Cofidis személyi kölcsön 2024 – Részletek, feltételek és előnyök

Cofidis

Adósságrendező Hitel

Nem kell új számlát nyitnia vagy bankot váltania a hitelért

THM 22,50% - 35,40% Kamat: 20,47% - 30,69%
Futamidő 36 - 96 hónap
Hitelösszeg 100.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

A Cofidis bemutatása

A francia gyökerű Cofidis a bankszektor jelentős szereplője, amely 1982-es alapítása óta folyamatosan növeli befolyását. Az újszerű koncepcióval kezdetektől sikeres, hiszen a hitelfelvételt telefonon keresztül is lehetővé tette. Ez az innováció magasabb szintre emelte az ügyfélkapcsolatokat, amelyek személyes ápolását is elősegítette. A cég 1997 óta biztosít online ügyintézést is, folyamatosan lépést tartva a technológiai fejlődéssel.

Kilenc európai országban

Jelenleg kilenc európai országban szolgáltatnak: Magyarország mellett Franciaország, Belgium, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Lengyelország, Szlovákia és Csehország is a Cofidis hazai pályái közé tartozik. Európa-szerte több mint ötezer munkatárs dolgozik a Cofidisnél, az ügyfélelégedettség pedig egy 2019-es felmérés szerint kiemelkedően magas, 94 százalékos.

Magyarországi jelenlét 2005 óta

A Cofidis magyarországi fióktelepe 2005 óta működik, és azóta évről évre bővülő kínálattal igyekszik kiszolgálni a hazai piacot. A fogyasztói hiteleknél az egyik piacvezető szereplőnek számítanak Magyarországon. Filozófiájuk szerint igyekeznek csökkenteni az ügyfelekre háruló terheket, egyszerű és áttekinthető feltételeket biztosítanak, valamint gyors ügyintézést valósítanak meg.

Ügyfélközpontúság és termékek

A Cofidisnél az ügyfél az első. A személyes tanácsadás során segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb személyi kölcsön konstrukciót, szem előtt tartva a pénzügyi tudatosság fontosságát. Kiemelkedő termékeik közé tartozik a Fapados Kölcsön és az Adósságrendező Hitel. 2017 óta pénzügyi lízinget is nyújtanak, és bevezették a videós azonosítás lehetőségét is. Az elektronikus aláírásra 2018 óta van lehetőség.

Heti 52 órás elérhetőség

A Cofidis magyarországi call centere heti 52 órán át elérhető, több mint 350 munkatársuk segíti az ügyfeleket. A Cofidis Magyarország címe: 1133 Budapest, Váci út 96-98.

Tények és érdekességek

  • Kizárólag forintalapú kölcsönök: Az árfolyamkockázat fel sem merülhet.
  • Törlesztési módok: Banki átutalás vagy csoportos beszedés a legjobb megoldás.
  • Hitel teljes díja: Nézzük meg a hitel teljes díját a Cofidis kalkulációi alapján.
  • Honlap: További információk a Cofidis magyarországi fióktelepének weboldalán érhetők el.
  • Reprezentatív példák: A hitel teljes díja magában foglalja a felszámított ügyleti kamatot, amely legtöbbször akkor érvényes, ha a fogyasztó kiegészítő szolgáltatást nem igényel.

A Cofidis személyi kölcsön előnyei

Egyszerűség

A hitelfelvétel és az ügyintézés egyszerű, telefonon és online is elintézhető. Nem szükséges személyesen megjelenni, minden otthonról intézhető.

Felelősség

A Cofidis odafigyel a felelős működésre és hitelnyújtásra. Ha az ügyfél kérelme problémás lehet, a cég visszautasítja azt, elősegítve a tudatos hitelfelvételt.

Gyorsaság

A Cofidis személyi kölcsön esetében a gyorsaság kiemelkedő szempont. Az előzetes hitelbírálat mindössze 10 perc, a teljes hitelfelvétel pedig 24 óra alatt lezajlik.

Innováció

A Cofidis folyamatosan fejleszt és újít. A videós azonosítás és az elektronikus aláírás lehetőségei áthidalják a fizikai távolságot az ügyfél és a pénzintézet között.

Ügyfélközpontúság

A Cofidis személyi kölcsön felvétele más élményt nyújt, mint amit a többi banknál megszokhattunk. Az ügyfelekkel való közeli és transzparens kapcsolat a cég egyik legnagyobb értéke.


cofidis személyi kölcsön

Kinek ajánlott a Fapados Kölcsön?

Azoknak, akiknek extra szolgáltatások nélkül van szükségük hitelre, és akik szeretnék számláikat átutalással vagy csoportos beszedéssel fizetni. Az igényléshez legalább havi nettó 133 ezer forintos jövedelem, minimum három hónapos munkaviszony, vagy nyugdíjas státusz szükséges. További részletek és kalkulációk a Cofidis személyi kölcsön oldalon érhetők el. 

Cofidis Adósságrendező Hitel

Az Adósságrendező Hitel segít kikerülni a szorult helyzetekből, rendszerezi a hitelkintlévőségeket, és csökkentheti a kölcsönök törlesztőrészletét. Online igényelhető, papírmentes, és a hitelkiváltáshoz szükséges összegen felül szabadon felhasználható kölcsönrészt is lehet igényelni.

Kinek éri meg?

Azoknak, akik több magas törlesztőrészletű hitelt fizetnek, és egyszerűsíteni szeretnék az életüket havi egyetlen utalással. A hitelfelvételhez legalább havi nettó 133 ezer forintos jövedelem szükséges, és az igénylő nem lehet aktív adós a KHR listán. További részletek és kalkulációk a Cofidis adósságrendező hitel oldalon érhetők el.

Cofidis Megújuló Hitel

A Cofidis Megújuló Hitel ingyenesen rendelkezésre álló hitelkeret, amelyhez nem kapcsolódik folyósítási, számlavezetési vagy kényelmi díj. A hitelkeret újratöltődik a rendszeres befizetésekkel, így gyors megoldást nyújt váratlan kiadások esetén. A hitelkeret akár háromhavonta megemelhető 300 000 forinttal, a maximális 1 500 000 forintos kölcsönösszegig.

Hogyan működik a csoportos beszedés?

A csoportos beszedési megbízással havonta automatikusan levonják a törlesztőrészletet a bankszámláról, elkerülve a késéseket és

kényelmetlenségeket. Ez a megoldás biztosítja, hogy minden törlesztőrészlet időben beérkezzen, és az ügyfélnek ne kelljen havonta foglalkoznia az utalással. Érdemes a csoportos beszedési megbízást beállítani internetbankon keresztül, ami gyors és egyszerű módja a fizetések automatizálásának.

Cofidis személyi kölcsön – miért válasszuk?

A Cofidis megbízható, patinás pénzintézet, amely szakértő segítséget nyújt bármilyen kérdésben. Az ügyfelek elégedettsége és a pénzügyi tudatosság támogatása kiemelt szempont a Cofidisnél. Az egyszerű igénylési folyamat, a gyors hitelbírálat és a szabad felhasználású hitelek teszik vonzóvá a Cofidis személyi kölcsöneit.

Hogyan találhatjuk meg a legjobb Cofidis személyi kölcsönt?

A Cofidis személyi kölcsön kalkulátor használata egyszerű. Csak meg kell adni a felvenni kívánt hitelösszeget és a futamidőt, és a kalkulátor azonnal megadja a havi részletet, a kamatot, a THM-et és a teljes visszafizetendő összeget. Ez alapján gyorsan és könnyen hozhatunk döntést, akár otthonról is. 

cofidis hitel

A hitelszerződés aláírása

A Cofidis személyi kölcsön igénylése és szerződéskötése teljes mértékben online történik. Az ügyfelek háromféle módon szerződhetnek: szóbeli szerződéskötéssel, papír alapú szerződéssel, vagy elektronikusan. Adóstárs vagy hitelbiztosítás esetén szóbeli szerződéskötés nem választható.

A kölcsön utalása és törlesztése

A kölcsönösszeget az általunk megadott számlaszámra utalják. A törlesztés csoportos beszedési megbízással, eseti átutalással, rendszeres átutalási megbízással, csekken vagy készpénzes befizetéssel történhet. Az elektronikus fizetési módokat választva elkerülhetjük a készpénzes befizetések díját.

Mire használható a Cofidis személyi kölcsön?

A Cofidis személyi kölcsön szabad felhasználású, ami azt jelenti, hogy bármire elkölthető. Leggyakoribb felhasználási módok a lakásfelújítás, autóvásárlás, bútorok és elektronikai cikkek vásárlása, utazás, vagy akár vállalkozás indítása. A szabad felhasználású hitelek előnye, hogy nincs szükség hitelcél igazolására.

Hitelfedezeti biztosítás

A hitelfedezeti biztosítás védelmet nyújt váratlan események esetén, mint például munkanélküliség, baleset, betegség, vagy akár haláleset. A biztosító átvállalja a törlesztőrészletek fizetését, így megóvhatjuk magunkat és családunkat a súlyos anyagi következményektől.

A hiteligénylés akadályai

A Cofidis nem fogadja be az igénylést, ha az igénylő nem tud igazolni telefonos elérhetőséget, érvénytelen személyazonosító okmánnyal rendelkezik, nincs állandó magyarországi lakcíme, túl fiatal vagy túl idős, rövidebb a munkaviszonya az elvártnál, vagy szerepel a KHR negatív adóslistáján. A megfelelő nagyságú jövedelem igazolása is elvárt.

A legkönnyebben elérhető kölcsön

A Cofidis személyi kölcsön igénylése egyszerű és gyors. A szükséges dokumentumok minimális száma és a gyors ügyintézés vonzóvá teszi a hitelt. Az előminősítés gyakran csak perceket vesz igénybe, a teljes folyamat pedig néhány napon belül lezajlik. Az igénylés gyorsasága és a szabad felhasználás lehetősége miatt a Cofidis személyi kölcsön népszerű választás.

Miért jó a hitelfedezeti biztosítás Cofidis személyi kölcsönhöz?

A hitelfedezeti biztosítás megkötésével előre gondoskodhatunk arról, hogy váratlan események esetén is biztosítva legyen a hiteltörlesztés. A biztosító átvállalhatja a törlesztőrészletek fizetését keresőképtelenség, munkanélküliség, balesetből adódó kórházi ellátás, rokkantság, vagy haláleset esetén. Ez előrelátást és biztonságot nyújt.

A Cofidis személyi kölcsön igénylése egyszerű, gyors és rugalmas megoldást kínál, amely bármilyen élethelyzetben segítséget nyújthat. További részletek és információk a Cofidis személyi kölcsön oldalon érhetők el.

Mitől fapados a Cofidis Fapados Kölcsön?

A Fapados Kölcsön 2013 óta népszerű Magyarországon. Ez egy szabad felhasználású kölcsön, amely kedvező feltételekkel, rejtett költségek nélkül igényelhető, akár 10 millió forintig. Az ügyintézés gyors, akár videóhívással is lebonyolítható, személyes találkozás nélkül.

Alacsony kamat a magas hitel mellé

A Fapados Kölcsön igénylése esetén alacsony kamat jár a magas hitelösszeg mellé. Nem szükséges számlát nyitni a Cofidisnél, elegendő a már meglévő bankszámla. A havi jövedelemnek sem kell a Cofidishez érkeznie, ami egyszerűsíti az előminősítést.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Cofidis személyi kölcsön 2024 – Részletek, feltételek és előnyök - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Cofidis személyi kölcsön 2024 – Részletek, feltételek és előnyök - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Cofidis személyi kölcsön 2024 – Részletek, feltételek és előnyök - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Cofidis személyi kölcsön 2024 – Részletek, feltételek és előnyök - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A Cofidisnél a gyors és gördülékeny ügyintézés mellé sűrűn ajánlják a Hitelbiztosítás igénybevételét. Ez a felelős pénzügyi szolgáltatások egyik fontos alapköve. Egy hitel felvétele után bármikor bekövetkezhet egy váratlan esemény, amely miatt az ügyfél nem tudja fizetni a havi törlesztőrészleteket. Ebben az esetben életbe lép a biztosítás, így a biztosító átvállalja az időszaki vagy teljes törltesztést, azaz nem következik be a roppant kellemetlen fizetésképtelenség.

A Hitelbiztosítás már meglévő, de teljesen új hitelekhez is igényelhető, a váratlan esemény pedig, amelyre vonatkozik, lehet haláleset, munkanélküliség, a munkaképesség csökkenése, illetve keresőképtelenség. A Hitelbiztosításnak három szintje van, a legteljesebb szolgáltatást az Extra biztosítás adja, valamivel szűkebb opciók érhetőek el a Silver néven szereplő csomaggal, míg a legegyszerűbb a Szimpla biztosítás.

Nézzük részleteiben az Extra besorolású Hitelbiztosítás opcióit. Az Extra véd teljes és végleges munkaképesség-csökkenés, teljes keresőképtelenség, a foglalkoztatás megszűnése, valamint haláleset esetén. A baleseti halál nem tartozik ide – ez a Silverben szerepel, mint opció. A biztosítás díja a havi minimum fizetendő törlesztőrészlet 7,99 százaléka, ezt a törlesztővel együtt kell kifizetni. Azaz ennyivel nőnek a havi kiadások. A díjszámítás alapja a havi minimum fizetendő törlesztőrészlet összege, a csatlakozási életkor maximum 65 év, a fedezeti életkor pedig maximum 75 esztendő. A csatlakozási feltételek közé tartozik a Cofidis Fapados Hitel vagy a Cofidis Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel szerződéskötése, a be nem töltött 65. életév, illetve a keresőképtelenségre, egészségkárosodásra vonatkozó, részletesen meghatározott korábbi tényállások kizárása. Keresd a Hitelbiztosítás további részleteit a Cofidis magyarországi weboldalán: Cofidis.hu – a mindenkor aktuális elérhetőség.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Minden, amit tudnod kell az új MÁP Pluszról

Minden, amit tudnod kell az új MÁP Pluszról

2024.06.12.

Az elmúlt években a magyar kormány folyamatosan igyekszik új és vonzó pénzügyi termékeket kínálni a lakosság számára, hogy ösztönözze a megtakarításokat, és egyben csökkentse az ország külső adósságát. Ennek a törekvésnek egyik legújabb példája az új Magyar Állampapír Plusz (MÁP Plusz) magasabb kamatozással. Mutatjuk, hogy miért lehet érdemes befektetni ebbe az új állampapírba, hogyan működik, és milyen előnyöket kínál.

Tovább olvasom
4 fontos tényező, ami befolyásolja a hitelbírálat idejét

4 fontos tényező, ami befolyásolja a hitelbírálat idejét

2024.06.10.

Az emberek számára a hitelbírálat egy fontos lépés lehet életükben, legyen szó lakásvásárlásról, autóvásárlásról, vagy más nagyobb beruházásról. Azonban a hitelbírálat folyamata nem mindig gyors és egyszerű. Számos tényező befolyásolja, hogy mennyi időt vesz igénybe a hitelkérelem jóváhagyása. Utánajártunk a hitelbírálat idejét meghatározó négy fontos tényezőnek, hogy jobban megérthessük ezt a folyamatot.

Tovább olvasom
Mire számíthatunk a CSOK Plusznál, ha nem születnek meg a tervezett gyermekek?

Mire számíthatunk a CSOK Plusznál, ha nem születnek meg a tervezett gyermekek?

2024.06.09.

A CSOK Plusz egy igazán jó támogatási forma, azonban mint minden támogatásnál, itt is mérlegelni kell az esetleges kockázatokat. Abban az esetben, ha nem születnek meg a tervezett gyermekek, nem teljesítjük az elvárt feltételt. És bizony probléma lehet. Mutatjuk, miért.

Tovább olvasom
Érdemes-e halasztani a lakásvásárlást alacsonyabb hitelkamatra várva?

Érdemes-e halasztani a lakásvásárlást alacsonyabb hitelkamatra várva?

2024.06.04.

Egy tudatos hiteligénylő pontosan tudja, hogy nagyon nem mindegy, hogy mennyi az általa igényelt hitel kamata. De valóban ennyire fontos ez? És tehetünk-e valamit? Érdemes elhalasztani a lakásvásárlást alacsonyabb hitelkamatra várva? Szakértőnk válaszol a kérdésekre.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával