Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Jön a Széchenyi Kártya Program MAX!

2022.08.26.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2023. július 16. 22:38

A Széchenyi Kártya Program MAX új lehetőségeket biztosít azoknak a hazai kis- és középvállalkozásoknak, amelyek szeretnék növelni a hatékonyságukat!

Jön a Széchenyi Kártya Program MAX!

A Széchenyi Kártya Program MAX a legújabb fejlesztés a Széchenyi Kártya Programon belül, amire az energiaválság okozta megnövekedett energia-többletköltségek finanszírozásának könnyítése, valamint a hatékonyságnövelő és technológiaváltást segítő beruházások elősegítése érdekében lesz szükség.

A Széchenyi Kártya Program továbbra is kedvező feltételek mellett folytatódik, azonban a változó körülmények miatt szükséges a változás is, ami az elmúlt 20 évben többször is előfordult már, és minden alkalommal elősegítette a fejlődést; elég csak a Széchenyi Kártya Program Plusz és a Széchenyi Kártya Program GO! indulására, majd rövid időn belüli népszerűvé válására gondolni.

A Széchenyi Kártya Program MAX keretein belül 2022 júliusától indul évi fix 1%-os ügyfél által fizetendő kamattal a Széchenyi Energiakártya, amely az energiaválság által érintett vállalkozások számára kínál 3 éves futamidőre kedvező, szabad felhasználású folyószámlahitelt.

Szintén e program része, hogy egy évi fix 0,5%-os kamatozású, maximum 400 millió forint hitelösszegű hitel is igényelhetővé válik, amit az energiahatékonyság javítására és a technológiák korszerűsítésére lehet fordítani.

A Széchenyi Kártya Program MAX új hitelkonstrukciói

Természetesen a Széchenyi Kártya Program MAX megjelenése új hitelkonstrukciókat is jelent, melyek a következők:

  • A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX a napi működési költségek biztosítását segíti elő. Az igényelhető hitelkeret a korábbi 250 millió forint, a hitel maximális futamideje akár 3 év is lehet, a kamat pedig évi fix 3,5 % – az Energiakártya esetén 1%.
  • A Széchenyi Likviditási Hitel MAX a vállalkozás működéséhez szükséges forgóeszköz-beszerzésekhez használható fel, a futamidő 3 év, a kamat pedig évi fix 3,5 %.
  • A Széchenyi Beruházási Hitel MAX szinte minden beruházási hitelcél finanszírozására alkalmas, még az agrárszektorban is! A hitel futamideje maximum 10 év, az igényelhető hitelösszeg akár 400 millió forint is lehet, a kamat évi fix 1,5%, illetve az energiahatékonyság javítását és a technológiaváltást segítő hitelek esetén évi fix 0,5%. A konstrukció által finanszírozható hitelcélok köre kibővült, a hitel idén júliustól már felhasználható a klasszikus beruházási célok – új és használt gépek, berendezések, ingatlanok, egyéb tárgyi eszközök beszerzése – mellett hitelkiváltásra, üzletrész vásárlására, agrárcélú beruházások megvalósítására is.
  • A Széchenyi Mikrohitel MAX továbbra is lehetőséget biztosít a legkisebb, illetve a hitelpiacon korlátozott hitelfelvételi lehetőséggel rendelkező mikro- és kisvállalkozások beruházási céljainak megvalósítására, mint amilyen például az ingatlanvásárlás, vagy az egyéb tárgyi eszközök finanszírozása, mindezt évi fix 1% kamat mellett, maximum 10 éves futamidővel.
  • A Széchenyi Lízingkonstrukció MAX a pénzügyi lízingügyletek finanszírozására szolgáló konstrukció, amelynek segítségével – a beruházási hitelek kiegészítéseként – megoldható az új, illetve használt haszongépjárművek, gépek, berendezések és eszközök pénzügyi lízing keretein belül történő finanszírozása, akár 10 éves futamidővel, évi fix 3,5% kamatozás mellett.

Összefoglalva tehát a Széchenyi Kártya Program MAX új konstrukciói 1 milliótól akár 400 millió forintig, a teljes futamidő alatt fix kamatozással, állami kamat-, kezelési költség- és kezességi díjtámogatással, rövid idő alatt, minimális adminisztrációval, a mikro-, kis-és középvállalkozások mindenkori finanszírozási igényeihez igazodó, különböző típusú finanszírozási lehetőségekkel állnak rendelkezésre.

Amennyiben felkeltették az érdeklődésedet a Széchenyi Kártya Program MAX új konstrukciói, 2022 júliusától elérhetőek, és – a Széchenyi Kártya Program eddigi konstrukcióihoz hasonlóan – országszerte a területi kereskedelmi és iparkamarák, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, valamint a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban tudod őket igényelni.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Jó hír a vállalkozásoknak: jövőre is folytatódik a Széchenyi Kártya Program!

Jó hír a vállalkozásoknak: jövőre is folytatódik a Széchenyi Kártya Program!

2023.11.15.

2024-ben sem hagyja magára a kormány a vállalkozásokat. Az idei feltételekkel folytatódik a Széchenyi Kártya Program, ami kamattámogatott hitelekkel segíti a cégeket. Utánajártunk, hogy milyen Széchenyi hitelek vannak és lesznek, és annak is, hogy miért jobbak a piaci vállalkozói hiteleknél. Mutatjuk, mit találtunk.

Tovább olvasom
Nézzük át a Széchenyi GO! konstrukciókat részletesen

Nézzük át a Széchenyi GO! konstrukciókat részletesen

2021.08.29.

A Széchenyi GO! konstrukciókat érdemes részletesen is megismerni, hiszen sokat segíthetnek a vállalkozásod sikeresebbé tételében – lássuk, mit kell tudni róluk!

Tovább olvasom
Széchenyi Hitel 2022: mire lehet kölcsönt kapni?

Széchenyi Hitel 2022: mire lehet kölcsönt kapni?

2022.11.15.

Mire lehet kölcsönt kapni az új Széchenyi Kártya Programban? A kínálat széles, az érdeklődő vállalkozások minden bizonnyal megtalálják számításaikat hitelcéljaikra a különböző konstrukciók között. Ha jogosultak vagyunk az adott hitelre, akkor érdemes minél előbb elindítani az igénylést!

Tovább olvasom
Mekkora kölcsönt kaphat a cégem?

Mekkora kölcsönt kaphat a cégem?

2020.07.17.

Rengeteg kérdés érkezett hozzánk az utóbbi időben, ami arra vonatkozott, hogy mekkora kölcsönt kaphat egy cég a jelenlegi helyzetben, ám ez egy olyan problémakör, amire egyszerűen lehetetlen egy rövid mondattal válaszolni. Minden cég más és más, ahogy a pénzintézetek sem egyformák, így a hitel mértékének kérdése is számtalan tényezőtől függ.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával