fbpx
Hirdetés

Online igényelhető kölcsönök – lássunk pár példát!

2020.09.16.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 13:41

Az online igényelhető kölcsönök eddig is sikeresek voltak, hiszen számos előnyük van: a kényelem, a gyorsaság, a könnyű igényelhetőség, és még hosszasan sorolhatnánk. Ki kell azonban emelni a biztonságot ezek közül, hiszen napjainkban ennek komoly jelentősége van. A vírushelyzet rosszabbodása miatt elképzelhető, hogy az őszi-téli időszakot ismét az otthonainkban fogjuk tölteni, és ha hitelre lesz szükségünk, akkor csak az online igényelhető kölcsönök lesznek biztonságosak.

Online igényelhető kölcsönök – lássunk pár példát!

Számos bank kínál online igényelhető kölcsönöket, amelyek mindegyike kedvező feltételekkel igényelhető, ám természetesen akadnak közöttük különbségek. Mind más-más okból tekinthető előnyösnek – az alábbiakban olyan példákat hoztunk, amelyeknek minimum egy kiemelkedő tulajdonsága van az online igényelhetőségen túl.

Elsőként meg kell említenünk a Provident kölcsönét, ami rendkívül alacsony THM-értékével hívja fel magára a figyelmet. Ez ugyanis csupán 5,63%, ami ráadásul a veszélyhelyzet miatt bevezetett fizetési moratórium után is ennyi marad. Fontos viszont, hogy a felvehető hitelösszeg alacsony, mindössze 600.000 forint, a futamidő pedig maximum 15 hónap lehet, ami szintén nem nevezhető hosszúnak. Ennek ellenére ezt a hitelkonstrukciót mindenkinek ajánljuk, aki csak egy kisebb összeget szeretne online igényelni, mert a kamata gyakorlatilag verhetetlen!

Egy másik, remek példa az online igényelhető kölcsönökre az OTP Bank személyi kölcsöne, ami garantálja az egy órán belüli folyósítást a bank ügyfelei számára. Az igényelhető hitelösszeg itt már magasabb: 700.000-7.000.000 forint lehet, a futamidő pedig 2-7 évig terjedhet. A hitelkonstrukció különlegességét az egy órán belüli folyósítás adja, a kamat, illetve a THM viszont csupán az átlagot tudja hozni, ráadásul a felvett összeg és a futamidő szerint változik is. A legmagasabb THM érték 22,3%, ami a fizetési moratórium lejárta után válik esedékessé, addig természetesen csupán 5,7%.

Oldalunkon megtalálhatod az online igényelhető kölcsönöket kínáló bankok listáját, és ha összehasonlítod e hiteltermékeket, akkor könnyen megtalálhatod azt a konstrukciót, ami minden tekintetben meg fog felelni az elvárásaidnak. Ha kérdésed lenne az online igényelhető kölcsönökkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Promóció

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

10,6%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 19,81%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Tudj meg mindent az OTP Bank lakáshiteleiről!

Tudj meg mindent az OTP Bank lakáshiteleiről!

2022.05.30.

Az OTP Bank lakáshitelei remek megoldást kínálnak, ha ingatlant szeretnél vásárolni; az alábbiakban részletesen bemutatjuk őket.

Tovább olvasom
OTP lakáshitel – átfutási idő és szükséges dokumentumok

OTP lakáshitel – átfutási idő és szükséges dokumentumok

2020.12.03.

Ha ingatlant szeretnél vásárolni, akkor fel kell rá készülnöd, hiszen számos dokumentumot kell beszerezned, beadnod elbírálásra, aztán pedig várakoznod. Az, hogy milyen dokumentumokra lesz szükséged, illetve hogy mennyit kell várakoznod, gyakran felmerülő kérdés, ezért most megnézzük az OTP lakáshitelére vonatkoztatva.

Tovább olvasom