K&H számlacsomagok 2024 – Kalkulátor és részletek

K&H

K&H okos kényelmi plusz számlacsomag - online

Akár 40 000 Ft jóváírással*

Számlavezetési díj 0 Ft
Választható kártya Mastercard
Igénylési feltételek
Részletek
Jogi információ

- promóció -

K&H számlacsomagok – K&H bankszámlák

A K&H Bank az egyik legnagyobb kereskedelmi bank Magyarországon. És sokan valósították meg a segítségükkel a terveiket. Mert a K&H Bank jó erre is. A K&H csoport nem csak egy bank, biztosítás is köthető náluk, és lízing, és jelzálog szolgáltatások széles köre is elérhető. Nincs olyan pénzügyi kérdés, amiben ne tudnának nekünk segítséget nyújtani. A pénzügyi elképzeléseinket banki és biztosítási területen is segíthetik. Csak okosan kell dönteni, és kiválasztani a számukra legmegfelelőbbet. A K&H csoport termékei között elérhetőek a hagyományos lakossági és vállalati banki termékeken kívül a prémium banki szolgáltatások, a befektetési alapkezelés, a lízing, az életbiztosítás, a vagyon és felelősségbiztosítás, és az értékpapír kereskedelem is. Számlavezetés, befektetések, megtakarítások, hitelek, bankgaranciák, bankkártya szolgáltatások, letétkezelés, projektfinanszírozás. Ez a K&H Bank.

K&H kényelmi plusz számlacsomag. Kedvező havidíjjal, akár havi csomagdíj kedvezménnyel. Ingyenes csomagdíj igénybe vehető. Kedvezményes készpénzfelvétel belföldön K&H automatából. Ingyenes eseti forint átutalás K&H ebankon vagy mobilbankon keresztül. Csoportos beszedési megbízás, kedvezménnyel. (A K&H Bank a tranzakciós díjakat a kedvezményes tranzakciók után is felszámítja.) Számlanyitás K&H applikációval. Akár mindent mobilon intézhetünk. Személyre szabott ajánlatok. Azonnal használható bankszámla. Ügyintézés mobilon, interneten és több száz K&H bankfiókban. Díjmentes elektronikus szolgáltatások. Mobilfizetés. Bankkártya igénylés. SMS szolgáltatás. Ez a K&H számlacsomag az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított termék. Díjvisszatérítés lehetősége. Számlavezetés, internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás, betéti kártya szolgáltatás, hitelkártya szolgáltatás, betéti vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön, külföldön, csoportos beszedés, átutalás, SMS szolgáltatás, telefonos banki szolgáltatás, készpénzfelvétel belföldön.

K&H bővített plusz számlacsomag. Kedvező havidíjjal, akár havi csomagdíj kedvezménnyel. Ingyenes csomagdíj igénybe vehető. Kedvezményes készpénzfelvétel belföldön K&H automatából. Ingyenes eseti forint átutalás K&H ebankon vagy mobilbankon keresztül. Csoportos beszedési megbízás kedvezménnyel. (A K&H Bank a tranzakciós díjakat a kedvezményes tranzakciók után is felszámítja.) Számlanyitás K&H applikációval. Akár mindent mobilon intézhetünk. Személyre szabott ajánlatok. Azonnal használható bankszámla. Ügyintézés mobilon, interneten és több száz K&H bankfiókban. Díjmentes elektronikus szolgáltatások. Mobilfizetés. Bankkártya igénylés. SMS szolgáltatás. Ez a K&H számlacsomag az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított termék. Díjvisszatérítés lehetősége. Számlavezetés, internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás, betéti kártya szolgáltatás, hitelkártya szolgáltatás, betéti vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön, külföldön, csoportos beszedés, átutalás, SMS szolgáltatás, telefonos banki szolgáltatás, készpénzfelvétel belföldön.

K&H minimum plusz számlacsomag. Kedvező havidíjjal, akár havi csomagdíj kedvezménnyel. Ingyenes csomagdíj igénybe vehető. Kedvezményes készpénzfelvétel belföldön K&H automatából. Ingyenes eseti forint átutalás K&H ebankon vagy mobilbankon keresztül. Csoportos beszedési megbízás kedvezménnyel. (A K&H Bank a tranzakciós díjakat a kedvezményes tranzakciók után is felszámítja.) Számlanyitás K&H applikációval. Akár mindent mobilon intézhetünk. Személyre szabott ajánlatok. Azonnal használható bankszámla. Ügyintézés mobilon, interneten és több száz K&H bankfiókban. Díjmentes elektronikus szolgáltatások. Mobilfizetés. Bankkártya igénylés. SMS szolgáltatás. Ez a K&H számlacsomag az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított termék. Díjvisszatérítés lehetősége. Számlavezetés, internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás, betéti kártya szolgáltatás, hitelkártya szolgáltatás, betéti vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön, külföldön, csoportos beszedés, átutalás, SMS szolgáltatás, telefonos banki szolgáltatás, készpénzfelvétel belföldön.

K&H prémium számla és szolgáltatáscsomag. Kedvező havidíjjal, akár havi csomagdíj kedvezménnyel. Ingyenes csomagdíj igénybe vehető. Kedvezményes készpénzfelvétel belföldön K&H automatából. Ingyenes eseti forint átutalás K&H ebankon vagy mobilbankon keresztül. Csoportos beszedési megbízás kedvezménnyel. (A K&H Bank a tranzakciós díjakat a kedvezményes tranzakciók után is felszámítja.) Számlanyitás K&H applikációval. Akár mindent mobilon intézhetünk. Személyre szabott ajánlatok. Azonnal használható bankszámla. Ügyintézés mobilon, interneten és több száz K&H bankfiókban. Díjmentes elektronikus szolgáltatások. Mobilfizetés. Bankkártya igénylés. SMS szolgáltatás. Ez a K&H számlacsomag az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított termék. Díjvisszatérítés lehetősége. Számlavezetés, internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás, betéti kártya szolgáltatás, hitelkártya szolgáltatás, betéti vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön, külföldön, csoportos beszedés, átutalás, SMS szolgáltatás, telefonos banki szolgáltatás, készpénzfelvétel belföldön.

K&H ifjúsági számlacsomag 18-26 éves diákoknak. Kedvező havidíjjal, akár havi csomagdíj kedvezménnyel. Ingyenes csomagdíj igénybe vehető. Kedvezményes készpénzfelvétel belföldön K&H automatából. Ingyenes eseti forint átutalás K&H ebankon vagy mobilbankon keresztül. Csoportos beszedési megbízás kedvezménnyel. (A K&H Bank a tranzakciós díjakat a kedvezményes tranzakciók után is felszámítja.) Számlanyitás K&H applikációval. Akár mindent mobilon intézhetünk. Személyre szabott ajánlatok. Azonnal használható bankszámla. Ügyintézés mobilon, interneten és több száz K&H bankfiókban. Díjmentes elektronikus szolgáltatások. Mobilfizetés. Bankkártya igénylés. SMS szolgáltatás. Ez a K&H számlacsomag az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított termék. Díjvisszatérítés lehetősége. Számlavezetés, internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás, betéti kártya szolgáltatás, hitelkártya szolgáltatás, betéti vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön, külföldön, csoportos beszedés, átutalás, SMS szolgáltatás, telefonos banki szolgáltatás, készpénzfelvétel belföldön.

K&H ifjúsági számlacsomag 14-18 éves diákoknak. Kedvező havidíjjal, akár havi csomagdíj kedvezménnyel. Ingyenes csomagdíj igénybe vehető. Kedvezményes készpénzfelvétel belföldön K&H automatából. Ingyenes eseti forint átutalás K&H ebankon vagy mobilbankon keresztül. Csoportos beszedési megbízás kedvezménnyel. (A K&H Bank a tranzakciós díjakat a kedvezményes tranzakciók után is felszámítja.) Számlanyitás K&H applikációval. Akár mindent mobilon intézhetünk. Személyre szabott ajánlatok. Azonnal használható bankszámla. Ügyintézés mobilon, interneten és több száz K&H bankfiókban. Díjmentes elektronikus szolgáltatások. Mobilfizetés. Bankkártya igénylés. SMS szolgáltatás. Ez a K&H számlacsomag az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított termék. Díjvisszatérítés lehetősége. Számlavezetés, internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás, betéti kártya szolgáltatás, hitelkártya szolgáltatás, betéti vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön, külföldön, csoportos beszedés, átutalás, SMS szolgáltatás, telefonos banki szolgáltatás, készpénzfelvétel belföldön. A K&H ifjúsági számlacsomag 14-18 éves korig esetén egyes szolgáltatások csak korlátozottan érhetők el.

K&H ifjúsági számlacsomag 6-14 éves korig. Kedvező havidíjjal, akár havi csomagdíj kedvezménnyel. Ingyenes csomagdíj igénybe vehető. Kedvezményes készpénzfelvétel belföldön K&H automatából. Ingyenes eseti forint átutalás K&H ebankon vagy mobilbankon keresztül. Csoportos beszedési megbízás kedvezménnyel. (A K&H Bank a tranzakciós díjakat a kedvezményes tranzakciók után is felszámítja.) Számlanyitás K&H applikációval. Akár mindent mobilon intézhetünk. Személyre szabott ajánlatok. Azonnal használható bankszámla. Ügyintézés mobilon, interneten és több száz K&H bankfiókban. Díjmentes elektronikus szolgáltatások. Mobilfizetés. Bankkártya igénylés. SMS szolgáltatás. Ez a K&H számlacsomag az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított termék. Díjvisszatérítés lehetősége. Számlavezetés, internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás, betéti kártya szolgáltatás, hitelkártya szolgáltatás, betéti vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön, külföldön, csoportos beszedés, átutalás, SMS szolgáltatás, telefonos banki szolgáltatás, készpénzfelvétel belföldön. A K&H ifjúsági számlacsomag 6-14 éves korig esetén egyes szolgáltatások csak korlátozottan érhetők el.

K&H számlacsomag – K&H bankszámla

K&H számlacsomag szelfis számlanyitás. A szelfis online K&H számlacsomag igénylés nem csak kényelmes és gyors, de biztonságos megoldás is. A szelfi segítségével a K&H Bank beazonosítja az igénylőt anélkül, hogy személyesen kellene találkozni a K&H Bank egyik munkatársával. Igazi huszonegyedik századi megoldás. A mi kényelmünkért.

A K&H számlacsomag mobilbank. A K&H Bank egy igazi digitális nagybank. A legmodernebb, leginnovatívabb megoldásokat vehetjük igénybe, ha K&H számlacsomagok közül igényelünk. Ma már természetes, hogy a pénzügyinket internetbankon is intézhetjük. Otthonról, egy számítógépről. És már az is szinte természetes, hogy van mobilbank. De mi az a K&H számlacsomag mobilbank? A K&H számlacsomag mobilbank egy applikáció, amit letölthetünk a telefonunkra, és azon keresztül intézhetünk mindent. Utalhatunk, lekérdezhetjük az egyenlegünket, vagy limiteket állíthatunk be. A K&H számlacsomag mobilbank használat egyszerű és kényelmes. Otthon, egy fotelben ülve tudhatunk meg mindent a K&H számlacsomag számlánkról. Kezelhetjük a bankkártyáinkat is. Már nem kell bemennünk egy K&H bankfiókba ehhez. Ezzel lényegesen egyszerűbbé válnak a mindennapjaink. Régen még órákat vett igénybe a pénzügyeink intézése. Ma már csak néhány perc az egész. A K&H számlacsomag mobilbankjával.

Digitális asszisztens a mobilbankoz – Kate. A Kate a digitális asszisztensünk a K&H mobilbankban. Segít a pénzügyek intézésében. Kate folyamatosan fejlődik, és egyre több mindenre lesz képes.

K&H számlacsomag – ingyenes számlavezetés. A K&H számlacsomag ingyenes számlavezetési díjjal is elérhető. Részletek a hirdetményben.

K&H Bank számlacsomag – mindenkinek, minden élethelyzetre

K&H Bank számlacsomag online. A K&H Bank számlacsomag online igénylése igazán egyszerű. A K&H Bank számlacsomag megnyitása előtt le kell tölteni az applikációt, azután következik a szelfis azonosítás. A nyilatkozatok kitöltése után már csak a szerződéskötés van hátra. És azt is megtehetjük mobilon. Az online K&H Bank számlacsomag igényelés a legkényelmesebb. Otthonról igényelhetünk, ki sem kell mozdulnunk a lakásból. Az online K&H Bank számlacsomag feltételei egyes esetekben kedvezőbbek a hagyományos igénylésű K&H Bank számlacsomagnál. Egyszerűség, gyorsaság, kényelem és kedvező feltételek. Ez az online igényelhető K&H Bank számlacsomag. Ha az online K&H Bank számlacsomag igénylést választjuk, modern, innovatív módon igényelhetünk K&H Bank bankszámlát. Online K&H Bank számlacsomag igényléskor nem kell bemennünk a bankfiókba, az otthonunk kényelméből vihetjük végig a folyamatot. A K&H számlacsomag kiválasztása, az adatok megadása és a dokumentumok kitöltése is online történik. Nincs olyan, hogy otthon hagytuk valamelyik szükséges dokumentumot. Mert otthon vagyunk. Miért jobb az online K&H Bank számlacsomag igénylés? Az online K&H számlacsomag igénylés kényelmes és gyors megoldás. A modern technikai megoldásokat felhasználó online K&H Bank számlacsomag azért egyre népszerűbb, mert nem szükséges az igényléshez személyesen találkozni a banki ügyintézővel. Ez nem csak a járványhelyzet miatt lényeges, hanem mert nem kell utaznunk, nem kell várakoznunk a K&H Bankban, gyorsan és egyszerűen intézhetjük a K&H Bank számlacsomag igénylést. Az online K&H Bank számlacsomag igénylés feltételei egyes esetekben kedvezőbbek. Az online K&H számlacsomag igénylés gyors és kedvezőek a feltételei, ráadásul kényelmesebb megoldást is nyújt. Az online K&H számlacsomagok igénylése egyszerű. A folyamat gyors, érthető és könnyen követhető. Az online K&H Bank számlacsomagok igényléshez szükség lesz egy megfelelő elektronikai eszközre és internetkapcsolatra. Egy okostelefon mobilinternettel tökéletesen elég lehet ehhez. Az online K&H Bank számlacsomag igénylés a bank weboldalán történik, és elképzelhető, hogy csak a megfelelő böngésző segítségével tudunk majd igényelni. Megfelelő technikai feltételekkel nincs akadálya az online K&H számlacsomag igénylés benyújtásának. Ehhez szakértő weboldalak is nyújthatnak segítséget. A K&H Bank számlacsomag kiválasztása után a weboldal gyakran átirányít bennünket a bank oldalára, ahol elkezdhetjük a K&H számlacsomagok igénylését.

K&H lakossági számlacsomagok – mindenkinek, minden élethelyzetre

A K&H bankszámla megnyitása. A bankszámlát ma már sok munkáltató kötelezően elvárja, csak számlára utalják a fizetésünket, készpénzben nem kaphatjuk meg azt. A nyugdíjunk is érkezhet K&H bankszámlára. Bár nem feltétlenül kell K&H bankszámlával rendelkeznünk, előbb utóbb mindenki eljut oda, hogy egy számlával könnyebbé válhat az élete. Mire kell figyelnünk a K&H bankszámla megnyitásakor? Mi a K&H számlanyitás menete? A pénzügyi szokásainknak megfelelő K&H lakossági számlacsomagok kiválasztása fontos lépés. Ha eldöntöttük, hogy szeretnénk K&H lakossági számlacsomagot nyitni, a következő lépés a számunkra legmegfelelőbb K&H lakossági számlacsomagok kiválasztása lesz. Nem csak abban kell döntenünk, hogy melyik banknál nyitjuk meg a számlát, hiszen egy banknál több számlacsomag közül is választhatunk. A bank kiválasztása után meg kell néznünk, hogy melyik számlacsomag a legtesthezállóbb számunkra. Ebben szakértő weboldalak kalkulátorai is segíthetnek bennünket. Az K&H lakossági számlacsomagok kiválasztásánál figyelembe kell vennünk a saját pénzügyi szokásainkat. Ha csak egyszer veszünk fel pénzt az K&H lakossági számlacsomagról havonta a fizetésünk utalása után, egész más K&H lakossági számlacsomagot kell nyitnunk, mint amikor az összes költésünknél K&H bankkártyát használunk. Az is lehet, hogy a telefonunkkal vagy az okosóránkkal akarunk fizetni, ilyenkor csak modern szolgáltatásokat nyújtó K&H lakossági számlacsomag lesz jó nekünk.

K&H számlacsomagok összehasonlítása

Fontos a K&H számlacsomagok összehasonlítása? A K&H számlacsomagok összehasonlítása egy folyamat, ami megelőzi az igénylést. K&H számlacsomagot évekre igényelünk, ezért fontos, hogy mielőtt belevágunk, használjunk egy összehasonlító programot. A K&H számlacsomag kalkulátor egy összehasonlító program. A kalkulátorral egyszerű a K&H számlacsomagok összehasonlítása. A K&H számlacsomag kalkulátor használata előtt érdemes végiggondolni, hogy miért van szükségünk K&H számlacsomagra, és hogy mire fogjuk használni. A legjobb K&H számlacsomag a nekünk legjobb K&H számlacsomag. Sok lehetőségünk van, számtalan K&H számlacsomag közük választhatunk. Válasszuk a legjobbat, hogy elégedetten használhassuk a K&H számlacsomagot. Használjuk a K&H számlacsomag kalkulátort, és megtaláljuk a nekünk valóban legmegfelelőbbet. A K&H számlacsomagok összehasonlítása egyszerű. Végezzük el igénylés előtt.

K&H számlacsomag kalkulátor

K&H számlacsomagok magánszemély – biztonság biztosítással

A K&H számlacsomagok védelme. Védeni kell, ami megvan. Az évek, évtizedek alatt felhalmozott megtakarításunkat meg is kell óvnunk. Ez ma már nem nehéz, kiváló biztosítási termékek vannak. A lakásbiztosítás megkötése rendkívül fontos. A szakértők óriási felelőtlenségnek tartják, hogy a legnagyobb értékünket, az otthonunkat, nem biztosítjuk. Havi néhány ezer forintos kiadás megóvja a lakásunk értékét, bármi is történjen. Egy sok tízmilliós értékről lehet szó, aminek az elvesztése pótolhatatlan kárt okozhat nekünk. De védenünk kell az autónkat is, a nyaralónkat, sőt, saját magunkat is. Baleset, betegség biztosítást köthetünk, de vannak már rendkívül speciális biztosítások is, például munkanélküliség esetére. Egy szakértő segíthet nekünk kiválasztani a legmegfelelőbb konstrukciókat, testre szabott védelmet kaphatunk. Járjunk alaposan utána, és előzzük meg, hogy az esetleg bekövetkező baj, még pénzügyi problémát is okozzon nekünk. A biztosítások megkötése ma már rendkívül egyszerű. Szakértő weboldalakon tájékozódhatunk, és akár online is megköthetjük a kiválasztott termékre a szerződést. A biztosítás az előrelátó, biztonságra törekvők eszköze. Nem csodaszer, de segítség lehet a bajban. Nem akarunk mást, mint megóvni azt, amit már megteremtettünk. Megdolgoztunk érte, ne hagyjuk elveszni. Maradjon a miénk. A K&H számlacsomagok a mindennapjaink részei lesznek. Ott lesznek minden döntésünkben. K&H számlacsomagok nélkül nehezebb lenne. Ma már nem kell mindent készpénzben kifizetni. Van azonnali utalás. Van eseti utalás. Minden, amire szükségünk lehet, ha egy számlát kell kiegyenlítenünk. A K&H számlacsomagok valóban részei lesznek az életünknek. És egyben segítséget is nyújtanak, hiszen egyszerűbben és biztonságosabban élhetünk.

K&H számlacsomagok magánszemély – bankkártyával és hitelkártyával

Bankkártyát is igényelhetünk, ha szeretnénk, a K&H számlacsomagokhoz. Ez ma már szinte automatikus, de éves díjat kell fizetnünk érte. Egyes számláknál lehetőség van a bankkártya okosórával vagy telefonnal történő használatára. Ha ez fontos nekünk, akkor egy erre alkalmas számlát válasszunk. Nem minden K&H számlacsomag nyújtja ugyanis ez a szolgáltatást. A K&H számlacsomagok magánszemély részére szóló kártyáival vásárolhatunk, és készpénzt is vehetünk fel. A törvény szerint havonta kétszer egy számláról maximum 150 ezer forintot díjmentesen felvehetünk. Ezt a bankfiókban kell kérnünk a számlanyitással egyidőben, és bár ezt később is kérhetjük, célszerű ezt azonnal beállítatni. Mivel a pénzfelvétel az egyik legdrágább banki tranzakció, ezért ha több kártyánk van, kezeljük ezt tudatosan. Több bankkártya esetén, arról a számláról vegyük fel a pénzt, ahol a két díjmentes pénzfelvételre leszünk jogosultak, és arra is figyeljünk, hogy a harmadik pénzfelvétel már pénzbe kerül. Az is fontos, hogy általában a saját bankunk ATM-éből történő készpénzfelvétel jelentősen olcsóbb, mintha idegen automatából vesszük fel ugyanazt az összeget. A Mastercard az egyik legnagyobb kártyakibocsátó a világon. Azért, hogy lépést tartsanak a technológiák fejlődésével, a Mastercard bejelentette, hogy 2033-ban végleg megszűnik a kártyájukon a mágnescsík, és mágnescsíkkal indított tranzakciókat sem fogadnak már el. Bár ez a dátum még távolinak tűnik, a változás előbb elkezdődik, és folyamatos lesz. A bankkártya-elfogadás fejlődik. A kilencvenes években Magyarországon a kártyaelfogadás dombornyomott kártyákkal és kézi lehúzókkal, közkedvelt nevükön, vasalókkal történt. Az elfogadóhelyen a pénztáros egy kézi lehúzóba helyezte a kártyát és egy slipet, miután a kéthetente postán kiküldött tiltólistán ellenőrizte, hogy a kártya nincs-e letiltva. A hárompéldányos bizonylat egyik példányát megtartotta, egyet az ügyfélnek adott, egyet pedig postázott a kártyaelfogadást biztosító banknak. Ezután, hetekkel később, utalták neki a fizetett összeget. Ez a ma már elképzelhetetlenül elavult módszer nevetségesnek tűnik, mégis így indult alig több, mint huszonöt éve a bankkártya elfogadás hazánkban. Aztán néhány év múlva jöttek a POS terminálok és a mágnescsíkos bankkártyák. Aztán már nem volt megállás a chipes kártyák érintéses elfogadásáig és a mobilfizetésig. A Mastercard bejelentése szerint a mágnescsík lesz az, ami 2033-ban végleg nyugdíjba vonul. Ez ma még modern, biztonságos megoldásnak számít. A jelenleg elérhető chipes bank és hitelkártyák már egy jóval biztonságosabb és kényelmesebben használható technológián alapulnak, ezek már lehetővé teszik az érintéses fizetést és a chip tartalmazza a kártyabirtokos adatait is. Ma már 10 tranzakcióból 9 chipes technológiával történik világszerte. Fontos, hogy a mágnescsík megszűnésének folyamata rövidesen elkezdődik. A Mastercard tervei szerint az átállás Európában 2024-ben elkezdődik, mivel ebben a régióban a chippel rendelkező kártyák szélesebb körben terjedtek el. Az Egyesült Államokban, ahol az érintésalapú technológia bevezetése jóval lassabban haladt, csak 2027-től állnak át a csíkmentes bankkártyákra. 2029-től már kizárólag olyan betéti és hitelkártyákat bocsátanak ki, amik nem rendelkeznek mágnescsíkkal, 2033-ban pedig megszűnik a mágnescsíkos elfogadás lehetősége az egész világon. A mágnescsík szép kort fog megérni, ugyanis az 1960-as évek óta használják már a bankkártyáknál. A technológia fejlődése könnyebbé és biztonságosabbá teszi számunkra az elektronikus fizetést. Ez jól is van így, hiszen január elsejétől már minden magyar vállalkozásnak, amelyik online pénztárgépet használ, el kell fogadnia bankkártyákat. A mágnescsík megszűnése bennünket nem fog érinteni. 2033-ra talán már azt is elfelejtjük, hogy valaha volt ilyen.

A K&H hitelkártyák egyre népszerűbbek. A K&H Banknál többféle is elérhető. Biztos találunk kedvünkre valót. Többféle K&H hitelkártya közül választhatunk a K&H Banknál. De mitől hitelkártya a K&H hitelkártya? A K&H hitelkártya különbözik a K&H betéti kártyától. A K&H számlacsomagok betéti kártyáról csak a saját pénzünket költhetjük el, K&H hitelkártyáról viszont a pénzintézet által a rendelkezésünkre bocsátott hitelkeret erejéig költhetünk. Ilyenkor a K&H Bank pénzét költjük el, nem a sajátunkat. A K&H számlacsomagok betéti kártyák mindig egy adott folyószámlához kapcsolódnak. Erről a K&H folyószámláról tudunk elektronikusan pénzt költeni. A K&H hitelkártya nincs összekötve a saját K&H bankszámlánkkal. A K&H hitelkártya egy elektronikus hitelfajta. A hitelt azonban nem egy összegben kapjuk meg, hanem egy olyan hitelkeret áll a rendelkezésünkre, amit ha visszafizettünk, újra felhasználhatjuk azt. Amikor a valahol fizetünk, mindegy, hogy a K&H hitelkártyánkat vagy a K&H számlacsomagok betéti kártyánkat vesszük elő. A bolt nem is tudja, hogy K&H hitelkártyával fizetünk vagy K&H számlacsomagok betéti kártyával. A K&H hitelkártya ugyanolyan lehet, mint egy K&H számlacsomagok betéti kártya. A kártya mintázata lehet más persze, de a K&H számlacsomagok betéti kártyák sem ugyanúgy néznek ki. Ennek semmi jelentősége nincs a bolt számára, mert nekik mindegy, hogy a saját pénzünkből vagy hitelből vásárolunk. Fizetésnél sincs különbség a kártyák között, a működésük a háttérben azonban egészen más. A K&H hitelkártyáknál a pénzintézet által biztosított hitelkeretet költhetjük el. A pénzintézet egy hitelbírálat után dönt arról, hogy mekkora lesz a hitelkeretünk. Ez a hitelkeret pedig a K&H hitelkártya-szerződés megszűnéséig a rendelkezésünkre áll majd. A fordulónapon mindig vissza kell fizethetnünk a felhasznált hitelkeretet, vagy annak egy részét.

K&H számlacsomagok folyószámlahitellel

A K&H számlacsomagok mellé igényelhetünk folyószámlahitelt is. Miért jó egy K&H számlacsomagok folyószámlahitel? A K&H számlacsomagok folyószámlahitel könnyen igényelhető, és szabadon felhasználható. Egy bármikor hozzáférhető és felhasználható keretösszeg biztonságossá teheti az igénylő pénzügyeit. Ez a biztonság K&H számlacsomagok folyószámlahitellel elérhető. Az előre nem látható és az átmeneti pénzügyi problémák megoldása lehet. Váratlan kiadás? Soha vissza nem térő befektetési, üzleti lehetőség? Arra használhatja a számlatulajdonos, amire csak akarja. Amire kell. Amire éppen akkor kell. A szabadon felhasználható kölcsönök szabadságot adnak egy családnak. A K&H számlacsomagok folyószámlahitel egy keretösszeg. A folyószámlahitel egy keretösszeg. Nem kell az egészet egyszerre felhasználni, igénybe venni. Bármikor, bármekkora összeg felhasználható belőle. Váratlan helyzetben már nem kell kölcsön kérni, hiszen az már rendelkezésünkre áll. Követhetőek a gazdasági változások. A K&H számlacsomagok folyószámlahitel törlesztése automatikus. A K&H bankszámlára érkező jóváírás hiteltörlesztéssé válik. A visszafizetett keretösszeg a futamidő alatt újra felhasználható lesz, újra el lehet költeni bármilyen kiadásra. A K&H számlacsomagok folyószámlahitel költségei több részből állnak. A K&H számlacsomagok folyószámlahitel költsége a kamat és a rendelkezésre állási díj. A hitelbírálatnak is lehet díja. A K&H számlacsomagok folyószámlahitel-szerződés általában két éves, de ez eltérhet. A hitel felhasználásakor már nem lesz hitelbírálat, az a szerződéskötéskor történik. A hitelösszeg visszafizetés után újra felhasználható válik. A K&H számlacsomagok folyószámlahitel rulírozó hitel. A rulírozó hitelek esetén a keretösszeg állandó, és a visszafizetéssel növekszik az összeg a hitelkeret maximumáig. Kamatot a felhasznált hitelkeretre, napi kamatszámítással, havonta, utólag kell fizetni.

Hogyan lehet K&H folyószámlahitelt igényelni? A K&H számlacsomagok folyószámlahitel a K&H bankszámla hitele lesz. A folyószámlahitelt a bankszámlán tudjuk felhasználni. A K&H bankszámla egyenlege mutatni fogja a folyószámlahitel keretösszegét. A pénzintézet hitelbírálat után adja meg a hitelkeret összegét. A K&H számlacsomagok folyószámlahitel-szerződést általában több, mint egy évre kötik meg. A szerződés végén kérhető a folyószámlahitel-szerződés meghosszabbítása. Az új hitelkeret összege függhet az adott időszak pénzforgalmától is. Általános gyakorlat a bankoknál, hogy anélkül is felajánlanak a hitelkeret emelést, hogy azt valaki igényelné. Bankkártyával is fel lehet használni a folyószámlahitelt. A folyószámlahitel keret felhasználható bankkártyával. Ha a K&H bankszámlához igényeltünk bankkártyát, akkor a hitelkeretet erejéig bankkártyával is elkölthető az összeg. A folyószámlahitelt tehát nem szükséges felvenni a bankszámláról ahhoz, hogy az felhasználható legyen. A folyószámlahitel könnyen és gyorsan igényelhető. A folyószámlahitel igényelése egyszerű, mert a számlavezető bank a bankszámla megnyitásakor már bekért dokumentumokat, és a számlamúltat is ismeri. A K&H Bank már ismeri a pénzügyi szokásokat, a pénzforgalmat és pénzügyi fegyelmezettségét. És mivel a szükséges dokumentumok is leadásra kerültek, ezért a hiteligénylés elbírálása gyorsan megtörténik. A folyószámlahitel visszafizetésének menete is egyszerű. A K&H számlacsomagok folyószámlahitel visszafizetése nem úgy történik, mint a hagyományos hiteleké. Nem egy meghatározott összeget kell havonta fizetni, mert a visszafizetés folyamatos. A K&H bankszámlára beérkező utalásokat a bank automatikusan leírja a tartozásból. A bankszámla egyenlege mindig az aktuális egyenleget mutatja. A kamat havonta felszámításra kerül a felhasznált hitelkeret után. A folyószámlahitel a pénzforgalmi számlához kapcsolódik. Ha az igénylő pénzeszközei elfogynak, a hitelösszeg a rendelkezésére áll. A bankszámlakivonaton a számlavezető bank mindig feltünteti az aktuális egyenleget, és az elérhető egyenleget is. Az elérhető egyenleg a valós egyenleg és a K&H folyószámlahitel összege. Egy időszakos pénzzavar könnyen megoldható, ha van folyószámlahitelünk. A folyószámlahitel a számla segítségével igénybe vehető hitel. Amikor nincs pénz a számlán, a K&H Bank számlacsomag folyószámlahitel keretösszege tovább költhető, egészen a K&H Bank folyószámlahitel szerződés lejártának napjáig. A K&H Bank folyószámlahitel szerződés lejáratának napján viszont a teljes összeget vissza kell fizetni. A K&H számlacsomagok folyószámlahitel szabad felhasználású hitel. A K&H számlacsomagok folyószámlahitel szabad felhasználású, azaz nincs meghatározott célja. Bármire elkölthető. Eldönthető, hogy mikor és mennyit használ fel belőle az igénylő, és az is, hogy mire fordítja. Ez lehet napi kiadás vagy akár befektetés is.

A K&H Bank az Országos Betétbiztosítási Alap tagja

A K&H Bank is tagja az Országos Betétbiztosítási Alapnak, így az alábbi feltételekkel teljes biztonságban tudhatjuk a K&H számlacsomagokban tartott pénzünket. Az Országos Betétbiztosítási Alap 1993-ban alakult meg. Fontos szabály, hogy a Magyarországon székhellyel rendelkező pénzintézetek kötelesek csatlakozni az OBÁ-hoz. Így bármelyik magyar bankban tartjuk a pénzünket, az védve lesz. Az OBA feladata, hogy egy bank tevékenységi engedélyének visszavonásakor a szabályozásban előírt 10 napon belül kártalanítsa az érintetteket. Az OBA 1993-as alapítása óta erre már többször volt példa. Az OBA szakemberei nem csak a kártalanításban, a végelszámolásban is részt vesznek. A kártalanításnak nincs saját ereje, tehát a teljes összeget megkapjuk, és ezt kérnünk sem kell, mert a kártalanítás automatikus. Ez a védelem ingyenes, ügyfélként ezért fizetnünk nem kell. Az ingyenesség oka, hogy az OBA megalakulása nem csak az ügyfelek érdeke volt, hiszen egy ilyen intézmény hozzájárul az ország pénzügyi stabilitásához, ami tagszervezetek érdeke is. A hatályos jogszabályok miatt a pénzünk minden magyarországi pénzintézetnél védve van. Az OBA megalakulásáig a betéteket az állam garantálta. Azóta az OBA garantálja azokat. Ha az OBA működésének megkezdése előtt helyeztük el a pénzünket, arra a szabályok szerint továbbra is az állam garanciája érvényes. Amikor egy bank fizetésképtelenné válik, és az ott elhelyezett pénzünkhöz nem férünk hozzá, akkor az OBA 10 munkanapon belül kártalanít bennünket 100 ezer eurónak megfelelő összegig, forintban. Egyes speciális esetekben ez a keret a másfélszeresére növekedhet. Röviden összefoglalva: minden magyarországi bankban védve van a pénzünk. Ha egy bank fizetésképtelenné válik, az OBA kártalanít bennünket. A kártalanítás összege legfeljebb 100 ezer euró betétesenként. Fontos, hogy a biztosítás minden bankra külön-külön érvényes. Ha több bankban helyezzük el a pénzünket, akkor mindegyik betétünk biztosított lesz 100 ezer euróig. Ha azonban egy bankban van több számlánk, akkor az azon tartott összegek összeadódnak. Az OBA a betéteink tőkéje és kamata után maximum 100 ezer eurónak megfelelő összegig, forintban fizet kártalanítást. Egyes esetekben ez további 50 ezer euróval emelkedhet. Ilyen eset, ha elkülönített számlán van a betétünk, ami ingatlaneladásból, munkaviszony megszűnéséhez vagy nyugdíjhoz kapcsolódó juttatásból, esetleg biztosítási összegből származik. A kifizetés mindig forintban történik, annak ellenére, hogy az összeghatár euróban van meghatározva. Amikor a kártalanítást megkezdik, az OBA a 100 ezer eurót a megelőző napon érvényes MNB devizaárfolyamon átszámítja. Így jön ki a maximális kártalanítási összeg forintban. A kártalanításba beletartozik a folyószámlánkra befizetett összeg, a lekötött betétünk, és a kártalanítás kezdő időpontját megelőző napig járó kamatokat is kifizetik nekünk. Minden magánszemély kap kártalanítást. A vállalkozások, alapítványok, és a civil szervezetek is védettek 100 ezer euróig. Ráadásul, ha egyéni vállalkozóként és magányszemélyként is vezettünk számlát, akkor mindkét számlánkra érvényes lesz a 100 ezer eurós kártalanítási határ. Mivel vannak speciális esetek, amikor akár 100 ezer euró felett is kártalanítanak bennünket, fontos, hogy tájékozódjunk arról, hogy mekkora összeget kaphatunk vissza. A kártalanítás 10 napon belül megtörténik. A kártalanítás megkezdése előtti napon jelenik meg a kártalanítás megkezdéséhez szükséges határozat. Az OBA az első két napban tájékoztatja a közvéleményt a kártalanítás megkezdéséről és menetéről. Közben az OBA az első öt napban feldolgozza a végelszámolás alatt álló pénzintézettől kapott adatokat. Az ötödik napon kezdődik meg a kifizetés, és ennek a tízedik napig be kell fejeződnie. A kártalanítás itt nem ér véget, az OBA az utógondozásról is gondoskodik. Az Országos Betétbiztosítási Alap az esetleges tennivalókról tájékoztatni fog bennünket. A kártalanítással kapcsolatos kérdéseinkre a Magyar Nemzeti Bank ügyfélszolgálatán és a megyeszékhelyeken található Pénzügyi Navigátor tanácsadó irodákban írásban, telefonon vagy személyesen is választ kaphatunk. Bár a kártalanítást nem kell kérni, és az automatikusan elkezdődik, mégis célszerű végigkísérni a folyamatot. Az OBA igyekszik teljes körűen tájékoztatni az érintetteket, ha nekünk mégis van kérdésünk, keressük a fent említett lehetőségeket, és kérdezzünk.

K&H számlacsomagok és az Azonnali Fizetési Rendszer. A K&H Banknál is működik az AFR. Az Azonnali Fizetési Rendszerrel (AFR) történő utalás olyan, mintha készpénzt adnánk át. De nem lennének térbeli és időbeli akadályok. A mindenki által csak azonnali utalásnak nevezett szolgáltatás egy igazi huszonegyedik századi megoldás. Az elindított utalás ugyanis öt másodpercen belül megérkezik a fogadó bankszámlaszámára. Vagyis azonnal. Ez a pénzügyi megoldás sok esetben jöhet jól. Hiszen egy nagyobb vásárlásnál nem kell készpénzt vinni, vagy a másik félnek az utalásra várni. Bár az azonnali utalás csak 10 millió forint alatt működik, a Magyar Nemzeti Bank további fejlesztéseket ígér az elkövetkező években. A rendszer nagy előnye, hogy a hét minden napján, a nap 24 órájában működik. Nem csak munkanapokon munkaidőben. Éjszaka és hétvégén is lehet azonnal utalni. Akár ünnepnapokon is. Az azonnali utalás elektronikusan indítható és fogadható, két magyarországi bankszámla között, forintban. Külföldre egyelőre nem lehet utalni, ahogy papír alapon sem lehet azonnali utalást indítani. Ráadásul az utalások száma nincs korlátozva. Akárhányszor lehet azonnal utalni. Az azonnali utalást csak technikai hiba akadályozhatja, vagy az, ha nincs elegendő fedezet a bankszámlán. E-mail címre és telefonszámra is lehet azonnal utalni. Ezek az úgynevezett másodlagos azonosítók. Az utalás fogadásához előzetes regisztráció szükséges. Akár az adószámot is meg lehet adni másodlagos azonosítóként. A másodlagos azonosítók működése egyszerű. Ugyanúgy a bankszámlához tartoznak, mint a bankszámlaszám. Egy számlaszámhoz több másodlagos azonosító is megadható, azonban ha például egy telefonszám már meg van adva egy számlaszámhoz, azt már nem lehet egy másik számlaszámhoz rendelni. A másodlagos azonosító megadása biztonságos. Az utaló fél csak utalhat, a számla adataihoz nem férhet hozzá. És egyszerűsíti is az életet, hiszen nem kell 24 számjegyből álló bankszámlaszámot megadni az utaláshoz. Elég egy telefonszám. Ami úgyis el van mentve a telefonba. A fizetési kérelem egy új lehetőség. Nem kell a partnerre várni, el lehet küldeni neki a szükséges adatokat, neki csak jóvá kell hagynia azt. Ezzel csökkennek a partner terhei, és nincs hibalehetőség sem. Nincs hibalehetőség a QR-kódos fizetésnél sem. A QR-kód ugyanis minden, az utaláshoz szükséges adatot tartalmazza. A QR-kódos fizetés még nem elterjedt, de nagy jövő előtt áll. Az, hogy ezeknél a fizetési módoknál nincs hibalehetőség, az biztonságossá teszi a fizetést. Az azonnali utalásnál ugyanis felmerülhet, hogy mi van akkor, ha az utalás rossz számlára érkezik. Ilyen esetben van lehetőség arra, hogy az utalást a küldő visszautaltassa a saját számlájára. Az ilyen hibák ugyanakkor kis odafigyeléssel elkerülhetők. Mikor lehet jó az azonnali utalás egy K&H számlacsomag esetén? Mikor érdemes használni? Sok olyan élethelyzet van, amikor az azonnali utalás kényelmes és gyors megoldást nyújt. Ilyen az autó vagy motor vásárlás, ingatlanvásárlás, fizethetünk ilyen módon étteremben vagy szállodában, és a gyereknek is lehet küldeni pénzt a bankkártyájára, ha éppen elfogyott a pénze a fesztiválon. A felhasználás lehetőségei végtelenek. Hiszen bárhol használható az azonnali utalási rendszer, ahol korábban nagyobb összegű készpénzes fizetésre volt szükség.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

K&H számlacsomagok 2024 – Kalkulátor és részletek - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

K&H számlacsomagok 2024 – Kalkulátor és részletek - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

K&H számlacsomagok 2024 – Kalkulátor és részletek - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

K&H számlacsomagok 2024 – Kalkulátor és részletek - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

  • K&H kényelmi plusz számlacsomag

  • K&H bővített plusz számlacsomag

  • K&H minimum plusz számlacsomag

  • K&H prémium számla és szolgáltatáscsomag

  • K&H ifjúsági számlacsomag 18-26 éves diákoknak

  • K&H ifjúsági számlacsomag 14-18 éves diákoknak

  • K&H ifjúsági számlacsomag 6-14 éves korig

A fenti K&H számlacsomagok közül biztos, hogy találunk számunkra megfelelőt. A legideálisabb megoldás pedig hosszútávon lehet az életünk része. Hogy segítsen a pénzügyeink intézésében.

A K&H Bank az egyik legnagyobb kereskedelmi bank Magyarországon. A K&H Bank számlacsomagjait sokan ismerik. És sokan valósították meg a segítségükkel a terveiket. Mert a K&H számlacsomag jó erre is. A K&H csoport nem csak egy bank, biztosítás is köthető náluk, és lízing, és jelzálog szolgáltatások széles köre is elérhető. Nincs olyan pénzügyi kérdés, amiben ne tudnának nekünk segítséget nyújtani. A pénzügyi elképzeléseinket banki és biztosítási területen is segíthetik. Csak okosan kell dönteni, és kiválasztani a számukra legmegfelelőbbet. A K&H csoport termékei között elérhetőek a hagyományos lakossági és vállalati banki termékeken kívül a prémium banki szolgáltatások, a befektetési alapkezelés, a lízing, az életbiztosítás, a vagyon és felelősségbiztosítás, és az értékpapír kereskedelem is. Számlavezetés, befektetések, megtakarítások, hitelek, bankgaranciák, bankkártya szolgáltatások, letétkezelés, projektfinanszírozás. Ez a K&H Bank. A K&H számlacsomagok között mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Már 6 éves kortól elérhető, kedvezményeket kaphatunk, és biztosan van olyan, ami a legjobban megfelel a pénzügyi szokásainknak.

Igen. Lehet bankszámlát igényelni K&H bankszámlához. Ma már ez természetes. A bankkártya használat része az életünknek. A bankkártya használat egyszerűvé teszi a vásárlást.

Igen. A legtöbb K&H számlacsomag mellé elérhető folyószámlahitel-keret is. Ez egy plusz szolgáltatás, amit igénybe vehetünk, ha szükségünk van rá.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Ingatlanpiac 2024: folytatódik a csökkenés vagy fellélegezhet a piac?

Ingatlanpiac 2024: folytatódik a csökkenés vagy fellélegezhet a piac?

2024.04.12.

Még mindig a gazdasági válság hatásait nyögi a hazai ingatlanpiac – erre utalnak a számok a KSH friss lakáspiaci adatai. Azóta, hogy 2022 elején Magyarországon kitört a koronavírus-járvány, az ingatlanipar folyamatosan lefelé tartó tendenciát mutat. Ennek hátterében a belső kereslet csökkenése, a reálkeresetek visszaesése és a magas kamatszint szerepelnek, amelyeket a gazdasági válság csak tovább tetőzött.

Tovább olvasom
6 millió forint lakásfelújításra – itt az új otthonfelújítási program!

6 millió forint lakásfelújításra – itt az új otthonfelújítási program!

2024.04.08.

Új köntösben és tartalommal indít otthonfelújítási programot a kormány. Az előző otthonfelújítási támogatás sikere után itt egy újabb lehetőség azoknak, akik a rezsijüket szeretnék csökkenteni. A tervek szerint június elejétől lehet majd pályázni a bankok MFB Pontjain a támogatásra. Utánajártunk, hogy milyen részletek ismertek eddig. Mutatjuk, mit találtunk.

Tovább olvasom
Gyorskölcsönt igényelnél? 5 tipp, amit jó, ha megfogadsz!

Gyorskölcsönt igényelnél? 5 tipp, amit jó, ha megfogadsz!

2024.04.05.

Szinte bármelyik nap előfordulhat velünk, hogy egy nem várt, nagy összegű kiadás nehezíti meg a pénzügyi helyzetünket: elromlik az autó, beázik a lakás, vagy felüti a fejét egy kezelendő betegség. Sokszor ezek olyan kiadások, amelyekre nem számítunk és megtakarításaink nem képesek fedezni ekkora összeget. Ilyenkor a gyorskölcsön lehet számunkra a megoldás.  Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, mi a különbség a gyorskölcsön és a hagyományos személyi kölcsön között, és segítünk eldönteni, hogy ez a megoldás valóban a legjobban megfelelő-e a számodra.

Tovább olvasom
Mitől függ a szükséges önerő mértéke lakáshitel igénylésekor?

Mitől függ a szükséges önerő mértéke lakáshitel igénylésekor?

2024.03.25.

A lakáshitel igénylés egyik fontos feltététele, hogy az igénylő rendelkezzen a szükséges önerővel. Az önerő alapesetben 20 százalék, de azt minden igénylőnek érdemes tudnia, hogy az alapeset nem jelenti azt, hogy minden esetben. Az önerő ugyanis magasabb is lehet. Utánajártunk, és megmutatjuk, hogy mitől függ a szükséges önerő mértéke lakáshitel igénylésekor.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával