Hirdetés

A banki összehasonlító portál lényege

2020.05.18.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2020. május 18. 16:40

A banki összehasonlító portál lényege, hogy megkönnyítse számodra a hitelfelvételt, ez ugyanis a tapasztaltak számára is egy összetett feladat, amihez érdemes segítséget igénybe venni. Attól függően, hogy milyen típusú hitelre van szükséged, rengeteg időt emészthet fel a megfelelő konstrukció megtalálása.

A banki összehasonlító portál lényege

banki összehasonlító portál lényege, hogy megkönnyítse számodra a hitelfelvételt, ez ugyanis a tapasztaltak számára is egy összetett feladat, amihez érdemes segítséget igénybe venni. Attól függően, hogy milyen típusú hitelre van szükséged, rengeteg időt emészthet fel a megfelelő konstrukció megtalálása.

banki összehasonlító portál azoknak segít, akiknek nincs megtakarításuk, vagy nem akkora, amekkorára szükségük lenne, és ezért hitelre van szükségük. Egy ingatlan, vagy egy autó árát csak kevesen tudják a spórolt pénzükből kifizetni – ilyenkor jönnek képbe a hitelek, amiknek ugyan van plusz díja, hiszen a kamatokat és az egyéb költségeket minden banki termék esetében meg kell fizetni, de így nem szükséges hosszú éveken át takarékoskodni, hanem szinte azonnal megvalósítható az áhított cél.

banki összehasonlító portálon minden hitelkonstrukciót megtalálhatsz, ami segíthet megvalósítani a céljaidat: személyi kölcsönöket, lakáshiteleket és egyéb hiteltermékeket. Korábban a hitelfelvételhez el kellett látogatni egy bankfiókba, és koránt sem biztos, hogy a megfelelő ajánlatot kaptad meg, míg manapság erre már egy kényelmesebb megoldás is kínálkozik: a banki összehasonlító portál, ahol könnyen, gyorsan és egyszerűen össze lehet hasonlítani a bankok legjobb ajánlatait. A szakértők folyamatosan figyelik a hitelpiacot, és kiválogatják a legjobb hitellehetőségeket, Neked pedig csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod a számodra legmegfelelőbbet.

banki összehasonlító portálon a hiteleket válogatottan, tulajdonságaik, kondícióik szerint rendezve és áttekinthetően láthatod. A THM a hitel teljes költségét mutatja: minél alacsonyabb, annál kevesebbet kell fizetni a hitelért. Ezeken felül azonban más tényezőket is figyelembe kell venned a választás előtt: a lehetséges futamidőt, a felvehető hitelösszeg nagyságát és természetesen a feltételeket is, hiszen hiába a kiváló konstrukció, ha nem jutsz hozzá.

További előnye a banki összehasonlító portálnak, hogy olyan konstrukciók között válogathatsz, amelyeket szakemberek választottak ki azért, mert legalább egy olyan tulajdonságuk van, ami kiemeli őket a többi hiteltermék közül.

Tekintsd meg banki összehasonlító portálunk ajánlatait, és indítsd el az igénylési folyamatot egyetlen kattintással! Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Promóció

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 19,81%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések