5 pénzügyi tipp esküvőszervezéshez

2021.03.29.

Pénzügyi tippek esküvőszervezéshez – ha szeretnéd a keretedből a lehető legtöbbet kihozni!

5 pénzügyi tipp esküvőszervezéshez

Ha az esküvődet tervezgeted, akkor jobb, ha felkészülsz: ezerféle teendő vár rád, és persze komoly költségekre is számítanod kell! Egy nagyobb esküvő akár több millió forintot is felemészthet, ám ez az összeg nem mindenkinek áll a rendelkezésére, sőt, a legtöbben jóval alacsonyabb keretből gazdálkodnak. Bármennyi is az esküvőre félretett pénzed, érdemes elolvasnod pénzügyi tippjeinket esküvőszervezéshez, mert sokat spórolhatsz – vagy épp még többet hozhatsz ki belőle!

Ne hagyd, hogy megvezessenek!

Első pénzügyi tippünk esküvőszervezéshez: semmivel kapcsolatban ne használd az “esküvői” kifejezést! A legtöbb szolgáltató esetében az, ami esküvői, sokszoros árat jelent, így például egy esküvői sminkért elkérnek akár 30.000 forintot is, míg ugyanazt (!) a sminket a fent említett jelző nélkül ennek hatodáért is megkaphatod! Ugyanez vonatkozik szinte mindenre, ami egy esküvőn csak előfordulhat, és bár nem kerülhető ki minden esetben (például a ruhánál sem), de a legtöbbször igen.

Varrasd meg az esküvői ruhádat!

Meglepő lehet, de ha varratod az esküvői ruhádat, az nagyjából ugyanannyiba fog kerülni, mintha egyetlen napra kikölcsönöznéd azt – ez második pénzügyi tippünk az esküvőszervezéshez. Ráadásul így nem egy katalógusból kell választanod, hanem egy olyan ruhában állhatsz az oltár elé, amely tökéletesen rád szabott, tükrözi a személyiségedet, és még haza is viheted, ha vége az esküvőnek. Ugyanez persze a vőlegényre is vonatkozik: egy esküvői öltöny nem csak az esküvőn viselhető, és ha nem ragaszkodsz a szmokinghoz, vagy a frakkhoz, sokkal jobban jársz vele.

Gondold át a menüt!

Harmadik pénzügyi tippünk esküvőszervezéshez: bármit is terveztél esküvői vacsorának, érdemes megfontolni. Nem feltétlenül a legkülönlegesebb fogások lesznek sikeresek, a minőség pedig sokkal fontosabb! Inkább hagyd el a homárt és a libamájat, és legyenek tökéletesek a hagyományosabb fogások, minthogy a vendégek rossz szájízzel távozzanak! Ehhez kapcsolódik a büféasztal kérdése is: sokan inkább a tányérszervizt választják, mert elegánsabb, ám a vendégek számára nem gond, ha el kell menniük az ételért-italért, Te viszont cserébe százezreket is spórolhatsz.

Válaszd ki a minden szempontból legmegfelelőbb szolgáltatókat!

Ezt talán nem is kell tovább fejtegetni a minimumnál: olyan szolgáltatót válassz, aki nem csak a minőségi szolgáltatást, de a kedvező árakat is képes garantálni!

Ha pedig hitelre lenne szükséged az esküvőszervezéshez, tekintsd meg ajánlatainkat, majd indítsd el az igénylést online!

Provident Provident Hirdetés

Ajánlott hitelek

Hűség Hitel

THM

20,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

200.000 - 6.000.000 Ft

§

Provident Heti Kölcsön

THM

24,5% - 24,6%

Futamidő

57 - 110 hét

Hitelösszeg

40.000 Ft - 570.000 Ft

§

Cofidis Megújuló Hitel

THM

20,36 - 24,60%

Futamidő

13-57 hónap

Hitelösszeg

100.000 - 1.500.000 Ft

§

További blogbejegyzések