Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Cofidis Megújuló Hitel – mit kell tudni róla?

2022.04.06.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2023. július 14. 11:18

A Cofidis Megújuló Hitele gyakorlatilag személyi kölcsön egy apró, ám jelentőségteljes csavarral – érdemes megismerkedned vele, ha hitelt igényelnél!

Cofidis Megújuló Hitel – mit kell tudni róla?

A Cofidis Megújuló Hitel egy szabad felhasználású hitelkonstrukció, amelyet a személyi kölcsönökhöz hasonlóan, kifejezetten egyszerűen és gyorsan lehet igényelni. Ez még nem emelné ki a hasonló hitelkonstrukciók közül, hiszen ilyet bárhol találhatsz, ám akad egy olyan tulajdonsága is, amivel eddig még sehol sem találkozhattunk, és e tulajdonságra a nevéből is lehet következtetni: megújuló.

A Cofidis Megújuló Hitel lényege

A Cofidis Megújuló Hitel több olyan tulajdonsággal is rendelkezik, amelyekkel felhívja magára a figyelmet, és ezek közül a fentebb is említett megújulási lehetőség a legfontosabb. Ennek lényege, hogy a hitelt egy adott összegben veszed fel, személyi kölcsönökhöz hasonlóan törleszted, ám a visszafizetett tőkerészt bármikor újra felhasználhatod, sőt, emelheted is, ha szükséges.

Ez alapján akár folyószámlahitel is lehetne, főleg, ha azt is hozzávesszük, hogy a Cofidis Megújuló Hitelét bármikor díjmentesen előtörlesztheted, hiszen ugyanígy működik a folyószámlákhoz kapcsolt hitelkeret is. További hasonlóság például a futamidő rugalmassága is, amit gyakorlatilag bármikor meg tudsz változtatni, illetve az, hogy kihasználatlanság esetén sem kamatot, sem más költséget nem kell megfizetni a bank felé.

A különbség két tényezőben jelenik meg: az egyik a törlesztés módja, ami fix törlesztőrészletekkel és havi rendszerességgel működik, a másik pedig a hitelösszeg. Ez utóbbi egy folyószámlahitel esetében mindig a beérkező jövedelem két-háromszorosa, míg a Cofidis Megújuló Hitel esetében jóval magasabb.

További előny, hogy sem az előtörlesztésnek, sem a folyósításnak, sem a hitelbírálatnak, sem a számlavezetésnek nincs díja, sőt, kezelési költség sincs. Igazán különlegessé azonban az a tulajdonsága teszi, hogy olyanok is igényelhetik, akik passzív státuszban szerepelnek a KHR-listán!

A Cofidis Megújuló Hitel kondíciói

A Cofidis Megújuló Hitel a kondícióit tekintve már korántsem emelkedik ki a személyi kölcsönök mezőnyéből, különösen, ami a THM értéket illeti; ez utóbbi alapján már inkább hasonlít egy folyószámlahitelhez.

  • A THM 23,97%-26,10%
  • a felvehető hitelösszeg 100.000-1.500.000 forint
  • a futamidő pedig 13-56 hónap lehet.

A Cofidis Megújuló Hitel feltételei

A Cofidis Megújuló Hitel feltételei viszont nem különböznek jelentősen a személyi kölcsönök kritériumaitól. A betöltött 18. életév, a három hónapos munkaviszony, az érvényes, bejelentett, magyarországi lakcím, a Magyarországon vezetett bankszámla és az érvényes személyazonosító okmányok minden hitel esetében alapfeltételnek számítanak.

Ezeken túl a jövedelemre vonatkozó feltételek is könnyen teljesíthetőek, hiszen annak mindössze a nettó 70.000 forintot kell elérnie, más feltétel viszont gyakorlatilag nincs, kivéve egy apróságot: az igénylőnek rendelkeznie kell egy okostelefonnal, ami alkalmas videohívások lebonyolítására is, és amin a bank el tudja őt érni.

További előnyök

A Cofidis Megújuló Hitel egyik – szintén a személyi kölcsönökhöz való hasonlóságot erősítő – tulajdonsága a gyors ügyintézés: mindösszesen 24 óra az átfutási idő, de az esetek nagy többségében ennél rövidebb időnek kell eltelnie az igénylés leadásától a folyósításig.

Ennek elősegítésére a Cofidis kidolgozta az úgynevezett hangalapú aláírást, ami egy szóbeli nyilatkozat a hitelszerződés elfogadásáról. Ezt az igényléssel kapcsolatos videohívás során kell megtenned, és gyakorlatilag ezzel hitelesíted a hitelszerződésedet.

Említésre méltó még, hogy a Cofidis Megújuló Hitelének igényléséhez nem szükséges bankszámlát nyitni a Cofidisnél, és a jövedelmet sem kell a bankhoz utaltatni. Ráadás, hogy a konstrukcióhoz tartozik egy hitelfedezeti biztosítás is, amely váratlan események bekövetkeztekor megoldja az adós helyett a hitel időszakos, avagy teljes törlesztést.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a Cofidis Megújuló Hitele, oldalunkról elindíthatod az igénylési folyamatot online, ám azt javasoljuk, előtte hasonlítsd össze a többi ajánlatunkkal is, hogy biztosan a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót választhasd ki!

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,88% - 16,97%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

Provident Sláger kölcsön

THM

14,9%

Futamidő

18 hó

Hitelösszeg

350.000 Ft - 700.000 Ft

Promóció

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

14,6% - 16,3%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések