fbpx
Hirdetés

Bankszámlát nyitnál? Mutatjuk, miért válaszd az MKB Extra Számlacsomagot!

2021.04.24.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 10:48

Bankszámlanyitás előtt alaposan végig kell gondolni, melyik bank szolgáltatása éri meg a legjobban. Eláruljuk, hogy miért érdemes az MKB Extra Számlacsomagot választani.

Bankszámlát nyitnál? Mutatjuk, miért válaszd az MKB Extra Számlacsomagot!

Miért válaszd az MKB Extra Számlacsomagot?

Amikor számlacsomagot választunk, átgondoljuk a bankolási szokásainkat és a bankszámlához kapcsolódó költségeket. Mutatjuk, hogy miért érdemes az MKB Extra Számlacsomagot választani. Az MKB Extra Számlacsomag amellett, hogy díjmentes bankszámlavezetést kínál, ingyenes MasterCard Standard PayPass forint alapú bankkártyát is biztosít. Továbbá díjmentesen biztosítja a népszerű NetBANKár szolgáltatást a bankszámla tulajdonosa számára, mely mellé díjmenetesen igénybe vehető az MKB Mobilalkalmazás. Mindemellett az MKB Extra Számlacsomag keretében is igénybe vehető a díjmentes készpénzfelvételi lehetőség. Ráadásul amennyiben személyesen kerül sor a számlacsomag igénylésére, azzal egyidejűleg az MKB Kisösszegű Folyószámlahitel jövedelemigazolás nélkül is igényelhető.

Mennyibe kerül, illetve hogyan igényelhetem az MKB Extra Számlacsomagot?

A jóváírásoktól függ az MKB Extra Számlacsomag havi díja. Amennyiben a jóváírás havi összege kevesebb, mint 150 ezer forint, a havi díj 990 forint. Valamint akciósan ez a díj mindössze 590 forint a visszavonásig. A havi díj akciótól függetlenül 590 forint, ha elérte a 150 ezer forintot a jóváírás havi összege. Ráadásul az első három hónap díjmentes, ha az MKB Extra Számlacsomag igénylője a számlanyitást megelőző két évben nem rendelkezett MKB Banknál vezetett bankszámlával. Fontos információ, hogy a tárgyhónap előtti hónap 20. napjától a tárgyhónap 19. napjáig tartó időszakra vizsgálja a bank a jóváírások összegét. Mi tekinthető jóváírásnak? Az ügyfél MKB Banknál vezetett bankszámláján a két legnagyobb összegű jóváírás. Nem számítanak a számlatulajdonos MKB Banknál vezetett értékpapír-, betét- és bankszámláiról történő átvezetések, illetve a bankszámlán történő kamatjóváírások. Az MKB Extra Számlacsomag alapvető pénzügyi szolgáltatásokat kínál kedvező havi díjért és folyószámlahitel-lehetőséggel. A számlacsomag igénylésének egyik feltétele a betöltött 14. életév. Hogyan igényelhető az MKB Extra Számlacsomag? Személyesen, bármely MKB-bankfiókban. Továbbá új ügyfélként, folyószámlahitel nélkül, online számlanyitással is történhet az igénylés. MKB-ügyfélként pedig folyószámlahitel nélkül, a TeleBANKár segítségével is igényelhető az MKB Extra Számlacsomag.

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

8,3%

Futamidő

12 hét

Hitelösszeg

50.000 Ft - 200.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

10,6%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

13,95%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Takarék Lakossági Bankszámla+ – mit kell tudni róla?

Takarék Lakossági Bankszámla+ – mit kell tudni róla?

2021.03.31.

A Takarék Lakossági Bankszámla+ a Takarékbank egyik legújabb számlacsomagja, mely érdemes lehet a figyelmedre!

Tovább olvasom
Online számlanyitás – lehetséges?

Online számlanyitás – lehetséges?

2020.09.24.

Az interneten keresztül történő ügyintézés – akár hivatalos, akár banki, akár más – az utóbbi években teljesen természetessé vált sokak számára. Mivel oldalunk főleg pénzügyi témákkal foglalkozik, így maradjunk a banki dolgoknál: először csak apróbb lehetőségek voltak, majd megjelentek a kezdetleges, de idővel egyre fejlettebb személyi kölcsön igénylési lehetőségek, és végül, de nem utolsó sorban az online számlanyitás is elérhetővé vált több pénzintézetnél.

Tovább olvasom
Ezeket a szempontokat vedd figyelembe a bankszámla kiválasztása során!

Ezeket a szempontokat vedd figyelembe a bankszámla kiválasztása során!

2021.01.02.

A bankszámla kiválasztása csak elsőre tűnik egyszerűnek, de jobb, ha figyelembe veszed alábbi szempontjainkat, hogy biztosan jól járj.

Tovább olvasom
Már a banki számlacsomag választásával is spórolhatunk

Már a banki számlacsomag választásával is spórolhatunk

2021.09.09.

Banki számlacsomagot keresel, amelynek költségei alacsonyabbak a jelenleginél? Megoldható!

Tovább olvasom