fbpx

OTP lakáshitel kalkulátor 2023

OTP

Végig Fix Lakáshitel Egyszeri kamatcsökkentéssel

A teljes futamidő alatt fix kamattal

THM 10,7% - 12,3%
Futamidő 132 - 360 hó
Hitelösszeg 500.000 Ft - 130.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

OTP Bank lakáshitel – OTP lakáshitelek

Az OTP lakáshitelek ingatlanfedezetes jelzáloghitelek lakáscélra. Bármilyen, ingatlannal kapcsolatos célra felhasználhatóak, gyorsan és egyszerűen igényelhetőek. Az OTP lakáshitelek népszerűek és ismertek, ugyanúgy, mint az OTP Bank. Ha egy régi, megbízható pénzintézet segítségével vásárolnánk ingatlant, az OTP Bank jó választás lehet.

OTP lakáshitel – használt ingatlan vásárlásához

A használt ingatlan vásárlása a leggyakoribb hitelcél az OTP lakáshiteleknél. Ha használt lakást, házat vagy üdülőt vásárolnánk, az OTP Bank segít megtalálni a pénzügyi megoldást. Az OTP Évnyerő lakáshitel és az Egyszeri kamatcsökkentés szolgáltatás még könnyebbé teszi az igényelt hitelösszeg visszafizetését. Hosszú futamidő, kedvező kamatozás. Ez az OTP lakáshitel használt ingatlan megvásárlásához.

OTP lakáshitel – új ingatlan vásárlásához

Ha új építésű lakást, házat vagy telket akarunk vásárolni, az OTP Bank megtalálja nekünk a legjobb pénzügyi megoldást. Új ingatlant vásárolhatunk türelmi idővel, egyszeri kamatcsökkentéssel vagy kamatkedvezménnyel. Gondoljunk az OTP Bankra, ha új ingatlant szeretnénk vásárolni. És ha információra van szükségünk, kérjünk visszahívást, vagy foglaljunk időpontot egy OTP bankfiókba.

OTP lakáshitel – építéshez

Ha új házat építenénk, vagy új emeletet alakítanánk ki, az OTP Bank segít megtalálni a pénzügyi megoldást. Építkezhetünk türelmi idővel, egyszeri kamatcsökkentéssel vagy kamatkedvezménnyel. Hogy az építkezés terhe könnyűvé váljon. Ez az OTP lakáshitel építéshez.

OTP lakáshitel – korszerűsítéshez, felújításhoz, bővítéshez

Ha energiatakarékossá, nagyobbá vagy szebbé szeretnénk tenni az otthonunkat, az OTP segít megtalálni a pénzügyi megoldást. És ki ne akarna egy szebb, modernebb vagy nagyobb ingatlanban élni? És ez egyszerűen elérhető egy OTP lakáshitellel.

OTP lakáshitel – OTP Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

Az OTP Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel egy igazán speciális termék, olyan, ami ellenőrzött és fogyasztóbarát. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeli az előírások betartását, és csak azok a pénzintézetek használhatják a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel kifejezést, amik vállalják a követelmények betartását. Ezek a követelmények pedig fogyasztóbaráttá teszik a lakáshitelt.

Az OTP Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel alapfeltételei

Mint minden hitelterméknél, az OTP Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelnél is vannak alapfeltételek, amiknek meg kell felelnünk. Nagykorúnak kell lennünk az igénylés beadásához, és magyar állampolgárnak. Kell egy magyarországi állandó bejelentett lakcím is. A havi nettó jövedelmünket is igazolnunk kell, minimum három hónapos munkaviszony az elvárt, és nem állhatunk próbaidő és felmondás alatt sem. A Központi Hitelinformációs Rendszerben sem szerepelhetünk negatív adósként. Lényeges, hogy a különböző Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek alapfeltételeiben lehetnek eltérések. A hitel igénylése előtt mindenképpen tájékozódjunk arról, hogy megfelelünk-e a feltételeknek. A tájékozódás minden esetben fontos. Tájékozódással elkerülhetőek a kellemetlen meglepetések.

OTP Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel önerővel

Az OTP Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel igénylésekor mindig szükség lesz önerőre. Ennek a mértékét az OTP Bank egyedileg is meghatározhatja. A sajáterő mértéke függ attól, hogy lakást vagy családi házat szeretnénk vásárolni, és függ az ingatlan elhelyezkedésétől is. A főváros egyes kerületei között is van eltérés, a nagyobb városokat szeretik a bankok, a hátrányos helyzetű kistelepüléseken pedig nehéz lesz hitelhez jutni. Általában 70-80 százalékát hitelezik meg a bankok az ingatlan forgalmi értékének, de ez egy hátrányos helyzetű kistelepülésen lemehet akár 50 százalékig is. Az OTP Bank számára fontos, hogy az ingatlan forgalomképes legyen, ezért még az is előfordulhat, hogy azért utasítják el a hitelkérelmünket, mert az OTP Bank eladhatatlannak találka az általunk kiválasztott ingatlant. Az ingatlan mindig biztosíték lesz, ezért egy piacképtelen ingatlan megvásárlását túlzott kockázatúnak ítélhetik.

OTP Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel – megfelelő ingatlanra

A kiválasztott ingatlanra nem mindig kapunk OTP Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelt. Az ingatlannak belterületen kell állnia, lakhatónak és piacképesnek kell lennie. Előfordulhat, hogy a megvásárolni kívánt ingatlant annyira piacképtelennek tartja az OTP, hogy elutasítja a hiteligénylésünket. Ez főleg vidéki kistelepülésen fordulhat elő.

OTP lakáshitel – hitelkiváltásra

Hitelkiváltáskor a hitelünket egy kedvezőbb konstrukcióra cseréljük. Nagy kamatkülönbséggel találhatunk új kölcsönt, a megtakarításunk pedig nagy is lehet. A hitelkiváltásnál több lehetőségünk is van a költségek csökkentésére. Az egyik, hogy alacsonyabb törlesztőrészlet mellett változatlan hosszúságú futamidővel fizetünk tovább. A másik, hogy a futamidő ugyan rövidebb lesz, de törlesztőrészlet nem változik. Mindkét eset eredményezhet nagy összegű megtakarítást.

OTP lakáshitel – hitelkiváltás nyereséggel

A klasszikus hitelkiváltás azt jelenti, hogy a kedvezőbb hitelből ennyit igényelünk, hogy sem a futamidőt, sem a havi törlesztőrészleteket nem változtatjuk meg. Ilyenkor ugyanannyit fizetünk, ugyannyi ideig, de a kedvezőbb kamatozás miatt magasabb hitelösszeggel gazdálkodhatunk. A többletet pedig arra költjük, amire csak akarjuk. Ebben az esetben tehát nem másról van szó, mint arról, hogy egy kedvező kamatozású hitel felvételekor az addig meglévő hitelünket visszafizetjük, és egy magasabb összeghez jutunk, mint eredetileg. Ha elegendő az a hitelösszeg, amit a változatlan futamidő és törlesztőrészlet mellett kapunk, akkor nem kell változatnunk sem a futamidőn, sem a törlesztőrészleten, ha azonban magasabb összegre van szükségünk, akkor változhat a futamidő és a törlesztőrészlet is.

OTP lakáshitel – szabad felhasználásra

Amikor szabad felhasználásra keresünk hitelt, többféle lehetőség közül választhatunk. Az OTP személyi kölcsön egy egyszerűen és könnyen igényelhető kölcsön, gyorsan hozzájuthatunk. OTP személyi kölcsönhöz nincs szükség ingatlanfedezetre, a jövedelmünk elég lesz az igényléshez. A jelzálog alapú szabad felhasználású hitelekhez viszont ingatlanfedezetet kell biztosítanunk. Kell, hogy legyen ingatlanunk, erre pedig a pénzintézet jelzálogjogot jegyeztet majd be. Hitelfelvételnél az OTP Bank elvár egy biztosítékot, és ez a szabad felhasználású jelzáloghitel esetén egy ingatlan lesz.

Az OTP szabad felhasználású jelzáloghitel költségei

Az OTP szabad felhasználású jelzáloghitelhez kell egy ingatlan, amit felajánlunk biztosítékként. A fedezeti ingatlant az OTP Bank fel fogja értékeltetni, és ez az érték lesz az alapja az igényelésnek. Arra kell számítani, hogy OTP szabad felhasználású jelzáloghitel igénylésekor még a hitelfelvétel előtt lesznek költségeink. Ki kell fizetnünk az értékbecslőt és a közjegyzőt is, aki okiratba foglalja majd a hitelszerződést. Okiratba kell ugyanis foglalni a szerződést az ingatlanfedezet miatt. Ez költség pedig bennünket fog terhelni. Elidegenítési és terhelési tilalmat is bejegyeztethetnek az ingatlanra, és az ingatlan-nyilvántartási ügyintézésnek is van díja. A pénzintézet kötelezően előírhatja egy lakásbiztosítás megkötését is, ezt is fizetnünk kell majd havonta a törlesztő részletekkel együtt. Ezeknek a díjaknak változó a mértékük, és az is előfordul, hogy sikeres elbírálás esetén a pénzintézet valamelyiket, vagy akár mindegyiket átvállalja tőlünk. Az induló költségeken felül arra is gondolnunk kell, hogy az elbírálás hosszabb időt vesz igénybe. Bár ez ideális esetben egy hónapon belül megtörténik, fontos lehet, hogy tudjuk, mikor jutunk hozzá az igényelt kölcsönösszeghez.

OTP lakáshitel igénylés adóstárssal

Az OTP lakáshitel igénylésekor szükség lehet adóstárs bevonására. Ha az igénylő jövedelme alacsonyabb az elvártnál, akkor is bevonásra kerülhet egy adóstárs, és így pozitív lehet a hitelbírálat. Ha az igénylő magasabb hitelösszeget szeretne, vagy magasabb törlesztőrészletet vállalna, mint amit a jövedelme megenged, akkor is segítség lehet az adóstárs bevonása. Adóstárssal történő igénylésnél ugyanis a pénzintézet figyelembe veszi az adós és az adóstárs jövedelmét is.

Az OTP lakáshitel igénylés előtti költségei

OTP lakáshitel igényléshez kell egy ingatlan, amit felajánlunk biztosítékként. Arra kell számítani, hogy OTP lakáshitel igénylésekor még a hitelfelvétel előtt lesznek költségeink. Ki kell fizetnünk az értékbecslőt és a közjegyzőt is, aki okiratba foglalja a hitelszerződést. Okiratba kell ugyanis foglalni a szerződést az ingatlanfedezet miatt. Elidegenítési és terhelési tilalmat is bejegyeztethetnek az ingatlanra, és az ingatlan-nyilvántartási ügyintézésnek is van díja. A pénzintézet kötelezően előírhatja egy lakásbiztosítás megkötését is, ezt is fizetnünk kell majd havonta a törlesztő részletekkel együtt. Ezeknek a díjaknak változó a mértékük, és az is előfordul, hogy pozitív elbírálás esetén a pénzintézet valamelyiket, vagy akár mindegyiket átvállalja tőlünk. Az induló költségeken felül arra is gondolnunk kell, hogy az elbírálás hosszabb időt vesz igénybe. Bár ez ideális esetben egy hónapon belül megtörténik, fontos lehet, hogy tudjuk, mikor jutunk hozzá az igényelt kölcsönösszeghez.

OTP lakáshitel – a költségek fontosak!

Az OTP lakáshitel felvétele pénzbe kerül. Ráadásul lesznek a banktól független költségeink is, például a közjegyző díja, a földhivatali ügyintézés költsége, és nem feledkezhetünk meg az értékbecslésről sem. Az OTP lakáshitel felvétele előtt tudnunk kell, hogy az mennyibe fog kerülni nekünk, és azt is, hogy ebből mennyit írnak majd jóvá számunkra az OTP lakáshitel folyósítása után.

OTP lakáshitel – döntés és a költségek

Az OTP lakáshitelnek vannak költségei, de ennek egy részét a bank beleépíti a törlesztő részletekbe. Ilyen például a kamat. A hitelbírálati díjat és a folyósítás díját azonban egy összegben is elkérhetik tőlünk, illetve levonhatják a kiutalandó összegből. OTP lakáshitelnél az ingatlan minden esetben fedezetté válik, és ennek költségei lesznek. Fel kell értékeltetni, be kell jegyeztetni a földhivatalnál, és közjegyző előtt is vállalnunk kell a hitel visszafizetését, ami szintén pénzbe kerül. Azzal is számolhatunk, hogy egy nagyobb előtörlesztést fogunk majd végrehajtani. Ebben az esetben érdemes már előre tudnunk ennek a költségét, hiszen egy előtörlesztés akár több százezer forintos költséget is jelenthet a felvett hitelösszegtől függően. Hitelfelvételkor lesznek egyéb, a lakáshitellel nem szorosan összefüggő kiadásaink is. Érdemes tájékozódnunk az egyéb várható kiadásainkról.

OTP lakáshitel kalkulátor

Az OTP lakáshitel kalkulátor egy olyan program, ami segítséget nyújt a kiválasztott hitelkonstrukciók összehasonlításában. A megadott adatok alapján megadja az elérhető hitelek adatait. Az igénylő láthatja a teljes visszafizetendő összeget, amiből kiszámítható, hogy mennyibe fog kerülni a hitelfelvétel. Az OTP lakáshitel kalkulátor használat minden hitelfelvételnél fontos. Nem csak azért, mert könnyen, egyszerűen, gyorsan és kényelmesen, otthonról teszi összehasonlíthatóvá a hiteleket. Hanem azért is, mert a hiteligénylők többsége arra törekszik, hogy a legolcsóbb hitelt válassza ki. A legjobb konstrukció az OTP lakáshitel kalkulátorral választható ki a legegyszerűbben. Az összehasonlítás egy összetett folyamat. Több adatot figyelembe kell venni, erre pedig egy OTP lakáshitel kalkulátor a legalkalmasabb. Használjuk az OTP lakáshitel kalkulátort!

OTP lakáshitel kalkulátor

OTP lakáshitel kedvezmények – Egyszeri kamatcsökkentés szolgáltatás

Egyszeri kamatcsökkentés szolgáltatással most lehetőségünk van arra, hogy az OTP lakáshitel futamideje alatt egy alkalommal, (ha a piaci körülmények kedvezően változnak), akkor egyszerűen és díjmentesen csökkentsük hitelünk kamatát.

OTP lakáshitel kedvezmények – Hűség szolgáltatás kamatkedvezmény

Ha folyamatosan magas jövedelem érkezik munkabér vagy nyugdíj jogcímén arra az OTP lakossági fizetési számlára, ahonnan a hitelünket törlesztjük, akkor kamatkedvezményt kaphatunk.

OTP lakáshitel kedvezmények – online kamatkedvezmény

Ha az OTP szakértő munkatársa a megadott telefonszámon visszahív bennünket, és időpontot foglal egy OTP bankfiókba, kamatkedvezményt kaphatunk. Az online kamatkedvezményre jogosító kódot az e-mail címünkre fogják elküldeni.

OTP lakáshitel kedvezmények – kamatkedvezmény magas hitelösszegnél

Ha magasabb összegű lakáshitelt igényelünk, akkor kamatkedvezményben részesülünk a piaci kamatozású, vagyis a nem támogatott OTP lakáshitelek esetén.

OTP lakáshitel kedvezmények – OTP Évnyerő lakáshitelek

A türelmi idős lakáshitelek azoknak szólnak, akik az első évben kevesebbet akarnak fizetni. A türelmi idős lakáshitel lehetővé teszi az igénylőknek, hogy 12 hónapig csak a kamatot fizesse. Így a törlesztőrészlet az első évben alacsonyabb lesz. Az OTP türelmi idős lakáshitel is OTP lakáshitel. Csak az első évben nem kell még törleszteni a tőkét. Elég a kamatokat fizetni. Ez a türelmi idő lényege. Nincs tőketörlesztés 12 hónapig. Az OTP Bank türelmesen vár egy évet. Az OTP türelmi idős lakáshitel egy új hiteltermék, amit azért alkottak meg, hogy igazodjanak az ügyfelek elvárásaihoz. Hiszen egy ingatlan megvásárlása után több kiadása is lesz a vásárlónak. Ezeket pedig könnyebb kifizetni, ha valaki OTP Évnyerő lakáshitelt igényel.

A reprezentatív példa

A bankok a hitelkonstrukcióikat reprezentatív példákon keresztül mutatják be. Mit jelent ez a gyakorlatban? A bankok a reprezentatív példáknál adott paraméterekkel számolják ki a hiteleik adatait. Adott a hitelösszeg, a futamidő, és figyelnek a hitelcélra is. Mindig megadják a számítás dátumát, és figyelembe veszik az aktuális akciókat, kedvezményeket is. Az is fontos, hogy a folyósítás egyösszegű-e. De ha adottak a paraméterek, akkor mire jó a reprezentatív példa? Bár a megadott adatok nem fognak egyezni az igénylő által kértekkel, mégis jó iránymutatást adhat ez a példa. A THM így ugyanis pontosan kiszámítható. A reprezentatív példa olyan, mint egy kiállítási darab a műszaki boltban. Nem azt fogjuk megvenni, mégis segíthet a választásban. És éppen ez a célja. Segíteni, irányt matatni. A THM egy fontos szám, de egy hozzá nem értő számára lehetetlen vállalkozás a kiszámítása. Ez a példa segít eligazodni a rengeteg adat, és a szám között.

OTP lakáshitel hitelfedezeti biztosítással

A hitelfedezeti biztosítás hasonló a lakás és gépjármű biztosításokhoz. A biztosított értékét óvja meg egy biztosítási esemény bekövetkeztekor. De kinek érdemes hitelfedezeti biztosítást kötni? Mindenkinek érdemes, aki védeni akarja a vagyonát. Az ingatlan a legtöbb családban a vagyon legnagyobb része. Ezt egy előrelátó tulajdonos mindenáron igyekszik megvédeni. Aki előrelátó, az tudja, hogy bizony érheti kár az ingatlanát. Lehet tűz, csőtörés, viharkár. Erre tökéletes védelem a lakásbiztosítás. De miért kell védeni a lakáshitelt? Az OTP lakáshitel védelme rendkívül fontos. Abban az esetben ugyanis, ha az OTP hitel törlesztését nem teljesíti a hiteligénylő, a bank akár el is árverezheti az ingatlant. Ezzel a család legjelentősebb vagyontárgya veszik el, ami a legtöbbször pótolhatatlan veszteség. Ezt pedig meg kell akadályozni. Hitelfedezeti biztosítást kell kötni! A hitelfedezeti biztosítás nem várt, előre nem látható élethelyzetben nyújt segítséget abban, hogy elkerülhető legyen az, hogy az ingatlan tulajdonjoga máshoz kerüljön.

OTP lakáshitel hitelfedezeti biztosítással biztonságos

Hitelfedezeti biztosítást lehet kötni a hitelszerződés aláírásakor. Ahogy fent már írtuk, az ingatlant meg kell védeni. Erre pedig a hitelfedezeti biztosítás alkalmas lehet. Érdemes tehát a hitelszerződés aláírásával egy időben megkötni a hitelfedezeti biztosítást. De mi a helyzet akkor, ha nem kerül megkötésre a hitelfedezeti biztosítás a hitelszerződés aláírásakor? Hitelfedezeti biztosítást bármikor a futamidő alatt is lehet kötni. Ez azt jelenti, hogy ha nem lett kötve hitelfedezeti biztosítás a szerződés aláírásakor, akkor azt a hitelfelvevő egy későbbi időpontban is megteheti.

Jó a hitelfedezeti biztosítás?

A hitel fizetése bármikor okozhat problémát egy hosszú, de akár egy rövid futamidejű hitel alatt is. A hitelt azonban fizetni kell, tartós betegség, táppénz esetén is. A törlesztőrészletre nem vár a pénzintézet. És kell a biztonság a családnak. Tökéletes megoldás lehet ilyenkor a hitelfedezeti biztosítás. Egy hitel törlesztő részletének késedelmes fizetése súlyos következményekkel járhat.

OTP lakáshitel lakásbiztosítással

A lakásbiztosítás az egyik legismertebb és legelterjedtebb biztosítási forma. Lakásbiztosítás sokféle van, biztosítható vele épület, ingóság, berendezési tárgyak, és felelősségbiztosítás is köthető mellé. Fedezetként bevont ingatlanra OTP lakáshitelhez mindig kötelező lakásbiztosítást kötni.

A túlzott eladósodás kockázata OTP lakáshitel igénylésekor

OTP lakáshitel igénylésekor a felelős hiteligénylő alaposan tájékozódik a feltételekről. A felelős kölcsönigénylés a tudatosság kezdődik. A felelős hitelfelvétel fontos eleme a tudatos kiválasztás, vagyis az, hogy nem az első, szembejövő ajánlatot fogadjuk el, hanem megnézzük azt, hogy melyik OTP lakáshitel felel meg legjobban az igényeinknek. A túlzott eladósodottságot a Magyar Nemzeti Bank (MNB) is nagyon komoly problémának tartja. Évekkel ezelőtt kiadott egy tájékoztatót, amiben a túlzott eladósodottság kockázataira hívja fel a figyelmet. Egy rosszul kiválasztott hitelkonstrukció vagy a túl magas törlesztőrészlet vállalása ugyanis negatív hatást gyakorolhat nem csak az igénylőre, de a környezetében élőkre is. Döntsünk körültekintően hitelfelvételkor! Válasszuk a legmegfelelőbb OTP lakáshitelt.

Így kaphatod meg a hitelt

OTP lakáshitel kalkulátor 2023 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

OTP lakáshitel kalkulátor 2023 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

OTP lakáshitel kalkulátor 2023 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

OTP lakáshitel kalkulátor 2023 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Az OTP lakáshitel felhasználható használt vagy új ingatlan vásárlásához, építéshez, bővítéshez, felújításhoz, korszerűsítéshez vagy hitelkiváltásra (lakáscélú hitel kiváltására). És van szabad felhasználású jelzáloghitel is az OTP Banknál.

Az OTP lakáshitel felhasználása kötött, csak lakáscél megvalósítására használható fel, míg a az OTP személyi kölcsön egy bármire elkölthető, szabad felhasználású hitelfajta.

Igen, minden esetben. A saját erő mértéke minimum 20 százalék. A saját erő mértékét egyedileg is meghatározhatja az OTP Bank.

Igen. Az OTP lakáshitel biztosítéka az ingatlan, amit megvásárolunk. Az ingatlanra jelzálogjog bejegyzés kerül, és elidegenítési tilalmat is bejegyeznek.

Az OTP lakáshitel elbírálási ideje körülbelül egy hónap. Ez azonban különböző okok miatt változhat. A várható pontos elbírálási időről érdemes tájékozódni hiteligénylés előtt.

Az OTP Bank az OTP lakáshitelt a hitelbírálat függvényében nyújtja. Ehhez meg kell felelni az alapfeltételeknek, és be kell nyújtani a kért dokumentumokat.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Mire kell figyelni a kamatperiódus megválasztásakor?

Mire kell figyelni a kamatperiódus megválasztásakor?

2023.01.27.

A kamatperiódus megválasztásakor elsősorban arra kell figyelni, hogy a hitelfelvételünk igazodjon anyagi helyzetünkhöz és egy esetleges negatív történés se befolyásolja törlesztési képességünket.

Tovább olvasom
Mi a hitelbiztosítéki érték?

Mi a hitelbiztosítéki érték?

2023.01.25.

A hitelbiztosítéki érték a lakáshitelek igénylése során játszik fontos szerepet; az alábbiakból mindent megtudhatsz róla.

Tovább olvasom
Lakásbiztosítás: érdemes időnként felülvizsgálnod a szerződést!

Lakásbiztosítás: érdemes időnként felülvizsgálnod a szerződést!

2023.01.20.

Felülvizsgálni a szerződést a lakásbiztosítások esetében évente egyszer érdemes lenne, sokan mégsem teszik meg.

Tovább olvasom
Jövedelempótló biztosítás: anyagi biztonság a bajban is

Jövedelempótló biztosítás: anyagi biztonság a bajban is

2023.01.18.

A jövedelempótló biztosítás komoly segítséget nyújthat, ha elveszíted a munkahelyedet, vagy épp más okok miatt nem jutsz rendszeres jövedelemhez!

Tovább olvasom