MBH Személyi Kölcsön 2024 – Feltételei és folyósítás menete

MBH

MBH Felújító Személyi Kölcsön

A teljes futamidő alatt fix kamattal

THM 11,7% - 12,9% Kamat: 10,99% - 11,99%
Futamidő 12 - 84 hó
Hitelösszeg 500.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

MBH

MBH Kamatvágó Személyi Kölcsön

Más pénzügyi intézménynél fennálló hitel kiváltására

THM 11,7% - 12,9% Kamat: 10,99% - 11,99%
Futamidő 12 - 84 hó
Hitelösszeg 500.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

MBH

Extra Plus Személyi Kölcsön

7 millió Ft-ig online is igényelhető

THM 12,9% - 14,0% Kamat: 11,99% - 12,99%
Futamidő 12 - 84 hó
Hitelösszeg 500.000 - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

MBH

MBH Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

7 millió Ft-ig online is igényelhető

THM 16,9% Kamat: 15,49%
Futamidő 12 - 84 hó
Hitelösszeg 500.000 Ft - 7.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

MBH

Extra Plus Időnyerő Személyi Kölcsön

3 hónapos halasztott törlesztéssel*

THM 12,8% - 13,9% az első három hónapban 0 Ft
Futamidő 12 - 84 hó
Hitelösszeg 500.000 - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

MBH

Start Plus Személyi Kölcsön

7 millió Ft-ig online is igényelhető

THM 18,1% Kamat: 16,49%
Futamidő 12 - 84 hó
Hitelösszeg 500.000 - 8.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

MBH személyi kölcsön – miért a személyi kölcsönt válaszd?

Az MBH személyi kölcsön rendkívüli népszerűsége a gyorsaságában és az egyszerűségében rejlik. Sokan választják a céljaik eléréséhez a személyi kölcsönöket, hiszen szinte azonnal pénzhez jutnak. Nem kell várni a pénzre. Neked sem, ha a Bankholdintól személyi kölcsönt igényelsz.

A személyi kölcsön egy gyors segítség, bármilyen okból van szükséged a hitelre.

Sok féle személyi hitel van. Bármelyiket igényelheted. Mert a személyi kölcsön az egyetlen, ami szinte minden problémára megoldást kínál.

MBH Bank személyi kölcsön – nem kell hitelcélt megjelölnöd

A Magyar Bankholding személyi kölcsöne egyik nagy előnye, hogy minimális dokumentációval és könnyen igényelhető. Az igényléshez csupán a jövedelmedet kell igazolnod. És ez még nem minden. Mert nem csak hogy elég, ha igazolod a jövedelmedet, de a pénz elköltését sem kell semmiféle módon dokumentálnod hitelt nyújtó pénzintézet felé.

Mit jelent ez? Nézzünk egy lakáshitelt. Fedezetre van szükség, és a pénzt csak a lakás felépítésére vagy megvásárlására fordíthatod. És ezt dokumentumokkal igazolnod is kell. Ez plusz költséget jelent, időt és energiát kell rá szánnod.

Időt? Igen. Néha még a hitelfelvételt követő sokadik is évben is igazolásokat és szerződéseket kell leadnod a hitelező pénzintézetnek, hogy teljesítsd a szerződéses feltételeket.

A személyi kölcsönnél ilyen nincs. Nem kell hitelcélt megjelölnöd a szerződés megkötésekor, és igazolnod sem kell a hitelösszeg megfelelő felhasználását. Hiszen az MBH Bank személyi kölcsönét arra költöd, amire akarod. A Bankholding személyi kölcsön feltételei egyszerűen teljesíthetőek.

MBH Bank személyi kölcsön – nem kell biztosíték

A könnyített dokumentációs elvárás mellett biztosítékra sem lesz szükséged a hitelfelvételhez. Nem kell fedezetként ingatlant felajánlanod, nem kell valamilyen ingóságot vagy számlapénzt biztosítékként bevonni.

Ez több okból is előnyös. Ha nincs ingatlanod, vagy azt nem akarod fedezetként felajánlani a hitelhez, akkor is igényelhetsz MBH Bank személyi kölcsönt. Egy fedezet bevonása költséges és időigényes, ráadásul még az elbírálás ideje is jóval hosszabb egy fedezetes hitelnek. Az MBH személyi kölcsön feltételei egyszerűen teljesíthetőek.

Mire figyelj az igényléskor?

Alapelvárás lehet önmagunkkal szemben, hogy körültekintően járjunk el egy hitel igénylésekor. De mit is jelent ez pontosan a számodra?

Fontos tudni, hogy mire akarod felvenni a hitelt. Ez banálisan hangzik, de előfordul, hogy az igénylő anélkül adja be a hitelkérelmet, hogy pontosan tudná, mit is akar valójában.

Fontos tudni, hogy mekkora törlesztőrészletet tudsz vállalni egy személyi kölcsön igénylésekor. A túlzott eladósodottságot mindenképpen el kell kerülni.

Fontos, hogy tisztában legyél a szükséges dokumentumokkal és a feltételekkel. Ha nem tudod benyújtani az elvárt dokumentumokat, vagy nem tudod teljesíteni az alapfeltételeket, akkor csak hiú ábrándokat kergetsz.

Fontos, hogy legyen egy terved arra az esetre, ha váratlan élethelyzetbe kerülnél. Egy nem várt esemény nehezítheti a részletek befizetését, de ha van egy terved ilyen esetekre, akkor nem fog teljesen váratlanul érni egy ilyen helyzet.

MBH Bank személyi kölcsön – rövid a futamidő

Az Magyar Bankholdig személyi kölcsöneinek előnyeit napokig lehetne sorolni. Annyi van belőlük. Sok előny annyira egyértelmű és egyszerű, hogy talán nem is gondolsz rá.

Az egyik ilyen előny a rövid futamidő. Miért előnyös a rövid futamidő?

Több okból is előnyös a rövid futamidő. Egy rövid futamidejű hitel igénylésekor a teljes visszafizetendő összeg még akkor is alacsony lehet, ha a kamat magasabb. Miért? Az éves kamat miatt.

Nem mindegy, hogy két-három évig, vagy huszonöt évig fizetsz vissza egy hitelt. Ez ráadásul azt is jelenti, hogy a kamat mértékének jóval kisebb a jelentősége, mint egy hosszú futamidejű hitelnél.

A rövid futamidő előnye, hogy rövidebb időre könnyebb tervezni. Jobban el tudod képzelni, hogy mi lesz veled egy év múlva, mint tíz év múlva. Ez pedig biztonságosabbá teszi a hitelfelvételedet.

Alacsony a hitelösszeg

A személyi kölcsönének átlagos hitelösszege alacsony. Ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne akár 10 millió forintot is igényelni, mégsem tesszük.

Miért? A válasz egyszerű: mert tudatos hitelfelvevők vagyunk. És egy tudatos hiteligénylő tudja, hogy minden hitelcélhoz más-más hitel való.

A személyi kölcsönök alacsony, néhány százezres hitelösszege a felhasználásból adódik. Mivel ez egy szabadon felhasználható hitel, ezért ritkán igényeljük olyan hitelcélhoz, amihez már dedikált hiteltípusok tartoznak. Lakásvásárlásra például rendkívül ritkán vesszük igénybe.

Nem lehetetlen persze, hogy ez a legjobb megoldás, de ha alaposan körülnézel a pénzpiacon, láthatod, hogy lakásvásárláshoz a lakáshitel a legmegfelelőbb konstrukció. A legmegfelelőbb konstrukció pedig a legjobb neked. Válaszd mindig a legjobbat! Válaszd a hitelcélodnak legmegfelelőbbet!

A Bankholding szeméyi kölcsönének – fix kamatozás

A fix kamatozás a kiszámíthatóság miatt fontos. A kölcsönöd törlesztőrészlete nem változhat meg a futamidő végéig akkor, ha fix kamatozású.

A változó gazdasági környezet így nem hat rád. Mindegy, mi történik a nagyvilágban, nem számít az infláció és nem számít a bankok kamatemelése sem. Te már megkötötted a szerződést, azon nem változtathat senki. Senki.

A bank nem mondhatja később, hogy megemeli a havi részletedet. Nem mondhatja. Szerződés kötelezi arra, hogy a futamidő végéig az eredeti részletet várja tőled. Semmivel sem többet.

A változó kamatozás kockázatosabb, hiszen ebben az esetben csak a kamatperiódus alatt nem változhat a törlesztőrészlet. A kamatperiódus végén viszont igen. És ha változhat, akkor nőhet is.

Személyi kölcsön online

Az innovatív, modern pénzügyi megoldásokat szeretjük. Ilyen a Magyar Bankholding személyi kölcsön online igénylés is. Mit jelent a végig online igénylés?

MBH személyi kölcsön online igényléskor nem kell bemenned a fiókba. Még telefonálnod sem kell. Amire szükséged lesz, az egy internet elérésére alkalmas számítástechnikai eszköz.

Van okostelefonod mobilnettel? Akkor ne keres tovább. Meg van a szükséges eszköz.

Online igényléskor a bank honlapján történik az igénylés teljes folyamata, egészen a kiutalásig. Otthon ülsz a foteledben, kezedben a telefonoddal, és igényelsz egy hitelt. Ilyen húsz éve még nem volt. De már van, és az ügyfelek szeretik.

Minden az interneten keresztül történik. A személyazonosságod megállapítása, a szükséges dokumentumok benyújtása, és az igénylés leadása is.

Itt tudod meg, hogy a bank jóváhagyta az igénylésed, és hogy mikor utalja a számládra a pénzt. Nincs bankszámlád, amire utalhatnának? Azt is nyithatsz. Online.

MBH Bank Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel – MNB felügyelettel

A Magyar Nemzeti Bankról nem sokat tud egy átlagember. Mit csinálnak ott? Sok közgazdász van egy milliárdos épületben. De mit csinálnak?

Az MNB által végzett tevékenységek hatnak a hétköznapjainkra. Ezek közül az egyik egy olyan program, amivel nap, mint nap találkozhatsz a bankok kínálatában. A Minősített Fogyasztóbarát kifejezést ugyanis az MNB alkotta meg és felügyeli.

Mi a program célja? A Minősített Fogyasztóbarát program célja olyan hitelek megalkotása, ami figyelembe veszi a fogyasztói igényeket. A programban részt vevő bankok akkor használhatják ezt a kifejezést, ha teljesítik az MNB előírásait.

A Magyar Bankholdig Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitele teljesíti ezeket az előírásokat.

MBH Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel – online bármikor, bárhonnan

A Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel kifejezés használatának egyik feltétele, hogy a hitel online is igényelhető legyen. Az igényléshez ebben az esetben nem szükséges bemenned a bankfiókba, azt otthonról is intézheted.

Egy megfelelő számítástechnikai eszközzel a bank honlapján adhatod be az igénylésedet, beadhatod az elvárt dokumentumokat, és a pozitív hitelbírálat után a bank utalja a számládra az összeget.

Az online igénylésekre az a jellemző, hogy olcsóbbak, és néha kedvezménnyel járnak. Online általában alacsonyabb a maximális hitelösszeg nagysága.

MBH Bank személyi kölcsön

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel – szabályozott szabályok

A Magyar Nemzeti Bank nem csak a szabályok megalkotásában vállalt szerepet, de a programot is felügyeli, ellenőrzi az előírások betartását. A Minősített Fogyasztóbarát hiteltermékek népszerűek, és ennek az egyik oka épp ez a szigorú, ellenőrzött környezet. Ügyfélként biztosan tudhatod, hogy egy olyan terméket igényelsz, ami a legelőnyösebb tulajdonságokkal rendelkezik.

A Minősített Fogyasztóbarát kifejezés megalkotását hosszú folyamat előzte meg. A bankok mellett az ügyfelek igényeit is felmérték, és messzemenően figyelembe vették.

Így jött létre egy olyan termék, ami maximálisan megfelel a fogyasztói elvárásoknak. Az ügyfelek azt kapják, amit elvárnak. Modern, biztonságos pénzügyi terméket. A legjobbat.

Magyar Bankholding Babaváró kölcsöne – a legkülönlegesebb személyi kölcsön

A Babaváró kölcsön bár egy államilag támogatott konstrukció, ugyanúgy működik, mint egy személyi kölcsön. Nem kell hozzá ingatlanfedezet, elég egy jövedelemigazolás. Szabadon elkölthető, bármire felhasználható.

Nem kell hitelcélt megjelölni, és nem kell a pénz elköltését igazolni. Az igazi különlegessége pedig az, hogy az állami támogatás miatt akár a futamidő végéig kamatmentes lehet.

Sőt, ha három gyermeked születik, utána már a tőkét sem kell törlesztened. A többi ajándék neked. Az államtól.

Mi az a Babaváró kölcsön?

A Babaváró hitel egy államilag támogatott hitel, amivel a kormány a téged és a gyermekvállalást kívánja segíteni. Akár 10 millió forintot is kaphatsz, ha Babaváró hitelt igényelsz, és ez a 10 millió forint kamatmentes lesz a futamidő végéig, ha teljesíted a szerződésben vállalt feltételeket. A hitel, ahogy a nevében is benne van, gyermeket tervező családok számára érhető el. A szerződésben vállalnod kell, hogy gyermeked, gyermekeid születnek.

Az első gyermekednek öt éven belül kell megszületnie, ebben az esetben a Babaváró hitel a futamidő végéig kamatmentes marad. Ha megszületik a második gyermeked a hiteled harminc százalékát elengedik, a harmadik gyermek születése után pedig már semmit nem kell majd fizetned. Hitelt akár húsz évre is kérheted, és a szabályozás szerint a törlesztőrészleted nem lehet magasabb havi 50 ezer forintnál. A gyerekek megszületése után a hitelt szüneteltetheted is, így ez a konstrukció valóban nagy segítség lehet.

Akár egy forint visszafizetése nélkül is

A Babaváró hitel mind a 10 millió forintja lehet vissza nem térítendő támogatás akkor, ha az igényléskor már gyermeket vártok, és egyből kéred a szüneteltetést. Ilyenkor a hitel törlesztését el sem kell kezdened, és három évig nem kell semmit fizetned.

Ha közben megszületik a második gyermeked is, a szüneteltetés meghosszabbítható. Amennyiben a harmadik gyermek újabb három éven belül megszületik, akkor a teljes tartozást elengedi az állam. Ebben a különleges és optimális esetben egy forint befizetése nélkül juthatsz 10 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz.

Ugyanez történik akkor is, ha ikreid születnek. Ikerterhességnél a felfüggesztést már öt évre kérhető, és ha a harmadik gyereked öt év alatt megszületik, akkor a teljes tartozásod megszűnik.

Szüneteltetheted is

A Babaváró hitel szüneteltethető. A felfüggesztés alatt nem kell fizetned a részletek. Amennyiben három vagy több gyermeket szeretnél, mindenképpen élned kell a szüneteltetéssel, hiszen a harmadik gyermek után a hiteled megszűnik. A fennmaradó rész átalakul egy vissza nem térítendő támogatássá, így azt már nem kell visszafizetned.

Ez a nagy előnye a Babaváró kölcsönnek. A törlesztés szüneteltetése három évre kérhető, ez idő alatt nem kell havonta befizetni az egyébként is alacsony törlesztő részleteket. A szüneteltetés a magzat 12 hetes korától kérhető, tehát nem kell megvárnod, amíg a gyermeked megszületik. Tudnod kell, hogy gyerek születését követően hatvan napig nyújthatod be az igényedet a törlesztés szüneteltetésére.

A törlesztés felfüggesztése csak három évre szólhat, nincs mód rövidebb szüneteltetésre. A legjobb az, hogy a szüneteltetést már kérheted a hitel igénylésekor is, amennyiben már a magzatod tizenkét hetes. Ezt az igényléskor orvosi igazolással kell majd alátámasztanod.

Lényeges lesz, hogy a Babaváró hitel három éves szüneteltetése abban az esetben kérhető, ha az magzat betölti a tizenkét hetes kort, vagy a gyermeked megszületik a futamidő első öt évében. Amennyiben ugyanis nem születik meg a vállalt gyermek az első öt évben, a Babaváró hitel megszűnik támogatás lenni, és átalakul piaci kamatozású személyi kölcsönné.

A hitel öröm legyen, ne… – A túlzott eladósodottság kockázatai

Hitel igénylése előtt a felelős hitelfelvevő mindig tájékozódik a feltételekről. Ez nem mindig könnyű, hiszen számos tévhit ivódott be a köztudatba. A közszájon forgó információk gyakran hiányosak vagy tévesek, és ez kellemetlen meglepetést okozhat a hitelfelvétel során.

A felelős hitelfelvétel lényege a tudatosság. Először is alaposan át kell gondolnod, hogy a pénz, amit igényelni szeretnél, valóban szükséges-e. Csak akkor indítsd el a folyamatot, amikor minden egyéb lehetőséget kizártál. Az eladósodás, illetve az adósságspirál veszélyes lehet.

Amikor már úgy tűnik, hogy nincs semmilyen egyéb lehetőség, csak a kölcsön, akkor is körültekintően kell eljárni. Akkor fordulj egy bankhoz, ha nincs más megoldás. Tudnod kell, hogy a pénzintézetek kamatot számítanak fel a kölcsönadott pénzre, és az esetenként nagyon magas is lehet. Néhány százalék nem is tűnik soknak.

De sok lehet. Például egy hitel 7 százalék körüli kamattal 25 éves futamidő mellett, 20 millió forint felvétele esetén már sok millió forintot is kifizethetsz feleslegesen az igényelt összegen felül egy rossz választással.

Amikor eldőlt, hogy nincs más megoldás, mint a banki hitel, akkor kell azt átgondolnod, hogy hová fordulj az igényléssel. Melyik bankhoz. A felelős hitelfelvétel másik fontos része ugyanis a tudatos választás, vagyis az, hogy nem az első, szembejövő ajánlatot fogadod el, hanem megvizsgálod azt, hogy melyik hitelkonstrukció felel meg leginkább az igényeidnek és a pénztárcádnak. Ez utóbbi azért fontos, hogy nehogy túlvállald magad, mivel a vissza nem fizetett adósság először csak késedelmi kamat formájában jelentkezik, később azonban komolyabb problémák is származhatnak abból, ha kimaradnak a törlesztések.

A túlzott eladósodottságot a Magyar Nemzeti Bank is rendkívül komolyan veszi. Már 2019-ben kiadott egy tájékoztatót, amiben a túlzott eladósodottság kockázataira hívja fel a figyelmet. A nem megfelelően megválasztott konstrukció vagy a túl nagy részlet vállalása ugyanis komoly negatív hatást gyakorolhat nem csak rád, de a környezetedre is.

Dönts körültekintően hitelfelvételkor!

Hogy találhatjuk meg a legjobb hitelt? – a hitelkalkulátor

A megfelelő pénzintézet kiválasztása után a második lépés a megfelelő konstrukció kiválasztása. Ebben szakértő weboldalak segítséget nyújtanak, a pénzügyekről szóló cikkeikkel és a kalkulátoraikkal.

A hitelkalkulátor használat egyszerű. Meg kell adnod a felvenni kívánt hitelösszeget és a vállalt futamidőt. A kalkulátor minden elérhető hitelnél megadja a havi részletet, a kamatot, a THM-et és teljes visszafizetendő összeget.

Ezek alapján gyorsan és könnyen tudsz döntést hozni. Mégpedig jó döntést.

A jó döntés azt jelenti, hogy megtaláltad a neked való hitelek közül a legkedvezőbbet. Ahol ugyanazért a legkevesebbet kell fizetned. Így megtakaríthatsz, és még otthonról sem kell kimozdulnod, hiszen a kalkulátor online érhető el. Személyi kölcsön MBH.

Magyar Bankholding személyi kölcsön kalkulátora

A személyi kölcsön kalkulátor egy olyan program, ami segítséget nyújt a kiválasztott hitelkonstrukció összehasonlításában. A megadott adatok alapján megadja az elérhető hitelek adatait. Az igénylő láthatja a teljes visszafizetendő összeget, amiből kiszámítható, hogy mennyibe fog kerülni a hitelfelvétel.

A kamat mellett a THM is látható lesz, és mivel az adatok egy oldalon, egymás alatt jelennek meg, könnyen kiválaszthatóvá válik a legideálisabb konstrukció. A Bankholding személyi kölcsön kalkulátor használat minden hitelfelvételnél jó lehet. Nem csak azért, mert könnyen, egyszerűen, gyorsan és kényelmesen, otthonról teszi összehasonlíthatóvá a hiteleket.

Hanem azért is, mert a hiteligénylők többsége arra törekszik, hogy a legolcsóbb hitelt válassza ki. Ez érthető is, hiszem egy adott hitelösszeg mellett a legalacsonyabb költségek a legvonzóbbak.

A legjobb konstrukció az MBH személyi kölcsön kalkulátorral választható ki a legegyszerűbben. Az összehasonlítás egy összetett folyamat. Több adatot figyelembe kell venni, erre pedig egy program a legalkalmasabb.

Amellett tehát, hogy egy otthonról, a nappaliból érhető el a hitelkalkulátor, pontosabb eredményt is hoz annál, mintha mi magunk szeretnénk kinyomozni a legjobb hitelt. Használjuk az MBH személyi kölcsön kalkulátort!

Összefoglalás

Start, Start Plus, Extra, Extra Plus személyi kölcsön az MBH Banktól. Nem túloztunk, amikor azt állítottuk, hogy a személyi kölcsönök széles választéka érhető el az MBH Banknál. Személyi kölcsön MBH.

Széles választék, sok lehetőség. Hogy megtaláld a legjobb megoldást a terved megvalósításához. Aztán már csak a bankfiókba kell bemenned, de akár online is igényelhetsz.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

MBH Személyi Kölcsön 2024 – Feltételei és folyósítás menete - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

MBH Személyi Kölcsön 2024 – Feltételei és folyósítás menete - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

MBH Személyi Kölcsön 2024 – Feltételei és folyósítás menete - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

MBH Személyi Kölcsön 2024 – Feltételei és folyósítás menete - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Az MBH személyi kölcsön ingatlanfedezet nélkül, egyszerűen igényelhető, és gyorsan elérhető. A kapott összeg pedig teljesen szabadon felhasználható.

Szükség lesz jövedelemre, három hónapos munkaviszonyra, magyar állampolgárságra, érvényes kártyaformátumú személyazonosító igazolványra, nagykorúnak kell lennünk, kell, hogy legyen mobiltelefonunk, és nem szerepelhetünk a Központi Hitelinformációs Rendszer negatív adóslistáján.

Természetesen. Az MBH Bank lehetővé teszi, hogy online is igényelhessünk személyi kölcsönt.

Az MBH személyi kölcsöne bármilyen célra felhasználható. Az MBH Bank személyi kölcsön egy szabad felhasználású hitel.

Az MBH Bank a hitelt a hitelbírálat függvényében adja. Meg kell felelni a feltételeknek, és be kell nyújtani a szükséges dokumentumokat a hitelbírálathoz. Pozitív hitelbírálat esetén kaphatunk személyi kölcsönt.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Babaváró hitel 30 év felett: Tudd meg, mikor és hogyan igényelheted

Babaváró hitel 30 év felett: Tudd meg, mikor és hogyan igényelheted

2024.07.19.

A Babaváró támogatás a kamatmentessége és a szabad felhasználhatósága miatt minden gyermeket tervező család számára nagy segítség lehet. Utánajártunk, hogy milyen életkori korlátozásokkal lehet 2024-ben Babaváró hitelt igényelni. Mert 30 felett is van élet.

Tovább olvasom
A Gránit Bank újdonsága: Otthonfelújítási támogatás online igényléssel

A Gránit Bank újdonsága: Otthonfelújítási támogatás online igényléssel

2024.07.17.

A Gránit Bank eddig is lehetővé tette az online igénylést a termékeinél, és ez a lehetőség most az Otthonfelújítási támogatásnál is elérhető. De miért jó ez az igénylőnek? Érdemes online igényelni egy támogatást? Hogy kapunk segítséget, ha elakadtunk? Minden válasz egy helyen, röviden, közérthetően.

Tovább olvasom
Minden, amit a tranzakciós illeték emeléséről tudnod kell 2024-ben!

Minden, amit a tranzakciós illeték emeléséről tudnod kell 2024-ben!

2024.07.12.

2024-ben Magyarországon ismét napirendre került a tranzakciós illeték kérdése, hiszen a kormány bejelentette, hogy jelentős emelés várható. Ez a változás számos kérdést és aggodalmat vetett fel mind a lakosság, mind a vállalkozások körében. Utánajártunk és részletesen bemutatjuk, hogy miért történik az emelés, hogyan hat ez az átlagemberek pénzügyeire, és milyen várható gazdasági következményei lehetnek.

Tovább olvasom
Egyes Babaváró támogatásoknál meghosszabbítják a gyermekvállalási határidőt

Egyes Babaváró támogatásoknál meghosszabbítják a gyermekvállalási határidőt

2024.07.10.

Jó hír érkezett azoknak, akik még nem teljesítették a gyermekvállalási feltételét a Babaváró támogatásnak. Mert ha nem születik meg a vállalt gyermek, annak súlyos anyagi következményei lehetnek. Az eddigi határidő azonban változik, így azok, akiknek még nem született gyermekük, kaptak egy újabb esélyt, de haladékot mindenképpen. Mutatjuk a részleteket.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával