátor szakértői szerint ez olyannyira fontos, hogy készítettek egy útmutatót a CIB Bank lakáshitelekhez.

Tovább olvasom
Babakötvény limit: új szabály korlátozza a magas hozamú befektetést

Babakötvény limit: új szabály korlátozza a magas hozamú befektetést

2024.02.21.

A Babakötvény nem érhető el korlátlanul. A kormány 1,2 millió forintban maximalizálta az évente befizethető összeget. Miért fontos ez? Mit jelent ez a változtatás a befektetőknek? Érdemes így is befizetni a Babakötvénybe? A változás fontos, ezért utánajártunk. Mutatjuk, mit találtunk.

Tovább olvasom
6 tipp, hogy megtaláld a legjobb bankszámlát vállalkozásod számára

6 tipp, hogy megtaláld a legjobb bankszámlát vállalkozásod számára

2024.02.16.

A vállalkozásod sikerességéhez elengedhetetlen a megfelelő bankszámla kiválasztása. A vállalkozói bankszámla kiválasztása segíthet a pénzügyi hatékonyság növelésében, és a vállalkozásod stabil működésének biztosításában. Ebben a cikkben megosztunk hat szakértői tippet, amelyek segítenek neked megtalálni a legjobb bankszámlát a vállalkozásod számára.

Tovább olvasom