fbpx
Hirdetés

Jön a Széchenyi Kártya Program MAX!

2022.08.26.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2022. augusztus 25. 15:12

A Széchenyi Kártya Program MAX új lehetőségeket biztosít azoknak a hazai kis- és középvállalkozásoknak, amelyek szeretnék növelni a hatékonyságukat!

Jön a Széchenyi Kártya Program MAX!

A Széchenyi Kártya Program MAX a legújabb fejlesztés a Széchenyi Kártya Programon belül, amire az energiaválság okozta megnövekedett energia-többletköltségek finanszírozásának könnyítése, valamint a hatékonyságnövelő és technológiaváltást segítő beruházások elősegítése érdekében lesz szükség.

A Széchenyi Kártya Program továbbra is kedvező feltételek mellett folytatódik, azonban a változó körülmények miatt szükséges a változás is, ami az elmúlt 20 évben többször is előfordult már, és minden alkalommal elősegítette a fejlődést; elég csak a Széchenyi Kártya Program Plusz és a Széchenyi Kártya Program GO! indulására, majd rövid időn belüli népszerűvé válására gondolni.

A Széchenyi Kártya Program MAX keretein belül 2022 júliusától indul évi fix 1%-os ügyfél által fizetendő kamattal a Széchenyi Energiakártya, amely az energiaválság által érintett vállalkozások számára kínál 3 éves futamidőre kedvező, szabad felhasználású folyószámlahitelt.

Szintén e program része, hogy egy évi fix 0,5%-os kamatozású, maximum 400 millió forint hitelösszegű hitel is igényelhetővé válik, amit az energiahatékonyság javítására és a technológiák korszerűsítésére lehet fordítani.

A Széchenyi Kártya Program MAX új hitelkonstrukciói

Természetesen a Széchenyi Kártya Program MAX megjelenése új hitelkonstrukciókat is jelent, melyek a következők:

  • A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX a napi működési költségek biztosítását segíti elő. Az igényelhető hitelkeret a korábbi 250 millió forint, a hitel maximális futamideje akár 3 év is lehet, a kamat pedig évi fix 3,5 % – az Energiakártya esetén 1%.
  • A Széchenyi Likviditási Hitel MAX a vállalkozás működéséhez szükséges forgóeszköz-beszerzésekhez használható fel, a futamidő 3 év, a kamat pedig évi fix 3,5 %.
  • A Széchenyi Beruházási Hitel MAX szinte minden beruházási hitelcél finanszírozására alkalmas, még az agrárszektorban is! A hitel futamideje maximum 10 év, az igényelhető hitelösszeg akár 400 millió forint is lehet, a kamat évi fix 1,5%, illetve az energiahatékonyság javítását és a technológiaváltást segítő hitelek esetén évi fix 0,5%. A konstrukció által finanszírozható hitelcélok köre kibővült, a hitel idén júliustól már felhasználható a klasszikus beruházási célok – új és használt gépek, berendezések, ingatlanok, egyéb tárgyi eszközök beszerzése – mellett hitelkiváltásra, üzletrész vásárlására, agrárcélú beruházások megvalósítására is.
  • A Széchenyi Mikrohitel MAX továbbra is lehetőséget biztosít a legkisebb, illetve a hitelpiacon korlátozott hitelfelvételi lehetőséggel rendelkező mikro- és kisvállalkozások beruházási céljainak megvalósítására, mint amilyen például az ingatlanvásárlás, vagy az egyéb tárgyi eszközök finanszírozása, mindezt évi fix 1% kamat mellett, maximum 10 éves futamidővel.
  • A Széchenyi Lízingkonstrukció MAX a pénzügyi lízingügyletek finanszírozására szolgáló konstrukció, amelynek segítségével – a beruházási hitelek kiegészítéseként – megoldható az új, illetve használt haszongépjárművek, gépek, berendezések és eszközök pénzügyi lízing keretein belül történő finanszírozása, akár 10 éves futamidővel, évi fix 3,5% kamatozás mellett.

Összefoglalva tehát a Széchenyi Kártya Program MAX új konstrukciói 1 milliótól akár 400 millió forintig, a teljes futamidő alatt fix kamatozással, állami kamat-, kezelési költség- és kezességi díjtámogatással, rövid idő alatt, minimális adminisztrációval, a mikro-, kis-és középvállalkozások mindenkori finanszírozási igényeihez igazodó, különböző típusú finanszírozási lehetőségekkel állnak rendelkezésre.

Amennyiben felkeltették az érdeklődésedet a Széchenyi Kártya Program MAX új konstrukciói, 2022 júliusától elérhetőek, és – a Széchenyi Kártya Program eddigi konstrukcióihoz hasonlóan – országszerte a területi kereskedelmi és iparkamarák, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, valamint a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban tudod őket igényelni.

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

8,3%

Futamidő

12 hét

Hitelösszeg

50.000 Ft - 200.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

10,6%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

13,95%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Hitel kezdő vállalkozások részére – oldalunkon igényelheted!

Hitel kezdő vállalkozások részére – oldalunkon igényelheted!

2020.07.28.

Hitel kezdő vállalkozás számára? Nem lehetetlen, sőt, oldalunkon egyszerűen igényelheted is!

Tovább olvasom
Miben különbözik az NHP Hajrá és a Széchenyi hitel?

Miben különbözik az NHP Hajrá és a Széchenyi hitel?

2021.04.30.

Az NHP Hajrá és a Széchenyi hitel egymás alternatívái – legalábbis látszólag. Az alábbiakban a különbségeket vesszük górcső alá.

Tovább olvasom
Vállalati hitelek mikro-vállalkozások számára

Vállalati hitelek mikro-vállalkozások számára

2021.12.08.

Az igazán kis vállalkozások nincsenek könnyű helyzetben. Egy egyéni vállalkozó, aki egyedül dolgozik a saját vállalkozásában, esetleg még az árbevétele is alacsony, nem rendelkezik túl nagy mozgástérrel. De mit tehet egy mikro-vállalkozás, ha van egy jó ötlete, de nincs tőkéje a megvalósításához? Megnéztük, milyen vállalati hitelek érhetőek el mikro-vállalkozásoknak.

Tovább olvasom
Kedvező kamatozású vállalkozói hitelek – használd ki a lehetőségeket!

Kedvező kamatozású vállalkozói hitelek – használd ki a lehetőségeket!

2020.08.04.

Új céget alapítanál, de szükséged lenne némi tőkeinjekcióra, hogy megvalósítsd az álmaidat? Esetleg a már meglévő vállalkozásodat szeretnéd fejleszteni? Kedvező kamatozású vállalkozói hitelkonstrukciók várnak, amelyek segíthetnek beindítani az üzletedet, és általuk könnyebben érheted el a céljaidat!

Tovább olvasom