Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Bankszámlát nyitnál? Mutatjuk, miért válaszd az MKB Extra Számlacsomagot!

2021.04.24.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2023. július 17. 10:59

Bankszámlanyitás előtt alaposan végig kell gondolni, melyik bank szolgáltatása éri meg a legjobban. Eláruljuk, hogy miért érdemes az MKB Extra Számlacsomagot választani.

Bankszámlát nyitnál? Mutatjuk, miért válaszd az MKB Extra Számlacsomagot!

Miért válaszd az MKB Extra Számlacsomagot?

Amikor számlacsomagot választunk, átgondoljuk a bankolási szokásainkat és a bankszámlához kapcsolódó költségeket. Mutatjuk, hogy miért érdemes az MKB Extra Számlacsomagot választani. Az MKB Extra Számlacsomag amellett, hogy díjmentes bankszámlavezetést kínál, ingyenes MasterCard Standard PayPass forint alapú bankkártyát is biztosít. Továbbá díjmentesen biztosítja a népszerű NetBANKár szolgáltatást a bankszámla tulajdonosa számára, mely mellé díjmenetesen igénybe vehető az MKB Mobilalkalmazás. Mindemellett az MKB Extra Számlacsomag keretében is igénybe vehető a díjmentes készpénzfelvételi lehetőség. Ráadásul amennyiben személyesen kerül sor a számlacsomag igénylésére, azzal egyidejűleg az MKB Kisösszegű Folyószámlahitel jövedelemigazolás nélkül is igényelhető.

Mennyibe kerül, illetve hogyan igényelhetem az MKB Extra Számlacsomagot?

A jóváírásoktól függ az MKB Extra Számlacsomag havi díja. Amennyiben a jóváírás havi összege kevesebb, mint 150 ezer forint, a havi díj 990 forint. Valamint akciósan ez a díj mindössze 590 forint a visszavonásig. A havi díj akciótól függetlenül 590 forint, ha elérte a 150 ezer forintot a jóváírás havi összege. Ráadásul az első három hónap díjmentes, ha az MKB Extra Számlacsomag igénylője a számlanyitást megelőző két évben nem rendelkezett MKB Banknál vezetett bankszámlával. Fontos információ, hogy a tárgyhónap előtti hónap 20. napjától a tárgyhónap 19. napjáig tartó időszakra vizsgálja a bank a jóváírások összegét. Mi tekinthető jóváírásnak? Az ügyfél MKB Banknál vezetett bankszámláján a két legnagyobb összegű jóváírás. Nem számítanak a számlatulajdonos MKB Banknál vezetett értékpapír-, betét- és bankszámláiról történő átvezetések, illetve a bankszámlán történő kamatjóváírások. Az MKB Extra Számlacsomag alapvető pénzügyi szolgáltatásokat kínál kedvező havi díjért és folyószámlahitel-lehetőséggel. A számlacsomag igénylésének egyik feltétele a betöltött 14. életév. Hogyan igényelhető az MKB Extra Számlacsomag? Személyesen, bármely MKB-bankfiókban. Továbbá új ügyfélként, folyószámlahitel nélkül, online számlanyitással is történhet az igénylés. MKB-ügyfélként pedig folyószámlahitel nélkül, a TeleBANKár segítségével is igényelhető az MKB Extra Számlacsomag.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlott hitelek

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Személyi kölcsön igénylés: mit figyelnek a bankok a bankszámlakivonaton?

Személyi kölcsön igénylés: mit figyelnek a bankok a bankszámlakivonaton?

2023.02.03.

Mit figyelnek a bankok egy személyi kölcsön igénylése előtt, a hitelbírálat során, a bankszámlakivonatodon? Az alábbiakból megtudhatod!

Tovább olvasom
7 dolog, amit jó, ha tudsz a Revolut kártyáról

7 dolog, amit jó, ha tudsz a Revolut kártyáról

2023.08.22.

A Revolut kártya talán a legismertebb a nemzetközi kártyák közül. Sokan használják második vagy sokadik kártyaként, főként utazások alkalmával. Azonban talán még a használói sincsenek tisztában mindennel, amit a Revolut tud. A Banknavigátor szakértői segítenek abban, hogy mindenre kiterjedő ismeretekkel rendelkezzünk erről a kártyáról.

Tovább olvasom
Hogyan nyithatunk Diákhitel számlát?

Hogyan nyithatunk Diákhitel számlát?

2023.10.13.

Diákhitel számla a diákhitelhez? Igen. Utánajártunk, hogyan nyithatunk Diákhitel számlát. Megmutatjuk, hogy ez mennyire jó lehetőség, még azoknak is, akiknek nincs hitelük. Megmutatjuk, hogy a Diákhitel számla jobb lehet, mint egy hagyományos diákszámla, és ha már kötelező a diákhitel mellé, hogyan használható ki legjobban. Részletek a cikkben.

Tovább olvasom
Minden ötödik számlát a Gránit Banknál nyitottak 2023-ban

Minden ötödik számlát a Gránit Banknál nyitottak 2023-ban

2024.05.30.

A Gránit Bank jelentős növekedést ért el tavaly, mivel az új lakossági számlák közel 20 százalékát itt nyitották meg, ami azt jelenti, hogy minden ötödik új bankszámla a Gránit Bankos lett​. Ezzel a teljesítménnyel a bank a benne van a top 10 univerzális bankban Magyarországon​. De miért választják ennyien a Gránit Bankot? Szakértőnk válaszol.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával