Trive Bank személyi kölcsön 2024 – Feltételek és folyósítás menete

Trive

eHitel 12

Gyors, teljesen online igénylés

THM 35,04% Kamat: 30%
Futamidő 12 hó
Hitelösszeg 450.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
Jelenleg nálunk nem elérhető

- promóció -

Cofidis

Megújuló Hitel

Akár nettó 100 000 Ft igazolt jövedelemtől

THM 29,24% - 33,79% Kamat: 29,24% - 33,79%
Futamidő 14 - 54 hónap
Hitelösszeg 100.000 - 1.500.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Digitális ügyfélélmény

A Trive Bank Hungary Zrt. különleges digitális élményt nyújt azoknak, akik gyors és hatékony megoldást keresnek pénzügyi szükségleteikhez. Amellett, hogy az intézmény a digitális szolgáltatások átláthatóságára, sebességére és kényelmére helyezi a hangsúlyt. A bank stratégiája a kivételes ügyfélszolgálatra épül, különös hangsúlyt fektetve a digitális hitelezési szolgáltatásokra. Emellett elkötelezett a fejlett és magasan automatizált technológiák folyamatos fejlesztése iránt, hogy megfeleljen az ügyfelek elvárásainak és az egyre változó pénzügyi környezetnek.

A Trive Bank széleskörű szakértelemmel bír a technológiai területen, webalapú, teljesen önkiszolgáló, a hét minden napján elérhető, száz százalékban digitális banki folyamataikat. Az új és megbízható online bankolási módszerrel, amelyet a Magyar Nemzeti Bank is jóváhagyott, az ügyfeleknek lehetőségük nyílik, hogy bármikor, bárhonnan, kötöttségek nélkül igényelhessen kölcsönt a Trive Banktól.

eHitelek a Trive Banknál

Az e-bank kínálatában két eHitel konstrukcióval találkozhatunk. Az eHitel 6, valamint eHitel 12 elnevezésű konstrukciókat természetes személyek igényelhetik szabad felhasználás céljára. A Trive Bank személyi kölcsönei jelenleg fix hitelösszeggel és futamidővel érhetőek el. A Trive által kínált hitelek devizaneme jelenleg kizárólag forint, a kölcsön összege pedig 450 ezer forint. A futamidő a két konstrukció esetén eltérő. Az eHitel 12 esetén ez 12 hónap, míg az eHitel 6 hiteltermék esetén a futamidő 6 hónap. A jelenleg hatályos feltételek szerint a szerződésszerű teljesítés során csupán a kölcsön éves kamatlába kerül felszámításra.

A kamatozás jellege

A törlesztőrészlet összege, amely magában foglalja a fizetendő kamatot és a tőkét, annuitásos módszer alapján kerül kiszámításra. Ez a számítás a szerződéskötés időpontjában érvényes, a szerződésben meghatározott feltételek alapján történik. Az annuitásos módszer esetében a teljes tartozás visszafizetése a futamidő alatt egyenlő összegű törlesztőrészletekben történik a lejárat napjáig. Az utolsó törlesztőrészlet kivételével minden törlesztőrészlet azonos összegű, az utolsó törlesztőrészlet összege pedig eltérhet ettől az összegtől.

A szerződésben rögzített törlesztőrészlet összege módosulhat előtörlesztés esetén. Fontos megjegyezni, hogy a Trive Bank esetében is fennáll egy kikötés. Az intézménynek nincs joga egyoldalúan megváltoztatni a kamat mértékét olyan módon, amely hátrányos lenne az adós számára. A Trive Bank személyi hitelei esetén a kamatozás jellege előnyösebbnek tekinthető a jelenlegi piacon.

A kölcsön törlesztésének módja

A törlesztőrészletek havi rendszerességgel esedékesek mind a két hiteltermék esetén. Az ügyfél a hitelkérelem során választhatja ki a törlesztések napját, amely a hónap 1. és 28. napja között lehet. Ha a választott nap a folyósítás hónapjában már elmúlt, akkor a törlesztés kezdő napja a folyósítást követő második hónapban a kiválasztott napon lesz. Amennyiben a kiválasztott nap a folyósítás hónapjában a folyósítás napját követi, vagy éppen megegyezik vele, akkor a törlesztés kezdő napja a folyósítást követő hónapban ugyanezen a napon lesz.

A törlesztések az ezt követő hónapokban minden hónapban ugyanazon a napon esedékesek, amely a kiválasztott napnak megfelel. A folyósítás napja a Trive Banknál tett hitelkérelem benyújtásának napja, amennyiben a hitelintézet jóváhagyja a kérelmet. Ha a meghatározott nap nem banki munkanap, akkor a törlesztés napja a következő banki munkanap lesz.

THM értékek a Trive Banknál

Jelenleg a Trive Bank személyi kölcsön feltételei a következőképp alakulnak a két konstrukció esetén. Azt már említettük, hogy mindkét hiteltermék esetén a kölcsön összege 450 ezer forint, valamint a hitelek fix kamatozásúak. Az eHitel 6, illetve az eHitel 12 esetén is a hitelkamat 30 százalék, míg a THM – azaz a teljes hiteldíj mutató – értéke 35,04 százalék.

Azoknak, akiknek csak rövidebb időre van szükségük pénzre és magasabb havi törlesztőrészlet is belefér, az eHitel 6 konstrukció lehet ideális választás. A 6 hónapos futamidő mellett igényelhető Trive Bank személyi kölcsön a már említett feltételek mellett havi 81 697 forint törlesztőrészlettel rendelkezik. A teljes, visszafizetendő összeg így az eHitel 6 szabadfelhasználású hitel esetén 490 185 forint. Így a hitel teljes díja ebben az esetben 40 185 forint.

Az eHitel 12 konstrukció, egy hosszabb távú, 12 hónapos futamidejű szabadfelhasználású kölcsön. Ez a hiteltermék azok számára lehet ideális, alacsonyabb havi törlesztőrészlet mellett szeretnének hitelt igényelni. A már említett paraméterek mellett így a havi törlesztőrészlet 43 869 forint. Az egy éves futamidejű személyi kölcsön esetén így a hitel teljes díja 76 430 forint, míg a visszafizetendő teljes összeg 526 430 forint.

Trive személyi kölcsön igénylés

A hiteligénylés feltételei a Trive Banknál

Jövedelemigazolás

A Trive Bank igyekszik mindenkit a lehető leggyorsabban és egyszerűbb módon kiszolgálni. Mivel a stratégiája a kivételes ügyfélszolgálatra épül, így különleges feltételekkel találkozhatunk a Trive Bank hiteligénylési folyamata során. A digitális banknál már alacsony, legalább havi nettó 230 ezer jövedelemmel is igényelhető hitel. Azonban fontos, hogy legalább 3 havi rendszeres jövedelemmel rendelkezzen az ügyfél, amely a következő bankok valamelyikénél lévő számlára érkezik, és amelyhez az igénylő rendelkezik Netbank hozzáféréssel: CIB, Erste, Gránit, K&H, MagNet, MKB (MBH), OTP, Raiffeisen, Takarékbank (MBH), Unicredit

A jövedelem, bevétel igazolására nincs szükség benyújtandó dokumentumokra, hiszen ezt a Trive Bank az ügyfél bankszámlájának online ellenőrzésével végzi el kényelmesen és gyorsan. Az elvárt havi jövedelem esetén nincs kikötés, hogy miből származzon. Ez lehet bér, nem önálló tevékenységből származó jövedelem, nyugdíj vagy más, magyar vagy külföldi állam által folyósított ellátás is.

Digitális eszközök és Netbank hozzáférés

Mivel a teljes banki ügyintézés online zajlik, így a Trive Bank hiteleinek igénylésekor csak az igazolványokra, Netbank hozzáférésre és egy okostelefonra vagy egy laptopra van szükség. Emellett elengedhetetlen, hogy az igénylő érvényes e-mail címmel és mobiltelefonszámmal rendelkezzen. A hitelfelvétel online módon történik, így az ügyintézés során az igénylőnek szüksége lesz webkamerás laptopra vagy asztali számítógépre, vagy kamerás mobiltelefonra, és megfelelő sávszélességet biztosító adatkapcsolatra.

Az igénylőnek emellett magyar állampolgárnak kell lennie, teljes és nem korlátozott cselekvőképességű természetes személyként, akinek életkora a kérelem benyújtásakor meghaladja a 18 évet. A hitelfelvevőnek Magyarország területén állandó lakcímmel, lakóhellyel kell rendelkeznie. Egy fontos feltétel még, hogy az ügyfélnek hozzájárulását kell adnia a KHR pozitív információinak más referenciaszolgáltató általi átvételéhez is.

Trive Bank személyi kölcsön igénylés menete

A Trive Bank hiteleinek igénylése csupán néhány lépés és szinte rögtön az ügyfél számlájára kerül a kölcsön összege. Érdemes megjegyezni azt is, hogy a digitális banknál nem kell számlát nyitni személyi kölcsön igénylésekor sem, sőt, még jövedelem utalást sem kér a bank. A hitelintézet ügyfélpolitikája szerint mindenkit ugyanúgy kezelnek és azonos feltételek vonatkoznak az ügyfelekre.

A hiteligénylés menete négy egyszerű lépésben foglalható össze. Első lépésként az ügyfélnek meg kell adnia az alap adatokat, mint a személyes információkat. Ekkor a hitelintézet létrehozza az ügyfél Trive igénylési fiókját. A következő lépés az elektronikus bankszámla lekérdezése. Ekkor az igénylő a már meglévő Netbank fiókján keresztül megosztja a Trive Bankkal az elmúlt 3 hónap tranzakcióit. Ezzel párhuzamos a hitelkérelem benyújtása is megtörténik.

A harmadik lépésként az ügyfél kiválasztja a számára elérhető termékek közül a neki leginkább ideális konstrukciót. Amennyiben a hitelbírálat pozitív, úgy csupán annyi teendő maradt az igénylési eljárással kapcsolatban, hogy az igénylő az igazolványai és arca segítségével azonosítja magát, és egy egyedi SMS kóddal aláírja a szerződést. Ezt követően a Trive Bank személyi kölcsöne folyósításra kerül.

Jelen cikk arra szolgál, hogy tájékoztassa a látogatókat, és segítse őket a kötelezettségvállalással kapcsolatos megfontolt döntésükben. Ennek értelmében jelen cikkünk nem teljes körű, ideértve a kölcsön igénylési folyamat, az igénylési feltételek és a termékfeltételek részleteit is. Fontos megjegyezni, hogy a bejegyzés nem minősül a Trive Bank által kötelező ajánlattételnek vagy kötelezettségvállalásnak. A termék részletes feltételeiről és a látogatók által megadott információk alapján elérhető kondíciókról további részleteket találhat a Trive Bank Hungary Zrt. honlapján.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Trive Bank személyi kölcsön 2024 – Feltételek és folyósítás menete - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Trive Bank személyi kölcsön 2024 – Feltételek és folyósítás menete - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Trive Bank személyi kölcsön 2024 – Feltételek és folyósítás menete - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Trive Bank személyi kölcsön 2024 – Feltételek és folyósítás menete - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A Trive Bank Hungary Zrt. olyan kisebb, fix összegű és rövid, fix futamidejű hiteleket kínál, amelyek jelenleg 450 ezer forint összegűek és 6 vagy 12 hónapos futamidővel vehetőek fel. Fontos megjegyezni, hogy jelenleg ezek az összegek és futamidők nem módosíthatóak.

A pénzintézet minden olyan jövedelmet elfogad, amelyet Netbank belépéssel igazolnak, és legalább három hónapon keresztül rendszeresen érkezik egy forint alapú bankszámlára. Jelenleg az alábbi bankokkal áll partnerségben a Trive Bank: CIB, Erste, Gránit, K&H, MagNet, MKB (MBH), OTP, Raiffeisen, Takarékbank (MBH), Unicredit

A törlesztőrészletek havi rendszerességgel esedékesek mind a két hiteltermék esetén. Emellett az eHitel 6 és eHitel 12 is fix, 30 százalékos kamatozású.

Jelenleg az elérhető személyi kölcsön konstrukciók esetén a THM értéke 35,04 százalék.

A 6 hónapos futamidő mellett igényelhető kölcsön havi 81 697 forint törlesztőrészlettel rendelkezik, míg a 12 hónapos futamidejű személyi hitel havi törlesztőrészlete 43 869 forint.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Minden, amit tudnod kell az új MÁP Pluszról

Minden, amit tudnod kell az új MÁP Pluszról

2024.06.12.

Az elmúlt években a magyar kormány folyamatosan igyekszik új és vonzó pénzügyi termékeket kínálni a lakosság számára, hogy ösztönözze a megtakarításokat, és egyben csökkentse az ország külső adósságát. Ennek a törekvésnek egyik legújabb példája az új Magyar Állampapír Plusz (MÁP Plusz) magasabb kamatozással. Mutatjuk, hogy miért lehet érdemes befektetni ebbe az új állampapírba, hogyan működik, és milyen előnyöket kínál.

Tovább olvasom
4 fontos tényező, ami befolyásolja a hitelbírálat idejét

4 fontos tényező, ami befolyásolja a hitelbírálat idejét

2024.06.10.

Az emberek számára a hitelbírálat egy fontos lépés lehet életükben, legyen szó lakásvásárlásról, autóvásárlásról, vagy más nagyobb beruházásról. Azonban a hitelbírálat folyamata nem mindig gyors és egyszerű. Számos tényező befolyásolja, hogy mennyi időt vesz igénybe a hitelkérelem jóváhagyása. Utánajártunk a hitelbírálat idejét meghatározó négy fontos tényezőnek, hogy jobban megérthessük ezt a folyamatot.

Tovább olvasom
Mire számíthatunk a CSOK Plusznál, ha nem születnek meg a tervezett gyermekek?

Mire számíthatunk a CSOK Plusznál, ha nem születnek meg a tervezett gyermekek?

2024.06.09.

A CSOK Plusz egy igazán jó támogatási forma, azonban mint minden támogatásnál, itt is mérlegelni kell az esetleges kockázatokat. Abban az esetben, ha nem születnek meg a tervezett gyermekek, nem teljesítjük az elvárt feltételt. És bizony probléma lehet. Mutatjuk, miért.

Tovább olvasom
Érdemes-e halasztani a lakásvásárlást alacsonyabb hitelkamatra várva?

Érdemes-e halasztani a lakásvásárlást alacsonyabb hitelkamatra várva?

2024.06.04.

Egy tudatos hiteligénylő pontosan tudja, hogy nagyon nem mindegy, hogy mennyi az általa igényelt hitel kamata. De valóban ennyire fontos ez? És tehetünk-e valamit? Érdemes elhalasztani a lakásvásárlást alacsonyabb hitelkamatra várva? Szakértőnk válaszol a kérdésekre.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával