Hitelkártya kalkulátor

Akinek volt már hitelkártya-adóssága, az tudja, mit jelent a hónapról hónapra görgetett adósság, ami alig akar fogyni. Tudatos pénzkezeléssel azonban akár még pénzt is lehet vele keresni, bár nem kell sok számjegyű összegre gondolni. A hitelkártyák többségéhez gyakran tartozik valamilyen pontgyűjtő, illetve pénz-visszatérítési akció is, amivel a vásárlások után gyakorlatilag pénzt lehet megtakarítani. Többféle plusz szolgáltatás is társul hozzá, mint például az utasbiztosítás, vagy a reptéri exkluzív váró használatának lehetősége, sőt, emellett többféle kedvezmény is kapható a partnerüzletekben a vásárlások összegéből, de a legfontosabb az, hogy kamatmentesen használhatjuk a bank pénzét, ha időben törlesztjük vissza a felhasznált összeget. Ami a készpénzfelvételt illeti, ez hitelkártyával is lehetséges, de nem érdemes, a díja ugyanis általában nagyon magas.

A hitelkártyákat elfogadják a világ szinte összes országában, és biztonságosan fizethetünk vele az interneten is, éppen ezért lényegesen előnyösebb, mint egy betéti bankkártya, ami folyószámlához kapcsolódik.

És most a térjünk rá a betartandó szabályokra, amik mellőzésével egy hitelkártya birtokosának lenni pénzügyi gondokat jelent. A felhasznált összeget a türelmi időszak végéig vissza kell fizetni, mert ha ez nem történik meg, akkor a kamatot, illetve késedelmi díjat is terhelik, és mindkettő igencsak magas. A hitelkártya ilyen szempontból a legköltségesebb fogyasztási hitel, hiszen amíg egy személyi kölcsön már 10% THM alatt is igényelhető, addig a hitelkártyák kamata 35% feletti, és erre még rájönnek az egyéb díjak is, tehát nyugodtan számolhatunk egy 40%-os THM-mel!

Ha hitelkártyát igényelnél, hasonlítsd össze a bankok legjobb ajánlatait oldalunk segítségével, majd válaszd azt, amelyik a leginkább megfelel az elképzeléseidnek! Ha kérdésed lenne a témával kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Hitelkalkulátorok

Személyi kölcsön
kalkulátor

Akár már 7 millió forintos összegig is igényelhetsz személyi kölcsönt, mindössze egy jövedelemigazolással. Csak állítsd be, mennyi pénzre van szükséged, kalkulátorunk pedig megmutatja neked a legjobb személyi hiteleket.

Autóhitel
kalkulátor

Álmaid autójához keresed a legjobb finanszírozást? Akár önerő és fedezet nélkül juthatsz most új gépkocsihoz, elég csak megadnod a felvenni kívánt összeget. Kalkulátorunk a autóvásárlásra szánt hitelek között állítja össze a legjobbak listáját.

Lakáshitel
kalkulátor

Egyes lakáshitelekkel százezreket is megspórolhatsz, ha időben lépsz és lecsapsz az akciókra. Hitelkalkulátorunkkal ingyenesen megnézheted, hol a legkedvezőbbek a lakáshitelek, elég csak a felvenni kívánt összeget beállítanod a toplista felállításához.

Hitelkiváltás
kalkulátor

Ne hagyd, hogy elússzon a pénzed! Drága hiteleidet most leválthatod egy alacsonyabb kamatozású adósságrendező személyi kölcsönre. Alacsonyabb THM, kedvezőbb futamidő – kerüld el az adósságspirált!

Gyorskölcsön
kalkulátor

Szabad felhasználású hitelek bármilyen célre felvehetőek. Legyen szó lakásfelújításról, autóvásárlásról, vagy bármilyen más költésről. Ha a kölcsön nem haladja meg a 10 millió forintot, akkor még fedezetre sincs szükség.

Új Széchenyi Hitelek

Az új Széchenyi hitelek egy kedvezményes kialakítású konstrukciók, mely állami támogatásban részesített hitelkonstrukció. Az igénylők több féle hiteltípusok közül választhatnak. Segítséget nyújtanak a vállalkozásoknak, hogy mielőbb visszatérjenek a megfelelő üzletmenethez.

Bankszámla
kalkulátor

Kis összegű kölcsönre van szükséged? Gyorskölcsönnel 500 000 forintig igényelhetsz hitelt villámgyorsan, akár jövedelemigazolás nélkül, vagy hitelkártyát, mely egyéb kedvezményeket is nyújt. Kalkulátorunk a beállított hitelösszeg alapján keresi meg a legkedvezőbb ajánlatokat.

Hogyan használd a hitelkalkulátort?

1. Kategória

Ha lakást szeretnél venni, akkor lakáshitelt válassz, mert könnyebb kalkulálni.

2. Paraméterek

Figyelj a kamatperiódusra

3. Ügyintézés

Kedvezményt kapsz, ha a jövedelmed a bankszámlára érkezik.

4. Tipp

A hitel teljes díját nézd (THM), ne csak a kamatokat.

Gyakran Ismételt kérdések

Legutóbbi blogbejegyzések

Mikor segíthet egy szabad felhasználású hitel?

Mikor segíthet egy szabad felhasználású hitel?

2021.04.14.

Többféle élethelyzetben segíthet a szabad felhasználású hitel a céljaid megvalósításában – az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány példát.

Tovább olvasom
KATA adózás - iparűzési adót érintő változások 2021-ben

KATA adózás - iparűzési adót érintő változások 2021-ben

2021.04.12.

Az iparűzési adót, illetve azon belül a KATA adózási formát is érintő változásokat vezettek be idén – tudj meg mindent a részletekről!

Tovább olvasom
5 ok, ami miatt elbukhatod a támogatott lakásfelújítási hitel igénylését

5 ok, ami miatt elbukhatod a támogatott lakásfelújítási hitel igénylését

2021.04.09.

Itt az ideje belevágni a régóta tervezett lakásfelújításba! Január óta az állami támogatásnak köszönhetően akár hárommillió forint is visszaigényelhető a felújításra költött összegből. Természetesen ehhez néhány feltételnek meg kell felelni. Mutatjuk, melyek azok az esetek, amikor elbukhatod a támogatott lakásfelújítási hitel igénylését.

Tovább olvasom
Milyen dokumentumok szükségesek az előzetes hitelbírálat igényléséhez?

Milyen dokumentumok szükségesek az előzetes hitelbírálat igényléséhez?

2021.04.07.

Az előzetes hitelbírálat igényléséhez számos dokumentumra lesz szükséged – az alábbiakból megtudhatod, melyekre!

Tovább olvasom