Hirdetés

5 pénzügyi tipp esküvőszervezéshez

2021.03.29.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2021. március 29. 11:14

Pénzügyi tippek esküvőszervezéshez – ha szeretnéd a keretedből a lehető legtöbbet kihozni!

5 pénzügyi tipp esküvőszervezéshez

Ha az esküvődet tervezgeted, akkor jobb, ha felkészülsz: ezerféle teendő vár rád, és persze komoly költségekre is számítanod kell! Egy nagyobb esküvő akár több millió forintot is felemészthet, ám ez az összeg nem mindenkinek áll a rendelkezésére, sőt, a legtöbben jóval alacsonyabb keretből gazdálkodnak. Bármennyi is az esküvőre félretett pénzed, érdemes elolvasnod pénzügyi tippjeinket esküvőszervezéshez, mert sokat spórolhatsz – vagy épp még többet hozhatsz ki belőle!

Ne hagyd, hogy megvezessenek!

Első pénzügyi tippünk esküvőszervezéshez: semmivel kapcsolatban ne használd az „esküvői” kifejezést! A legtöbb szolgáltató esetében az, ami esküvői, sokszoros árat jelent, így például egy esküvői sminkért elkérnek akár 30.000 forintot is, míg ugyanazt (!) a sminket a fent említett jelző nélkül ennek hatodáért is megkaphatod! Ugyanez vonatkozik szinte mindenre, ami egy esküvőn csak előfordulhat, és bár nem kerülhető ki minden esetben (például a ruhánál sem), de a legtöbbször igen.

Varrasd meg az esküvői ruhádat!

Meglepő lehet, de ha varratod az esküvői ruhádat, az nagyjából ugyanannyiba fog kerülni, mintha egyetlen napra kikölcsönöznéd azt – ez második pénzügyi tippünk az esküvőszervezéshez. Ráadásul így nem egy katalógusból kell választanod, hanem egy olyan ruhában állhatsz az oltár elé, amely tökéletesen rád szabott, tükrözi a személyiségedet, és még haza is viheted, ha vége az esküvőnek. Ugyanez persze a vőlegényre is vonatkozik: egy esküvői öltöny nem csak az esküvőn viselhető, és ha nem ragaszkodsz a szmokinghoz, vagy a frakkhoz, sokkal jobban jársz vele.

Gondold át a menüt!

Harmadik pénzügyi tippünk esküvőszervezéshez: bármit is terveztél esküvői vacsorának, érdemes megfontolni. Nem feltétlenül a legkülönlegesebb fogások lesznek sikeresek, a minőség pedig sokkal fontosabb! Inkább hagyd el a homárt és a libamájat, és legyenek tökéletesek a hagyományosabb fogások, minthogy a vendégek rossz szájízzel távozzanak! Ehhez kapcsolódik a büféasztal kérdése is: sokan inkább a tányérszervizt választják, mert elegánsabb, ám a vendégek számára nem gond, ha el kell menniük az ételért-italért, Te viszont cserébe százezreket is spórolhatsz.

Válaszd ki a minden szempontból legmegfelelőbb szolgáltatókat!

Ezt talán nem is kell tovább fejtegetni a minimumnál: olyan szolgáltatót válassz, aki nem csak a minőségi szolgáltatást, de a kedvező árakat is képes garantálni!

Ha pedig hitelre lenne szükséged az esküvőszervezéshez, tekintsd meg ajánlatainkat, majd indítsd el az igénylést online!

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Promóció

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 19,81%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések