Provident kölcsön Provident kölcsön Hirdetés

Igényelhető a Széchenyi Lízing GO!

2021.09.06.
Szerző: Horák Árpád

Az idei ősz első napja vadonatúj lízing konstrukciót hozott a vállalkozásoknak. A hitelek mellett a Széchenyi Kártya Program erősen megtámogatott új terméke egy lízingkonstrukció lett. A Széchenyi Lízing GO! már elérhető, és választás elé állítja a cégeket: lízing vagy hitel? Hitel vagy lízing? Megnéztük a részleteket.

Igényelhető a Széchenyi Lízing GO!

Igényelhető a Széchenyi Lízing GO!

A Széchenyi Kártya Program széles körben felhasználható elemei állami kamat és költségtámogatással igényelhetőek, a Széchenyi Lízing GO! akár egy milliárd forintig.

Ha szeretnénk a Széchenyi Lízing GO!-t, azt az ország majdnem kétszáz pontján megigényelhetjük. Rendelkezésünkre állnak a KAVOSZ Zrt-nél, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségénél és a Kereskedelmi és Iparkamara irodáiban is. A Regisztráló irodákban a szakértő segít a kérelem benyújtásában. Igazi újdonság, hagy a Széchenyi Lízing GO! online is igényelhető. Fontos feltétel, hogy a vállalkozásunk nem lehet tartósan veszteséges, és nem lehet köztartozása. Szükségünk lehet nemleges adóigazolásra és bevallásokra, főkönyvi kivonatokra, éves beszámolókra. Kellhet még cégkivonat és társasági szerződés is. A regisztrációt követően az igénylés továbbításra kerül az általunk választott bankhoz, ahol a pozitív hitelbírálat után megnyitják a hitelkeretet, vagy folyósítják az összeget.

Ez nem hitel, ez lízing

Egymilliárdos keretösszeg, fél százalékos kamat. A kezelési költséget az állam fizeti ki helyettünk. A futamidő rugalmas, tíz év is lehet, és a törlesztés gyakorisága egy hónap, egy negyedév vagy akár egy év is. Ahogy nekünk a legjobb. Türelmi idő is van, maximum tizenöt hónap. Ez további segítség a számunkra. A türelmi idő alatt nem kell fizetnünk a lízing részleteit.

Széchenyi Kártya Program már bizonyított. Ha úgy érezzük, hogy hasznos lehet a vállalkozásunknak a Széchenyi Lízing GO!, akkor keressünk fel egy Regisztráló irodát, és indítsuk el az igénylést. Vagy indítsuk el online. Már úgy is lehet. A Covid-19-el terhelt gazdasági környezetben minden vállalkozásnak jól jöhet a segítség. Megoldhatja az átmeneti pénzügyi problémákat. A Széchenyi Lízing GO!, a mikro, kis és középvállalkozásoknak érhető el. Az állam kifejezetten ennek a szegmensnek a támogatására hozta létre a Széchenyi Kártya Programot. Most indul a vállalkozás, és jól jönne a segítség? A Széchenyi Lízing GO!, lehet egy jó megoldás.

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Prémium400 Kölcsön Számlával

THM

7,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 10.000.000 Ft

§

Provident Havi Kölcsön

THM

24,6%

Futamidő

30 hó

Hitelösszeg

600.000 Ft - 1.500.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV120

THM

11,73%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

A sikeres vállalkozók 7 tulajdonsága

A sikeres vállalkozók 7 tulajdonsága

2021.01.19.

Sikeres vállalkozó szeretnél lenni? Olvasd el alábbi cikkünket, amiből megtudhatod, hogy milyen tulajdonságokkal kell rendelkezned!

Tovább olvasom
Hogy válasszunk megfelelő vállalkozói kölcsönt?

Hogy válasszunk megfelelő vállalkozói kölcsönt?

2020.08.12.

Ha vállalkozást vezetsz, és pénzzavarba kerülsz, tudnod kell, hogy többféle lehetőséged van arra, hogy hitellel oldd meg a problémát. Rengeteg bank kínál vállalkozói kölcsönöket, és természetesen nem feledkezhetünk meg az államilag támogatott konstrukciókról sem. De mégis hogy válaszd ki azt a hitelt, ami a leginkább megfelel az igényeidnek? Az alábbiakban kifejtjük!

Tovább olvasom
Hitelre van szükséged a vállalkozásod elindításához? Mutatjuk, milyen lehetőségek közül választhatsz!

Hitelre van szükséged a vállalkozásod elindításához? Mutatjuk, milyen lehetőségek közül választhatsz!

2021.03.19.

Egy új vállalkozást elindítani soha nem egyszerű feladat. Elengedhetetlen, azonban nem elegendő az induláshoz szükséges ötlet. Emellett rendelkeznünk kell egy jó megvalósítási tervvel, valamint elő kell teremteni az induláshoz feltétlenül szükséges anyagi forrásokat is.

Tovább olvasom
Új cégek igényelhetnek hitelt?

Új cégek igényelhetnek hitelt?

2020.07.31.

Ha az új cégek szeretnének hitelt felvenni, nem lesz könnyű dolguk, mert a legtöbb vállalati konstrukció már régebb óta működő vállalkozások számára lett kifejlesztve. A legalább egy, de egyes hiteltípusok esetében kettő, vagy még több lezárt üzleti évet új céged még biztosan nem tudja felmutatni, így viszont elesel rengeteg lehetőségtől. Akad azonban olyan konstrukció, amit épp neked találtak ki!

Tovább olvasom