Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Bankszámlát nyitnál? Mutatjuk, miért válaszd az MKB Extra Számlacsomagot!

2021.04.24.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2023. július 17. 10:59

Bankszámlanyitás előtt alaposan végig kell gondolni, melyik bank szolgáltatása éri meg a legjobban. Eláruljuk, hogy miért érdemes az MKB Extra Számlacsomagot választani.

Bankszámlát nyitnál? Mutatjuk, miért válaszd az MKB Extra Számlacsomagot!

Miért válaszd az MKB Extra Számlacsomagot?

Amikor számlacsomagot választunk, átgondoljuk a bankolási szokásainkat és a bankszámlához kapcsolódó költségeket. Mutatjuk, hogy miért érdemes az MKB Extra Számlacsomagot választani. Az MKB Extra Számlacsomag amellett, hogy díjmentes bankszámlavezetést kínál, ingyenes MasterCard Standard PayPass forint alapú bankkártyát is biztosít. Továbbá díjmentesen biztosítja a népszerű NetBANKár szolgáltatást a bankszámla tulajdonosa számára, mely mellé díjmenetesen igénybe vehető az MKB Mobilalkalmazás. Mindemellett az MKB Extra Számlacsomag keretében is igénybe vehető a díjmentes készpénzfelvételi lehetőség. Ráadásul amennyiben személyesen kerül sor a számlacsomag igénylésére, azzal egyidejűleg az MKB Kisösszegű Folyószámlahitel jövedelemigazolás nélkül is igényelhető.

Mennyibe kerül, illetve hogyan igényelhetem az MKB Extra Számlacsomagot?

A jóváírásoktól függ az MKB Extra Számlacsomag havi díja. Amennyiben a jóváírás havi összege kevesebb, mint 150 ezer forint, a havi díj 990 forint. Valamint akciósan ez a díj mindössze 590 forint a visszavonásig. A havi díj akciótól függetlenül 590 forint, ha elérte a 150 ezer forintot a jóváírás havi összege. Ráadásul az első három hónap díjmentes, ha az MKB Extra Számlacsomag igénylője a számlanyitást megelőző két évben nem rendelkezett MKB Banknál vezetett bankszámlával. Fontos információ, hogy a tárgyhónap előtti hónap 20. napjától a tárgyhónap 19. napjáig tartó időszakra vizsgálja a bank a jóváírások összegét. Mi tekinthető jóváírásnak? Az ügyfél MKB Banknál vezetett bankszámláján a két legnagyobb összegű jóváírás. Nem számítanak a számlatulajdonos MKB Banknál vezetett értékpapír-, betét- és bankszámláiról történő átvezetések, illetve a bankszámlán történő kamatjóváírások. Az MKB Extra Számlacsomag alapvető pénzügyi szolgáltatásokat kínál kedvező havi díjért és folyószámlahitel-lehetőséggel. A számlacsomag igénylésének egyik feltétele a betöltött 14. életév. Hogyan igényelhető az MKB Extra Számlacsomag? Személyesen, bármely MKB-bankfiókban. Továbbá új ügyfélként, folyószámlahitel nélkül, online számlanyitással is történhet az igénylés. MKB-ügyfélként pedig folyószámlahitel nélkül, a TeleBANKár segítségével is igényelhető az MKB Extra Számlacsomag.

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,88% - 16,97%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

Provident Sláger kölcsön

THM

14,9%

Futamidő

18 hó

Hitelösszeg

350.000 Ft - 700.000 Ft

Promóció

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

14,6% - 16,3%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Így faraghatsz le a bankszámlaköltségekből

Így faraghatsz le a bankszámlaköltségekből

2022.11.22.

Lefaragni a bankszámlaköltségekből napjainkban egyre fontosabb, hiszen az emelkedő árak miatt mindenki ott spórol, ahol csak tud.

Tovább olvasom
Mutatjuk, miből épül fel a bankszámlaszámod

Mutatjuk, miből épül fel a bankszámlaszámod

2023.09.22.

A bankszámlaszám már része a mindennapjainknak. Van, aki fejből tudja a sajátját. De miből épül fel a bankszámlaszám? Mit mutathat meg nekünk? Mire tudjuk ezt a tudást felhasználni? Fontos, hogy tudjuk ezt? Válaszok a cikkben. Röviden és közérthetően.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön igénylés: mit figyelnek a bankok a bankszámlakivonaton?

Személyi kölcsön igénylés: mit figyelnek a bankok a bankszámlakivonaton?

2023.02.03.

Mit figyelnek a bankok egy személyi kölcsön igénylése előtt, a hitelbírálat során, a bankszámlakivonatodon? Az alábbiakból megtudhatod!

Tovább olvasom
Fedezd fel az Erste George Számla előnyeit és akcióit

Fedezd fel az Erste George Számla előnyeit és akcióit

2023.04.06.

Az Erste George Számla egy olyan lehetőség, amit érdemes kihasználnod, ha olcsó, kiszámítható és korszerű számlacsomagot keresel!

Tovább olvasom