Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Igényelhető a Széchenyi Lízing GO!

2021.09.06.
Szerző: Horák Árpád
Utoljára módosítva: 2023. július 16. 22:24

Az idei ősz első napja vadonatúj lízing konstrukciót hozott a vállalkozásoknak. A hitelek mellett a Széchenyi Kártya Program erősen megtámogatott új terméke egy lízingkonstrukció lett. A Széchenyi Lízing GO! már elérhető, és választás elé állítja a cégeket: lízing vagy hitel? Hitel vagy lízing? Megnéztük a részleteket.

Igényelhető a Széchenyi Lízing GO!

Igényelhető a Széchenyi Lízing GO!

A Széchenyi Kártya Program széles körben felhasználható elemei állami kamat és költségtámogatással igényelhetőek, a Széchenyi Lízing GO! akár egy milliárd forintig.

Ha szeretnénk a Széchenyi Lízing GO!-t, azt az ország majdnem kétszáz pontján megigényelhetjük. Rendelkezésünkre állnak a KAVOSZ Zrt-nél, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségénél és a Kereskedelmi és Iparkamara irodáiban is. A Regisztráló irodákban a szakértő segít a kérelem benyújtásában. Igazi újdonság, hagy a Széchenyi Lízing GO! online is igényelhető. Fontos feltétel, hogy a vállalkozásunk nem lehet tartósan veszteséges, és nem lehet köztartozása. Szükségünk lehet nemleges adóigazolásra és bevallásokra, főkönyvi kivonatokra, éves beszámolókra. Kellhet még cégkivonat és társasági szerződés is. A regisztrációt követően az igénylés továbbításra kerül az általunk választott bankhoz, ahol a pozitív hitelbírálat után megnyitják a hitelkeretet, vagy folyósítják az összeget.

Ez nem hitel, ez lízing

Egymilliárdos keretösszeg, fél százalékos kamat. A kezelési költséget az állam fizeti ki helyettünk. A futamidő rugalmas, tíz év is lehet, és a törlesztés gyakorisága egy hónap, egy negyedév vagy akár egy év is. Ahogy nekünk a legjobb. Türelmi idő is van, maximum tizenöt hónap. Ez további segítség a számunkra. A türelmi idő alatt nem kell fizetnünk a lízing részleteit.

Széchenyi Kártya Program már bizonyított. Ha úgy érezzük, hogy hasznos lehet a vállalkozásunknak a Széchenyi Lízing GO!, akkor keressünk fel egy Regisztráló irodát, és indítsuk el az igénylést. Vagy indítsuk el online. Már úgy is lehet. A Covid-19-el terhelt gazdasági környezetben minden vállalkozásnak jól jöhet a segítség. Megoldhatja az átmeneti pénzügyi problémákat. A Széchenyi Lízing GO!, a mikro, kis és középvállalkozásoknak érhető el. Az állam kifejezetten ennek a szegmensnek a támogatására hozta létre a Széchenyi Kártya Programot. Most indul a vállalkozás, és jól jönne a segítség? A Széchenyi Lízing GO!, lehet egy jó megoldás.

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,88% - 16,97%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

Provident Sláger kölcsön

THM

14,9%

Futamidő

18 hó

Hitelösszeg

350.000 Ft - 700.000 Ft

Promóció

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

14,6% - 16,3%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Már igényelhető a Széchenyi Mikrohitel GO!

Már igényelhető a Széchenyi Mikrohitel GO!

2021.12.03.

Igényelhető a Széchenyi Mikrohitel GO! a mikrovállalkozások számára, azaz a legkisebbek segítése is napirendre került végre!

Tovább olvasom
Beruházási hitel: mire használható, és milyen előnyei vannak?

Beruházási hitel: mire használható, és milyen előnyei vannak?

2023.03.22.

A beruházási hitel alapvetően a vállalkozásod fejlesztésére szolgál, de akár befektetésre is alkalmas, ami elősegítheti a céged növekedését.

Tovább olvasom
A sikeres vállalkozók 7 tulajdonsága

A sikeres vállalkozók 7 tulajdonsága

2021.01.19.

Sikeres vállalkozó szeretnél lenni? Olvasd el alábbi cikkünket, amiből megtudhatod, hogy milyen tulajdonságokkal kell rendelkezned!

Tovább olvasom
Mit kell tudni a vállalati hitelekről?

Mit kell tudni a vállalati hitelekről?

2022.10.11.

A vállalati hiteleket cégek, vállalkozók és vállalkozások igényelhetik, magánszemélyek számára nem elérhetőek – az alábbiakból ennél többet is megtudhatsz!

Tovább olvasom