Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Nyiss CIB ECO Bankszámlát online, akár ingyenes számlavezetéssel!

2023.09.12.
Szerző: Horák Árpád
Utoljára módosítva: 2023. szeptember 12. 12:21

Ha gyorsan kell egy bankszámla, akkor a megoldás az online igénylés. És ha már kényelmesen és gyorsan, online igényelünk bankszámlát, akkor a legkedvezőbb árú bankszámla lenne a legjobb. És mi a legkedvezőbb ár? Hát, ha ingyen van! Nyiss CIB ECO Bankszámlát online, akár ingyenes számlavezetéssel! A tökéletes megoldás. CIB ECO bankszámla.

Nyiss CIB ECO Bankszámlát online, akár ingyenes számlavezetéssel!

Nyiss CIB ECO Bankszámlát online, akár ingyenes számlavezetéssel!

A CIB Bank CIB ECO számláját jóváírással nyithatjuk meg, kedvezményes kártyadíjat kaphatunk, és a számlavezetés díját is elengedhetik. A CIB Bank CIB ECO Plusz számlájához pedig számtalan kedvezmény kapcsolódik belföldön és külföldön egyaránt. CIB ECO bankszámla akár 0 forintos havi számlavezetési díjjal és első éves bankkártya díj nélkül.

CIB ECO bankszámla online

A CIB ECO bankszámla online igénylése igazán egyszerű. CIB ECO bankszámla megnyitása előtt le kell tölteni az applikációt, azután következik a szelfis azonosítás. A nyilatkozatok kitöltése után már csak a szerződéskötés van hátra. És azt is megtehetjük mobilon. Online igényelni a legkényelmesebb. Otthonról igényelhetünk, ki sem kell mozdulnunk a lakásból. Az online CIB számlacsomagok feltételei egyes esetekben kedvezőbbek a hagyományos igénylésű CIB számlacsomagoknál. Egyszerűség, gyorsaság, kényelem és kedvező feltételek. Ez az online igényelhető ECO bankszámla.

Ha az online igénylést választjuk, modern, innovatív módon igényelhetünk bankszámlát. Online igényléskor nem kell bemennünk a bankfiókba, az otthonunk kényelméből vihetjük végig a folyamatot. A CIB számlacsomag kiválasztása, az adatok megadása és a dokumentumok kitöltése is online történik. Nincs olyan, hogy otthon hagytuk valamelyik szükséges dokumentumot. Mert otthon vagyunk.

CIB ECO bankszámla – hogy lesz legolcsóbb?

A CIB bankszámla kiválasztásánál talán a legfontosabb szempont az, hogy olcsó legyen. Minél olcsóbb legyen, és persze sok szolgáltatása legyen. De mitől lesz kedvező a CIB bankszámlák díja?

A bankszámlák díját befolyásolja, ha a jövedelem a bankszámlára érkezik. A díj kedvezőbb lesz, ha havonta rendszeres utalás érkezik a számlára jövedelem-átutalás formájában. Ebben az esetben akár ingyenessé is válhat a számlacsomag.

Fontos tudni a bankszámlák választásánál, hogy nem csak havidíj van. A havidíj csak a számlacsomag egyik költsége. Fizetnünk kell az utalásokért, a bankkártyának is van díja, ahogy a készpénzfelvételnek is.

A készpénz szerepe a bankszámla díjában, akkor fontos, ha a számlacsomagunk készpénzes tranzakcióinak száma magas. Bankszámlák esetén ugyanis minden készpénzmozgás díjköteles. Nem csak a készpénz felvételének, de a befizetésnek is van költsége. Ha gyakran használunk készpénzt, fontos lehet a döntésnél, hogy melyik számlacsomag mellett tesszük le a voksunkat.

Azt sem szabad elfelejtenünk, amikor számlacsomagot keresünk, hogy az akció egyszer véget ér. Bármilyen vonzó is egy első éves kártyadíj elengedés, vagy egy időszakosan kedvező havidíj, a bankszámlák esetében is fontos tudni, hogy mi lesz az akciós időszak után. Egy számlacsomag igénylése általában hosszú távú döntés, ezért kiemelten fontos, hogy a kedvezményes időszak után mennyit fogunk majd fizetni.

Konkrét lépéseket is tehetünk, hogy a számlacsomag olcsóbb legyen. A havi kiadásaink SMS értesítés nélkül alacsonyabbak lesznek. A bankszámlák összköltsége több részből áll össze. Ezek egyik része az, hogy a tranzakcióinkról SMS értesítést kérünk. Ha tudatos felhasználók vagyunk, akkor megtehetjük azt, hogy nem igényeljük ezt a plusz szolgáltatást. Az SMS értesítés díja éves szinten sok ezer forint. Ezt takaríthatjuk meg olyan módon, hogy a mobilbankunk segítségével követjük nyomon a költéseinket. Így alacsonyabb lesz a számlacsomag költsége.

Megtehetjük azt is, hogy csak elektronikusan utalunk. Ilyenkor ugyanis azt a megoldást választjuk, ami legkisebb kiadással jár a számunkra. Egy elektronikusan mobilbankból indított utalás többnyire kedvezőbb árú, mintha azt az utalást a bankfiókból indítanánk. A számlacsomag egy összetett termék. Ha nem akarunk a bankszámlák után felesleges kiadásokat magunknak, akkor a fentiekre figyelme kedvezőbb számlacsomag díjakat tudunk elérni.

CIB ECO Bankszámlát online is nyithatunk, akár ingyenes számlavezetéssel. És ahogy látható, tehetünk még azért, hogy a számlavezetés költsége alacsonyabb legyen. És ez nem túl nehéz. Fizess kevesebbet. Nem muszáj sokat fizetni.

Összefoglalás

A CIB ECO Bankszámlát gyorsan és kényelmesen online is megnyithatjuk, melyet akár ingyenes számlavezetéssel kínálnak. Az online számlanyitási folyamat egyszerű: applikáció letöltése, szelfis azonosítás és dokumentumok kitöltése, mindezt a saját otthonunk kényelméből megtehetjük. A számladíjakat befolyásolja a rendszeres jövedelem-átutalás és a készpénzes tranzakciók száma, de a számlavezetés költségeit csökkenthetjük többek között az SMS értesítések elhagyásával vagy kizárólag elektronikus utalások használatával. A számlacsomag választásnál érdemes figyelembe venni a hosszú távú költségeket is, melyeket az akciós időszak lejárta után kell majd fizetnünk.

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

16,78% - 18,60%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

Provident Sláger kölcsön

THM

14,9%

Futamidő

18 hó

Hitelösszeg

350.000 Ft - 700.000 Ft

Promóció

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

14,6% - 16,3%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Ezeket a szempontokat vedd figyelembe a bankszámla kiválasztása során!

Ezeket a szempontokat vedd figyelembe a bankszámla kiválasztása során!

2021.01.02.

A bankszámla kiválasztása csak elsőre tűnik egyszerűnek, de jobb, ha figyelembe veszed alábbi szempontjainkat, hogy biztosan jól járj.

Tovább olvasom
A CVC kód titkai: hogyan véd meg a bankkártyás csalásoktól?

A CVC kód titkai: hogyan véd meg a bankkártyás csalásoktól?

2023.08.31.

A CVC kódot mindenki használta már, aki vásárolt az interneten. Ez az (általában) háromjegyű szám a bankkártya aláírás csíkján található, és ellenőrző szerepe van internetes vásárlások esetén. Hogy a vásárlás biztonságos legyen.

Tovább olvasom
Miért érdemes átnézni a bankszámlakivonatot?

Miért érdemes átnézni a bankszámlakivonatot?

2021.09.12.

Felesleges időpazarlásnak tűnhet átnézni a bankszámlakivonatot, pedig egyáltalán nem az, sőt! Az alábbiakból megtudhatod, miért gondoljuk ezt.

Tovább olvasom
7 dolog, amit jó, ha tudsz a Revolut kártyáról

7 dolog, amit jó, ha tudsz a Revolut kártyáról

2023.08.22.

A Revolut kártya talán a legismertebb a nemzetközi kártyák közül. Sokan használják második vagy sokadik kártyaként, főként utazások alkalmával. Azonban talán még a használói sincsenek tisztában mindennel, amit a Revolut tud. A Banknavigátor szakértői segítenek abban, hogy mindenre kiterjedő ismeretekkel rendelkezzünk erről a kártyáról.

Tovább olvasom