Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Jön a Széchenyi Kártya Program MAX!

2022.08.26.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2023. július 16. 22:38

A Széchenyi Kártya Program MAX új lehetőségeket biztosít azoknak a hazai kis- és középvállalkozásoknak, amelyek szeretnék növelni a hatékonyságukat!

Jön a Széchenyi Kártya Program MAX!

A Széchenyi Kártya Program MAX a legújabb fejlesztés a Széchenyi Kártya Programon belül, amire az energiaválság okozta megnövekedett energia-többletköltségek finanszírozásának könnyítése, valamint a hatékonyságnövelő és technológiaváltást segítő beruházások elősegítése érdekében lesz szükség.

A Széchenyi Kártya Program továbbra is kedvező feltételek mellett folytatódik, azonban a változó körülmények miatt szükséges a változás is, ami az elmúlt 20 évben többször is előfordult már, és minden alkalommal elősegítette a fejlődést; elég csak a Széchenyi Kártya Program Plusz és a Széchenyi Kártya Program GO! indulására, majd rövid időn belüli népszerűvé válására gondolni.

A Széchenyi Kártya Program MAX keretein belül 2022 júliusától indul évi fix 1%-os ügyfél által fizetendő kamattal a Széchenyi Energiakártya, amely az energiaválság által érintett vállalkozások számára kínál 3 éves futamidőre kedvező, szabad felhasználású folyószámlahitelt.

Szintén e program része, hogy egy évi fix 0,5%-os kamatozású, maximum 400 millió forint hitelösszegű hitel is igényelhetővé válik, amit az energiahatékonyság javítására és a technológiák korszerűsítésére lehet fordítani.

A Széchenyi Kártya Program MAX új hitelkonstrukciói

Természetesen a Széchenyi Kártya Program MAX megjelenése új hitelkonstrukciókat is jelent, melyek a következők:

  • A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX a napi működési költségek biztosítását segíti elő. Az igényelhető hitelkeret a korábbi 250 millió forint, a hitel maximális futamideje akár 3 év is lehet, a kamat pedig évi fix 3,5 % – az Energiakártya esetén 1%.
  • A Széchenyi Likviditási Hitel MAX a vállalkozás működéséhez szükséges forgóeszköz-beszerzésekhez használható fel, a futamidő 3 év, a kamat pedig évi fix 3,5 %.
  • A Széchenyi Beruházási Hitel MAX szinte minden beruházási hitelcél finanszírozására alkalmas, még az agrárszektorban is! A hitel futamideje maximum 10 év, az igényelhető hitelösszeg akár 400 millió forint is lehet, a kamat évi fix 1,5%, illetve az energiahatékonyság javítását és a technológiaváltást segítő hitelek esetén évi fix 0,5%. A konstrukció által finanszírozható hitelcélok köre kibővült, a hitel idén júliustól már felhasználható a klasszikus beruházási célok – új és használt gépek, berendezések, ingatlanok, egyéb tárgyi eszközök beszerzése – mellett hitelkiváltásra, üzletrész vásárlására, agrárcélú beruházások megvalósítására is.
  • A Széchenyi Mikrohitel MAX továbbra is lehetőséget biztosít a legkisebb, illetve a hitelpiacon korlátozott hitelfelvételi lehetőséggel rendelkező mikro- és kisvállalkozások beruházási céljainak megvalósítására, mint amilyen például az ingatlanvásárlás, vagy az egyéb tárgyi eszközök finanszírozása, mindezt évi fix 1% kamat mellett, maximum 10 éves futamidővel.
  • A Széchenyi Lízingkonstrukció MAX a pénzügyi lízingügyletek finanszírozására szolgáló konstrukció, amelynek segítségével – a beruházási hitelek kiegészítéseként – megoldható az új, illetve használt haszongépjárművek, gépek, berendezések és eszközök pénzügyi lízing keretein belül történő finanszírozása, akár 10 éves futamidővel, évi fix 3,5% kamatozás mellett.

Összefoglalva tehát a Széchenyi Kártya Program MAX új konstrukciói 1 milliótól akár 400 millió forintig, a teljes futamidő alatt fix kamatozással, állami kamat-, kezelési költség- és kezességi díjtámogatással, rövid idő alatt, minimális adminisztrációval, a mikro-, kis-és középvállalkozások mindenkori finanszírozási igényeihez igazodó, különböző típusú finanszírozási lehetőségekkel állnak rendelkezésre.

Amennyiben felkeltették az érdeklődésedet a Széchenyi Kártya Program MAX új konstrukciói, 2022 júliusától elérhetőek, és – a Széchenyi Kártya Program eddigi konstrukcióihoz hasonlóan – országszerte a területi kereskedelmi és iparkamarák, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, valamint a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban tudod őket igényelni.

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,88% - 16,97%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

Provident Sláger kölcsön

THM

14,9%

Futamidő

18 hó

Hitelösszeg

350.000 Ft - 700.000 Ft

Promóció

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

14,6% - 16,3%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Melyik bankoknál igényelhetők a Széchenyi MAX hitelek?

Melyik bankoknál igényelhetők a Széchenyi MAX hitelek?

2022.09.29.

A bankok már felkészültek a nagy rohamra, így már igényelhetők az új Széchenyi MAX hitelek, amit a kisvállalkozások szuperkedvezményes hitelének is neveznek. Az új Széchenyi MAX hitelek elsősorban a mikrovállalkozások számára nyújtanak kedvező kamatozású vállalkozói hiteleket az átmeneti likviditási problémák áthidalására.

Tovább olvasom
Milyen dokumentumok szükségesek az új Széchenyi hitelhez?

Milyen dokumentumok szükségesek az új Széchenyi hitelhez?

2020.08.17.

Az új Széchenyi hiteleket kizárólag vállalkozók, illetve vállalkozások igényelhetik, méghozzá az ide vonatkozó dokumentumok benyújtásával. Hogy milyen dokumentumokról is van szó, az alábbiakból kiderül!

Tovább olvasom
Széchenyi Hitel 2022: mire lehet kölcsönt kapni?

Széchenyi Hitel 2022: mire lehet kölcsönt kapni?

2022.11.15.

Mire lehet kölcsönt kapni az új Széchenyi Kártya Programban? A kínálat széles, az érdeklődő vállalkozások minden bizonnyal megtalálják számításaikat hitelcéljaikra a különböző konstrukciók között. Ha jogosultak vagyunk az adott hitelre, akkor érdemes minél előbb elindítani az igénylést!

Tovább olvasom
Milyen feltételekkel igényelhető a Széchenyi Turisztikai Kártya?

Milyen feltételekkel igényelhető a Széchenyi Turisztikai Kártya?

2021.06.23.

A Széchenyi Turisztikai Kártya, ahogy a neve is mutatja, a turisztikai szektorban tevékenykedő mikro-, kis- és középvállalkozások számára elérhető kedvezményes, kiemelt állami kamat-, kezességidíj- és költségtámogatást élvező, szabad felhasználású folyószámlahitel, amely a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet kezelésére, illetve a vele együtt járó kedvezőtlen gazdasági és financiális hatások enyhítésére szolgál.

Tovább olvasom