fbpx

UniCredit lakáshitel kalkulátor 2023

Unicredit

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

Értékbecslési díj és közjegyzői okirat díjának visszatérítésével

THM 8,75% - 11,17%
Futamidő 60 - 360 hó
Hitelösszeg 1.000.000 Ft - 80.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
Unicredit

Stabil Kamat hitel lakáscélra

Többféle kamatkedvezménnyel elérhető

THM 9,30% - 12,78%
Futamidő 60 - 240 hó
Hitelösszeg 1.000.000 Ft - 60.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

UniCredit lakáshitel

Az UniCredit lakáshitel egy ingatlanfedezetes, lakáscélra felhasználható hitel, amihez önerőre van szükség. Az UniCredit lakáshitel csak lakáscélra igényelhető. Az UniCredit lakáshitel segítség az otthon megteremtéséhez.

UniCredit lakáshitel – piaci lakáshitelek

Az UniCredit lakáshitel igényelhető használt lakás vásárlásához. Az UniCredit lakáshitel igényelhető új lakás vásárlásához. Az UniCredit lakáshitel igényelhető új lakás építéséhez. Az UniCredit lakáshitel igényelhető felújításhoz, modernizáláshoz, bővítéshez. Az UniCredit piaci lakáshitel széles körben érhető el, a feltételei könnyen teljesíthetőek, és egyszerűen igényelhető.

UniCredit lakáshitel – Minősített Fogyasztóbarát lakáshitel

Az UniCredit Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel ellenőrzött és fogyasztóbarát. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeli az előírások betartását, és csak azok a pénzintézetek használhatják a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel kifejezést, amik vállalják a követelmények betartását. És ezeket a követelményeket teljesítette az UniCredit Bank.

Az UniCredit Minősített Fogyasztóbarát lakáshitel igénylése önerővel

Az UniCredit Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel igénylésekor mindig szükség van önerőre. A sajáterő mértéke függ attól, hogy lakást vagy családi házat szeretnénk vásárolni, és függ az ingatlan elhelyezkedésétől is.

UniCredit Minősített Fogyasztóbarát lakáshitel – az önerő mértéke

A főváros egyes kerületei között is van eltérés, a nagyobb város előny, a hátrányos helyzetű kistelepüléseken pedig nehezebb lesz hitelhez jutni. Általában 70-80 százalékát hitelezik meg az ingatlan forgalmi értékének, de ez egy hátrányos helyzetű kistelepülésen lemehet akár 50 százalékig is. A bankok számára fontos, hogy az ingatlan forgalomképes legyen, ezért még az is előfordulhat, hogy azért utasítják el a hitelkérelmünket, mert a bank eladhatatlannak tartja az általunk kiválasztott ingatlant. Az ingatlan mindig a hitel biztosítéka lesz, ezért egy piacképtelen ház megvásárlását túlzott kockázatúnak ítélhetik.

Az UniCredit Minősített Fogyasztóbarát lakáshitel igényelhető adóstárssal is

Az UniCredit Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel igénylésekor szükség lehet adóstárs bevonására. Ha az igénylő jövedelme alacsonyabb az elvártnál, akkor bevonásra kerülhet egy adóstárs, és így pozitív lehet a hitelbírálat. Ha az igénylő magasabb hitelösszeget szeretne, vagy magasabb törlesztőrészletet vállalna, mint amit a jövedelme megenged, akkor is segítség lehet az adóstárs bevonása. Adóstárssal történő igénylésnél ugyanis a pénzintézet figyelembe veszi az adóstárs jövedelmét.

Az UniCredit Minősített Fogyasztóbarát lakáshitel törlesztőrészlete

Minél hosszabb a futamideje az UniCredit Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelnek, annál alacsonyabb a törlesztőrészlet ugyanannál a hitelösszegnél. Az alacsony törlesztőrészlet kedvező lehet, mert a család havi költségvetését kevésbé terheli meg. Ugyanakkor a hosszabb futamidő miatt jelentősen megnövekedhet a teljes visszafizetendő összeg. Mérlegelni kell tehát, hogy a rövidebb futamidőt válasszuk-e, és ezzel kevesebbet fizetünk vissza összességében, vagy a hosszú futamidőt az alacsonyabb törlesztő részlettel és magasabb összköltséggel.

UniCredit lakáshitel – UniCredit hitelkiváltás

Az UniCredit hitelkiváltás nagy türelmet és körültekintést igényel. Nagy összeget takaríthatunk meg. De mégis mekkora az a nagy összeg? Hitelkiváltáskor a hitelünket egy kedvezőbb konstrukcióra cseréljük. Egy UniCredit lakáshitelre. Nagy kamatkülönbséggel találhatunk új kölcsönt, a megtakarításunk pedig akár a többszázezer forintot is elérheti. Érdemes időről időre megvizsgálni a lehetőségeinket, mert lehet, hogy a régi hitelünket egy modernebb, kedvezőbb módozattal helyettesíthetjük. Az UniCredit hitelkiváltás bármikor jó lehet. A kamatok változhatnak, ahogy a pénzintézetek hitelezési gyakorlata is.

UniCredit hitelkiváltás eredménye: kisebb költségek

Az UniCredit hitelkiváltásnál több lehetőségünk is van a költségek csökkentésére. Az egyik, hogy alacsonyabb törlesztőrészlet mellett változatlan hosszúságú futamidővel fizetünk tovább. A másik, hogy a futamidő ugyan rövidebb lesz, de törlesztőrészlet nem változik. Mindkét eset eredményezhet nagy összegű megtakarítást. A klasszikus hitelkiváltás azt jelenti, hogy a kedvezőbb hitelből ennyit igényelünk, hogy sem a futamidőt sem a havi törlesztőrészleteket nem változtatjuk meg. Ilyenkor ugyanannyit fizetünk, ugyannyi ideig, de a kedvezőbb kamatozás miatt magasabb hitelösszeggel gazdálkodhatunk. A többletet pedig arra költjük, amire csak akarjuk.

UniCredit hitelkiváltás – a kamat szerepe

Ebben az esetben tehát nem másról van szó, mint arról, hogy egy kedvező kamatozású hitel felvételekor az addig meglévő hitelünket visszafizetjük, és egy magasabb összeghez jutunk, mint eredetileg. Ha elegendő az a hitelösszeg, amit a változatlan futamidő és törlesztőrészlet mellett kapunk, akkor nem kell változatnunk sem a futamidőn, sem a törlesztőrészleten, ha azonban magasabb összegre van szükségünk, akkor változhat a futamidő és a törlesztőrészlet is.

UniCredit hitelkiváltás – a hitelbírálat

Az UniCredit hitelkiváltás alapfeltételei: akár UniCredit személyi kölcsönt, akár UniCredit lakáshitelt veszünk fel hitelkiváltásra, meg kell felelnünk a hitelbírálaton. Nem szerepelhetünk a KHR-ben negatív adósként, és megfelelő jövedelemmel, és munkahellyel is rendelkeznünk kell, és lehet, hogy ingatlannal is, amit fedezetként bevonhatunk a hitelügyletbe. Ha az előző hitelfelvételnél már megfeleltünk a feltételeknek, és azóta nem állt be változás az élethelyzetünkben, akkor nagy valószínűséggel újra kaphatunk hitelt. Ez persze egyáltalán nem biztos, még akkor sem, ha a kölcsönt a számlavezető bankunktól igényeljük.

UniCredit hitelkiváltás – miért fontosak a költségek?

Az UniCredit hitelkiváltás célja, hogy egy kedvezőbb kamatozású, olcsóbb hitelt találjunk, és erre cseréljük le a meglévő hitelünket. Amikor a régi hitelünket akarjuk lecserélni egy új hitelre, számolnunk kell. Fontos, hogy összehasonlítsuk a régi és az új kölcsönünk havi törlesztőrészleteit, és kiszámoljuk, hogy mennyi pénzt takaríthatunk meg, ha az új hitelt veszünk fel. Akkor éri meg az UniCredit hitelkiváltás, ha a nyereségünk több, mint a váltásból adódó költségeink.

Az UniCredit hitelkiváltás nem ingyenes

Az UniCredit hitelkiváltás ugyanis nem ingyenes. És nem csak az új hitelünk igénylésének költségeivel kell számolnunk, hanem azzal is, hogy a régi kölcsön felmondásakor a bankok díjat kérnek majd a végtörlesztésért. Ez többnyire egy százalék körül van, de a díjak pénzintézetenként eltérhetnek. Az új kölcsönszerződés megkötése is pénzbe kerül. Ha a csere költsége magasabb, mint az alacsonyabb kamatok miatt elért nyereségünk, akkor nem érdemes kiváltanunk a hitelünket.

UniCredit lakáshitel – hitelek szabad célra

Az UniCredit szabad felhasználású jelzáloghitel egy szabadon felhasználható fedezetes hitel, ahol a biztosíték egy ingatlan. Amikor szabad felhasználásra keresünk hitelt, többféle lehetőség közül választhatunk. Az UniCredit személyi kölcsön egy egyszerűen és könnyen igényelhető hitel, gyorsan hozzájuthatunk. UniCredit személyi kölcsönhöz nincs szükség ingatlanfedezetre, a jövedelmünk elég lesz az igényléshez.

UniCredit hitel szabad célra fedezettel

Az UniCredit jelzálog alapú szabad felhasználású hiteléhez viszont ingatlanfedezetet kell biztosítanunk. Kell, hogy legyen ingatlanunk, erre pedig a pénzintézet jelzálogjogot jegyeztet majd be. Hitelfelvételnél a pénzintézetek elvárnak egy biztosítékot, és ez az UniCredit szabad felhasználású jelzáloghitel esetén egy ingatlan lesz.

UniCredit hitel szabad célra – az ingatlanfedezet

Az UniCredit szabad felhasználású jelzáloghitelhez kell egy ingatlan, amit felajánlunk biztosítékként. A fedezeti ingatlant az UniCredit Bank fel fogja értékeltetni. Arra kell számítani, hogy UniCredit szabad felhasználású jelzáloghitel igénylésekor még a hitelfelvétel előtt lesznek költségeink. Ki kell fizetnünk az értékbecslőt és a közjegyzőt is, aki okiratba foglalja majd a hitelszerződést. Okiratba kell ugyanis foglalni a szerződést az ingatlanfedezet miatt. Elidegenítési és terhelési tilalmat is bejegyeztethetnek az ingatlanra, és az ingatlan-nyilvántartási ügyintézésnek is van díja.

UniCredit hitel szabad célra – mindenre figyelni kell

A pénzintézet kötelezően előírhatja egy lakásbiztosítás megkötését is, ezt is fizetnünk kell majd havonta a törlesztő részletekkel együtt. Ezeknek a díjaknak változó a mértékük, és az is előfordul, hogy sikeres igénylés után a pénzintézet valamelyiket, vagy akár mindegyiket átvállalja tőlünk. Az induló költségeken felül arra is gondolnunk kell, hogy az elbírálás hosszabb időt vesz igénybe. Bár ez ideális esetben egy hónapon belül megtörténik, fontos lehet, hogy tudjuk, mikor jutunk hozzá az igényelt kölcsönösszeghez.

UniCredit hitel szabad célra – induló költségek

Az UniCredit szabad felhasználású jelzálogkölcsön igénylésének mindig vannak kezdeti költségei, amiket ki kell fizetnünk. Lakásbiztosítás, közjegyzői díj, ingatlan-nyilvántartásba vétel, ingatlan értékbecslés. Ezekért fizetnünk kell. Mikor lehet ez fontos? Akkor, ha ezek a költségek már olyan magasak, hogy egy másik hitelfajtával, például egy szintén szabadon felhasználható UniCredit személyi kölcsönnel jobban járunk.

UniCredit lakáshitel kalkulátor

Az UniCredit lakáshitel kalkulátor a megadott adatok alapján megadja az elérhető UniCredit hitelek adatait. Az igénylő láthatja a teljes visszafizetendő összeget, amiből kiszámítható, hogy mennyibe fog kerülni az UniCredit hitel felvétele. A kamat mellett a THM is látható lesz, és mivel az adatok egy oldalon, egymás alatt jelennek meg, könnyen kiválaszthatóvá válik a számunkra legjobb konstrukció. Az UniCredit lakáshitel kalkulátor használat minden hitelfelvételnél jó lehet.

UniCredit lakáshitel kalkulátor megfelelő hitelért

A legjobb konstrukció az UniCredit lakáshitel kalkulátorral választható ki a legegyszerűbben. Az összehasonlítás egy összetett folyamat. Több adatot figyelembe kell venni, erre pedig egy program a legmegfelelőbb. Amellett tehát, hogy egy otthonról, a nappaliból érhető el az UniCredit lakáshitel kalkulátor, pontosabb eredményt is hoz annál, mintha mi magunk szeretnénk megtalálni a legjobb UniCredit lakáshitelt. Használjuk az UniCredit lakáshitel kalkulátort!

UniCredit lakáshitel kalkulátor

Az UniCredit lakáshitel feltételei

Mint minden hitelterméknél, az UniCredit lakáshitelnél is vannak alapfeltételek, amiknek meg kell felelnünk az igényléskor. Nagykorúnak kell lennünk az igénylés beadásához, és magyar állampolgárnak. Kell egy magyarországi állandó bejelentett lakcím is. A havi nettó jövedelmünket is igazolnunk kell, minimum három hónapos munkaviszony az elvárt, és nem állhatunk próbaidő és felmondás alatt sem. A Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR) sem szerepelhetünk negatív adósként. Az UniCredit lakáshitel igénylése előtt mindenképpen tájékozódjunk arról, hogy megfelelünk-e a feltételeknek.

Az UniCredit lakáshitel költségei

Az UniCredit lakáshitel igénylésekor felmerülő kiadások:

Az UniCredit lakáshitel igényléssel nem szorosan összefüggő költségek

Hitelfelvételkor lesznek egyéb, az UniCredit lakáshitellel nem szorosan összefüggő kiadásaink is. Terhet jelenthet, hogy minél nagyobb sajáterővel igényeljük a hitelt, az ügyvédnek is fizetni kell az adásvételi szerződés elkészítéséért, vagyonszerzési illetéket is kell majd fizetnünk, és az új ingatlant bizonyára szeretnénk a kedvünkre alakítani. Ez mind pénzbe kerül. Ezen kívül tájékozódnunk kell majd az egyéb várható kiadásainkról is. Egy szakember nagy segítség lehet ebben. Nem csak abban tud segíteni, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót, elmondhatja azt is, hogy mire kell még pénzt fordítanunk, mire végre tulajdonosaivá válunk a kiválasztott ingatlannak. Egy jó UniCredit lakáshitel megtalálása nem bonyolult dolog. Időt és energiát kell rá szánnunk, de biztosan megtaláljuk az optimális megoldást. Egy ingatlan megvásárlása a családok többségénél életük legnagyobb beruházása. Döntsünk helyesen, miután körültekintően tájékozódtunk a lehetőségeinkről.

UniCredit lakáshitel költségei – a fedezeti ingatlannal kapcsolatos költségek

UniCredit lakáshitel igényléshez kell egy ingatlan, amit felajánlunk biztosítékként. Arra kell számítani, hogy UniCredit lakáshitel igénylésekor még a hitelfelvétel előtt lesznek költségeink. Ki kell fizetnünk az értékbecslőt és a közjegyzőt is, aki okiratba foglalja a hitelszerződést. Okiratba kell ugyanis foglalni a szerződést az ingatlanfedezet miatt. Elidegenítési és terhelési tilalmat is bejegyeztethetnek az ingatlanra, és az ingatlan-nyilvántartási ügyintézésnek is van díja. A pénzintézet kötelezően előírhatja egy lakásbiztosítás megkötését is, ezt is fizetnünk kell majd havonta a törlesztő részletekkel együtt. Ezeknek a díjaknak változó a mértékük, és az is előfordul, hogy pozitív elbírálás esetén a pénzintézet valamelyiket, vagy akár mindegyiket átvállalja tőlünk. Az induló költségeken felül arra is gondolnunk kell, hogy az elbírálás hosszabb időt vesz igénybe. Bár ez ideális esetben egy hónapon belül megtörténik, fontos lehet, hogy tudjuk, mikor jutunk hozzá az igényelt kölcsönösszeghez.

UniCredit lakáshitel – érdemes megtervezni a költségeket

Az UniCredit lakáshitel felvétele mindig pénzbe kerül. Ráadásul lesznek a banktól független költségeink is, például a közjegyző díja, a földhivatali ügyintézés költsége, és nem feledkezhetünk meg az értékbecslésről sem. Az UniCredit lakáshitel felvétele előtt tudnunk kell, hogy az mennyibe fog kerülni nekünk, és azt is, hogy ebből mennyit írnak majd jóvá számunkra az UniCredit lakáshitel folyósítása után. Az UniCredit lakáshitelnek vannak költségei, de ennek egy részét az UniCredit Bank beleépíti a törlesztő részletekbe. Ilyen a kamat is. A hitelbírálati díjat és a folyósítás díját azonban egy összegben is elkérhetik tőlünk, illetve levonhatják a kiutalandó összegből.

UniCredit lakáshitel – költségek és döntés

UniCredit lakáshitelnél az ingatlan minden esetben fedezetté válik, és ennek költségei lesznek. Fel kell értékeltetni, be kell jegyeztetni a földhivatalnál, és közjegyző előtt is vállalnunk kell a hitel visszafizetését, ami szintén pénzbe kerül. Azzal is számolhatunk, hogy egy nagyobb előtörlesztést fogunk majd végrehajtani. Ebben az esetben érdemes már előre tudnunk ennek a költségét, hiszen egy előtörlesztés akár több százezer forintos költséget is jelenthet a felvett hitelösszegtől függően. Hitelfelvételkor lesznek egyéb, a lakáshitellel nem szorosan összefüggő kiadásaink is. Érdemes tájékozódnunk az egyéb várható kiadásainkról.

UniCredit lakáshitel hitelfedezeti biztosítással

A hitelfedezeti biztosítás hasonló a lakás és gépjármű biztosításokhoz. A biztosított értékét óvja meg egy biztosítási esemény bekövetkeztekor. De kinek érdemes hitelfedezeti biztosítást kötni? Mindenkinek érdemes, aki védeni akarja a vagyonát. Az ingatlan a legtöbb családban a vagyon legnagyobb része. Ezt egy előrelátó tulajdonos mindenáron igyekszik megvédeni. Aki előrelátó, az tudja, hogy bizony érheti kár az ingatlanát. Lehet tűz, csőtörés, viharkár. Erre tökéletes védelem a lakásbiztosítás. De miért kell védeni a lakáshitelt? Az UniCredit lakáshitel védelme rendkívül fontos.

UniCredit lakáshitel hitelfedezeti biztosítás nélkül

Abban az esetben ugyanis, ha az UniCredit lakáshitel törlesztését nem teljesíti a hiteligénylő, a bank akár el is árverezheti az ingatlant. Ezzel a család legjelentősebb vagyontárgya veszik el, ami a legtöbbször pótolhatatlan veszteség. Ezt pedig meg kell akadályozni. Hitelfedezeti biztosítást kell kötni! A hitelfedezeti biztosítás nem várt, előre nem látható élethelyzetben nyújt segítséget abban, hogy elkerülhető legyen az, hogy az ingatlan tulajdonjoga máshoz kerüljön.

UniCredit lakáshitel hitelfedezeti biztosítással – érdemes

Hitelfedezeti biztosítást lehet kötni a hitelszerződés aláírásakor. Ahogy fent már írtuk, az ingatlant meg kell védeni. Erre pedig a hitelfedezeti biztosítás alkalmas lehet. Érdemes tehát a hitelszerződés aláírásával egy időben megkötni a hitelfedezeti biztosítást. De mi a helyzet akkor, ha nem kerül megkötésre a hitelfedezeti biztosítás a hitelszerződés aláírásakor? Hitelfedezeti biztosítást bármikor a futamidő alatt is lehet kötni. Ez azt jelenti, hogy ha nem lett kötve hitelfedezeti biztosítás a szerződés aláírásakor, akkor azt a hitelfelvevő egy későbbi időpontban is megteheti.

Hitelfedezeti biztosítás – biztosítás UniCredit lakáshitelhez

A hitel fizetése bármikor okozhat problémát egy hosszú, de akár egy rövid futamidejű hitel alatt is. A hitelt azonban fizetni kell, tartós betegség, táppénz esetén is. A törlesztőrészletre nem vár a pénzintézet. És kell a biztonság a családnak. Tökéletes megoldás lehet ilyenkor a hitelfedezeti biztosítás. Egy hitel törlesztő részletének késedelmes fizetése súlyos következményekkel járhat.

UniCredit lakáshitel lakásbiztosítással

A lakásbiztosítás az egyik legismertebb és legelterjedtebb biztosítási forma. Lakásbiztosítás sokféle van, biztosítható vele épület, ingóság, berendezési tárgyak, és felelősségbiztosítás is köthető mellé. Fedezetként bevont ingatlanra UniCredit lakáshitel mellé mindig kötelező lakásbiztosítást kötni.

A túlzott eladósodás kockázata

UniCredit lakáshitel igénylésekor a felelős hiteligénylő alaposan tájékozódik a feltételekről. A felelős kölcsönigénylés a tudatosság kezdődik. A felelős hitelfelvétel fontos eleme a tudatos kiválasztás, vagyis az, hogy nem az első, szembejövő ajánlatot fogadjuk el, hanem megnézzük azt, hogy melyik UniCredit lakáshitel felel meg legjobban az igényeinknek.

UniCredit lakáshitel – felelős hitelfelvétel

A túlzott eladósodottságot a Magyar Nemzeti Bank (MNB) is nagyon komoly problémának tartja. Évekkel ezelőtt kiadott egy tájékoztatót, amiben a túlzott eladósodottság kockázataira hívja fel a figyelmet. Egy rosszul kiválasztott hitelkonstrukció vagy a túl magas törlesztőrészlet vállalása ugyanis negatív hatást gyakorolhat nem csak az igénylőre, de a környezetében élőkre is. Döntsünk körültekintően hitelfelvételkor! Válasszuk a legmegfelelőbb UniCredit lakáshitelt.

Így kaphatod meg a hitelt

UniCredit lakáshitel kalkulátor 2023 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

UniCredit lakáshitel kalkulátor 2023 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

UniCredit lakáshitel kalkulátor 2023 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

UniCredit lakáshitel kalkulátor 2023 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Az UniCredit lakáshitel használt vagy új ingatlan vásárlására, építési telek vásárlására, lakáscélú hitel kiváltására, nyaraló, hétvégi ház vásárlására, gépkocsi tároló vásárlására, és ingatlan építésére, bővítésére, felújítására vagy korszerűsítésére igényelhető.

Az Unicredit lakáshitel csak ingatlannal kapcsolatos célokra igényelhető, az UniCredit személyi kölcsön viszont szabad felhasználású, vagyis bármire fordítható.

Igen. Az UniCredit Banknál igényelhető Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel.

Az UniCredit lakáshitel legalább húsz százalék önerővel igényelhető, de fontos tudni, hogy az UniCredit Bank nagyobb önerőt is előírhat.

Az UniCredit lakáshitel elbírálása körülbelül egy hónapig tart, de az elbírálás ideje lehet hosszabb is. Igénylés előtt fontos tájékozódni a várható elbírálási idő hosszáról.

Igen, kell. Az UniCredit lakáshitel egy ingatlanfedezetes jelzáloghitel. A megvásárolt lakás az UniCredit lakáshitel fedezetéül szolgál majd. Lényeges, hogy emiatt hosszabb elbírálási időre, és magasabb költségekre kell számítani.

Az UniCredit lakáshitel igénylése egyszerű, gyors, és egy profi kereskedelmi bank szakértő háttere biztosítja, hogy a legjobb hitelt kaphassuk meg.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Mire kell figyelni a kamatperiódus megválasztásakor?

Mire kell figyelni a kamatperiódus megválasztásakor?

2023.01.27.

A kamatperiódus megválasztásakor elsősorban arra kell figyelni, hogy a hitelfelvételünk igazodjon anyagi helyzetünkhöz és egy esetleges negatív történés se befolyásolja törlesztési képességünket.

Tovább olvasom
Mi a hitelbiztosítéki érték?

Mi a hitelbiztosítéki érték?

2023.01.25.

A hitelbiztosítéki érték a lakáshitelek igénylése során játszik fontos szerepet; az alábbiakból mindent megtudhatsz róla.

Tovább olvasom
Lakásbiztosítás: érdemes időnként felülvizsgálnod a szerződést!

Lakásbiztosítás: érdemes időnként felülvizsgálnod a szerződést!

2023.01.20.

Felülvizsgálni a szerződést a lakásbiztosítások esetében évente egyszer érdemes lenne, sokan mégsem teszik meg.

Tovább olvasom
Jövedelempótló biztosítás: anyagi biztonság a bajban is

Jövedelempótló biztosítás: anyagi biztonság a bajban is

2023.01.18.

A jövedelempótló biztosítás komoly segítséget nyújthat, ha elveszíted a munkahelyedet, vagy épp más okok miatt nem jutsz rendszeres jövedelemhez!

Tovább olvasom