Hirdetés

Váratlan kiadás merült fel? Provident gyorskölcsönök!

2021.05.13.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 11:00

A Provident gyorskölcsönei jól jöhetnek, ha egy kisebb pénzzavarba kerülsz – az alábbiakban megmutatjuk, miért érdemes velük foglalkozni!   

Váratlan kiadás merült fel? Provident gyorskölcsönök!

Provident gyorskölcsönei húsz éve segítenek a váratlan kiadások fedezésével, és folyamatosan fejlődnek a piaci igények szerint. Manapság is a Provident az egyetlen olyan hitelintézet, ami csakis alacsony összegű, személyi kölcsön-szerű hiteleket kínál, és ezek nagy részben heti törlesztéssel törleszthetőek, ráadásul ezt készpénzes fizetéssel az otthonunkban is megoldhatjuk, ami az úgynevezett Otthoni Szolgáltatásnak köszönhető.

A Provident gyorskölcsöneinek kondíciói

A felvehető hitelösszeg akár 40.000 forint is lehet, a maximum pedig 1.500.000 forint. A futamidő 57, 72 és 110 hét lehet, de létezik olyan Provident gyorskölcsön is, amelyet 30 hónapra lehet felvenni. A THM 24,5-24,6% minden Provident gyorskölcsön esetében, ami ugyan viszonylag magas, de az Otthoni Szolgáltatás, a heti törlesztés és az alacsony hitelösszeg előnye miatt van, akinek erre lesz szüksége, akinek pedig nagyobb összeget igényelnénk, vagy nincs szükségünk a Provident nyújtotta egyéb előnyökre, akkor sincs gond, hiszen a hitelpiac hatalmas.

Mire használhatóak fel a Provident gyorskölcsönei?

Tulajdonképp bármire, hiszen személyi kölcsönökről van szó, így ezek is szabad felhasználású hitelkonstrukciók. Akár egy autó megvásárlása, akár lakásfelújítás, vagy egy utazás lenne a cél, a Provident gyorskölcsönei megoldást nyújtanak.

A Provident gyorskölcsöneinek feltételei

A személyi kölcsönök esetében megszokott elemek a Provident gyorskölcsöneinek feltételrendszerében is megtalálhatóak. A 18. betöltött életév, az, állandó, bejelentett, magyarországi lakcím, az igazolt, rendszeres jövedelem, az érvényes személyazonosító okmányok, illetve a saját, vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla elengedhetetlen, bár ez utóbbinál kivételt jelent az Otthoni Szolgáltatás, amihez nincs rá szükség. A Provident gyorskölcsöneinek igénylése során is automatikus elutasítást von maga után a KHR negatív adóslistán való szereplés, ám ez minden hitel esetében ugyanígy van. Amennyiben az itt felsorolt feltételek teljesülnek, akkor a Provident bármelyik gyorskölcsöne néhány napon, sőt, akár néhány órán belül is folyósításra kerülhet!

Ha felkeltették az érdeklődésedet a Provident gyorskölcsönei, indítsd el az igénylést oldalunkról online, csupán néhány kattintással!

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Promóció

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 19,81%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Hogy válasszak megfelelő gyorskölcsönt?

Hogy válasszak megfelelő gyorskölcsönt?

2020.09.04.

Az, hogy hogyan válassz megfelelő gyorskölcsönt, attól függ, hogy mit jelent számodra a megfelelő. Ha kielégíti az igényeidet, emellett pedig a törlesztőrészleteit is képes vagy havi, vagy heti rendszerességgel törleszteni, minden további nélkül jó lesz, de azért akadnak olyan tényezők is, amelyekről jobb, ha tudsz, mielőtt beadod az igénylésedet.

Tovább olvasom
Online személyi kölcsön igénylés – hogyan zajlik?

Online személyi kölcsön igénylés – hogyan zajlik?

2020.05.21.

A koronavírus-járvány miatt előtérbe kerültek az interneten intézhető dolgok, így az online személyi kölcsön igénylés is népszerűbbé vált, holott már viszonylag régóta létezik ez a lehetőség. Ha még sosem próbáltad, de most szükséged lenne egy kisebb-nagyobb összegre, akkor muszáj lesz ezt a hitelfelvételi módot használnod

Tovább olvasom
Sürgősen pénzre van szükséged? Ismerd meg a Cofidis Fapados Kölcsönét!

Sürgősen pénzre van szükséged? Ismerd meg a Cofidis Fapados Kölcsönét!

2022.12.30.

A Cofidis Fapados Kölcsöne érdemes lehet a figyelmedre, ha gyorsan szeretnél egy nagyobb összeghez jutni!

Tovább olvasom
Provident kölcsön a futamidő végéig kedvezményes kamattal

Provident kölcsön a futamidő végéig kedvezményes kamattal

2020.09.04.

A Provident kölcsöne a futamidő végéig kínál olyan kamatot, illetve THM-et, ami még bennünket is megdöbbentett, pedig folyamatosan követjük a magyar hitelpiac változásait, ám ilyet még nem láttunk. Érdemes neked is vetni rá egy pillantást, mert könnyen meglehet, hogy a közeljövőben szükséged lesz egy kisebb hitelre, és abban az esetben egyszerűen ez lesz a legjobb választás!

Tovább olvasom