Cetelem Személyi Kölcsön 2024 – Részletek és feltételek

Provident

Provident Tervező kölcsön

Igényelje új ügyfélként*

THM 12,9% Kamat: 12,19%
Futamidő 22 hó
Hitelösszeg 450.000 Ft - 1.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Cofidis

Fapados Kölcsön

100% online, számlanyitás nélkül, 10 millió Forintig

THM 16,06% - 33,40% Kamat: 14,99% - 29,17%
Futamidő 36 - 84 hó
Hitelösszeg 800.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Cetelem

Cetelem Személyi kölcsön

A futamidő végéig fix törlesztőrészletekkel

THM 14,77% - 25,29% Kamat: 13,55% - 21,70%
Futamidő 24 - 96 hó
Hitelösszeg 400.000 Ft - 9.900.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
Jelenleg nálunk nem elérhető

- promóció -

Miért válasszuk a Magyar Cetelem Bankot, a Cetelem személyi kölcsönt?

Az 1996-ban Magyarországra érkezőCetelem bank fejlődése töretlen. A hírnevét az áruhitellel megalapozó pénzintézet folyamatosan fejleszt, korszerű, a piaci igényekhez igazodó hiteltermékek érhetők el náluk. 

A rendkívül szimpatikus filozófiájuk szerint rugalmas megoldásokra törekszenek, egyszerű, érthető, könnyen átlátható termékeket kínálnak, ügyelnek a biztonságunkra, és biztosítják, hogy a szakszerű ügyintézés állandóan elérhető legyen. Ez a népszerűségük kulcsa és alapja. A nemzetközi pénzügyi háttér a biztonságot és a szakértelmet garantálja, a Magyarországon szerzett tapasztalatok pedig azt, hogy megfelelő és testhezálló konstrukciók legyenek elérhetőek. 

A Magyar Cetelem Bank Zrt. a lakossági fogyasztási hitelekre specializálódott, és a tartós fogyasztási cikkek széles skálájára nyújt áruvásárlási hitelt. A magyar piacion új, ügyfél centrikus, ultramodern megoldásokat alkalmazó, de konzervatív kockázatkezelést is megvalósító rendkívül rugalmas, és persze felelős hitelezési politikájával az áruhitelezés területén piacvezető szerepet szerzett, és azt meg is tartotta.

A Cetelem személyi kölcsön alapfeltételei

Mint minden hitelterméknél, a Cetelem hiteleinél is vannak alapfeltételek, amiket teljesítenünk kell. Mindenképpen nagykorúnak kell lennünk az igényléshez, és magyar állampolgárnak, és szükségünk lesz egy magyarországi állandó bejelentett lakcímre is. A jövedelmünket is igazolnunk kell, legalább három hónapos munkaviszony az elvárt, és nem állhatunk próbaidő és felmondás alatt sem. A Központi Hitelinformációs Rendszerben nem szerepelhetünk negatív adósként, mert ez kizáró ok.

Fontos megjegyezni, hogy a hitelek alapfeltételeiben lehetnek eltérések. A hitel felvétele előtt feltétlenül tájékozódjunk arról, hogy megfelelünk-e az alapfeltételeknek. Ha igen, akkor már csak az elvárt dokumentumokat kell majd bemutatnunk.

A Cetelem hitelekhez szükséges dokumentumok

A hitel felvételéhez szükségünk lesz érvényes személyi igazolványra és lakcímkártyára. Ezeket kiválthatja, ha van érvényes új típusú kártya formátumú vezetői engedélyünk és lakcímkártyánk, esetleg érvényes útlevelünk és lakcímkártyánk. Ha nem rendelkezünk a felsorolt személyazonosító okmányok egyikével sem, akkor a devizabelföldi minőség igazolására alkalmas hatósági igazolványt is elfogadja a Cetelem Bank. Az adóigazolvány másolatát is el fogják kérni.

Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási címre szóló eredeti bankszámlakivonat mellett, bizonyos esetekben, bekérheti vezetékes vagy a mobil telefonszámla szerződésünket is.

Fontos lesz a harminc napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött minimum három hónapja fennálló, és határozatlan idejű (vagy legalább a futamidővel megegyező határozott idejű munkaviszonyról szóló) munkáltatói igazolás. 

Ezt célszerű a Magyar Cetelem Bank Zrt. formanyomtatványán benyújtani. Így biztos, hogy minden, a bank által elvárt adat szerepelni fog a munkáltatói igazoláson.

Bizonyos hitelkonstrukciók esetén elegendő a bankszámlánk két hónapnál nem régebbi kivonata, amiből egyértelműen megállapítható jövedelem jogcíme és összege is. A bankszámlakivonatnak saját nevünkre vagy a házastársunkkal közös névre, és a tartózkodási helyünk címére kell szólnia.

Lényeges, hogy a felsoroltakon kívül a Cetelem további dokumentumok bemutatását is kérheti. Ugyanúgy, mint az alapfeltételeknél, itt is fontos, hogy előzetesen tájékozódjunk. Kellemetlen meglepetéseket kerülhetünk el, ha alaposan utánajárunk a szükséges dokumentumoknak. 

Hogyan tudjuk kiválasztani a legjobb Cetelem hitelt?

Cetelem Bank kiemelten fontosnak tartja a felelős hitelfelvételt. Ez a mi érdekünk is, fontos, hogy csak addig nyújtózkodjunk, ameddig a takarónk ér. A saját és a szeretteink pénzügyi biztonsága múlhat egy hitelfelvételen. Megfontolt döntéssel áldás lesz számunkra a hitelünk, nem pedig lerázhatatlan teher. 

A hitel megfelelő kiválasztása létfontosságú. Ebben szakértő weboldalak hitelkalkulátorai és szakértő cikkei segíthetnek bennünket. Ki tudjuk választani a megfelelő futamidőt, a számunkra vállalható törlesztő részletet, és a THM mellett a teljes visszafizetendő összeggel is tisztában leszünk. Fontos, hogy ne csak a kamatra figyeljünk, hiszen egy hitelnek egyéb költségei is lehetnek. 

Nem kell sok időt a kiválasztásra fordítanunk, ráadásul azt már otthonról, kényelmesen megtehetjük. Éljünk a huszonegyedik század vívmányival, és hozzunk felelős döntést, akár rövid távra, akár hosszabb távra kötelezzük el magunkat. 

cetelem személyi kölcsön kalkulátor

A Cetelem hitelekről – személyi kölcsön

A személyi kölcsönök szabadon felhasználhatóak, és egyszerűen igényelhetőek. Nincs hozzájuk szükség ingatlanfedezetre, sem előzetes tervekre, sem utólagos számla bemutatásra. Az egyszerűsége a töretlen népszerűségének elsődleges oka. Ma Magyarországon a személyi kölcsön messze a legnépszerűbb hiteltermék. 

A Cetelem Banknál is igényelhetünk személyi kölcsönt, és az igényelt kölcsönösszeget bármire fordíthatjuk. Akár 9 900 000 forintot is kérhetünk, és azt akár nyolc évig is törleszthetjük. Csak néhány százezer forintra van szükségünk?

Azt is lehet. Gyorsan, két év alatt vissza is fizetnénk? Azt is lehet. Szeretnénk olyan kölcsönt, amit újra és újra felhasználhatunk? Azt is lehet.  

A személyi kölcsönből rendezhetjük az adósságainkat, felújíthatjuk a lakásunkat, és a Mindig Kéznél Kölcsönt többször is felhasználhatjuk úgy, hogy nem kell azt újra megigényelnünk. 

Elérhető a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel is. Ez a Magyar Nemzeti Bank által felügyelt, és valóban fogyasztóbarát hiteltermék sem hiányzik a termékpalettáról. Ez a szabad felhasználású hitel a futamidő végéig fix kamatozású, és a szükséges dokumentumok beküldése után már három munkanapon belül folyósításra kerül. Ha online igényeljük a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelt, akkor még ennyit sem kell várnunk.

A Cetelem hitelekről – áruhitel

Ha Cetelem, akkor áruhitel. A Cetelem az áruhitel üzletágban olyan pénzintézeteket utasított maga mögé, amiknek rendkívül magas a presztízsük.

A Cetelem azonban az innovatív megoldásaival, a körülményekhez való azonnali alkalmazkodásával, és a különlegesen gyors hitelbírálatával elnyerte a fogyasztók bizalmát. De mitől ilyen különleges a Cetelem áruhitel?

Attól, hogy online is igényelhetjük, attól, hogy webshopokban is vásárolhatunk vele hitelre, és attól, hogy számtalan üzletben elérhető. És még ott is elérhető, ahol nem érhető el. Hogy lehetséges ez? Joker részletfizetéssel.

Mi az a Joker részletfizetés? Amikor először áruhitelt igényelünk, a Cetelem rendelkezésünkre bocsát egy hitelkártyát. Ha ezzel a hitelkártyával 20 ezer forint feletti értékben vásárolunk valamelyik Mastercard bankkártyát elfogadó üzletben, akkor a vásárlást fix futamidővel és fix törlesztőrészletekkel is törleszthetjük, pont úgy, mintha áruhitelre vásároltunk volna.

A futamidőt a pénztárnál is kiválaszthatjuk, és nem kell újabb hitelbírálatra várnunk. Az üzletekben a kártyaleolvasó terminálon, az online boltokban pedig a fizetési folyamat során dönthetjük el, hogy egy összegben, vagy pedig részletekben akarunk inkább fizetni.

Lehetőségünk van így olyan üzletekben is részletre vásárolni, ahol a Cetelem nincs jelen, vagy egyáltalán nem is igényelhető áruhitel. Például egy ruházati vagy élelmiszer üzletben. Magyarországon bárhol megtehetjük ezt. 

Na, ezért szeretik az ügyfelek a Cetelem bankot.

A Cetelem hitelekről – hitelkártya

Az áruhitelünk mellé kapott hitelkártyánk felhasználásának csak a képzeletünk szab határt. A Cetelem hitelkártyája egy klasszikus hitelkártya. A Cetelem hitelkártyájánál is a fordulónapon kell visszafizetnünk a felhasznált hitelkeretet. Erre 45 nap is a rendelkezésünkre állhat, és ha a teljes felhasznált összeget visszafizetjük, akkor nem számolnak fel kamatot sem.

A Joker részletfizetéssel és az Áruhitel expresszel ezt úgy tehetjük meg, hogy három hónapon belül kamatot sem kell fizetnünk. Semennyit. Ha ugyanis három hónapon belül visszafizetjük a hitelünket, a kölcsön Teljes Hiteldíj Mutatója nulla százalék lesz. Ez azt jelenti, hogy a felvett hitelen felül sem kamatot, sem egyéb költséget nem kell fizetnünk.

A karácsonyi nagybevásárlást akár februárban is kifizethetjük, rajtunk múlik. És arról még nem is beszéltünk, hogy a Cetelem hitelkártyánk használatakor visszatérítést is kaphatunk. 

Milyen kedvezményekhez juthatunk a Cetelem hitelkártyájával? A visszatérítés mértéke minden vásárlás után 1% lesz. A kiemelt partnereknél azonban akár 10% kedvezményt is kaphatunk.

Bármelyik Cetelem hitelkártyával, közel 500 üzletben kaphatunk kedvezményeket. Hitelre vásárolhatunk, ráadásul kedvezménnyel. 

Cetelem takarékszámla

A Takarékszámla rugalmas megtakarítási lehetőségeket kínál számunkra. A Takarékszámla megnyitása után látra szóló és lekötött betétben is elhelyezhetjük a pénzünket. A látra szóló betét egy gyorsan hozzáférhető megtakarítási forma.

Nincs fix lekötési idő, bármikor elhelyezhetünk újabb összeget a számlánkon. És már az befizetés első napjától kamatozik a pénzünk. Ha hosszabb időre szeretnénk lekötni a pénzünket, ideális megoldást jelentenek a lekötött betétek. 

A hitelek mellett tehát számlát is nyithatunk, és pénzt is takaríthatunk meg.

Cetelem biztosítás

Váratlan esemény? Felkészülhetünk rá. A Cetelem hitelek igénylésekor választhatunk magunknak hitelfedezeti biztosítást. Akár hitelkártyához vagy személyi kölcsönhöz is. Akár utólag is.

Cetelem szabad felhasználású hitel

Nincs olyan tárgy vagy szolgáltatás, amire ne lehetne elkölteni a Cetelem szabad felhasználású hitelt. Persze vannak szokásosnak nevezhető felhasználási módok. Ilyen a lakásfelújítás vagy a gépjármű vásárlás. Ezek olyan, szinte minden családban felmerülő események, amiknél felmerülhet a Cetelem személyi kölcsönből történő megvalósítás.

Az ingatlant időnként fel lehet újítani, az állagát meg lehet óvni, festeni is lehet, de a fürdőszobát vagy a garázst is át lehet alakítani. Az autóvásárlás is ilyen, hiszen az autó megöregszik, a család új tagokkal bővülhet, de egy hobbi miatt is szükség lehet másik autóra. De a Cetelem személyi kölcsönt fel lehet használni másra is.

Mivel nincs korlátozva a Cetelem személyi kölcsön felhasználása, adott, hogy az éppen felmerülő költséget finanszírozza belőle a hiteligénylő. Személyi kölcsön Cetelem. Három fontos szó. A megoldás lehet.

Cetelem szabad felhasználású hitel – megvalósulnak a célok

A Cetelem személyi kölcsön felhasználásának sok területe van. Ez lehet egy utazás, egy hobbihoz szükséges eszköz, hogy a nem tervezett eseményekről még nem is beszéljünk. Gyakori ugyanis, hogy egy nem várt esemény átmeneti pénzzavart okoz.

Ez lehet betegség, munkanélküliség, egy elromló műszaki cikk vagy egy lerobbanó autó. Ilyenkor, ha az igénylő nem rendelkezik megtakarítással, vagy nem elegendő a megtakarítása, esetleg a megtakarítását nem akarja elkölteni, akkor a Cetelem személyi kölcsön megoldást nyújthat a kialakult helyzetre.

Nem kell persze váratlan esemény, az is lehet, hogy egy régóta dédelgetett álom megvalósításának jött el az ideje. Három fontos szó. A megoldás lehet.

cetelem kölcsön

A Cetelem kölcsön igénylés előnye

A Cetelem kölcsön igénylésének a legnagyobb előnye, hogy az igényléskor nem kell biztosíték. Bizonyos kölcsönöknél a pénzintézetek kötelezően előírják, hogy biztosítékot kell bevonni a hitelügyletbe.

Ebben az esetben a legtöbbször az ingatlanfedezetre gondolhatnak, de a biztosíték lehet egy pénzösszeg vagy részvény. A Cetelem személyi kölcsön igénylésékor erre nincs szükség, a Cetelem Bank nem fog fedezetet elvárni. Ezért azok, akiknek nincs fedezetük, vagy azt nem akarják felajánlani, azok is igényelhetik a személyi kölcsönt.

Az, hogy ez nem szükséges, azért előnyös, mert egyszerűbb a folyamat, gyors az elbírálás, és a hitelfelvétel díjai is alacsonyabbak. A fedezetnek felajánlott ingatlant ugyanis fel kell becsültetni, és ez időigényes és költséges. Az ingatlanfedezetre jelzálog bejegyzés fog kerülni, és egy közjegyzőre is szükség van a hitelszerződés megkötéséhez. Mindezek kölcsön igénylésénél nem szükségesek.

A kölcsön igénylés további előnye

A Cetelem személyi kölcsön igénylés másik előnye a gyorsaság. Egy Cetelem személyi kölcsön akár egy-két napon belül is megkapható. Ez azt jelenti, hogy ha az igénylő dönt arról, hogy kölcsönt igényel, akkor csak néhány napot kell arra várni, hogy a hitelösszeg felhasználható legyen.

Átmeneti pénzavar esetén ez döntő érv, mert azonnal fel lehet használni a vágy elérésére a kölcsönt. Nem kell várni hetekig, vagy hónapokig arra, hogy a pénzintézet folyósítsa a pénzt. Ez nem csak egy pénzavarnál lehet lényeges, hanem minden igényléskor. Az igénylőben született egy döntés, van cél, vágy, álom, amit meg akar valósítani.

Az, hogy a Cetelem személyi kölcsönnel rendkívül gyorsan az igénylő rendelkezik, az első helyen van a döntést befolyásoló érvek között. A gyorsaság azért is lényeges, mert szinte rögtön kiderül, hogy az igénylő hitelképes vagy nem. Az előminősítés néhány perc alatt megvan. Az előminősítés után pedig szinte azonnal a végleges bírálat következik.

És ha az pozitív, tehát az igénylőt hitelképesnek találja a Cetelem Bank, akkor már csak a szerződés megkötése, és a folyósítás van hátra.

A Cetelem személyi kölcsön legnagyobb előnye

A Cetelem személyi kölcsön harmadik előnye a szabad felhasználhatóság. A szabad felhasználás azt jelenti, hogy semmi nem szab határt felhasználáskor. A kölcsönt folyósító bank ugyanis nem korlátozza semmilyen módon a kölcsön felhasználását.

És a Cetelem ilyen bank. Az ügyfél arra költi a pénzt, amire akarja. Bármire költhető a Cetelem gyorskölcsön. A szabad felhasználás nagyon előnyös.

A gyorsaság is. És az, hogy nincs szükség biztosítékra. Ez a három dolog az, amiért a Cetelem személyi kölcsön a legnépszerűbb kölcsön.

És a Cetelem hitel feltételei könnyen teljesíthetőek. Cetelem Személyi kölcsön.

Cetelem személyi kölcsön kalkulátor

A Cetelem személyi kölcsön kalkulátor használat egyszerű. Meg kell adni a felvenni kívánt hitelösszeget és a vállalt futamidőt.

Cetelem személyi kölcsön kalkulátor minden elérhető hitelnél megadja a havi részletet, a kamatot, a THM-et és teljes visszafizetendő összeget. Ezek alapján gyorsan és könnyen lehet döntést hozni. Mégpedig jó döntést.

A jó döntés azt jelenti, hogy megtaláltuk a Cetelem hitelek közül a legkedvezőbbet. Ahol ugyanazért a legkevesebbet kell fizetni. Így megtakaríthatunk, és még otthonról sem kell kimozdulni, hiszen a Cetelem hitel kalkulátor online érhető el. 

Használni kell a Cetelem hitelkalkulátor adta lehetőséget. És ha áruhitelt szeretnénk, akkor ott van a Cetelem áruhitel kalkulátor.

A kölcsön igénylése – a megfontolt döntés fontossága

Cetelem gyorskölcsön igénylésekor a felelős hiteligénylő alaposan tájékozódik a feltételekről. Ez nem mindig egyszerű, mert számos téves információ kering az interneten. Ezek egy része hiányos és téves információ, és ez nem várt meglepetést okozhat a hiteligényléskor.

A felelős kölcsönigénylés a tudatosság kezdődik. Először is alaposan át kell gondolni, hogy a kölcsönre, amit igényelni akarunk, valóban szükség van-e. Csak akkor indítsuk el az igénylést, ha már minden más lehetőséget kizártunk.

Az eladósodás és az adósságspirál veszélyeket rejt. Ha már az látszik, hogy nincs más megoldás, csak a Cetelem személyi kölcsön, akkor is körültekintően kell eljárni. Akkor forduljunk egy pénzintézethez, ha nincs más megoldás. Tudni kell, hogy a bankok kamatot számítanak fel a kölcsönre, és az néha nagyon magas.

Amikor eldőlt, hogy nincsen másik megoldás, mint a bankkölcsön, akkor azt kell átgondolni, hogy melyik pénzintézettől igényeljük a hitelt. A felelős hitelfelvétel másik fontos eleme a tudatos kiválasztás, vagyis az, hogy nem az első, szembejövő ajánlatot fogadjuk el, hanem megnézzük azt, hogy melyik konstrukció felel meg legjobban az igényeinknek.

Ez azért fontos, hogy ne vállaljunk túl sokat, mert a vissza nem fizetett hitelt először csak késedelmi kamatokkal növelik, később viszont komolyabb nehézségek is származhatnak abból, ha elmarad a törlesztőrészlet befizetése.

A túlzott eladósodottságot a Magyar Nemzeti Bank (MNB) is nagyon komoly problémának tartja. Évekkel ezelőtt kiadott egy tájékoztatót, amiben a túlzott eladósodottság kockázataira hívja fel a figyelmet.

Egy rosszul kiválasztott Cetelem hitelkonstrukció vagy a túl magas törlesztőrészlet vállalása ugyanis negatív hatást gyakorol nem csak ránk, de a környezetünkben élőkre is. Döntsünk körültekintően a Cetelem hitel felvételekor!

Cetelem online hitel – kényelmesen és gyorsan

A Cetelem online hitelfelvétel kényelmes és gyors megoldás. A modern technikai megoldásokat felhasználó Cetelem online hitel azért egyre népszerűbb, mert nem szükséges a hitelfelvételhez a személyes találkozás egy banki ügyintézővel.

Ez nem csak a járványhelyzet miatt lényeges, hanem mert nem kell utaznunk, nem kell várakoznunk, gyorsan és egyszerűen intézhetjük a hitelünket.

A Cetelem online igénylés feltételei kedvezőbbek lehetnek. Személyi kölcsön online igénylése esetén a pénzintézetek többsége elengedi a folyósítási jutalékot, és gyakran a kamat is alacsonyabb.

A Cetelem online igénylésnél a kiutalási idő rövid, gyorsan megérkezik a számlánkra az igényelt összeg. A Cetelem online igénylés gyors és kedvezőek a feltételei, ráadásul kényelmes megoldást is nyújt. Online választanánk hitelt is? Hitelkalkulátor Cetelem. A Cetelem kalkulátor ebben segít.

A reprezentatív példa – mi is ez?

A bankok a hitelkonstrukcióikat reprezentatív példákon keresztül mutatják be. Mit jelent ez a gyakorlatban? A bankok a reprezentatív példáknál adott paraméterekkel számolják ki a hiteleik adatait. Adott a hitelösszeg, a futamidő, és figyelnek a hitelcélra is.

Mindig megadják a számítás dátumát, és figyelembe veszik az aktuális akciókat, kedvezményeket is. Az is fontos, hogy a folyósítás egyösszegű-e. De ha adottak a paraméterek, akkor mire jó a reprezentatív példa? Bár a megadott adatok nem fognak egyezni az igénylő által kértekkel, mégis jó iránymutatást adhat ez a példa.

A THM egy fontos szám, de egy hozzá nem értő számára lehetetlen vállalkozás a kiszámítása. Ez a példa segít eligazodni a rengeteg adat, és a szám között.

A már felvett Cetelem hitel védelme

A felvett Cetelem hitel összegét meg kell óvni a felhasználásig. A szabad felhasználás miatt ugyanis akár hónapokig is a számlánkon lehet a pénz. Ennek az összegnek a védelme ugyanolyan fontos, mint bármely más értékünk védelme.

Emiatt azonban nem kell semmit tennünk. Miért? Mert ott az OBA. Minden magyarországi bankban védve van a pénzünk. Ha egy bank fizetésképtelenné válik, az OBA kártalanít bennünket.

A kártalanítás összege legfeljebb 100 ezer euró betétesenként. Fontos, hogy a biztosítás minden bankra külön-külön érvényes. Ha több bankban helyezzük el a pénzünket, akkor mindegyik betétünk biztosított lesz 100 ezer euróig. Ha azonban egy bankban van több számlánk, akkor az azon tartott összegek összeadódnak.

Hitelkiváltás

A Cetelem hitelkiváltás eredménye optimális esetben alacsonyabb havi törlesztőrészlet lesz. Az alacsonyabb törlesztőrészlet alacsonyabb teljes visszafizetendő összeget eredményez, ezáltal pedig az igénylő pénzt takarít meg. És ez a Cetelem hitelkiváltás célja.

A Cetelem hitelkiváltás célja, hogy ugyanazért a kölcsönösszegért kevesebbet kelljen fizetni. De hogy érhető el az alacsonyabb havi törlesztőrészlet? Alacsonyabb lesz a havi törlesztőrészlet, ha a kiváltáshoz használt hitel kamata és a THM is kisebb.

A kisebb THM alacsonyabb teljes visszafizetendő összeget eredményez, ez pedig csökkenti a havi törlesztőrészlet nagyságát. Minél alacsonyabb a teljes visszafizetendő összeg, annál kevesebbet kell fizetni a kölcsönért, és ez kedvező a hiteligénylő számára.

A gazdasági folyamatok változást hozhatnak a kamatok mértékében, lehetnek akciók, az igénylő kaphat kedvezményt, de akár egy államilag támogatott konstrukció is okozhatja azt, hogy egy hitelt érdemes kiváltani. Érdemes nyitott szemmel járni, figyelni a híreket, és ha olyan esemény történik, ami hatással lehet a hitelek kamataira, akkor érdemes utánanézni, hogy elérhető-e olyan konstrukció, ami hitelkiváltással megtakarítást eredményez. Ez közel sem olyan ritka, mint gondolnánk. Egy hosszú futamidő alatt sok minden történhet a világgazdaságban, ami kedvezően hathat, és lehetővé teszi a hitelkiváltást.

Hitelkiváltás szabad felhasználású Cetelem hitellel

A szabad felhasználású Cetelem hiteleket hitelkiváltásra is fel lehet használni. Mivel az igényléskor nem kell hitelcélt megjelölni, ezért a kölcsönösszeg hitelkiváltásra is felhasználható. A szabadon felhasználható Cetelem hiteleket gyakran használják az igénylők hitelkiváltásra.

Miért lehet ez jó? A hitelkiváltás azért előnyös, mert a havi törlesztőrészlet alacsonyabb lesz, és ez megtakarítást eredményez. Szabad felhasználású Cetelem hitellel a hitelkiváltás egyszerű és gyors folyamat.

A hitel igénylése után már csak a meglévő hitelt vagy hiteleket kell végtörleszteni. A végtörlesztéssel a hitel megszűnik, és csak a szabad felhasználású hitel marad. Csak annak a részleteit kell fizetni, ami amellett, hogy olcsóbbá teszi a hitelt az igénylőnek, még egyszerűbbé is teheti a pénzügyeit.

Cetelem adósságrendező hitel

A bankok gyakran nevezik adósságrendező hitelnek a hitelkiváltást. Ez egy kiváló kifejezés, ami tökéletesen leírja a hitelkiváltás lényegét abban az esetben, ha több hitelt vált ki az igényelt hitelével az ügyfél.

Mitől lesz ez adósságrendezés? Attól, hogy az ügyfél rendezi a sorait, rendbe teszi a pénzügyeit olyan módon, hogy az átláthatóbb és optimális esetben olcsóbb is lesz. Amikor valaki az autóhitelét, a napozóágyakra és a hűtőgépre felvett hitelét egyszerre váltja ki, akkor három hitel helyett csupán egyre kell figyelnie, egyet kell nyomon követnie, és csak egy részletet kell fizetnie havonta.

Ha csak egy részletet kell fizetni, az lényegesen leegyszerűsíti a pénzügyek kezelését, könnyebbé teszi azt, és ezzel terhet vesz le az igénylő válláról. Ez persze csak az egyik oka az adósságrendező hitel igénylésének.

A fő cél ebben az esetben is ugyanaz, mint a hitelkiváltásnál: kevesebbet fizetni havonta. Azt is látni kell, hogy mindkét elnevezés mögött álló konstrukció alkalmas egy hitel kiváltására ugyanúgy, mint kettő vagy több hitel egyidejű kiváltására. A Cetelem adósságrendezés tehát nem más, mint egy hitelkiváltás.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Cetelem Személyi Kölcsön 2024 – Részletek és feltételek - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Cetelem Személyi Kölcsön 2024 – Részletek és feltételek - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Cetelem Személyi Kölcsön 2024 – Részletek és feltételek - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Cetelem Személyi Kölcsön 2024 – Részletek és feltételek - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A Cetelem piacvezető Magyarországon az áruhitel üzletágban, és ez az ismertségének a legfőbb oka. Az áruhitel mellett személyi kölcsön is elérhető a Cetelem Banknál, de olyan speciális, egyedi pénzügyi hiteltermékek is, mint a Joker részletfizetés vagy a Mindig kéznél kölcsön.  

Erre is van lehetőség. A Cetelemnek van erre egy speciális megoldása, a Mindig kéznél kölcsön. Csak egyszer kell igényelni, és ezután újra felhasználható marad. A visszafizetéssel ugyanis visszatöltődik a hitelkeretünk, így újabb hitelbírálat nélkül felhasználhatjuk azt.

20 ezer forint feletti vásárláskor fix törlesztőrészletekkel is törleszthetünk, ugyanúgy, mintha áruhitelre vásárolnánk. A kívánt futamidőt már a pénztárnál kiválaszthatjuk. Olyan üzletekben is vásárolhatunk ilyen módon, ahol a Cetelem Bank nincs jelen hitelnyújtóként, sőt ott is, ahol egyáltalán nem igényelhető áruhitel. A Joker részletfizetésre azonban csak Magyarország területén van lehetőségünk. 

Igen. A Joker részletfizetéssel 20 ezer forint felett. A hitelkártyánk hitelkeretéig bárhol élhetünk ezzel a szolgáltatással, akár internetes vásárlásnál is. Bármilyen terméket vásárolhatunk. Ruhát, illatszert, tuját a kertbe, vagy akár élelmiszert is. 

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

10 gyakori pénzügyi hiba, amiket ne kövess el!

10 gyakori pénzügyi hiba, amiket ne kövess el!

2024.05.21.

A pénzügyi stabilitás és függetlenség elérése mindannyiunk számára fontos cél, azonban sokan elkövetnek olyan hibákat, amelyek akadályozzák ezt az utat. Ebben a cikkben bemutatjuk a tíz leggyakoribb pénzügyi hibát, amelyeket érdemes elkerülni, hogy megalapozottabb és biztosabb pénzügyi jövőt építhessünk.

Tovább olvasom
Egyszerűbb falusi CSOK és CSOK Plusz igénylés az OTP Banknál

Egyszerűbb falusi CSOK és CSOK Plusz igénylés az OTP Banknál

2024.05.21.

Az OTP Bank egy új megoldást kínál az ügyfeleinek: egyszerre lehet falusi CSOK-ot és CSOK Plusz hitelt igényelni. Ezzel a megoldással pedig hamarabb elkezdődhetnek a munkálatok, és még a hitelösszeg is magasabb lehet. De jó ez az ügyfeleknek? Igen jó. Mutatjuk, miért.

Tovább olvasom
Ilyen konstrukciókkal találkozunk ma a piacon, ha személyi kölcsönt keresünk

Ilyen konstrukciókkal találkozunk ma a piacon, ha személyi kölcsönt keresünk

2024.05.17.

Az emberek életében előfordulhat olyan időszak, amikor sürgősen és egyszerűen szeretnének kölcsönhöz jutni. Bár ma már a banki ügyintézés és a hitelfelvétel is néhány kattintással elintézhető, a megfelelő hitelkonstrukció kiválasztása továbbra is nehéz feladat lehet. Az alábbi cikkben a Banknavigátor szakértői összegyűjtötték, hogy az egyes bankok milyen konstrukciókat és milyen igénylési feltételek mellett kínálnak a piacon.

Tovább olvasom
2026-ig marad a kedvezményes 5%-os lakásáfa

2026-ig marad a kedvezményes 5%-os lakásáfa

2024.05.15.

Jó hír az új építésű ingatlanba költözőknek: 2026-ig marad a kedvezményes 5%-os lakásáfa. A kormány ugyanis meghosszabbította a határidőt 2026 december 31-ig. De miért fontos ez? És főleg mennyi pénzt lehet ezzel megtakarítani? Mutatjuk a részleteket.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával