Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Fedezd fel az Erste George Számla előnyeit és akcióit

2023.04.06.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2023. április 12. 18:28

Az Erste George Számla egy olyan lehetőség, amit érdemes kihasználnod, ha olcsó, kiszámítható és korszerű számlacsomagot keresel!

Fedezd fel az Erste George Számla előnyeit és akcióit

Az Erste George Számla nem csupán egy folyószámla-csomag, annál jóval több! Természetesen egy – vagy több – számlát is nyithatsz, ám a lényege inkább a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokban keresendő, illetve abban, hogy mindent online intézhetünk el, még a számla megnyitását is!

Jelenleg a legkorszerűbb a magyarországi számlacsomagok piacán, bár több bank is kínál hasonló megoldásokat. Kifejezetten kedvező díjakkal vehetjük igénybe, ami egyes esetekben alacsonyabb is lehet, mint az úgynevezett „alapszámlák” – még azok tervezett díjcsökkentése után is!

Az Erste George Számla előnyei

Az Erste George Számla számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes kihasználni. Ezek közül az egyik leglényegesebb a teljes körű online ügyintézési lehetőség: szó szerint mindent elintézhetünk az interneten keresztül a legelsőtől a legutolsó lépésig, és nem csak a meglévő, de az új ügyfelek számára is.

Régebben – és sok pénzintézetnél még napjainkban is – a személyes ügyintézés volt az egyetlen megoldás, ha számlát akartunk nyitni, az Erste George Számla azonban leegyszerűsíti ezt a procedúrát, méghozzá a jelenleg lehetséges minimumra.

Fontos előny még a George applikáció, amit mobiltelefonra telepítve bárhol és bármikor használhatunk, de asztali böngészőből is elindíthatjuk. Funkciói folyamatosan bővülnek, de már most is rengeteg lehetőség érhető el benne a Google Pay szolgáltatástól kezdve, a befektetéseink kezelésén át, egészen az úgynevezett Őrszem funkcióig, amely a biztonságot szolgálja.

Az Erste George Számla tulajdonságai

Nyugodtan nevezhetjük napjaink divatjának megfelelően „okosszámlának”, hiszen minden tekintetben intelligens rendszerről beszélhetünk. A George alkalmazkodik a pénzügyi szokásainkhoz, a csomag díja igazodik a havi utalásaink összegéhez, ráadásul ugyanazért a csomagdíjért több számlát is nyithatunk.

A cikk írásának pillanatában az Erste George Számla egy akciót is kínál: ha bankkártyát is igénylünk mellé – és miért is ne tennénk –, akkor az Erste Bank 30 ezer forint díjkedvezményt is ad az új számlára a számlanyitást követő hónap utolsó napjáig, de legkésőbb 2023. június 30-ig.

Az akcióban történő részvétel feltétele, ha a számlanyitás pillanatában már betöltöttük a 18. életévünket, és 2022. december 31-én még nem rendelkeztünk semmilyen Erste folyószámlával. Fontos még, hogy az Erste George Számla nem szüntethető meg a számlanyitástól számított legalább 2 évig; ellenkező esetben a bank a kedvezmény összegét az ügyfélre hárítja.

Az Erste George Számla költségei

A költsége sávosan változó:

  • 250 ezer forint havi tranzakcióig 390 forint,

  • 250-400 ezer forintig 990 forint,

  • 400 ezer forint feletti havi tranzakció esetén pedig 990 forint, plusz a tranzakciók 0,35%-a, de legfeljebb 10 ezer forint a számla összköltsége.

Lényeges, hogy ha egy adott hónapban valamelyik feltételt nem tudjuk teljesíteni, akkor a csomagdíj 1.990 forintra emelkedik.

Az Erste George Számla nyitásának feltételei

Az Erste George Számla csak abban az esetben ennyire kedvezményes, ha egy összegben minimum havi 100.000 forint jóváírás érkezik rá. Lényeges még, hogy elektronikus számlakivonatot válasszunk a szerződéshez tartozó bankszámlákhoz, és ne papír alapút, illetve szükséges lesz még egy olyan e-mail cím, ami használatban van, és jóvá kell hagynunk az internetbanki tevékenységet is a George applikációban, azaz egy okostelefonra is szükség lesz.

Mint látható, valóban egy korszerű, hasznos funkciókkal ellátott, ráadásul kifejezetten olcsó számlacsomag, ami rengeteg előnyt tartogat bárki számára, aki szeretne alacsony költséggel minden fontos banki funkcióhoz hozzáférni.

Összefoglalás

Az Erste George Számla egy innovatív, online folyószámla-csomag, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy könnyedén és gyorsan nyissanak számlát és igénybe vegyék a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat. Az Erste Bank 30 ezer forint díjkedvezményt kínál a számlanyitást követő hónap végéig, legkésőbb 2023. június 30-ig, ha bankkártyát is igényelnek. A George applikációval a felhasználók bárhonnan elérhetik számlájukat és kezelhetik befektetéseiket. A számla költsége sávosan változik, és a csomag díja a havi tranzakciók összegéhez igazodik. 

Felkeltettük az érdeklődésedet az Erste George Számla iránt? Indítsd el az igénylését oldalunkról, online, mindössze néhány kattintással!

Az Erste George Számla legnagyobb előnye a teljes körű online ügyintézési lehetőség, ami lehetővé teszi, hogy minden lépést az interneten keresztül intézzünk.
A George applikáció mobiltelefonon és asztali böngészőn keresztül is használható, és rengeteg funkcióval rendelkezik, például Google Pay, befektetések kezelése, és a biztonságot fokozó Őrszem funkció.
A költségek sávosan változnak: 250 ezer forint havi tranzakcióig 390 forint, 250-400 ezer forintig 990 forint, 400 ezer forint feletti havi tranzakció esetén pedig 990 forint, plusz a tranzakciók 0,35%-a, de legfeljebb 10 ezer forint a számla összköltsége.
A kedvezményes díjakért minimum havi 100.000 forint jóváírásra van szükség, valamint elektronikus számlakivonatra és az internetbanki tevékenység jóváhagyására a George applikációban.
Ha bankkártyát is igénylünk mellé, akkor az Erste Bank 30 ezer forint díjkedvezményt ad az új számlára a számlanyitást követő hónap utolsó napjáig, de legkésőbb 2023. június 30-ig. Az akcióhoz 18 éves kortól és 2022. december 31-én még nem Erste folyószámlával rendelkező ügyfelek jogosultak.


Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlott hitelek

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Miben különbözik a SWIFT kód és az IBAN szám?

Miben különbözik a SWIFT kód és az IBAN szám?

2023.07.14.

A SWIFT kódra és az IBAN számra nemzetközi utalásoknál lehet szükségünk. A Banknavigátor szakértői röviden és közérthetően elmagyarázzák, hogy mik ezek, és mire valók. És azt is, hogy ha szükségünk lesz rájuk, akkor hol találhatjuk meg ezeket.

Tovább olvasom
Online számlanyitás – lehetséges?

Online számlanyitás – lehetséges?

2020.09.24.

Az interneten keresztül történő ügyintézés – akár hivatalos, akár banki, akár más – az utóbbi években teljesen természetessé vált sokak számára. Mivel oldalunk főleg pénzügyi témákkal foglalkozik, így maradjunk a banki dolgoknál: először csak apróbb lehetőségek voltak, majd megjelentek a kezdetleges, de idővel egyre fejlettebb személyi kölcsön igénylési lehetőségek, és végül, de nem utolsó sorban az online számlanyitás is elérhetővé vált több pénzintézetnél.

Tovább olvasom
Tudnivalók a tranzakciós illetékről: útmutató a hétköznapokra

Tudnivalók a tranzakciós illetékről: útmutató a hétköznapokra

2023.08.25.

A tranzakciós illeték része a mindennapjainknak. Még ha nem is tudunk róla. Vagy ha már halottunk róla, mégsem tudjuk, hogy mi az pontosan. A Banknavigátor pénzügyi szakértői röviden és érthetően írnak most a tranzakciós illetékről.

Tovább olvasom
Megemelkedhetnek-e a bankszámlák díjai az extraprofit adó miatt?

Megemelkedhetnek-e a bankszámlák díjai az extraprofit adó miatt?

2022.08.01.

Joggal merül fel a kérdés, hogy megemelkedhetnek-e a bankszámlák díjai az extraprofit adó miatt. A különadók bejelentése óta sokan aggódnak emiatt, nem teljesen alaptalanul.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával