fbpx

Cetelem személyi kölcsön 2022

Miért válasszuk a Magyar Cetelem Bankot?

Az 1996-ban Magyarországra érkező Cetelem bank fejlődése töretlen. A hírnevét az áruhitellel megalapozó pénzintézet folyamatosan fejleszt, korszerű, a piaci igényekhez igazodó hiteltermékek érhetők el náluk. 

A rendkívül szimpatikus filozófiájuk szerint rugalmas megoldásokra törekszenek, egyszerű, érthető, könnyen átlátható termékeket kínálnak, ügyelnek a biztonságunkra, és biztosítják, hogy a szakszerű ügyintézés állandóan elérhető legyen. Ez a népszerűségük kulcsa és alapja. A nemzetközi pénzügyi háttér a biztonságot és a szakértelmet garantálja, a Magyarországon szerzett tapasztalatok pedig azt, hogy megfelelő és testhezálló konstrukciók legyenek elérhetőek. 

A Magyar Cetelem Bank Zrt. a lakossági fogyasztási hitelekre specializálódott, és a tartós fogyasztási cikkek széles skálájára nyújt áruvásárlási hitelt. A magyar piacion új, ügyfél centrikus, ultramodern megoldásokat alkalmazó, de konzervatív kockázatkezelést is megvalósító rendkívül rugalmas, és persze felelős hitelezési politikájával az áruhitelezés területén piacvezető szerepet szerzett, és azt meg is tartotta.

A Cetelem hitelek alapfeltételei

Mint minden hitelterméknél, a Cetelem hiteleinél is vannak alapfeltételek, amiket teljesítenünk kell. Mindenképpen nagykorúnak kell lennünk az igényléshez, és magyar állampolgárnak, és szükségünk lesz egy magyarországi állandó bejelentett lakcímre is. A jövedelmünket is igazolnunk kell, legalább három hónapos munkaviszony az elvárt, és nem állhatunk próbaidő és felmondás alatt sem. A Központi Hitelinformációs Rendszerben nem szerepelhetünk negatív adósként, mert ez kizáró ok.

Fontos megjegyezni, hogy a hitelek alapfeltételeiben lehetnek eltérések. A hitel felvétele előtt feltétlenül tájékozódjunk arról, hogy megfelelünk-e az alapfeltételeknek. Ha igen, akkor már csak az elvárt dokumentumokat kell majd bemutatnunk.

A Cetelem hitelekhez szükséges dokumentumok

A hitel felvételéhez szükségünk lesz érvényes személyi igazolványra és lakcímkártyára. Ezeket kiválthatja, ha van érvényes új típusú kártya formátumú vezetői engedélyünk és lakcímkártyánk, esetleg érvényes útlevelünk és lakcímkártyánk. Ha nem rendelkezünk a felsorolt személyazonosító okmányok egyikével sem, akkor a devizabelföldi minőség igazolására alkalmas hatósági igazolványt is elfogadja a Cetelem Bank. Az adóigazolvány másolatát is el fogják kérni.

Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási címre szóló eredeti bankszámlakivonat mellett, bizonyos esetekben, bekérheti vezetékes vagy a mobil telefonszámla szerződésünket is.

Fontos lesz a harminc napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött minimum három hónapja fennálló, és határozatlan idejű (vagy legalább a futamidővel megegyező határozott idejű munkaviszonyról szóló) munkáltatói igazolás.  Ezt célszerű a Magyar Cetelem Bank Zrt. formanyomtatványán benyújtani. Így biztos, hogy minden, a bank által elvárt adat szerepelni fog a munkáltatói igazoláson. Bizonyos hitelkonstrukciók esetén elegendő a bankszámlánk két hónapnál nem régebbi kivonata, amiből egyértelműen megállapítható jövedelem jogcíme és összege is. A bankszámlakivonatnak saját nevünkre vagy a házastársunkkal közös névre, és a tartózkodási helyünk címére kell szólnia.

Lényeges, hogy a felsoroltakon kívül a Cetelem további dokumentumok bemutatását is kérheti. Ugyanúgy, mint az alapfeltételeknél, itt is fontos, hogy előzetesen tájékozódjunk. Kellemetlen meglepetéseket kerülhetünk el, ha alaposan utánajárunk a szükséges dokumentumoknak. 

Hogyan tudjuk kiválasztani a legjobb Cetelem hitelt?

A Cetelem bank kiemelten fontosnak tartja a felelős hitelfelvételt. Ez a mi érdekünk is, fontos, hogy csak addig nyújtózkodjunk, ameddig a takarónk ér. A saját és a szeretteink pénzügyi biztonsága múlhat egy hitelfelvételen. Megfontolt döntéssel áldás lesz számunkra a hitelünk, nem pedig lerázhatatlan teher. 

A hitel megfelelő kiválasztása létfontosságú. Ebben szakértő weboldalak hitelkalkulátorai és szakértő cikkei segíthetnek bennünket. Ki tudjuk választani a megfelelő futamidőt, a számunkra vállalható törlesztő részletet, és a THM mellett a teljes visszafizetendő összeggel is tisztában leszünk. Fontos, hogy ne csak a kamatra figyeljünk, hiszen egy hitelnek egyéb költségei is lehetnek. 

Nem kell sok időt a kiválasztásra fordítanunk, ráadásul azt már otthonról, kényelmesen megtehetjük. Éljünk a huszonegyedik század vívmányival, és hozzunk felelős döntést, akár rövid távra, akár hosszabb távra kötelezzük el magunkat. 

A Cetelem hitelekről – személyi kölcsön

A személyi kölcsönök szabadon felhasználhatóak, és egyszerűen igényelhetőek. Nincs hozzájuk szükség ingatlanfedezetre, sem előzetes tervekre, sem utólagos számla bemutatásra. Az egyszerűsége a töretlen népszerűségének elsődleges oka. Ma Magyarországon a személyi kölcsön messze a legnépszerűbb hiteltermék. 

A Cetelem Banknál is igényelhetünk személyi kölcsönt, és az igényelt kölcsönösszeget bármire fordíthatjuk. Akár 9 900 000 forintot is kérhetünk, és azt akár nyolc évig is törleszthetjük. Csak néhány százezer forintra van szükségünk? Azt is lehet. Gyorsan, két év alatt vissza is fizetnénk? Azt is lehet. Szeretnénk olyan kölcsönt, amit újra és újra felhasználhatunk? Azt is lehet.  

A személyi kölcsönből rendezhetjük az adósságainkat, felújíthatjuk a lakásunkat, és a Mindig Kéznél Kölcsönt többször is felhasználhatjuk úgy, hogy nem kell azt újra megigényelnünk. 

Elérhető a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel is. Ez a Magyar Nemzeti Bank által felügyelt, és valóban fogyasztóbarát hiteltermék sem hiányzik a termékpalettáról. Ez a szabad felhasználású hitel a futamidő végéig fix kamatozású, és a szükséges dokumentumok beküldése után már három munkanapon belül folyósításra kerül. Ha online igényeljük a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelt, akkor még ennyit sem kell várnunk.

A Cetelem hitelekről – áruhitel

Ha Cetelem, akkor áruhitel. A Cetelem az áruhitel üzletágban olyan pénzintézeteket utasított maga mögé, amiknek rendkívül magas a presztízsük. A Cetelem azonban az innovatív megoldásaival, a körülményekhez való azonnali alkalmazkodásával, és a különlegesen gyors hitelbírálatával elnyerte a fogyasztók bizalmát. De mitől ilyen különleges a Cetelem áruhitel? Attól, hogy online is igényelhetjük, attól, hogy webshopokban is vásárolhatunk vele hitelre, és attól, hogy számtalan üzletben elérhető. És még ott is elérhető, ahol nem érhető el. Hogy lehetséges ez? Joker részletfizetéssel.

Mi az a Joker részletfizetés? Amikor először áruhitelt igényelünk, a Cetelem rendelkezésünkre bocsát egy hitelkártyát. Ha ezzel a hitelkártyával 20 ezer forint feletti értékben vásárolunk valamelyik Mastercard bankkártyát elfogadó üzletben, akkor a vásárlást fix futamidővel és fix törlesztőrészletekkel is törleszthetjük, pont úgy, mintha áruhitelre vásároltunk volna. A futamidőt a pénztárnál is kiválaszthatjuk, és nem kell újabb hitelbírálatra várnunk. Az üzletekben a kártyaleolvasó terminálon, az online boltokban pedig a fizetési folyamat során dönthetjük el, hogy egy összegben, vagy pedig részletekben akarunk inkább fizetni. Lehetőségünk van így olyan üzletekben is részletre vásárolni, ahol a Cetelem nincs jelen, vagy egyáltalán nem is igényelhető áruhitel. Például egy ruházati vagy élelmiszer üzletben. Magyarországon bárhol megtehetjük ezt. 

Na, ezért szeretik az ügyfelek a Cetelem bankot.

A Cetelem hitelekről – hitelkártya

Az áruhitelünk mellé kapott hitelkártyánk felhasználásának csak a képzeletünk szab határt. A Cetelem hitelkártyája egy klasszikus hitelkártya. A Cetelem hitelkártyájánál is a fordulónapon kell visszafizetnünk a felhasznált hitelkeretet. Erre 45 nap is a rendelkezésünkre állhat, és ha a teljes felhasznált összeget visszafizetjük, akkor nem számolnak fel kamatot sem. A Joker részletfizetéssel és az Áruhitel expresszel ezt úgy tehetjük meg, hogy három hónapon belül kamatot sem kell fizetnünk. Semennyit. Ha ugyanis három hónapon belül visszafizetjük a hitelünket, a kölcsön Teljes Hiteldíj Mutatója nulla százalék lesz. Ez azt jelenti, hogy a felvett hitelen felül sem kamatot, sem egyéb költséget nem kell fizetnünk. A karácsonyi nagybevásárlást akár februárban is kifizethetjük, rajtunk múlik. És arról még nem is beszéltünk, hogy a Cetelem hitelkártyánk használatakor visszatérítést is kaphatunk. 

Milyen kedvezményekhez juthatunk a Cetelem hitelkártyájával? A visszatérítés mértéke minden vásárlás után 1% lesz. A kiemelt partnereknél azonban akár 10% kedvezményt is kaphatunk. Bármelyik Cetelem hitelkártyával, közel 500 üzletben kaphatunk kedvezményeket. Hitelre vásárolhatunk, ráadásul kedvezménnyel. 

Cetelem takarékszámla

A Takarékszámla rugalmas megtakarítási lehetőségeket kínál számunkra. A Takarékszámla megnyitása után látra szóló és lekötött betétben is elhelyezhetjük a pénzünket. A látra szóló betét egy gyorsan hozzáférhető megtakarítási forma. Nincs fix lekötési idő, bármikor elhelyezhetünk újabb összeget a számlánkon. És már az befizetés első napjától kamatozik a pénzünk. Ha hosszabb időre szeretnénk lekötni a pénzünket, ideális megoldást jelentenek a lekötött betétek. 

A hitelek mellett tehát számlát is nyithatunk, és pénzt is takaríthatunk meg.

Cetelem biztosítás

Váratlan esemény? Felkészülhetünk rá. A Cetelem hitelek igénylésekor választhatunk magunknak hitelfedezeti biztosítást. Akár hitelkártyához vagy személyi kölcsönhöz is. Akár utólag is.

Így kaphatod meg a hitelt

Cetelem személyi kölcsön 2022 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Cetelem személyi kölcsön 2022 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Cetelem személyi kölcsön 2022 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Cetelem személyi kölcsön 2022 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A Cetelem piacvezető Magyarországon az áruhitel üzletágban, és ez az ismertségének a legfőbb oka. Az áruhitel mellett személyi kölcsön is elérhető a Cetelem Banknál, de olyan speciális, egyedi pénzügyi hiteltermékek is, mint a Joker részletfizetés vagy a Mindig kéznél kölcsön.  

Erre is van lehetőség. A Cetelemnek van erre egy speciális megoldása, a Mindig kéznél kölcsön. Csak egyszer kell igényelni, és ezután újra felhasználható marad. A visszafizetéssel ugyanis visszatöltődik a hitelkeretünk, így újabb hitelbírálat nélkül felhasználhatjuk azt.

20 ezer forint feletti vásárláskor fix törlesztőrészletekkel is törleszthetünk, ugyanúgy, mintha áruhitelre vásárolnánk. A kívánt futamidőt már a pénztárnál kiválaszthatjuk. Olyan üzletekben is vásárolhatunk ilyen módon, ahol a Cetelem Bank nincs jelen hitelnyújtóként, sőt ott is, ahol egyáltalán nem igényelhető áruhitel. A Joker részletfizetésre azonban csak Magyarország területén van lehetőségünk. 

Igen. A Joker részletfizetéssel 20 ezer forint felett. A hitelkártyánk hitelkeretéig bárhol élhetünk ezzel a szolgáltatással, akár internetes vásárlásnál is. Bármilyen terméket vásárolhatunk. Ruhát, illatszert, tuját a kertbe, vagy akár élelmiszert is. 

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Már csak 5 százalék a büntetőkamat a CSOK igénylőknek

Már csak 5 százalék a büntetőkamat a CSOK igénylőknek

2022.10.03.

Fellélegezhetnek azok a CSOK igénylők, akik nem tudják teljesíteni a szerződésben vállalt kötelezettségüket. A kormány ugyanis 5 százalékban maximalizálja a kamat mértékét a szerződés megszegése esetén. Ez egy igazán jó hír az érintetteknek. Lássuk, kiket érinthet a változás.

Tovább olvasom
Melyik bankoknál igényelhetők a Széchenyi MAX hitelek?

Melyik bankoknál igényelhetők a Széchenyi MAX hitelek?

2022.09.29.

A bankok már felkészültek a nagy rohamra, így már igényelhetők az új Széchenyi MAX hitelek, amit a kisvállalkozások szuperkedvezményes hitelének is neveznek. Az új Széchenyi MAX hitelek elsősorban a mikrovállalkozások számára nyújtanak kedvező kamatozású vállalkozói hiteleket az átmeneti likviditási problémák áthidalására.

Tovább olvasom
Hitelfelvétel kisokos: mit jelent a JTM mutató?

Hitelfelvétel kisokos: mit jelent a JTM mutató?

2022.09.27.

A JTM mutatóról mindenkinek tudnia kell, aki hitelt készül igényelni – ha Te is ebben a helyzetben vagy, érdemes tovább olvasnod!

Tovább olvasom
Lakásvásárlás CSOK-ból: Mit figyel az értékbecslő?

Lakásvásárlás CSOK-ból: Mit figyel az értékbecslő?

2022.09.23.

Sok házaspár, család veszi igénybe a Családi Otthonteremtési Kedvezményt, vagyis a CSOK-ot, mert jelentős segítséget nyújt számukra a közös lakásvásárlásához, a családi fészek kialakításához, meglévő ingatlan kibővítéséhez, felújításához. A támogatás igénylése akár már az első gyermek tervezésekor is benyújtható, de kérhető gyermekes családok esetén is.

Tovább olvasom