Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

5 pénzügyi tipp esküvőszervezéshez

2021.03.29.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2023. július 13. 18:17

Pénzügyi tippek esküvőszervezéshez – ha szeretnéd a keretedből a lehető legtöbbet kihozni!

5 pénzügyi tipp esküvőszervezéshez

Ha az esküvődet tervezgeted, akkor jobb, ha felkészülsz: ezerféle teendő vár rád, és persze komoly költségekre is számítanod kell! Egy nagyobb esküvő akár több millió forintot is felemészthet, ám ez az összeg nem mindenkinek áll a rendelkezésére, sőt, a legtöbben jóval alacsonyabb keretből gazdálkodnak. Bármennyi is az esküvőre félretett pénzed, érdemes elolvasnod pénzügyi tippjeinket esküvőszervezéshez, mert sokat spórolhatsz – vagy épp még többet hozhatsz ki belőle!

Ne hagyd, hogy megvezessenek!

Első pénzügyi tippünk esküvőszervezéshez: semmivel kapcsolatban ne használd az „esküvői” kifejezést! A legtöbb szolgáltató esetében az, ami esküvői, sokszoros árat jelent, így például egy esküvői sminkért elkérnek akár 30.000 forintot is, míg ugyanazt (!) a sminket a fent említett jelző nélkül ennek hatodáért is megkaphatod! Ugyanez vonatkozik szinte mindenre, ami egy esküvőn csak előfordulhat, és bár nem kerülhető ki minden esetben (például a ruhánál sem), de a legtöbbször igen.

Varrasd meg az esküvői ruhádat!

Meglepő lehet, de ha varratod az esküvői ruhádat, az nagyjából ugyanannyiba fog kerülni, mintha egyetlen napra kikölcsönöznéd azt – ez második pénzügyi tippünk az esküvőszervezéshez. Ráadásul így nem egy katalógusból kell választanod, hanem egy olyan ruhában állhatsz az oltár elé, amely tökéletesen rád szabott, tükrözi a személyiségedet, és még haza is viheted, ha vége az esküvőnek. Ugyanez persze a vőlegényre is vonatkozik: egy esküvői öltöny nem csak az esküvőn viselhető, és ha nem ragaszkodsz a szmokinghoz, vagy a frakkhoz, sokkal jobban jársz vele.

Gondold át a menüt!

Harmadik pénzügyi tippünk esküvőszervezéshez: bármit is terveztél esküvői vacsorának, érdemes megfontolni. Nem feltétlenül a legkülönlegesebb fogások lesznek sikeresek, a minőség pedig sokkal fontosabb! Inkább hagyd el a homárt és a libamájat, és legyenek tökéletesek a hagyományosabb fogások, minthogy a vendégek rossz szájízzel távozzanak! Ehhez kapcsolódik a büféasztal kérdése is: sokan inkább a tányérszervizt választják, mert elegánsabb, ám a vendégek számára nem gond, ha el kell menniük az ételért-italért, Te viszont cserébe százezreket is spórolhatsz.

Válaszd ki a minden szempontból legmegfelelőbb szolgáltatókat!

Ezt talán nem is kell tovább fejtegetni a minimumnál: olyan szolgáltatót válassz, aki nem csak a minőségi szolgáltatást, de a kedvező árakat is képes garantálni!

Ha pedig hitelre lenne szükséged az esküvőszervezéshez, tekintsd meg ajánlatainkat, majd indítsd el az igénylést online!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlott hitelek

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával