Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

KAVOSZ-ról vállalkozói hiteleknél, feltételek!

2020.07.15.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2023. július 16. 22:47

A KAVOSZ Zrt. viszonylag régóta létezik: 2002-ben indult a története, és a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások egyszerűsített módon történő, kedvezményes kamatozású hitelhez jutásában játszik szerepet. A KAVOSZ a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ), valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara közös projektje, és a nevét is e két szervezetről kapta.

KAVOSZ-ról vállalkozói hiteleknél, feltételek!

KAVOSZ Zrt. a Széchenyi Kártya Program szakmai irányítását végzi, koordinálja annak működését, ügyfeleket közvetít a programban részt vevő hitelintézetekhez, kezeli és továbbítja az ügyfelek adatait, valamint előminősítést is végez. A 2010-ben megalakult KAVOSZ Vállalkozásfejlesztési Zrt. fő tevékenysége hitel- és pénzkölcsön nyújtása a kisvállalati, ezen belül is a mikrovállalati ügyfelek részére. Célja, hogy a hazai mikrovállalkozások hitelhez jutási lehetőségeit tágítsa kedvezményes, európai uniós forrású, támogatott finanszírozási lehetőségekkel. A KAVOSZ segítségével a vállalkozások vissza nem térítendő támogatást nyerhetnek el üzleti terv, megvalósíthatósági tanulmány, szervezeti átvilágítás, online megjelenés, kockázatelemzés, jogi szaktanácsadás, marketingstratégia, illetve egyéb, a vállalkozás működését segítő tevékenységek finanszírozására.

KAVOSZ által kínált vállalati hitelek minden vállalkozó számára előnyösek, ám hozzájuk jutni csakis bizonyos feltételek teljesítése útján lehetséges, ahogy bármilyen más hitel igénye esetén is. Ezek felsorolása természetesen lehetséges, ám, mivel a KAVOSZ számos, a Széchenyi Hitelprogramon belül hozzáférhető hiteltípussal rendelkezik, rendkívül sokáig tartana, és akár keveredést is szülhetne az, ha nem a megfelelő hiteltermékhez társítanál egy adott feltételt. Részletesen ezzel kapcsolatban a  honlapján tájékozódhatsz, ám néhány kritériumot természetesen megemlítünk, amikre bizonyosan számíthatsz szinte minden hiteltermék esetében.

• a vállalkozásnak nincs lejárt köztartozása, sem lejárt hiteltartozása,
• a vállalkozás megfelel a Széchenyi Hitelprogram üzletszabályzatában meghatározott feltételeknek
• a vállalkozás vállalja munkavállalói legalább 90%-ának megtartását az üzletszabályzat szerint
• legalább egy (25 millió forint és a feletti hitelkeret igénylése esetén két) lezárt, teljes naptári évre vonatkozó működési múlttal rendelkezik

Már ezek között is vannak olyanok, amelyek nem feltétlenül találhatóak meg egy etlen hiteltermék szabályzatában, de a lényeget lefedik. Ha kérdésed lenne a KAVOSZ hiteleivel kapcsolatban, tedd fel nekünk elérhetőségeinken!

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

15,61%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések