Raiffeisen lakáshitel

Kalkulátor

Hitel összege (Ft)
Nettó jövedelmed (Ft)

Kalkuláció eredménye

Törlesztőrészlet

-

THM

-

Visszafizetendő

-
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

Miért válaszd
a Raiffeisen lakáshitelt?

Minimum 150.000 Ft nettó jövedelemmel igényelhető

Gyors átfutási idő

Online igénylési lehetőség

Így kaphatod meg a hitelt

Raiffeisen lakáshitel - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Számold ki az igényelni kívánt hitelösszeg törlesztőrészletét

Raiffeisen lakáshitel - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Raiffeisen lakáshitel - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Raiffeisen lakáshitel - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankfiókban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

A Raiffeisen Bank Zrt. a rendszerváltás óta megbízható és elismert része a magyar pénzügyi szektornak. Univerzális kereskedelmi bankként lakossági, intézményi és vállalati szolgáltatással állnak a rendelkezésünkre. A környezetvédelmet fontosnak tartják, a bankfiókokban gyereksarok várja a családos ügyfeleket, és a művészetet is segítik. A sárga színéről ismert, nagy fiókhálózattal rendelkező pénzintézet fiókjaiban szakértő kollégákkal állnak a rendelkezésünkre, de ha nem szeretnénk utazni, telefonon vagy online is kérhetünk felvilágosítást. 

Raiffeisen – lakáshitel

Raiffeisen lakáshitel sokféle formában, akár 100 000 Ft jóváírással, fix kamatozással és akciós induló költségekkel érhetők el. A lakáscél az egyik legfontosabb cél az életünkben, ehhez kaphatunk szakértő támogatást a Raiffeisen Banktól.

A leglényegesebb információk a lakáshitelről: ahogy a nevében is benne van, csak lakáscélra használhatjuk fel az igényelt összeget, és a vásárolt ingatlan fedezetként fog szolgálni a hitelfelvételnél. A kamatozás típusát mi választhatjuk meg. Ez lehet változó kamatozás vagy fix kamatozás egy bizonyos kamatperiódusban. A THM: 3,91%-5,54% között lesz.

Hogy tudunk lakáshitelt igényelni?

A telefonos vagy online ügyfél-szolgálaton történő kapcsolatfelvétel után a bank szakértő munkatársai felveszik a velünk a kapcsolatot, és elmondják milyen támogatott hitelre vagyunk jogosultak, és azonnal időpontot is foglalnak az általunk választott bankfiókba. Tájékoztatnak a feltételekről, és arról, hogy milyen dokumentumokra lesz szükségünk az igényléshez.

Raiffeisen Otthonfelújítási Kamattámogatott kölcsön

Állami támogatással is felújíthatjuk az ingatlanunkat. Raiffeisen Otthonfelújítási Kamattámogatott kölcsönnel önerő sem kell hozzá, ezt finanszírozhatjuk hitelből is. Ez az Otthonfelújítási támogatás mellé igényelhető hitel lehetőséget ad arra, hogy éljünk az állami támogatással, ami akár három millió forint is lehet, és a felújítási költségeink felét fedezi. A másik felére ott a Raiffeisen Otthonfelújítási kamattámogatott kölcsön. 

Főbb tudnivalók Raiffeisen Otthonfelújítási kamattámogatott kölcsönről

Az Otthonfelújítási programot támogatja, azzal együtt vehető igénybe. 3 millió Ft-tól 6 millió Ft-ig juthatunk hozzá a hitelhez, 5 évtől 10 évig választható futamidővel. A futamidő végéig fix 3% a kamat, a THM pedig 3,11%. Fontos, hogy csak az állami támogatásra jogosultak igényelhetik. A hitel előtörleszthető az Államkincstártól kapott támogatásból. Bizonyos esetekben a támogatás közvetlenül a bankhoz érkezik, és azt a pénzintézet előtörlesztésként írja jóvá.  Nem kell számolnunk folyósítási díjjal és értékbecslési díjjal sem. Értékbecslésre ingatlanfedezet bevonása esetén lesz szükség.

Hogy kaphatjuk meg a Raiffeisen Otthonfelújítási kamattámogatott kölcsönt?

A hitelbírálathoz Magyarországon szerzett jövedelemre és magyarországi lakcímre lesz szükség. Kell, hogy legyen telefonunk, és a munkaviszonyunkat is igazolnunk kell. Ennek legalább három hónapos folyamatos, határozatlan idejű munkaviszonynak kell lennie a jelenlegi munkahelyünkön. Vállalkozók is lehetünk, ebben az esetben legalább egy lezárt üzleti évről kell igazolást bemutatnunk. Kizáró ok, ha negatív adósként szerepelünk a KHR-ben.

Gyakran Ismételt Kérdések

Nem. A Raiffeisen Banknál csak abban az esetben kell a hitelbírálati díjat kifizetni, ha a hiteligénylés elfogadásra kerül. Ha nem kapunk hitelt, nem fizetünk.

Igen. A Teljes Hiteldíj Mutató, ahogy a nevében is benne van, összehasonlítható módon megmutatja nekünk, hogy mennyibe is kerül a hitel, mekkora összköltségre számíthatunk. Fontos azonban tudnunk, hogy a kamat mellett egyéb költségek is beleszámítanak a THM-be.

Igen. Nem csak az ingatlan tulajdonosa vehet fel hitelt az adott ingatlanra. Az ingatlan jelzáloggal történő megterheléséhez azonban az ingatlan tulajdonosának hozzájárulására is szükség van.

A törlesztő részletnek megfelelő összegnek havonta rendelkezésre kell állnia a hitelszerződésben megjelölt törlesztési számlán. Ez átutalással vagy pénztári befizetéssel teljesíthető. A bankfiókokban a pénz befizethető az adott számlára. 

A hitelkalkulátor megmutatja a törlesztő részlet nagyságát a hitelösszeg és a futamidő megadása után. Pontosan tudhatjuk, mennyit kell fizetnünk és mennyi ideig. Megmutatja a kamatot és a THM-t, és azt is, hogy mennyi a teljes visszafizetendő összeg. Forintra pontosan kiszámolja, hogy mennyi lesz a hitel teljes díja.