Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

2020 autóhitel – mik az opciók?

2020.04.06.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2020. április 6. 15:02

Használt autó vásárlásán gondolkodsz, de nincs meg hozzá a megfelelő fedezeted? Semmi gond, az autóhitel 2020-ban is igényelhető, de természetesen akad más lehetőséged is, ha ez valamiért nem felel meg.

2020 autóhitel – mik az opciók?

A 2020-as autóhitel lehetőségek változatlanok, vagyis az autólízing, illetve a személyi kölcsön áll a rendelkezésedre továbbra is. Mi a személyi kölcsönt javasoljuk, hiszen egy magánvásárló számára sokkal előnyösebb, mint a lízing. Ha maximum 5-6 éves autót vásárolnál, akkor típustól függetlenül sokat kell fizetned érte, hiszen az ilyen korú autók értéke ennyi idő alatt nem csökken le annyira, hogy ne többmilliós legyen a vételáruk. A magyarországi autópiac népszerű típusai 2-5 millió forintos árakon kelnek el az állapotuktól és a futásteljesítményüktől függően, amit a legtöbben önerőből nem tudnak kifizetni, de szerencsére az autóhitel segítséget nyújt.

A személyi kölcsönök felvétele egyszerű és gyors, a kamatszintjük pedig az utóbbi időben igen alacsony. Plusz előny, hogy akkora összeget is igényelhetsz, amiből a vételáron felüli költségeket, azaz a szervizt, a kötelező biztosítást, az átírás díját és az illetéket is kifizetheted. Ráadás, hogy a személyi kölcsön segítségével akár külföldről is hozhatsz be autót. Mivel a személyi kölcsönök esetében az autót nem kell fedezetként bevonni az ügyletbe, bármikor eladhatod azt, és a kapott összeg ismét szabadon felhasználható, tehát betörlesztheted a hitelbe, vagy akár egy másik autóra is költheted. Ha viszont az autót ellopják, vagy balesetet szenvedsz vele, és emiatt nem tudod használni, a kölcsönt akkor is törlesztened kell.

Az autóhitellel szemben a lízingnél az autót a lízingcég birtokolja, tehát Te csak üzembentartó leszel, ráadásul az egyéb költségeket sem tudod fedezni, csak a saját megtakarításaidból. Ha viszont a céged nevében lízingelsz autót, és a szerződés nyílt végű, akkor az ÁFA visszaigényelhető lesz, vagyis lényegesen olcsóbban juthatsz autóhoz, ám ez az opció magánvásárlók számára nem elérhető.

Ha autóhitelt szeretnél felvenni, hasonlítsd össze személyi kölcsön ajánlatainkat, kérdés esetén pedig fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Mire terjed ki a casco biztosítás?

Mire terjed ki a casco biztosítás?

2021.10.05.

A Casco biztosítást az autónkra köthetjük meg. Nem kötelező, mint a KGFB, de bizony, jól jöhet egy általunk okozott balesetnél. Az autónk nagy érték, Casco-val tudjuk megvédeni. A Casco alapértelmezésben egy vagyonbiztosítás, ami az autónkban keletkezett károkat téríti meg.

Tovább olvasom
Lízing, vagy autóhitel: melyik az előnyösebb?

Lízing, vagy autóhitel: melyik az előnyösebb?

2022.10.18.

Lízingből, vagy autóhitelből vásároljunk inkább autót? Melyik az előnyösebb? Az alábbi cikkből mindent megtudhatsz!

Tovább olvasom
Ismerd meg a Cofidis kölcsönök előnyeit és feltételeit!

Ismerd meg a Cofidis kölcsönök előnyeit és feltételeit!

2024.04.22.

Személyi kölcsön igénylésekor gondoljunk a Cofidisre. Gyorsan, egyszerűen és rugalmasan juthatunk hitelhez. Megmutatjuk, hogy mennyire gyorsan, egyszerűen és rugalmasan. Ismerd meg a Cofidis kölcsönök előnyeit és feltételeit!

Tovább olvasom
Új autó vásárlása – milyen hitelből finanszírozzuk?

Új autó vásárlása – milyen hitelből finanszírozzuk?

2022.01.12.

Nem sok olyan férfi van, akinek ne vágyna új autóra. A gyártósorról legurult autónak még az illata is más, mint egy használt autóké. Az új autók azonban sokba kerülnek, ezért felmerülhet bennünk, hogy hitelből vásároljuk meg azt. Utánajártunk, hogy egy új autó vásárlását milyen hitelből finanszírozzuk.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával