fbpx

Cofidis hitel kalkulátor 2022 – Részletek és feltételek

Hirdetés
Cofidis

Adósságrendező Hitel

THM 14,10% - 25,40%
Futamidő 36 - 96 hónap
Hitelösszeg 100.000 Ft - 10.000.000 Ft

THM
14,10% - 25,40%

Futamidő
36 - 96 hónap

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- hirdetés -

Mit kell tudni a Cofidisről?

A francia gyökerű Cofidis a bankszektor jelentős szereplője, a pénzintézet ezt a befolyását az 1982-es alapítás óta folyamatosan igyekszik növelni. Már a kezdeteknél sikert arattak újszerű koncepciójukkal, amellyel a hitelfelvétel kizárólag telefonon is megoldható. Ez egyrészt a hitelnyújtásban jelentett egyedülálló megoldást, de magasabb szintre emelte az ügyfélkapcsolatokat, azok személyes ápolását is. A cég amint lehetett, „beszállt az internetbe” – 1997 óta elérhető a netes ügyintézés lehetősége.

Kilenc európai országban

Jelenleg kilenc európai országban szolgáltatnak: hazánk mellett Franciaország, Belgium, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Lengyelország, Szlovákia és Csehország számít a Cofidis számára hazai pályának. Európa-szerte több mint ötezer munkatárs dolgozik a Cofidisnél, az ügyfélelégedettség pedig egy 2019-es felmérés szerint kiemelkedően magas, 94 százalékos.

2005 óta hazánkban is

A Cofidis magyarországi fióktelepe 2005 óta működik, azóta évről évre bővülő kínálattal igyekszik kiszolgálni a hazai piacot. A fogyasztói hiteleknél az egyik piacvezető szereplőnek számítanak Magyarországon. Filozófiájuk szerint igyekeznek csökkenteni az ügyfelekre háruló terheket: egyszerű és áttekinthető feltételeket biztosítanak, illetve a lehető leggyorsabb ügyintézést valósítják meg.

Első az ügyfél

A cégnél első az ügyfél: a személyes tanácsadás során segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb Cofidis személyi kölcsön konstrukcióját, eközben szem előtt tartják és felhívják a figyelmet a pénzügyi tudatosságra. Kiemelkedő terméknek számít a Fapados Kölcsön, amely a fapados légitársaságok mintájára 2013-ban jött létre. Szintén népszerű a 2015-ben megjelent Adósságrendező Hitel. A Cofidis 2017 óta pénzügyi lízinget is nyújt, és ebben az évben vezették be hazánkban elsőként a videós azonosítás lehetőségét. Az elektronikus aláírásra 2018 óta van lehetőség a hitelfelvétel során.

Heti 52 órás elérhetőség

Visszatérve a magyarországi szerepvállalásukhoz, a Cofidis a call centeren keresztül heti 52 órán át elérhető, itthon 350-nél is több munkatárs segíti az ügyfelek dolgát – érdekességképpen azt is közzétették, hogy napi négyszáz kávé fogy a munkaidő során. A Cofidis Magyarország címe: 1133, Budapest váci út 96-98.

Tények, érdekességek

Cofidis személyi kölcsön? Fontosak a cég értékei

A Cofidis az innovatív megoldások híve. A pénzügyi biztonság megköveteli, hogy az egyszerűbb ügyintézési eljárás is teljes stabilitást jelentsen az ügyfelek számára. Ahogy fogalmaznak: jó termékeket kínálnak jó áron. A cég értékeit is megfogalmazták.

Egyszerűség

Ez a hitelfelvételre, az ügyintézésre vonatkozik, amely megoldható a régi módszerrel, telefonon, de 100 százalékig elintézhető online is. Ki sem kell mozdulni az otthonunkból, ha Cofidis személyi hitel felvételén gondolkozunk. Ennek részleteit a Cofidis magyarországi felületein is megnézheted.

Felelősség

Egy banknál nem egyértelmű, de a Cofidisnél odafigyelnek a felelős működésre, a felelősségteljes hitelnyújtásra. Ha ezt diktálják az észérvek, visszautasítják az olyan kérelmet, amely láthatóan problémás lehet az ügyfél számára. A tudatos hitelfelvételt a cég tanácsadói folyamatosan ellenőrzik.

Gyorsaság

A Cofidis személyi kölcsön esetében a gyorsaság az egyik legfontosabb szempont. A Cofidis négy évtizede tökéletesíti a minél egyszerűbb, mégis biztonságos hitelfelvételt. Az előzetes hitelbírálat így mindössze 10 perc, a teljes hitelfelvétel pedig lezajlik 24 óra alatt. Ehhez személyes találkozásra sincs szükség.

Innováció

A Cofidis mindig felülvizsgálja a gyakorlatát, és ahol kell, ott fejleszt, újít. Ide sorolhatjuk a már említett videós azonosítás, illetve elektronikus aláírás lehetőségét, amelyek a fizikai távolságot is áthidalták az ügyfél és a pénzintézet között.

Ügyfélközpontúság

Egy Cofidis személyi kölcsön felvétele más élmény, mint amit a többi banknál megszokhatott az ember. Az ügyfelekkel közeli és transzparens kapcsolatra törekszik a cég, amely személyre szabott kiszolgálással igyekszik minden igényt kielégíteni. A valódi kapcsolat, a humánus ügyfélkezelés a Cofidis egyik legnagyobb értéke.

Mitől fapados a Cofidis Fapados Kölcsön?

A Cofidis fapados hitele 2013 óta a magyarok egyik kedvence. Ez egy szabad felhasználású kölcsön, kedvező feltételekkel, amely során rejtett költségek és extra szolgáltatások nélkül igényelhető maximum 10 millió forint. Kiemelkedő adat, hogy ezt 24 óra alatt lebonyolíthatja egy ügyfél, akár videóhívással, akár a Cofidis önkiszolgáló szolgáltatásával, online. Sorbanállásra, személyes találkozásra nem lesz szükség, ráadásul környezettudatos az ügyintézés, mert papírmentes a folyamat.

Alacsony kamat a magas hitel mellé

A Cofidis Fapados Kölcsön igénylése esetén alacsony kamat jár a magas hitelösszeg mellé. A hitel igénylése esetén havi törlesztőrészlet a legnépszerűbb választás. A szabad felhasználású Cofidis személyi kölcsön a mindenkor hatályos általános szerződési feltételek szerint fix kamatozású a futamidő végéig, az elérhető plusz szolgáltatásokért pedig csak azoknak kell pluszköltséget bevállalniuk, akik élni szeretnének ezekkel. Szintén egyszerűsíti a folyamatot, hogy a kölcsön igénylése esetén nem kell számlát nyitni az intézetnél, elegendő a már meglévő, másik banknál vezetett bankszámla. Ebből következik, hogy a havi jövedelemnek sem kell a Cofidishez érkeznie, ez is egyszerűsít az előminősítésen. Ezért ez az egyik legnépszerűbb Cofidis személyi kölcsön.

Kinek ajánlott a Cofidis Fapados Kölcsön?

Annak érdemes a Cofidis Fapados Kölcsön felvételén elgondolkoznia, akinek extra szolgáltatások nélkül van szüksége hitelre, viszont a számláit átutalással vagy csoportos beszedéssel szereti fizetni, mert ez egyszerűsít és javít a feltételeken. Az elektronikus alapú ügyintézés miatt egyébként is ajánlott, hogy az igénylő online intézze a kölcsön felvételét, majd teljesítését. Fontos, hogy a kölcsönfelvételhez legalább havi nettó 130 ezer forintos jövedelemre lesz szükség, illetve azt is igazolni kell, hogy vagy minimum három hónapos munkaviszonnyal rendelkezik az igénylő ugyanazon cégnél, vagy nyugdíjas, ha pedig egyéni vállalkozó, akkor minimum két éve megkezdte ezt a tevékenységét. Szükséges még a 18. életév betöltése, az állandó magyarországi lakcím, illetve a névre szóló bankszámla – ahogy említettük, ez lehet bármelyik banknál. További részletek és kalkulációs lehetőség a Cofidis magyarországi fióktelepének weboldalán: Cofidis.hu. A mindenkor hatályos opciókat itt lehet átböngészni.

Az akadálymentes verzió betöltése is elérhető lehetőség.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a honlapon kért verzió betöltése akadálymentes is lehet, ahogyan az oldal betöltése akadálymentes verzió is lehet. Akárhogy ragozzuk, a lényeg ugyanaz!

A Cofidis fapados hiteligénylésének menete

Az első lépés az előzetes kalkuláció, ezt bárki önállóan elintézheti a bank online felületén. Ezt követi az előminősítés, amely online vagy telefonon történik. Ennek kitöltése mindössze tíz perc, de az is megoldható, hogy az ügyfél visszahívást kér a Cofidis ügyintézőjétől, majd telefonon egyeztetnek. Ha ez megvan, jöhet a szerződéskötés! Erre két opció létezik, az egyik az ügyintézővel, videóhívásban történő, a másik a önálló önkiszolgáló felület. Az ügyintézővel való megbeszélésen háromféle szerződéskötési mód választható, ez lehet a videós azonosítás után szóbeli, papíralapú, de elektronikus aláírással ellátott is. A legkényelmesebb ezek közül a szóbeli nyilatkozat, ám ilyenkor, illetve az elektronikus aláírás során nincs lehetőség társigénylő bevonására, biztosítás megkötésére. Az önálló önkiszolgáló a nap 24 órájában, az év 365 napján elérhető, és meg lehet kötni a szerződést akár szóbeli nyilatkozattal is. Ha ehhez a hitelszerződéshez biztosítás is kapcsolódik, vagy társigénylőt akarsz bevonni, papíralapú aláírásra lesz szükség. Keresd a további részleteket a Cofidis magyarországi felületein!

Számolgassunk!

A Cofidis Fapados Kölcsön esetében is találunk előzetes kalkulátort a pénzintézet honlapján. Itt elég megadni az alapadatokat, és már kapunk is egy hozzávetőleges ajánlatot.

Például 5 000 000 Ft felvételéhez ezek párosulnak: futamidő 60 hónap, teljes visszafizetendő összeg 7 154 100 Ft, törlesztő 119 235 Ft, hitelkamat fix évi 15,11%, THM: 16,20%.

Vagy éppen a minimum 36 hónap, teljes visszafizetendő összeg 6 303 132 Ft, törlesztő 175 087 Ft, hitelkamat fix évi 15,72%, THM: 16,90%. A 3 000 000 forintnál a havi törlesztő 71 129 Ft, hitelkamat fix évi 14,85%, THM 15,90%, futamidő 60 hó, teljes visszafizetendő összeg 4 267 740 Ft.

A reprezentatív példában megadott adatok akkor érvényesek, ha a törlesztőrészletek fizetésére a megadott módon kerül sor. A Cofidisnél a hitel teljes díja (amely magában foglalja a felszámított ügyleti kamatot) esetében kapott kalkuláció legtöbbször akkor érvényes, amennyiben a fogyasztó kiegészítő szolgáltatást nem igényel, illetve sok a nulla: a hitel teljes díjában foglalt díj 0 Ft, jutalék 0 Ft, költség 0 Ft, adó 0 Ft.

Mit kell tudni a Cofidis Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel felvételéről?

A Cofidis Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel nevében azért lehet ott a fogyasztóbarát szó, mert ezt engedélyezte a Magyar Nemzeti Bank. Ezt olyan személyi kölcsönök érdemelték ki, amelyek ügyfélbarátak, ilyen a Cofidis konstrukciója is. Ez is 100 százalékban online felvehető, de igényelhető személyes segítség is a folyamathoz. Számlanyitásra, jövedelemátutalásra nincs szükség.

A hitel igénylése esetén havi törlesztőrészlet a legnépszerűbb opció, a törlesztőrészletek megfizetésére banki átutalással is van lehetőség.

Akár 10 millió forint, szabad felhasználással

A Cofidis fogyasztóbarát kölcsön összege 3 és 10 millió forint között lehet, az egész szabad felhasználású. Kiszámítható megoldás, mivel a futamidő végéig fix kamatozású. A hitelösszeg a már meglévő bankszámlára lesz folyósítva, majd egyenletesen, havi részletek formájában törleszthető. Ha minden elvárt dokumentumot megkap a pénzintézet, és elfogadják a hitelkérelmet, a pénz maximum két napon belül megérkezik. Sem hitelbírálati díjat, sem folyósítási jutalékot nem kell fizetni mellé.

Az előnyök

A Cofidis Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel azért előnyös, mert alacsony kamat mellett is magas összeget lehet felvenni. Ha valaki a Magyar Nemzeti Bank által minősített Cofidis személyi kölcsönt szeretne felvenni, ez a jó választás. A nagyobb összegű, szabad felhasználású opciók között nehéz jobbat találni, főleg az olyan lehetőségek mentén, hogy a Cofidisnél a bankba sem kell „elmenni a pénzért”, minden elintézhető online és telefonon.

Szeretném felvenni! Mi a teendőm?

A hiteligénylés az előzetes kalkulációval kezdődik a Cofidis weboldalán, majd jön az előminősítés, amelyre vagy online, vagy telefonon nyílik lehetőség. A szerződéskötésre a fogyasztóbarát személyi hitel esetén is ügyintézővel, videóhívás formájában, vagy az önálló önkiszolgálón keresztül van opció. Jó tudni: törleszteni itt is átutalással vagy csoportos beszedés lehetőségével érdemes. Ez a legjobb választás, ha a törlesztőrészletek megfizetésére keresed a megoldást.

Észszerűbb megoldást kínál a Cofidis Adósságrendező Hitel

Előfordul, hogy az emberrel elszalad az élet, és adósságcsapdába kerül. Ilyenkor néha azt sem lehet átlátni, melyik banknak mennyivel tartozunk, csak folyamatosan jönnek a csekkek, a bankszámlán pedig egyre kevesebb pénzünk marad. Erre a helyzetre lett kitalálva a Cofidis Adósságrendező Hitel.

Mire jó?

Az Adósságrendező Hitel igénylése esetén kikerülhetünk egy szorult helyzetből. Segít rendszerezi a hitelkintlévőségeket, képes csökkenteni a kölcsönök törlesztőrészletét. Ez akár havi 11 ezer forintos spórolást is jelenthet, ezt bizonyítja, hogy 2021-ben az Adósságrendező Hitelt felvett Cofidis-ügyfelek havi törlesztőrészlete átlagosan ennyivel lett kevesebb. Az Adósságrendező Hitel alkalmazható személyi kölcsön, gépjárműhitel, áruhitel, folyószámlahitel, hitelkártya-tartozás, de más egyéb kölcsön esetén is. Tulajdonképpen bármit ki lehet vele váltani, ami nem jelzálogalapú kölcsön.

Soroljuk az előnyöket

A Cofidis Adósságrendező Hitel már egyetlen hitel kiváltásánál jelenthet spórolási lehetőséget. Még nagyobb persze az esély a törlesztőrészlet csökkentésére, ha több hitelt vonunk össze, ilyenkor ráadásul egyszerűsödik az ügyintézés is. Jó hír, hogy ez a hitel is felvehető online, valamint papírmentes, ráadásul a hitelkiváltáshoz szükséges összegen felül szabadon felhasználható kölcsönrészt is lehet igényelni. A hitel forintalapú, Adósságrendező Hitel igénylése esetén pedig a referencia THM 3 millió forint és 60 hónap esetén 17,9 százalék.

Kinek éri meg?

Az Adósságrendező Hitelt az vegye fel, aki több magas törlesztőrészletű hitelt fizet, olyat, amelyek nem jelzálogalapúak. Ilyen esetben lehet a legeredményesebben csökkenteni a havi kiadásokat, ráadásul mindössze havi egyetlen utalásra lesz ehhez szükség. Egyszerűsítheti tehát az ember az életét. Ha kell, további szabad felhasználású hitelösszeg is igényelhető. A hitelfelvételhez legalább havi nettó 80 ezer forintos jövedelem szükséges, az igénylő pedig nem lehet aktív adós a Központi Hitelinformációs Rendszer listáján.

Oda kell figyelni az igénylésnél

Az igénylés menete kicsit más, mint a többi személyi kölcsön esetében. Az első lépés a szükséges információk beszerzése, azaz tudni kell, milyen hitelt, hiteleket szeretne kiváltani az ember, mi azoknak a szerződésszáma, összege, havi törlesztője. Szükség lesz a hitelszerződésekre, a bankoktól kapott dokumentumokra, elszámolásokra. Ha ezek megvannak, jön a kalkuláció, majd az előminősítés. A Cofidis oldalán a kalkuláció könnyedén elvégezhető a meglévő adatok alapján, ez megmutatja, mekkora csökkenésre lehet majd számítani, ha az ügyfél az Adósságrendező Hitelt választja.

Csak néhány perc, telefonon

Ha ez is kész, akkor kell visszahívást kérni a pénzintézettől, ezt követően az előzetes hitelbírálat néhány percet vesz csupán igénybe, majd a Cofidis e-mailen vagy levélben kiküldi a szerződéscsomagot. A szerződéskötésre a már ismert két módszerrel, ügyintézői segítséggel, videóhíváson keresztül, vagy az önálló önkiszolgálóval van lehetőség. Ha erre az ügyfél engedélyt ad, a Cofidis ellenőrzi a korábbi, immár kiváltott hitelek lezárását a Központi Hitelinformációs Rendszerben. Ha erre valaki nem ad engedély, saját magának kell az igazolásokat eljuttatnia a Cofidis felé.

A reprezentatív példa 500 000 Ft összegű Cofidis Adósságrendező Hitel igénylése és a reprezentatív példa 3 000 000 Ft összegű Cofidis Adósságrendező Hitel igénylése esetében is adott, előbbinél a havi törlesztő 13 568 Ft, utóbbinál 73 882 Ft (amennyiben a fogyasztó kiegészítő szolgáltatást nem igényel), a futamidő 60 hónap, teljes visszafizetendő összeg 815 160, illetve 4 432 920 Ft (amennyiben a fogyasztó kiegészítő szolgáltatást nem igényel). Tovább részletezve az 500 ezres példát: hitelkamat fix évi 21,21%, THM 23,40%, futamidő 60 hónap. Ugyanez a reprezentatív példa 3 000 000 Ft összegnél: hitelkamat fix évi 16,58%, THM 17,90%, futamidő 60 hónap. A reprezentatív példák akkor érvényesek, ha a törlesztőrészletek fizetésére banki átutalással vagy csoportos beszedés útján kerül sor, ha az ügyfél nem igényel hitelfedezeti biztosítási szolgáltatásokat, illetve nem kerül sor újrafinanszírozásra.

Mit kell tudni a Cofidis Megújuló Hitelről?

Beszélnünk kell még a lehetőségek között a Cofidis Megújuló Hitelről. Ez egy ingyenesen rendelkezésre álló hitelkeret, amelyhez nem kapcsolódik folyósítási, számlavezetési vagy kényelmi díj. Kamatot sem kell fizetni abban az esetben, ha valaki nem használja a szolgáltatást. Mindössze 24 óra alatt hozzá lehet jutni, az ügyintézés ebben az esetben is teljesen online és papírmentes. Érvényben van a hangalapú aláírás, ami tulajdonképpen egy szóbeli nyilatkozatot jelent a hitelszerződésről szóló videóhívás során. A hitel igénylésének feltétele a minimum 70 ezer forintos rendszeres havi nettó jövedelem. A minimum a 100 000 Ft összegű Megújuló Hitel, a maximum a 1 500 000 Ft összegű Megújuló Hitel. Fontos: hiteligénylésnél nyugdíjas és rokkantnyugdíjas esetén a nyugdíj éves elszámoló lap másolatára lesz szükség.

Példagyakorlat

Egy példa: 1 000 000 Ft összegű kölcsön, pontosabban ekkora összegű Megújuló Hitel igénylése esetén, 37 hónappal számolva a törlesztőrészlet 38 363 Ft (amennyiben a fogyasztó kiegészítő szolgáltatást nem igényel). A maximum a 1 500 000 Ft összegű Cofidis Megújuló Hitel felvétele, míg a minimum 100 000 Ft összegű Megújuló Hitel igénylése esetén jegyezhető. Ebben a tartományban bármilyen összegű hitel igénylése könnyű és gyors lehetőség. A kamat? Hitelösszeg: 1 500 000 Ft, hitelkamat változó évi 23,97%. Ha pedig a hitelkamat ekkora, és változó évi, 23,97% THM-mel is lehet számolni. Reprezentatív példa: 500 000 Ft esetén így alakulnak a számok: hitelkamat 26,1% (változó évi), 26,1% THM-mel, törlesztőrészlet 19 499 Ft. Mennyi a minimum hónap? Teljes visszafizetendő összeg elérhető? Erről a Cofidis honlapján lehet bővebben tájékozódni.

Jól jegyezd meg: ingyenes előtörlesztés!

A Cofidis Megújuló Hitel hatalmas előnye az ingyenes előtörlesztés, azaz bármikor, bármekkora összeget vissza lehet fizetni megkötés nélkül. Nem kell a kiváltásához bankszámlát nyitni, nem kell a Cofidishez érkeznie a havi fizetésnek, elég azt igazolni. A hitelkeret havonta is lehívható, azaz váratlan kiadás esetén lesz hová nyúlni segítségért. A Megújuló Hitel tökéletes arra, hogy egyensúlyban tartson egy családi kasszát a nehezebb időszakokban.

De mégis, mitől megújuló a Megújuló Hitel?

Attól, hogy a rendszeres befizetések által a hitelkeret újratöltődik. Ez azt jelenti, hogy a hitelösszeget ilyenkor már igénybe lehet venni részletes hitelbírálat nélkül is, ami a lehető leggyorsabb megoldást eredményezi. A törlesztőrészlet ilyenkor nem változik, megnő viszont a futamidő, arányosan a felvett új összeghez. A hitelkeret megemelését bármikor lehet kérni, a Cofidis rugalmasan változtatja ezt a feltételt. A Megújuló Hitel olyan választás, amely mellé a Hitelbiztosítás kiváló kiegészítő – erről hamarosan bővebben is beszélünk.

A Cofidis Megújuló Hitel részletes működése

Megtörtént a hitelfelvétel, az ügyfél megkapta a pénzt, majd elköltötte valamire – hogy mire, az mindegy, hiszen szabad felhasználású hitelről beszélünk. Ezt követően a szokott módon elkezdődik a havi törlesztőrészletek fizetése, így fokozatosan csökken a hiteltartozás. Az ingyenes előtörlesztéssel bármikor további díjak nélkül letudható a hitel, például ha valaki örököl, vagy nyer a lottón.

Amikor beüt a baj

Van azonban egy másik lehetőség: ha valami váratlan bonyodalom adódik. Elromlik az autó, esetleg a családi házunk fűtése, és azonnal kell a pénz, de az nincs. Ilyenkor a már befizetett összeget a Cofidis Megújuló Hitelen keresztül hitelbírálat nélkül vissza lehet kérni. A futamidő meghosszabbodik, de a törlesztő változatlan marad.

A Cofidis Megújuló Hitel felvételére ugyanazok a szabályok érvényesek, amiket már részleteztünk: előzetes kalkuláció, előminősítés, azonosítás, majd szerződéskötés a menetrend, mindez történhet végig az online térben, videóhívás segítségével.

Rugalmas futamidő, rulírozás

Itt kell két szakkifejezést tisztáznunk: az egyik a rugalmas futamidő, a másik a rulírozás. Mindkettő a Cofidis Megújuló Hitel esetében fontos. A rugalmas futamidő azt jelenti, hogy bármikor ingyenesen lehet előtörleszteni a hitelkeretet. Részleges előtörlesztés esetén a havi törlesztőrészlet nem változik, a futamidő csökken arányosan. Ha valaki az egész tartozást egyben kifizeti, a hitelkeret továbbra is ingyenesen rendelkezésére áll. A rulírozás azt jelenti, hogy a rendszeres befizetésekkel a hitelkeret ismét feltöltődik, így a már visszafizetett hitelösszeget részben vagy egészben részletes hitelbírálat nélkül újból igényelni lehet. Ilyenkor sem változik a törlesztőrészlet, de a futamidő meghosszabbodik.

Megemelhető a hitelkeret?

Persze. Erre rendszeres befizetés esetén háromhavonta nyílik lehetőség 300 000 forinttal, a plafon pedig a maximális 1 500 000 forintos kölcsönösszeg, mindez az elvárt jövedelmeknek megfelelően elérhető. A rugalmasságot jelzi, hogy lehetőség nyílik új futamidőt is választani. A Cofidisnél a hitel teljes díja (amely magában foglalja a felszámított ügyleti kamatot) esetében a kalkuláció legtöbbször akkor érvényes, amennyiben a fogyasztó kiegészítő szolgáltatást nem igényel, illetve a hitel teljes díjában foglalt díj 0 Ft, jutalék 0 Ft, költség 0 Ft, adó 0 Ft.

Így kaphatod meg a hitelt

Cofidis hitel kalkulátor 2022 – Részletek és feltételek - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Cofidis hitel kalkulátor 2022 – Részletek és feltételek - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Cofidis hitel kalkulátor 2022 – Részletek és feltételek - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Cofidis hitel kalkulátor 2022 – Részletek és feltételek - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A Cofidisnél a gyors és gördülékeny ügyintézés mellé sűrűn ajánlják a Hitelbiztosítás igénybevételét. Ez a felelős pénzügyi szolgáltatások egyik fontos alapköve. Egy hitel felvétele után bármikor bekövetkezhet egy váratlan esemény, amely miatt az ügyfél nem tudja fizetni a havi törlesztőrészleteket. Ebben az esetben életbe lép a biztosítás, így a biztosító átvállalja az időszaki vagy teljes törltesztést, azaz nem következik be a roppant kellemetlen fizetésképtelenség.

A Hitelbiztosítás már meglévő, de teljesen új hitelekhez is igényelhető, a váratlan esemény pedig, amelyre vonatkozik, lehet haláleset, munkanélküliség, a munkaképesség csökkenése, illetve keresőképtelenség. A Hitelbiztosításnak három szintje van, a legteljesebb szolgáltatást az Extra biztosítás adja, valamivel szűkebb opciók érhetőek el a Silver néven szereplő csomaggal, míg a legegyszerűbb a Szimpla biztosítás.

Nézzük részleteiben az Extra besorolású Hitelbiztosítás opcióit. Az Extra véd teljes és végleges munkaképesség-csökkenés, teljes keresőképtelenség, a foglalkoztatás megszűnése, valamint haláleset esetén. A baleseti halál nem tartozik ide – ez a Silverben szerepel, mint opció. A biztosítás díja a havi minimum fizetendő törlesztőrészlet 7,99 százaléka, ezt a törlesztővel együtt kell kifizetni. Azaz ennyivel nőnek a havi kiadások. A díjszámítás alapja a havi minimum fizetendő törlesztőrészlet összege, a csatlakozási életkor maximum 65 év, a fedezeti életkor pedig maximum 75 esztendő. A csatlakozási feltételek közé tartozik a Cofidis Fapados Hitel vagy a Cofidis Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel szerződéskötése, a be nem töltött 65. életév, illetve a keresőképtelenségre, egészségkárosodásra vonatkozó, részletesen meghatározott korábbi tényállások kizárása. Keresd a Hitelbiztosítás további részleteit a Cofidis magyarországi weboldalán: Cofidis.hu – a mindenkor aktuális elérhetőség.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Széchenyi Kártya Program 2022: fix, legfeljebb 3,5 százalékos kamatozású hitelek

Széchenyi Kártya Program 2022: fix, legfeljebb 3,5 százalékos kamatozású hitelek

2022.06.27.

A magyar kormány úgy döntött, hogy folytatja a Széchenyi Kártya Programot, amely a kis-, és középvállalkozások (kkv) hitelpiaci helyzetét igyekszik segíteni. Erre a jelenlegi gazdasági helyzetben ismét nagy szükség van, a program korábban szép eredményeket ért el.

Tovább olvasom
7 egyszerű spórolási tipp a hétköznapokra

7 egyszerű spórolási tipp a hétköznapokra

2022.06.24.

Spórolási tippekre van szükséged? A legjobb helyen jársz, mert az alábbiakban a leghétköznapibbakat mutatjuk be!

Tovább olvasom
Késedelmes törlesztés: így hajthatják be a bankok szeptembertől

Késedelmes törlesztés: így hajthatják be a bankok szeptembertől

2022.06.21.

A késedelmes törlesztés eddig is behajtható volt, és ezután is az lesz, csupán a folyamat változik szeptembertől.

Tovább olvasom
Légy óvatos, ha bankkártyával fizetsz külföldön!

Légy óvatos, ha bankkártyával fizetsz külföldön!

2022.06.17.

Ha bankkártyával fizetsz külföldön, megeshet, hogy átvernek, és ilyenkor futhatsz a pénzed után – tudd meg, hogyan védekezhetsz!

Tovább olvasom