Hirdetés

Bankszámlát nyitnál? Mutatjuk, miért válaszd az MKB Extra Számlacsomagot!

2021.04.24.
Szerző: banknavigator.hu
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 10:48

Bankszámlanyitás előtt alaposan végig kell gondolni, melyik bank szolgáltatása éri meg a legjobban. Eláruljuk, hogy miért érdemes az MKB Extra Számlacsomagot választani.

Bankszámlát nyitnál? Mutatjuk, miért válaszd az MKB Extra Számlacsomagot!

Miért válaszd az MKB Extra Számlacsomagot?

Amikor számlacsomagot választunk, átgondoljuk a bankolási szokásainkat és a bankszámlához kapcsolódó költségeket. Mutatjuk, hogy miért érdemes az MKB Extra Számlacsomagot választani. Az MKB Extra Számlacsomag amellett, hogy díjmentes bankszámlavezetést kínál, ingyenes MasterCard Standard PayPass forint alapú bankkártyát is biztosít. Továbbá díjmentesen biztosítja a népszerű NetBANKár szolgáltatást a bankszámla tulajdonosa számára, mely mellé díjmenetesen igénybe vehető az MKB Mobilalkalmazás. Mindemellett az MKB Extra Számlacsomag keretében is igénybe vehető a díjmentes készpénzfelvételi lehetőség. Ráadásul amennyiben személyesen kerül sor a számlacsomag igénylésére, azzal egyidejűleg az MKB Kisösszegű Folyószámlahitel jövedelemigazolás nélkül is igényelhető.

Mennyibe kerül, illetve hogyan igényelhetem az MKB Extra Számlacsomagot?

A jóváírásoktól függ az MKB Extra Számlacsomag havi díja. Amennyiben a jóváírás havi összege kevesebb, mint 150 ezer forint, a havi díj 990 forint. Valamint akciósan ez a díj mindössze 590 forint a visszavonásig. A havi díj akciótól függetlenül 590 forint, ha elérte a 150 ezer forintot a jóváírás havi összege. Ráadásul az első három hónap díjmentes, ha az MKB Extra Számlacsomag igénylője a számlanyitást megelőző két évben nem rendelkezett MKB Banknál vezetett bankszámlával. Fontos információ, hogy a tárgyhónap előtti hónap 20. napjától a tárgyhónap 19. napjáig tartó időszakra vizsgálja a bank a jóváírások összegét. Mi tekinthető jóváírásnak? Az ügyfél MKB Banknál vezetett bankszámláján a két legnagyobb összegű jóváírás. Nem számítanak a számlatulajdonos MKB Banknál vezetett értékpapír-, betét- és bankszámláiról történő átvezetések, illetve a bankszámlán történő kamatjóváírások. Az MKB Extra Számlacsomag alapvető pénzügyi szolgáltatásokat kínál kedvező havi díjért és folyószámlahitel-lehetőséggel. A számlacsomag igénylésének egyik feltétele a betöltött 14. életév. Hogyan igényelhető az MKB Extra Számlacsomag? Személyesen, bármely MKB-bankfiókban. Továbbá új ügyfélként, folyószámlahitel nélkül, online számlanyitással is történhet az igénylés. MKB-ügyfélként pedig folyószámlahitel nélkül, a TeleBANKár segítségével is igényelhető az MKB Extra Számlacsomag.

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

8,4%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Provident Nyári varázs kölcsön

THM

9,8%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

400.000 Ft - 800.000 Ft

§

K&H kiemelt személyi kölcsön

THM

10,9% - 12,7%

Futamidő

24 - 84 hó

Hitelösszeg

1.000.000 Ft - 7.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Bankszámlák: meglepő eltérések lehetnek az árazásban

Bankszámlák: meglepő eltérések lehetnek az árazásban

2021.12.14.

Bankszámlát hosszú időre választunk. Nemritkán évtizedekre elkötelezzük magunkat egy bank és egy bankszámla mellett. A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy nem csak a bankszámla kiválasztásánál érdemes körültekintően eljárnunk, hanem időnként érdemes felülvizsgálni a választásunkat, és pénzügyi szokásainknak megfelelőre váltani. Megnéztük ugyanis, és azt tapasztaltuk, hogy meglepő eltérések lehetnek a bankszámlák között árazásban.

Tovább olvasom
Összeolvad a Budapest Bank és az MKB Bank

Összeolvad a Budapest Bank és az MKB Bank

2021.12.23.

Összeolvad az MKB Bank a Budapest Bankkal, méghozzá jó okkal, és a későbbiekben további fejlemények is várhatóak.

Tovább olvasom
Célszerű közös bankszámlát nyitni házastársaknak?

Célszerű közös bankszámlát nyitni házastársaknak?

2021.07.19.

Közös bankszámlát nyitni elsőre talán furcsának tűnhet, ám akadnak olyan előnyei, amelyeket érdemes megfontolni – mutatjuk, mit kell tudnod erről a témáról!

Tovább olvasom
Ezeket a szempontokat vedd figyelembe a bankszámla kiválasztása során!

Ezeket a szempontokat vedd figyelembe a bankszámla kiválasztása során!

2021.01.02.

A bankszámla kiválasztása csak elsőre tűnik egyszerűnek, de jobb, ha figyelembe veszed alábbi szempontjainkat, hogy biztosan jól járj.

Tovább olvasom