Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Minden ötödik számlát a Gránit Banknál nyitottak 2023-ban

2024.05.30.
Szerző: Csongrádi Richárd
Utoljára módosítva: 2024. május 30. 12:40

A Gránit Bank jelentős növekedést ért el tavaly, mivel az új lakossági számlák közel 20 százalékát itt nyitották meg, ami azt jelenti, hogy minden ötödik új bankszámla a Gránit Bankos lett​. Ezzel a teljesítménnyel a bank a benne van a top 10 univerzális bankban Magyarországon​. De miért választják ennyien a Gránit Bankot? Szakértőnk válaszol.

Minden ötödik számlát a Gránit Banknál nyitottak 2023-ban

Nem csak bankszámlát nyitnak

A Gránit Bank nemcsak az új számláknál, de a lakossági hitelek és betétek terén is kimagasló eredményeket ért el.

A bank lakossági hitelei is jelentősen nőttek (a növekedés tízszerese a piaci átlagnak) A lakossági betétek majdnem 10 százalékkal gyarapodtak​.

Ezek az eredmények a hatékony működésnek, és az innovatív szolgáltatásoknak köszönhetőek, amelyekkel a bank folyamatosan növeli ügyfélkörét.

Miért választják ennyien a Gránit Bankot?

A Banknavigátor pénzügyi szakértői szerint a Gránit Bank népszerűsége több tényezőnek köszönhető. Néhány a fontosabbak közül:

Digitális innovációk: A Gránit Bank befektet a digitális szolgáltatások fejlesztésébe. Ez magában foglalja a mobilbanki alkalmazások, online számlavezetés és más digitális eszközöket, amelyek megkönnyítik és gyorsabbá tehetik az ügyfelek számára a banki szolgáltatások használatát.​

Versenyképes árak és feltételek: A bank versenyképes árazást és kedvező feltételeket kínál, ami különösen vonzó az új ügyfelek számára. Ez magában foglalja a számlavezetési díjak alacsony szintjét, és a kedvező hitelkamatokat​ is.

Széleskörű szolgáltatások: A Gránit Bank univerzális kereskedelmi bankként működik, amely széles körű szolgáltatásokat nyújt a lakossági és vállalati ügyfelek számára egyaránt. Ez a szolgáltatások teljes skáláját lefedi, beleértve a befektetési szolgáltatásokat, hitel- és betéti termékeket ​is.

Kiemelkedő ügyfélélmény: A bank nagy hangsúlyt fektet az ügyfélélmény javítására. A gyors és egyszerű ügyintézés, valamint a személyre szabott szolgáltatások hozzájárulnak ahhoz, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek, és hosszú távon a bank ügyfelei maradjanak.

Jó pénzügyi eredmények és stabilitás: A Gránit Bank stabil pénzügyi eredményeket mutat fel, ami növeli az ügyfelek bizalmát. A bank alacsony nem teljesítő hitelek aránya és magas tőke-megfelelési mutatói szintén vonzóvá teszik a bankot a leendő szakértő ügyfelek számára​.

Kedvező szabályozási környezet és piaci pozíció: A Gránit Bank növekedését és sikerét támogatja a kedvező szabályozási környezet és a piaci pozíció, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan reagáljon az ügyféligényekre és a piaci változásokra​ is.

A fentiek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Gránit Bankot egyre többen válasszák pénzügyi szolgáltatójuknak.

Milyen termékek érhetők el a Gránit Banknál?

A Gránit Bank, mint digitális bank, széleskörű termékkínálattal várja lakossági és vállalati ügyfeleit, melyek kényelmesen elérhetők online csatornákon keresztül is.

Lakossági ügyfelek számára:

  • Bankszámlák: Számlanyitás díjmentesen, akár online is. Különböző díjcsomagok közül választhatunk igényeink alapján, melyek bankkártya használatával is elérhetők.

  • Bankkártyák: Visa és Mastercard típusú betéti és hitelkártyák, akár prémium kivitelben is, Apple Pay funkcióval.

  • Megtakarítások: Betétek, állampapírok vásárlása online, versenyképes kamatokkal.

  • Hitelek: Lakáshitelek, folyószámlahitelek kedvező feltételekkel.

  • Egyéb szolgáltatások: Díjmentes utalások, csoportos beszedés, devizakártya, befektetések, biztosítások.

Vállalati ügyfelek számára:

  • Bankszámlák: Vállalati folyószámlák, eurós számlavezetés, több aláíró is lehetséges.

  • Bankkártyák: Vállalati bankkártyák, flottaszolgáltatás.

  • Finanszírozás: Folyószámlahitelek, beruházási hitelek, lízing konstrukciók.

  • Megtakarítások: Betétek, állampapírok vásárlása.

  • Egyéb szolgáltatások: Üzleti számlahitel, faktoring, letéti jegyzékek kezelése.

A Gránit Bank folyamatosan bővíti termékkínálatát, a legfrissebb információkról a bank weboldalán tájékozódhatunk.

Ezen kívül, a bank mobilalkalmazása a Gránit eBank és a NetBank internetbank is elérhetővé teszi a termékek és szolgáltatások részletes megismerését, sőt, számlák nyitását, utalások indítását és egyéb banki tranzakciók lebonyolítását is lehetővé teszik online felületen.

Fontos megjegyezni, hogy a kondíciók és elérhető termékek változhatnak, ezért a legpontosabb információkért javasolt a Gránit Bankot közvetlenül megkeresni.

Összefoglalás

A Gránit Bank jelentős növekedést ért el 2023-ban, mivel az új lakossági számlák közel 20%-át itt nyitották meg, ami azt jelenti, hogy minden ötödik számlát a Gránit Banknál nyitottak. A bank nemcsak az új számlák terén, hanem a lakossági hitelek és betétek terén is kimagasló eredményeket ért el, ami a hatékony működésnek és az innovatív szolgáltatásoknak köszönhető. A Gránit Bank népszerűségét a digitális innovációk, versenyképes árak és feltételek, széleskörű szolgáltatások, valamint a kiemelkedő ügyfélélmény és pénzügyi stabilitás növeli.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlott hitelek

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Állampapír vagy bankbetét: melyikbe fektessünk?

Állampapír vagy bankbetét: melyikbe fektessünk?

2023.03.17.

Állampapírt vagy bankbetétet válasszunk, ha minden szempontból a legjobb befektetést keressük? Az alábbiakban ezt vizsgáljuk meg!

Tovább olvasom
Mostantól még egyszerűbb online értékpapírszámlát nyitni

Mostantól még egyszerűbb online értékpapírszámlát nyitni

2023.12.15.

2023. december 11-től pár kattintással bárki megnyithatja ügyfélkapus regisztrációval az ingyenes értékpapírszámláját a Magyar Államkincstárnál. De mi az az értékpapírszámla? Érdemes megnyitni? És miért fontos, hogy ingyenes? A Banknavigátor pénzügyi szakértői minden kérdésre választ adnak.

Tovább olvasom
Prémium Magyar Állampapír vagy Diszkont Kincstárjegy - Melyik nyújtja a jobb hozamot?

Prémium Magyar Állampapír vagy Diszkont Kincstárjegy - Melyik nyújtja a jobb hozamot?

2023.06.02.

Prémium Magyar Állampapír vagy Diszkont Kincstárjegy? Felmerülhet a kérdés, ha szeretnénk befektetni. De melyik nyújtja a jobb hozamot? A kérdés megválaszolásához tudnunk kell, hogy mennyi időre akarjuk vagy tudjuk lekötni a pénzünket. Utánajártunk, hogy néhány hónapos lekötés vagy több éves befektetés esetén melyiket érdemes választani.

Tovább olvasom
Már kapható a 11 százalékos Bónusz Magyar Állampapír

Már kapható a 11 százalékos Bónusz Magyar Állampapír

2022.10.24.

Az új Bónusz Magyar Állampapír a legfrissebb befektetési lehetőség azok számára, akik szeretnék biztonságban tudni a megtakarításaikat.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával