Széchenyi Hitel fajtái

Mekkora összegre van szükséged?

Hány hónapra?

Nettó jövedelemed?

További Beállítások

Válassz bankot

Sberbank

Széchenyi Kártya Újraindítási Folyószámlahitel

Törlesztőrészlet Ft
THM 0.00 %
Visszafizetendő Ft

Hitel teljes díja: Ft
Kamat: Ft, Kezdeti díj: 0 Ft

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
CIB

Széchenyi Kártya Újraindítási Folyószámlahitel

Törlesztőrészlet Ft
THM 0.00 %
Visszafizetendő Ft

Hitel teljes díja: Ft
Kamat: Ft, Kezdeti díj: 0 Ft

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

MKB

Széchenyi Kártya Újraindítási Folyószámlahitel

Törlesztőrészlet Ft
THM 0.00 %
Visszafizetendő Ft

Hitel teljes díja: Ft
Kamat: Ft, Kezdeti díj: 0 Ft

Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

Széchenyi hitel Újraindítási Program

A működéshez, fejlődéshez, fejlesztéshez szükséges forrásokat biztosító konstrukciók teszik lehetővé számodra a napi működés mellett a megfelelő növekedés eléréséhez szükséges beruházások finanszírozását. Széchenyi Újraindítási hitellel visszaállíthatod a normál üzletmenetet, és növekedési pályára állíthatod a cégedet.

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO!

A napi működéshez. Átmeneti pénzzavar? Egy szabad felhasználású folyószámlahitel lehet a megoldás. A napi működéssel kapcsolatos bármilyen kiadásodra fordíthatod. A termék jellegéből adódóan a felhasznált majd visszafizetett összeget újra és újra elköltheted. Mindig a rendelkezésedre áll. És mint minden Széchenyi hitel programhoz tartozó terméknél, az állam kamat és kezelési költség támogatást nyújt, valamint a kezességet is támogatja. Ingatlanfedezetre nem lesz szükséged. Az ország több, mint 200 pontján igényelheted, ahol ellenszolgáltatás nélkül, gyorsan és egyszerűen bírálják el a hiteledet, amit aztán Széchenyi Kártyával el is költhetsz.

Fontos, hogy ne legyen se lejárt köztartozásod, se lejárt hiteltartozásod. Ha van, az kizáró ok. 1 millió forinttól akár 100 millió forintig igényelheted. A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel két évig áll majd a rendelkezésedre. A teljes hitelösszeget a szerződés lejáratának napján kell visszafőzetned. Addig viszont akárhányszor újra és újra felhasználhatod. Ki kell fizetni a szállítót? Esedékes a munkabér? Nem probléma.

A kamat fix 0,1%/év. Nincs tévedés. Nem elírás. A kamat mindössze 0,1% évente az állami támogatásnak köszönhetően. Vannak még költségek, például a szerződéskötési díj, vagy a plusz kártya díja. Ezekről az igénylés helyszínén kaphatsz tájékoztatást, illetve a kondíciós listában te is utána nézhetsz.

Ingatlan fedezetet nem kell adnod, a hitel biztosítéka a Garantiqa Zrt.

Hol igényelheted? Több helyen is: Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének az irodáiban, a Kereskedelmi és Iparkamaránál és a KAVOSZ Zrt-nél. Vagy a kár tíz hitelintézetnél, Köztük a legnagyobbakkal.

Széchenyi Likviditási Hitel GO!

Egy igazi szabad felhasználású forgóeszközhitel. Készletet vásárolnál a cégednek? Vagy raktároznál? Karbantartanál? Jól jönne egy kis reklám? Netán a meglévő hiteledet váltanád ki? Ez a megoldás. Ne keress tovább.

Szabadon felhasználhatod 1 millió forinttól akár 250 millió forintig, és ez is államilag támogatott. A Széchenyi Likviditási Hitel GO mellé is jár neked az állam segítsége. .Ingatlanfedezetre itt sincs szükség, és gyorsan egyszerűen hozzájuthatsz az ország több, mint 200 pontján.

Lejárt köztatozásod és lejárt hiteled itt sem lehet. Ezt a konstrukciót akár három évre is kérheted. vagy kettőre. Amelyik jobb neked. 

A hitelt havonta, egyenlő törlesztő részletekben fizeted majd vissza. Ha szükséges, türelmi időt is kérhetsz, akár 9 hónapot is.

Előre szólok, a kamat itt sem elírás: fix 0,2%/év. Ennél nem találsz kedvezőbbet, és Garantiqa Zrt lesz a hitel biztosítéka.

Hol lehet ezt igényelni? Tíz hitelintézetnél, a KAVOSZ Zrt-nél, a Kereskedelmi és Iparkamara irodáiban és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségénél. Az országban több, mint 200 helyen szakértők várnak téged, és mindenféle díj nélkül segítenek kiválasztani neked a megfelelőt. Ha a Széchenyi Likviditási Hitel GO! a legmegfelelőbb a számodra, akkor indulhat is az igénylés.

Széchenyi Beruházási Hitel GO!

Kifejezetten fejlesztéshez. Széles körben tudod felhasználni beruházásokhoz, és az azokhoz kapcsolódó forgószóközök megvásárlására. Bővítheted a kapacitásodat ingatlanvásárlással vagy építéssel, gépek, berendezések is kellhetnek, sőt részvényt vagy üzletrészt is vehetsz.

Ez a széles körben felhasználható hitel állami támogatással lehet a tiéd akár 1 milliárd forintig és futamidőt 10 évre is kitolhatod. Lejárt köztartozásod vagy lejárt hiteltartozásod ebben az esetben sem lehet.

Ahhoz, hogy hozzájuss a Széchenyi Beruházási Hitel GO!-hoz, szükséged lesz önerőre. Ez a beruházás értékének minimum 10%-a.

A beruházás megfelelő megtérülését segítheti, hogy akár két év türelmi időt is kérhetsz a törlesztés megkezdésére. A Kamat fix 0,5%/év. Állami kezességvállalással és kamat támogatással fejlesztheted a vállalkozásodat, ami neked, a munkatársaidnak és az országnak is jó.

A hitel biztosítéka a Garantiqa Hitelgarancia Zrt.

Ha úgy érzed, erre van szüksége a vállalkozásodnak, a KAVOSZ Zrt irodái várnak rád. Ahogy a Kereskedelmi és iparkamara irodái is. És hitelintézethez is fordulhatsz. Mindenhol szakértő kezek vezetnek végig az igénylés folyamatán, különböző díjak nélkül. A fontos részleteket megtalálod az üzletszabályzatban és a kondíciós listában. Vagy kérdezd az ügyintézőt, és gyorsan és egyszerűen kerülhet a kezedbe a Széchenyi hitel. Aztán már csak a beruházást kell elkezdeni.

Széchenyi Turisztikai Kártya GO!

A turisztikai szektor megsínylette a Covid-19 koronavírus járvány miatt hozott korlátozó intézkedéseket. A Széchenyi Turisztikai Kártya GO egy szabad felhasználású folyószámlahitel kiemelkedően magas állami kamat, kezességi díj, bírálati díj és költségtámogatással. Hogy a hotelek és éttermek a megszokott színvonalon fogadhassanak bennünket.

Miért lehet ez jó? Mert ennek a folyószámlahitelnek semmilyen költsége nincs. Ingyenes. Ez az igazi állami kamattámogatás. A hitelt persze vissza kell fizetni, de nincs kamat. Nincs kezelési költség. Nincs hitelbírálati díj.(kezességvállalási díj lehet, de csekély jogcímű támogatás esetén a kezességvállalás díj is 0 Ft.)

Minden kkv igényelheti, amely a megfelelő tevékenységi körrel rendelkezik és sem lejárt köztartozása, sem lejárt hiteltartozása nincs. 1 millió forinttól 250 millió forintig érhető el. 1, 2 vagy 3 év a futamidő. Ahogy neked a legjobb. Választhatsz.

Ez egy folyószámlahitel. A teljes összeget a szerződés lejáratának napján kell visszafizetned, addig viszont korlátlan számban felveheted, újra és újra. Visszafizeted, aztán újra felveszed, amikor kell. Egyszerűen, évekig.

A hitel biztosítéka a Garantiqa Zrt. A bank bizonyos esetekben kérhet egyéb biztosítékot. (jellemzően erre 100 milliós hitelösszeg felett kerül sor)

A Széchenyi Turisztikai Kártya GO!-hoz a szokásos, fent említett, több, mint kétszáz helyen lehet hozzájutni. Hitelintézetek, KAVOSZ, Kereskedelmi és Iparkamara. 

Agrár Széchenyi Beruházási Hitel GO!

A Széchenyi kártya program agrár ütőkártyája a vidék Magyarországának, agrár célokra.

Széles körben alkalmazható agrár célokra, 1 milliárd forintig. Könnyen elérhető, rugalmas termék.

Ha nincs lejárt köztartozásod, és lejárt hiteltartozásod, igényelheted.

A beruházás összegének 10%-val rendelkezned kell.(önerő) 1 millió forint is elég? Jó. 1 Milliárd kell? Az is jó. 13 hónaptól 120 hónapig terjedhet a futamidő. Türelmi időt is kérhetsz. Ez lehet 24 hónap is. A Kamat fix 0,5%/év. A hitel biztosítéka az Agrár Hitelgarancia Alapítvány.

Az ország több. mint 200 pontján igényelhető. KAVOSZ Zrt, Kereskedelmi és Iparkamara, Hitelintézetek ((például OTP, Budapest Bank, Takarékbank) Vállalkozók és Munkaadók Országos Szövetsége.

Öt lehetőség elérhető öt lépésben

Szükséged van Széchenyi hitelre? Ezt tedd:

Keresd fel a regisztráló irodát. Egyeztess az ügyintézővel. találjátok meg a számodra legmegfelelőbb konstrukciót. Derítsd ki, megfelelsz-e a követelményeknek. Állítsd össze a bank üzletszabályzatában meghatározott hitelkérelmet. Nyújtsd be egy hitelintézethez.

És ennyi.

A legnagyobb magyar a pénztárcádban

A Széchenyi Hitel Újraindítási program jó lehet a vállalkozásodnak. Bankkártyával költheted el az igényelt összeget, felvirágoztathatod a céged, hogy újra a régi fényében ragyogjon. Tájékozódj, és cselekedj. Kedvező kamattal, állami támogatással juthatsz most előre.

Így kaphatod meg a hitelt

Széchenyi Hitel fajtái - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Széchenyi Hitel fajtái - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Széchenyi Hitel fajtái - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Széchenyi Hitel fajtái - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

A Széchenyi Kártya Program 2020 májusában kihirdetett új elemeit jelenti. Ezek olyan hitelkonstrukciók, amelyek a vállalkozásokat segítik a koronavírus-járvány okozta nehezebb gazdasági helyzetben. A következőkről van szó: Széchenyi munkahelymegtartó hitel, kártya folyószámlahitel plusz, likviditási hitel, beruházási hitel plusz.

Egy részük igen, míg másokat felfüggesztettek. Önerő kiegészítő, támogatást megelőlegező, vagy agrár hitelt továbbra is lehet igényelni a Széchenyi Kártya Programban, ugyanakkor a korábbi típusú folyószámla, forgóeszköz és beruházási kölcsönök kérelmeit május 15-étől nem fogadják be a bankok.

A legfontosabbak a következők: a Széchenyi program kölcsönei cégek vásárlására vagy tulajdonrész vásárlásra nem használható fel. A vállalkozásnak legalább egy éves lezárt múlttal kell rendelkeznie, bizonyos esetekben két évvel. A vállalkozásnak nem lehet lejárt tartozása, köztartozása. Nem lehet tartósan veszteséges. Az adott hiteleknek különböző egyéb feltételei lehetnek, ezeknek természetesen mind meg kell felelni.

Először is érdemes felkeresni a legközelebbi irodát (ez lehet a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségénél, a helyi kereskedelmi és iparkamaránál, valamint egy KAVOSZ-irodában), ahol lehet regisztrálni. Ha kiválasztottuk, melyik kölcsönt szeretnénk igényelni, össze kell gyűjteni az ehhez kapcsolatos dokumentumokat. Bankot is kell választani (nem mindegy, hogy melyiket, mert lehetnek különbségek a hitelbírálatnál), majd ott időpontot egyeztetni és a kérelmet beadni.

Ebben az esetben a pénzintézet a kezest szólítja fel a törlesztésre, illetve természetesen elképzelhető a szerződés bank általi felmondása is.

A kezes azt vállalja, hogy a bank felszólítására fizet az adós helyett. Ha nem fizet, végrehajtás indulhat ellene. Ingatlanfedezetet nem kell adnia.

Minden olyan mikro-, kis- és közép vállalkozás, amelynek nincs lejárt köztartozása és lejárt hiteltartozása.

Igen. Kártyával könnyen és egyszerűen lehet felhasználni a folyószámlahitelt, és a Széchenyi Kártya válik a vállalkozás bankkártyájává.

A magas hitelösszeg, a széleskörű felhasználás és a maximalizált állami támogatás.

Igen. Kezességvállalás díját is ki kell fizetni. Ezt a Garantiqa Hitelgarancia Zrt és az Agrár Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány határozza meg.

Legutóbbi blogbejegyzések

5 fontos kérdés és válasz a hitelkártyákkal kapcsolatban

5 fontos kérdés és válasz a hitelkártyákkal kapcsolatban

2021.09.21.

A hitelkártyák ismert terméknek számítanak a banki termékek között. Szinte mindenkinek van bankkártyája, ma már a kártyás fizetés mindennapossá vált.

Tovább olvasom
Megoldások, ha nem tudod fizetni a hiteled törlesztőrészletét

Megoldások, ha nem tudod fizetni a hiteled törlesztőrészletét

2021.09.20.

A hiteled törlesztőrészletét minden hónapban fizetned kell, ellenkező esetben komoly problémáid lehetnek. Akadnak azonban ilyenkor is lehetőségeid – mutatjuk őket!

Tovább olvasom
Mi történik a babaváró hitellel válás után?

Mi történik a babaváró hitellel válás után?

2021.09.17.

Válás után az egész élet felfordul, rengeteg dolog megváltozik, és a hitelekkel is problémák lehetnek. Lássuk, mi történik ilyenkor a babaváró hitellel!

Tovább olvasom
Értékeidet biztonságban tudhatod, ha ingóságbiztosítást kötsz!

Értékeidet biztonságban tudhatod, ha ingóságbiztosítást kötsz!

2021.09.16.

Az ingóságbiztosítás még nem igazán elterjedt hazánkban, épp ezért igyekszünk mindenkit megismertetni a részleteivel alábbi cikkünkben.

Tovább olvasom