Váratlan kiadás merült fel? Provident gyorskölcsönök!

2021.05.13.
Szerző: Banknavigator

A Provident gyorskölcsönei jól jöhetnek, ha egy kisebb pénzzavarba kerülsz – az alábbiakban megmutatjuk, miért érdemes velük foglalkozni!   

Váratlan kiadás merült fel? Provident gyorskölcsönök!

Provident gyorskölcsönei húsz éve segítenek a váratlan kiadások fedezésével, és folyamatosan fejlődnek a piaci igények szerint. Manapság is a Provident az egyetlen olyan hitelintézet, ami csakis alacsony összegű, személyi kölcsön-szerű hiteleket kínál, és ezek nagy részben heti törlesztéssel törleszthetőek, ráadásul ezt készpénzes fizetéssel az otthonunkban is megoldhatjuk, ami az úgynevezett Otthoni Szolgáltatásnak köszönhető.

A Provident gyorskölcsöneinek kondíciói

A felvehető hitelösszeg akár 40.000 forint is lehet, a maximum pedig 1.500.000 forint. A futamidő 57, 72 és 110 hét lehet, de létezik olyan Provident gyorskölcsön is, amelyet 30 hónapra lehet felvenni. A THM 24,5-24,6% minden Provident gyorskölcsön esetében, ami ugyan viszonylag magas, de az Otthoni Szolgáltatás, a heti törlesztés és az alacsony hitelösszeg előnye miatt van, akinek erre lesz szüksége, akinek pedig nagyobb összeget igényelnénk, vagy nincs szükségünk a Provident nyújtotta egyéb előnyökre, akkor sincs gond, hiszen a hitelpiac hatalmas.

Mire használhatóak fel a Provident gyorskölcsönei?

Tulajdonképp bármire, hiszen személyi kölcsönökről van szó, így ezek is szabad felhasználású hitelkonstrukciók. Akár egy autó megvásárlása, akár lakásfelújítás, vagy egy utazás lenne a cél, a Provident gyorskölcsönei megoldást nyújtanak.

A Provident gyorskölcsöneinek feltételei

A személyi kölcsönök esetében megszokott elemek a Provident gyorskölcsöneinek feltételrendszerében is megtalálhatóak. A 18. betöltött életév, az, állandó, bejelentett, magyarországi lakcím, az igazolt, rendszeres jövedelem, az érvényes személyazonosító okmányok, illetve a saját, vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla elengedhetetlen, bár ez utóbbinál kivételt jelent az Otthoni Szolgáltatás, amihez nincs rá szükség. A Provident gyorskölcsöneinek igénylése során is automatikus elutasítást von maga után a KHR negatív adóslistán való szereplés, ám ez minden hitel esetében ugyanígy van. Amennyiben az itt felsorolt feltételek teljesülnek, akkor a Provident bármelyik gyorskölcsöne néhány napon, sőt, akár néhány órán belül is folyósításra kerülhet!

Ha felkeltették az érdeklődésedet a Provident gyorskölcsönei, indítsd el az igénylést oldalunkról online, csupán néhány kattintással!

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Berendező Kölcsön

THM

9,9%

Futamidő

80 hét

Hitelösszeg

400.000 Ft - 800.000 Ft

§

Prémium Kölcsön

THM

18,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 2.990.000 Ft

§

Fapados Kölcsön

THM

14,90% - 19,90%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További állásajánlatok