Hirdetés

Fedezd fel az Erste George Számla előnyeit és akcióit

2023.04.06.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2023. április 12. 18:28

Az Erste George Számla egy olyan lehetőség, amit érdemes kihasználnod, ha olcsó, kiszámítható és korszerű számlacsomagot keresel!

Fedezd fel az Erste George Számla előnyeit és akcióit

Az Erste George Számla nem csupán egy folyószámla-csomag, annál jóval több! Természetesen egy – vagy több – számlát is nyithatsz, ám a lényege inkább a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokban keresendő, illetve abban, hogy mindent online intézhetünk el, még a számla megnyitását is!

Jelenleg a legkorszerűbb a magyarországi számlacsomagok piacán, bár több bank is kínál hasonló megoldásokat. Kifejezetten kedvező díjakkal vehetjük igénybe, ami egyes esetekben alacsonyabb is lehet, mint az úgynevezett „alapszámlák” – még azok tervezett díjcsökkentése után is!

Az Erste George Számla előnyei

Az Erste George Számla számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes kihasználni. Ezek közül az egyik leglényegesebb a teljes körű online ügyintézési lehetőség: szó szerint mindent elintézhetünk az interneten keresztül a legelsőtől a legutolsó lépésig, és nem csak a meglévő, de az új ügyfelek számára is.

Régebben – és sok pénzintézetnél még napjainkban is – a személyes ügyintézés volt az egyetlen megoldás, ha számlát akartunk nyitni, az Erste George Számla azonban leegyszerűsíti ezt a procedúrát, méghozzá a jelenleg lehetséges minimumra.

Fontos előny még a George applikáció, amit mobiltelefonra telepítve bárhol és bármikor használhatunk, de asztali böngészőből is elindíthatjuk. Funkciói folyamatosan bővülnek, de már most is rengeteg lehetőség érhető el benne a Google Pay szolgáltatástól kezdve, a befektetéseink kezelésén át, egészen az úgynevezett Őrszem funkcióig, amely a biztonságot szolgálja.

Az Erste George Számla tulajdonságai

Nyugodtan nevezhetjük napjaink divatjának megfelelően „okosszámlának”, hiszen minden tekintetben intelligens rendszerről beszélhetünk. A George alkalmazkodik a pénzügyi szokásainkhoz, a csomag díja igazodik a havi utalásaink összegéhez, ráadásul ugyanazért a csomagdíjért több számlát is nyithatunk.

A cikk írásának pillanatában az Erste George Számla egy akciót is kínál: ha bankkártyát is igénylünk mellé – és miért is ne tennénk –, akkor az Erste Bank 30 ezer forint díjkedvezményt is ad az új számlára a számlanyitást követő hónap utolsó napjáig, de legkésőbb 2023. június 30-ig.

Az akcióban történő részvétel feltétele, ha a számlanyitás pillanatában már betöltöttük a 18. életévünket, és 2022. december 31-én még nem rendelkeztünk semmilyen Erste folyószámlával. Fontos még, hogy az Erste George Számla nem szüntethető meg a számlanyitástól számított legalább 2 évig; ellenkező esetben a bank a kedvezmény összegét az ügyfélre hárítja.

Az Erste George Számla költségei

A költsége sávosan változó:

  • 250 ezer forint havi tranzakcióig 390 forint,

  • 250-400 ezer forintig 990 forint,

  • 400 ezer forint feletti havi tranzakció esetén pedig 990 forint, plusz a tranzakciók 0,35%-a, de legfeljebb 10 ezer forint a számla összköltsége.

Lényeges, hogy ha egy adott hónapban valamelyik feltételt nem tudjuk teljesíteni, akkor a csomagdíj 1.990 forintra emelkedik.

Az Erste George Számla nyitásának feltételei

Az Erste George Számla csak abban az esetben ennyire kedvezményes, ha egy összegben minimum havi 100.000 forint jóváírás érkezik rá. Lényeges még, hogy elektronikus számlakivonatot válasszunk a szerződéshez tartozó bankszámlákhoz, és ne papír alapút, illetve szükséges lesz még egy olyan e-mail cím, ami használatban van, és jóvá kell hagynunk az internetbanki tevékenységet is a George applikációban, azaz egy okostelefonra is szükség lesz.

Mint látható, valóban egy korszerű, hasznos funkciókkal ellátott, ráadásul kifejezetten olcsó számlacsomag, ami rengeteg előnyt tartogat bárki számára, aki szeretne alacsony költséggel minden fontos banki funkcióhoz hozzáférni.

Összefoglalás

Az Erste George Számla egy innovatív, online folyószámla-csomag, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy könnyedén és gyorsan nyissanak számlát és igénybe vegyék a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat. Az Erste Bank 30 ezer forint díjkedvezményt kínál a számlanyitást követő hónap végéig, legkésőbb 2023. június 30-ig, ha bankkártyát is igényelnek. A George applikációval a felhasználók bárhonnan elérhetik számlájukat és kezelhetik befektetéseiket. A számla költsége sávosan változik, és a csomag díja a havi tranzakciók összegéhez igazodik. 

Felkeltettük az érdeklődésedet az Erste George Számla iránt? Indítsd el az igénylését oldalunkról, online, mindössze néhány kattintással!

Az Erste George Számla legnagyobb előnye a teljes körű online ügyintézési lehetőség, ami lehetővé teszi, hogy minden lépést az interneten keresztül intézzünk.
A George applikáció mobiltelefonon és asztali böngészőn keresztül is használható, és rengeteg funkcióval rendelkezik, például Google Pay, befektetések kezelése, és a biztonságot fokozó Őrszem funkció.
A költségek sávosan változnak: 250 ezer forint havi tranzakcióig 390 forint, 250-400 ezer forintig 990 forint, 400 ezer forint feletti havi tranzakció esetén pedig 990 forint, plusz a tranzakciók 0,35%-a, de legfeljebb 10 ezer forint a számla összköltsége.
A kedvezményes díjakért minimum havi 100.000 forint jóváírásra van szükség, valamint elektronikus számlakivonatra és az internetbanki tevékenység jóváhagyására a George applikációban.
Ha bankkártyát is igénylünk mellé, akkor az Erste Bank 30 ezer forint díjkedvezményt ad az új számlára a számlanyitást követő hónap utolsó napjáig, de legkésőbb 2023. június 30-ig. Az akcióhoz 18 éves kortól és 2022. december 31-én még nem Erste folyószámlával rendelkező ügyfelek jogosultak.


Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Promóció

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 19,81%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Teendők új bankszámla nyitása esetén

Teendők új bankszámla nyitása esetén

2022.04.22.

Új bankszámla nyitásakor számos teendőd lesz, ami leginkább a régi bankszámlád megszüntetésére fog vonatkozni, de emellett is vannak olyan tényezők, amelyekre oda kell majd figyelned – ezeket vesszük most sorra.

Tovább olvasom
Már a banki számlacsomag választásával is spórolhatunk

Már a banki számlacsomag választásával is spórolhatunk

2021.09.09.

Banki számlacsomagot keresel, amelynek költségei alacsonyabbak a jelenleginél? Megoldható!

Tovább olvasom
Megjelent a tervezet: jelentősen olcsóbbak lehetnek az alapszámlák

Megjelent a tervezet: jelentősen olcsóbbak lehetnek az alapszámlák

2023.02.15.

Olcsóbbak lehetnek az alapszámlák a Gazdaságfejlesztési Minisztérium rendelettervezete alapján – lássuk a részleteket!

Tovább olvasom
Mire figyeljünk egyszerűsített bankváltás esetén?

Mire figyeljünk egyszerűsített bankváltás esetén?

2021.02.05.

Ha nem vagy elégedett a jelenlegi bankszámláddal, illetve a bankod szolgáltatásaival, akkor érdemes elolvasnod alábbi cikkünket, amelyből mindent megtudhatsz az egyszerűsített bankváltásról.

Tovább olvasom