Váratlan kiadás merült fel? Provident gyorskölcsönök!

2021.05.13.

A Provident gyorskölcsönei jól jöhetnek, ha egy kisebb pénzzavarba kerülsz – az alábbiakban megmutatjuk, miért érdemes velük foglalkozni!   

Váratlan kiadás merült fel? Provident gyorskölcsönök!

Provident gyorskölcsönei húsz éve segítenek a váratlan kiadások fedezésével, és folyamatosan fejlődnek a piaci igények szerint. Manapság is a Provident az egyetlen olyan hitelintézet, ami csakis alacsony összegű, személyi kölcsön-szerű hiteleket kínál, és ezek nagy részben heti törlesztéssel törleszthetőek, ráadásul ezt készpénzes fizetéssel az otthonunkban is megoldhatjuk, ami az úgynevezett Otthoni Szolgáltatásnak köszönhető.

A Provident gyorskölcsöneinek kondíciói

A felvehető hitelösszeg akár 40.000 forint is lehet, a maximum pedig 1.500.000 forint. A futamidő 57, 72 és 110 hét lehet, de létezik olyan Provident gyorskölcsön is, amelyet 30 hónapra lehet felvenni. A THM 24,5-24,6% minden Provident gyorskölcsön esetében, ami ugyan viszonylag magas, de az Otthoni Szolgáltatás, a heti törlesztés és az alacsony hitelösszeg előnye miatt van, akinek erre lesz szüksége, akinek pedig nagyobb összeget igényelnénk, vagy nincs szükségünk a Provident nyújtotta egyéb előnyökre, akkor sincs gond, hiszen a hitelpiac hatalmas.

Mire használhatóak fel a Provident gyorskölcsönei?

Tulajdonképp bármire, hiszen személyi kölcsönökről van szó, így ezek is szabad felhasználású hitelkonstrukciók. Akár egy autó megvásárlása, akár lakásfelújítás, vagy egy utazás lenne a cél, a Provident gyorskölcsönei megoldást nyújtanak.

A Provident gyorskölcsöneinek feltételei

A személyi kölcsönök esetében megszokott elemek a Provident gyorskölcsöneinek feltételrendszerében is megtalálhatóak. A 18. betöltött életév, az, állandó, bejelentett, magyarországi lakcím, az igazolt, rendszeres jövedelem, az érvényes személyazonosító okmányok, illetve a saját, vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla elengedhetetlen, bár ez utóbbinál kivételt jelent az Otthoni Szolgáltatás, amihez nincs rá szükség. A Provident gyorskölcsöneinek igénylése során is automatikus elutasítást von maga után a KHR negatív adóslistán való szereplés, ám ez minden hitel esetében ugyanígy van. Amennyiben az itt felsorolt feltételek teljesülnek, akkor a Provident bármelyik gyorskölcsöne néhány napon, sőt, akár néhány órán belül is folyósításra kerülhet!

Ha felkeltették az érdeklődésedet a Provident gyorskölcsönei, indítsd el az igénylést oldalunkról online, csupán néhány kattintással!

Provident 20-as kölcsön Provident 20-as kölcsön Hirdetés

Ajánlott hitelek

Hitelkiváltó Kölcsön

THM

16,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

200.000 Ft - 6.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV120

THM

11,73%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 8.000.000 Ft

§

Adósságrendező Hitel

THM

13,36 - 22,32%

Futamidő

36 - 84 hónap

Hitelösszeg

500.000 Ft - 5.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Online személyi kölcsön igénylés – hogyan zajlik?

Online személyi kölcsön igénylés – hogyan zajlik?

2020.05.21.

A koronavírus-járvány miatt előtérbe kerültek az interneten intézhető dolgok, így az online személyi kölcsön igénylés is népszerűbbé vált, holott már viszonylag régóta létezik ez a lehetőség. Ha még sosem próbáltad, de most szükséged lenne egy kisebb-nagyobb összegre, akkor muszáj lesz ezt a hitelfelvételi módot használnod

Tovább olvasom
Nyílászárócsere és fűtéskorszerűsítés gyorskölcsönnel!

Nyílászárócsere és fűtéskorszerűsítés gyorskölcsönnel!

2020.11.15.

Mindenki lázasan készül a télre, és sajnos sokaknak csak most jut eszébe a nyílászárók cseréje és a fűtéskorszerűsítés. Több probléma is lehet ezzel a késői időponttal; alább kifejtjük, hogy mik.

Tovább olvasom
Provident kölcsön a futamidő végéig kedvezményes kamattal

Provident kölcsön a futamidő végéig kedvezményes kamattal

2020.09.04.

A Provident kölcsöne a futamidő végéig kínál olyan kamatot, illetve THM-et, ami még bennünket is megdöbbentett, pedig folyamatosan követjük a magyar hitelpiac változásait, ám ilyet még nem láttunk. Érdemes neked is vetni rá egy pillantást, mert könnyen meglehet, hogy a közeljövőben szükséged lesz egy kisebb hitelre, és abban az esetben egyszerűen ez lesz a legjobb választás!

Tovább olvasom
Minden, amit a gyorskölcsönökről tudni érdemes

Minden, amit a gyorskölcsönökről tudni érdemes

2020.12.14.

A gyorskölcsönökről tudni érdemes azt, hogy a legegyszerűbben elérhető, legkönnyebben hozzáférhető hitelkonstrukciók. Az alábbi cikkből mindent megtudhatsz róluk!

Tovább olvasom