fbpx

Takarékbank személyi kölcsön 2023

Takarekbank

Takarék Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

Gyors és egyszerű hiteligénylés

THM 17,47%
Futamidő 12 - 84 hónap
Hitelösszeg 500.000 Ft – 7.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Miért éppen Takarék Fix Személyi Kölcsön?

Azért mert szabadon felhasználható: lakásfelújítás, bővülő család, váratlan kiadások esetén az egyik legjobb megoldás, ami a magyar piacon elérhető. Csak az igénylőn múlik, tehát Ön dönti el, mire használja a Takarék Fix Személyi kölcsön összegét.

A személyi kölcsön előnyei

Mikor igényelhető a kölcsön?

Ha valaki elmúlt 18 éves, cselekvőképesnek és természetes személynek számít, aki munkaszerződéssel rendelkezik, esetleg nyugdíjas, akkor jogosult igényelni ezt a konstrukciót. Ha az igénylő nem töltötte be a 21. évét, amikor benyújtotta a hitelkérelmet, esetleg a hitel lejártakor meghaladja a 66-ot, akkor adóstársat kell bevonnia.

Ezen kívül:

Példák a kölcsönre

Ahhoz, hogy könnyebben megértsük, pontosan hogyan is működnek a kölcsönök, milyen természetűek a személyi hitelek a Takarékbank esetében, egyszerűbb néhány érhető reprezentatív példán keresztül szemléltetni. Mi ebben a cikkben három ilyen példát vizsgálunk meg.

A Takarék Fix Személyi Kölcsön esetében a legalacsonyabb és legmagasabb thm-et tüntettük fel. A példákat a jelenleg is hatályos, Takarék Fix Személyi Kölcsön Hirdetmény alapján állítottuk össze.

Az első reprezentatív példa

Takarék Fix Személyi Kölcsön – Alap Átutalás nélkül

A második reprezentatív példa

Takarék Fix Személyi Kölcsön – Alap Átutalással

Fontos tudni, hogy a 19,99 százalékos, feltüntetett kamat elérésének feltétele legalább havi nettó 100.000 ft-ot elérő jövedelem megléte. Ha több igénylőről van szó, akkor ezt legalább az egyiküknek teljesítenie kell. A feltüntetett kamat elérésének a másik feltétele a 100.000 ft havi rendszeresen jóváírás a bankszámlán a teljes futamidő alatt a Takarékbanknál, a lakossági bankszámlán.

Harmadik reprezentatív példa

Takarék Fix Személyi Kölcsön – Prémium Átutalással

Fontos tudni, hogy a 9,99 százalékos, feltüntetett kamat elérésének feltétele legalább havi nettó 600 000 ft-ot elérő jövedelem mellett igényelhető. Több igénylő esetén legalább az egyikre, egyetlen igénylő esetén az igénylőre vonatkozóan kell megfelelni a 600.000 ft-is kitételnek. Ezen kívül minimum 600. 000 ft havi rendszeres jóváírást is teljesíteni kell a lakossági bankszámlán, amit a Takarékbanknál vezet az igénylő.

Thm-ek, khr-ek

A hitel teljes díja tartalmazza a Takarék Belépő H Számlacsomaghoz tartozó számlavezetési díjat, illetve a hitel törlesztés beszedésének díját. Fontos, hogy itt, ez a tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek.

A thm-ek meghatározása az aktuális feltételek, a hatályban lévő jogszabályok maximális figyelembevételével történt. A feltételek változása esetén a thm módosulhat.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a khr-ben negatív adattartalommal szerepel, akkor a kölcsönigénylést a pénzintézet elutasítja. A javaslat, kölcsön igénylésének benyújtása előtt éljen mindenki az adatkikérés lehetőségével, ezzel sok idő és energia megspórolható.

A Takarékbank Zrt. valamennyi személyi kölcsönének részletei megtalálhatók a pénzintézet üzletszabályzatában, az általános szerződési feltételekben, a személyi kölcsön általános szerződési feltételekben is. Itt minden esetben megtalálja, melyik a megfelelő személyi kölcsön. A www.takarekbank.hu weboldalon pedig minden aktuális hírt és információt megtalál.

Takarék Fix Kiváltó Személyi kölcsön

Lakásfelújítás, bővülő család, váratlan kiadások esetén az egyik legjobb megoldás, ami a magyar piacon elérhető. Csak az igénylőn múlik, tehát Ön dönti el, mire használja a Takarék Fix Személyi kölcsön összegét.

Kiadáscsökkentés, adósságrendezés, hiányzó kölcsönrész? Szabadon felhasználható hitel gyorsan? Ön dönti el mire, mennyit és pontosan milyen célra szeretni fordítani a kölcsönt.

Felvehető kölcsönösszeg: 500 000 ft – 10 000 000 ft

Választható futamidő: 12 – 84 hónap

Éves fix kamat: 9,99% – 22,99%

THM: 10,75% – 25,97%

Milyen esetben igényelhetem a kölcsönt?

Ha valaki elmúlt 18 éves, cselekvőképesnek és természetes személy, aki munkaszerződéssel rendelkezik, esetleg nyugdíjas, akkor jogosult igényelni ezt a konstrukciót. Ha az igénylő nem töltötte be a 21. évét, amikor benyújtotta a hitelkérelmet, esetleg a hitel lejártakor meghaladja a 66-0t, akkor adóstársat kell bevonnia.

Mi szükséges még ezen kívül?

Első reprezentatív példa

Takarék Fix Kiváltó Személyi Kölcsön – Alap Átutalás nélkül

Második reprezentatív példa

Takarék Fix Kiváltó Személyi Kölcsön – Alap Átutalással

A feltüntetett kamat elérésének feltétele legalább havi nettó 100.000 ft-ot elérő jövedelem megléte (több igénylő esetén legalább az egyik igénylőre, illetve egy igénylő esetén az igénylőre vonatkozóan), továbbá legalább 100 000 Ft havi rendszeres jóváírás teljesítése a teljes futamidő alatt, az igénylő hitelintézetnél vezetett lakossági bankszámlájára.

Harmadik reprezentatív példa

Takarék Fix Kiváltó Személyi Kölcsön – Prémium Átutalással

A feltüntetett kamat elérésének feltétele legalább havi nettó 600.000 ft-ot elérő jövedelem megléte. Több igénylő esetén legalább az egyik igénylőre, illetve egy igénylő esetén az igénylőre vonatkozóan. továbbá legalább 600 000 ft havi rendszeres jóváírás teljesítése a teljes futamidő alatt, az igénylő Hitelintézetnél vezetett lakossági bankszámlájára.

Miért válasszam a Takarék Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelt?

(A thm-ek meghatározása az aktuális feltételek, a hatályban lévő jogszabályok maximális figyelembevételével történt A feltételek változása esetén a thm módosulhat.)

Mi kell ahhoz, hogy igényelhessem?

Ha valaki elmúlt 18 éves, cselekvőképesnek és természetes személynek számít, aki munkaszerződéssel rendelkezik, esetleg nyugdíjas, akkor jogosult igényelni ezt a konstrukciót. Ha az igénylő nem töltötte be a 21. évét, amikor benyújtotta a hitelkérelmet. Ha pedig a hitel lejártának hónapjában meghaladja a 66. évet, akkor 66-ot nem betöltött adóstárs bevonása szükséges.

Amennyiben az kölcsönigénylése elutasításra kerül, javasoljuk a személyes ügyintézést, így könnyebben kiderülhet, mi az oka az elutasításnak. A Takarékbank személyi kölcsöneinek részletes feltételei megtalálhatóak egyébként pénzintézet honlapján.

Fontos, hogy itt, ez a tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Ha ennél többre kíváncsi, akkor keresse ügyfélszolgálatunkat a nap bármily szakaszában!

Hogyan igényelhetem online a kölcsönt?

Ha Ön szerződésben áll a pénzintézettel, bármilyen pénzügyi szolgáltatást vesz igénybe, az igényléskor betöltötte a 21. éves kort és a futamidő lejáratának hónapjában nem tölti be a 66. életévet.

Ezen kívül rendelkezni kell érvényes ügyfélkapu regisztrációval is.

A Hitel teljes díja a kamatmértéken kívül egyéb díjat nem tartalmaz. Fontos, hogy itt, ez a tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek.

A Takarékbank Zrt. valamennyi személyi kölcsönének részletei megtalálhatók a pénzintézet üzletszabályzatában, az általános szerződési feltételek között is. Ezek közül bármelyik felületen és minden esetben megtalálja, melyik a megfelelő személyi kölcsön, ami az Ön igényeinek leginkább megfelelhet. 

Takarékbank Babaváró kölcsön

A Takarékbank Babaváró kölcsön szabad felhasználású, amit a családok többnyire ingatlanvásárlásra fordítanak. Az aktuális szabályok értelmében azonban szabadon, bármire elkölthető, ugyanúgy, mint egy személyi kölcsön. A Takarékbank Babaváró kölcsönhöz nincs szükség ingatlanfedezetre sem. Ez a kölcsön jelentős támogatás egy családnak a kamatmentessége miatt. Az akár húsz éves futamideje alatt több milliós megtakarítást eredményezhet. A Takarékbank Babaváró hitelt az állam az Otthonteremtési program keretében folyósítja az igénylőnek.

A legkülönlegesebb támogatási forma jelenleg, mert a feltételek teljesülése esetén vissza nem térítendő támogatássá alakulhat át. A tízmillió forint hitel öt évig kamatmentes, és ha hitelfelvételtől számított öt éven belül megszületik az első vállalt gyermek, a futamidő végéig az is marad. A második gyermek születésekor a hitel harmadát, a harmadik gyermek születésékor pedig már a teljes hitelösszeget elengedik. Optimális esetben egy forintot sem kell belőle visszafizetni. Ehhez az első vállalt gyereknek a hiteligénylés után azonnal meg kell születnie, a következőnek pedig a gyerekszületés utáni három éves türelmi idők alatt. Ez bár nagyon jól hangzik, de ez az optimális eset csak ritkán fordul elő.

Takarékbank Babaváró kölcsön

Takarékbank Babaváró kölcsön – személyi kölcsön családoknak

A Takarékbank Babaváró kölcsön az állam által támogatott hitelkonstrukció, és úgy működik, mint a személyi kölcsönök. Nem szükséges ingatlanfedezetet bevonni, elég hozzá egy jövedelemigazolás. Szabadon költhető bármire, amire csak az igénylő szeretné. Nem kell hitelcélt megadni, és nincs szükség a pénz elköltésének az igazolására. Különleges hiteltermék, mert az állam támogatása miatt a futamidő végéig kamatmentes maradhat. És ha a harmadik gyermek megszületik, a hitel fennmaradó részét nem kell visszafizetni.

Takarékbank Babaváró kölcsön – fontos szabályok

A Takarékbank Babaváró kölcsön a kormány által kamattámogatott kölcsön, az állam a gyermekvállalást akarja elősegíteni. 10 millió forint is igényelhető, és ez a 10 millió forint kamatmentes lehet a futamidő végéig. Csak teljesülnie kell a szerződésben leírt feltételeknek. A Takarékbank Babaváró kölcsönt gyermeket tervező családok igényelhetnek. A szerződés aláírásakor vállalni kell, hogy gyermek, gyermekek születnek.

Az első gyermeknek öt éven belül kell megszületni, ilyenkor a Takarékbank Babaváró kölcsön a futamidő végéig kamatmentes lesz. Ha megszületik a második gyerek, akkor a hitel egy része elengedésre kerül, a harmadik gyerek születése után pedig már semmit nem kell visszafizetni. A Takarékbank Babaváró kölcsön húsz éves futamidőre is kérhető, ráadásul a szabályok miatt a törlesztőrészlet nem lehet több havi 50 ezer forintnál. A gyerekek megszületése után a hitel szüneteltethető is.

Takarékbank Babaváró kölcsön – hogyan szüneteltethető?

A Takarékbank Babaváró kölcsönt lehet szüneteltetni. Felfüggesztéskor nem kell fizetni a törlesztő részletek. Ha három vagy több gyermeket tervez egy házaspár, akkor érdemes élni a szüneteltetéssel, mert a harmadik gyerek után a hitel megszűnik. A kölcsön fennmaradó része ilyenkor átalakul vissza nem térítendő támogatási formává, ezért már nem kell azt visszafizetni. Ez a Takarékbank Babaváró kölcsön egyik előnye. A törlesztés szüneteltetésével három szabad évet kap az igénylő házaspár, három évig nem kell havonta befizetni az amúgy kicsi törlesztő részleteket. A szüneteltetést a magzat 12 hetes korától lehet kérni, nem kell megvárni, amíg a gyermek megszületik. Fontos, hogy gyermek születése után hatvan nap van arra, hogy benyújtásra kerüljön az igény a törlesztés szüneteltetésére.

A törlesztés felfüggesztése csak három év lehet, nincs lehetőség rövidebb szüneteltetésre. A szüneteltetés kérhető a kölcsön igénylésekor, ha a magzat már elmúlt tizenkét hetes. Ezt az igénylés beadásakor orvosi igazolással kell alátámasztani. Ha nem születik meg a vállalt gyerek az első öt évben, akkor a Takarék Babaváró kölcsön támogatása megszűnik, és átalakul piaci kamatozású személyi kölcsönné.

A Takarékbank Babaváró hitel teljes összege lehet vissza nem térítendő támogatás akkor, ha az igényléskor már gyermeket várnak az igénylők, és azonnal kérik a szüneteltetést. Ebben az esetben a Takarékbank Babaváró hitel törlesztését nem kell elkezdeni, és a három év alatt nem kell egyáltalán fizetni. Ha közben megszületik a második gyerek, a szüneteltetés meghosszabbítható. Amennyiben a harmadik gyerek újabb három éven belül születik meg, akkor a teljes fennálló tartozást elengedi a kormány. Ez egy extra és optimális eset, mert így nulla forint fizetésével lehet 10 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz jutni. Ugyanez a helyzet abban az esetben is, ha ikrek születnek. Ikerterhesség esetén a felfüggesztés már öt évig tart, és ha a harmadik gyermek öt év alatt megszületik, akkor a teljes tartozás megszűnik.

Takarékbank személyi kölcsön kalkulátor

A Takarékbank személyi kölcsön kalkulátor egy olyan program, ami segítséget nyújt a kiválasztott hitelkonstrukció összehasonlításában. A megadott adatok alapján megadja az elérhető hitelek adatait. Az igénylő láthatja a teljes visszafizetendő összeget, amiből kiszámítható, hogy mennyibe fog kerülni a hitelfelvétel. A kamat mellett a THM is látható lesz, és mivel az adatok egy oldalon, egymás alatt jelennek meg, könnyen kiválaszthatóvá válik a legideálisabb konstrukció. A Takarékbank személyi kölcsön kalkulátor használat minden hitelfelvételnél jó lehet. Nem csak azért, mert könnyen, egyszerűen, gyorsan és kényelmesen, otthonról teszi összehasonlíthatóvá a hiteleket. Hanem azért is, mert a hiteligénylők többsége arra törekszik, hogy a legolcsóbb hitelt válassza ki. Ez érthető is, hiszem egy adott hitelösszeg mellett a legalacsonyabb költségek a legvonzóbbak.

A legjobb konstrukció a Takarékbank személyi kölcsön kalkulátorral választható ki a legegyszerűbben. Az összehasonlítás egy összetett folyamat. Több adatot figyelembe kell venni, erre pedig egy program a legalkalmasabb. Amellett tehát, hogy egy otthonról, a nappaliból érhető el a hitelkalkulátor, pontosabb eredményt is hoz annál, mintha mi magunk szeretnénk kinyomozni a legjobb hitelt. Használjuk a Takarékbank személyi kölcsön kalkulátort!

Mikor kell Takarékbank hitel igénylésekor munkáltatói igazolás?

A jövedelmet minden Takarékbank hitel igénylésénél igazolni kell. Ha valaki alkalmazott, akkor munkáltatói igazolást kell bemutatnia. Az önfoglakoztatóktól nem fogadnak el Takarékbank munkáltatói igazolást, nekik NAV jövedelemigazolással kell a jövedelmüket igazolni. A Takarékbank munkáltatói igazolás 2023 tartalmazza a havi nettó jövedelmet, azt, hogy mióta dolgozik valaki az adott cégnél, és az is fontos, hogy nincs már próbaidőn, és nem áll felmondás alatt sem. A Takarékbank ezen adatok alapján dönt arról, hogy az igénylőt hitelképesnek találja vagy sem. A Takarékbank a saját munkáltatói igazolás formátumát kéri, de az azzal megegyező tartalmú munkáltatói igazolást is elfogadhatja. A Takarékbank munkáltatói igazolás 2023 cégszerűen aláírva, és lepecsételve fogadható el.

Mi történik a hitelbírálat után?

Ha pozitív a hitelbírálat, akkor az igénylő megkapja a Takarék személyi kölcsönt. A Takarék személyi kölcsön azonnal felhasználható lesz. És elkölthető. Bármire. A hiteligénylés folyamatának ez a legvége. Ezt megelőzi a kapcsolatfelvétel, az alapfeltételeknek való megfelelés ellenőrzése, és a dokumentumok benyújtása vagy átadása. A bírálat után már csak a folyósítás van hátra. A bírálat gyorsan megtörténik, nem kell hosszú ideig várni. És a pénz kiutalása után? Az már csak az ügyfélen múlik. Utazhat, vehet gépkocsit vagy egy új franciaágyat. Bármit. Amit csak szeretne. Nem kell a hitelcélt megjelölni. És persze a részleteket fizetni kell majd. Közben pedig már használható a Takarék személyi kölcsönből vásárolt szolgáltatást vagy terméket.

A Takarékbank személyi kölcsön igénylésének feltételei – 2023

2023-ban is egyszerűen teljesíthetőek a Takarékbank személyi kölcsön igénylésének alapfeltételei. A pénzintézetek többségénél már 18 éves kortól akár 70 éves korig lehet személyi kölcsönt igényelni, de a pénzintézetek eltérő hitelezési gyakorlata miatt hitelfelvétel előtt mindenképpen tájékozódjunk. Néhány pénzintézet 21 vagy 23 éves kortól, és csak 65 éves korig fogad be hiteligényléseket. Az érvényes személyazonosító okmányunk mellett szükségünk lesz egy jövedelemigazolásra is. Ez lehet Takarékbank munkáltatói igazolás, vagy vállalkozók esetében a NAV jövedelemigazolás, nyugdíjasoknál pedig bankszámlakivonat vagy nyugdíjhatározatot, vagy az utolsó három havi nyugdíjszelvény. Jövedelemként elfogadható munkabér, vállalkozói bevétel és a nyugdíj önmagában is, és másodlagos jövedelemként figyelembe veszik a családi pótlékot, a GYES-t, a GYED-et, a vállalkozók osztalékát, a szociális juttatásokat, valamint az ösztöndíjat is, de más másodlagos jövedelmet is elfogadhatnak. De ez pénzintézetenként eltérő lehet. Akár adóstárs bevonására is van lehetőség. A munkaviszonyunkkal kapcsolatban fontos, hogy nem állhatunk sem próbaidő, sem felmondás alatt, és az a legjobb, ha határozatlan időre szóló munkaszerződéssel rendelkezünk. De határozott idejű munkaszerződést is elfogadhatnak.

Takarék személyi kölcsön

A Takarékbank személyi kölcsön igénylés előnye

A Takarék személyi kölcsön igénylésének a legnagyobb előnye, hogy az igényléskor nem kell biztosíték. Bizonyos kölcsönöknél a pénzintézetek kötelezően előírják, hogy biztosítékot kell bevonni a hitelügyletbe. Ebben az esetben a legtöbbször az ingatlanfedezetre gondolnak, de a biztosíték lehet egy pénzösszeg, részvény vagy kötvény. A Takarék személyi kölcsön igénylésékor erre nincs szükség, a Takarékbank nem fog fedezetet elvárni. Ezért azok, akiknek nincs fedezetük, vagy azt nem akarják felajánlani, azok is igényelhetik a Takarékbank személyi kölcsönt. Az, hogy ez nem szükséges, azért előnyös, mert egyszerűbb a folyamat, gyorsabb az elbírálás, és a hitelfelvétel díjai is alacsonyabbak. A fedezetnek felajánlott ingatlant ugyanis fel kellene értékeltetni. Ez időigényes és költséges is. Az ingatlanfedezetre jelzálog bejegyzés fog kerülni, és egy közjegyzőre is szükség van a hitelszerződés megkötéséhez. Mindezek egy Takarékbank személyi kölcsön igénylésénél nem szükségesek.

A Takarékbank személyi kölcsön igénylés másik elvitathatatlan előnye a gyorsaság. Egy Takarékbank személyi kölcsön akár egy napon belül is megkapható, de néhány napon belül szinte biztosan elérhető. Ez azt jelenti, hogy ha az igénylő dönt arról, hogy Takarékbank személyi kölcsönt igényel, akkor csak néhány napot kell arra várni, hogy a hitel felhasználható legyen. Átmeneti pénzavar esetén ez döntő érv lehet, mert azonnal fel lehet használni a Takarék kölcsönt. Nem kell várni hetekig vagy hónapokig arra, hogy a Takarékbank folyósítsa a pénzt. Ez nem csak egy pénzavarnál lehet lényeges, hanem minden igényléskor. Az igénylőben megszületett egy döntés, van cél, amit meg akar valósítani. És nem akar várni. Az, hogy a Takarékbank személyi kölcsönnel rendkívül gyorsan az igénylő rendelkezik, az első helyen van a döntést befolyásoló érvek között. A gyorsaság azért is lényeges, mert szinte rögtön kiderül, hogy az igénylő hitelképes vagy nem. Az előminősítés néhány perc alatt meglehet. Az előminősítés után pedig szinte azonnal a végleges bírálat következik. És ha az pozitív, tehát az igénylőt hitelképesnek találja a Takarékbank, akkor már csak a szerződés megkötése, és a folyósítás van hátra.

A Takarékbank személyi kölcsön harmadik előnye a szabad felhasználhatóság. A szabad felhasználás azt jelenti, hogy semmi nem szab határt felhasználáskor. A Takarékbank ugyanis nem korlátozza semmilyen módon a kölcsön felhasználását. Az ügyfél arra költi, amire akarja. Bármire költhető a kölcsönösszeg. A szabad felhasználás nagyon előnyös. A gyorsaság is. És az, hogy nincs szükség biztosítékra. Ez a három dolog az, amiért a Takarékbank személyi kölcsön a legnépszerűbb kölcsönök között van.

A Takarékbank személyi kölcsön igénylésének akadályai

Van, ami megakadályozhatja a Takarékbank hitel igénylésének beadását.

A Takarékbank nem fogadja be az igénylést, ha az igénylő nem tud igazolni telefonos elérhetőséget. Az érvénytelen, lejárt személyazonosító okmány is kizáró ok. Érvényes személyi igazolvánnyal kell rendelkezni az igényléshez. Vagy kártya formátumú jogosítvánnyal vagy útlevéllel. Az állandó bejelentett magyarországi lakcím is kötelező az igényléshez. Az életkor is döntő lehet. Bizonyos kor alatt, és bizonyos kor felett nem fogadják el az igénylést. A munkaviszony hossza is döntő. Az előírt munkaviszonynál rövidebbet nem fogad el a pénzintézet. A KHR negatív adóslistáján szereplők nem kapnak hitelt, ez kizáró ok. A megfelelő nagyságú jövedelem igazolása is elvárt. Hiába keres valaki sokat, ha a jövedelme után nem fizetik meg a közterheket, akkor azt a pénzintézet nem veszi figyelembe.

A THM – A Teljes Hiteldíj Mutató

Ha Takarékbank személyi kölcsönre van szükségünk, a THM lesz az a százalék, amit figyelni kell. A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy ne a kamatot figyeljék az ügyfelek a legkedvezőbb hitel kiválasztásakor, hanem a THM-et. A THM ugyanis a hitel majdnem minden költségét tartalmazza, ezért alkalmas az összehasonlításra. A THM ezért jött létre: hogy a kölcsönök egyszerűen összehasonlíthatók legyenek. A kamatot sem kell azonban elvetni, de a hozzáadódó költségek kiszámolása még egy matematikusnak is nehéz feladat. Ezt végzi el az ügyfél helyett a THM. A THM egy igazi segítség, ami a tájékozódást segíti, nem hagyja, hogy elvesszünk a rengeteg adat között.

Takarékbank személyi kölcsön igénylése akár autóvásárláshoz is

Klasszikus értelemben vett autóhitel nincs Magyarországon. Aki ki szeretné egészíteni a megtakarítását az az autólízing mellett a Takarékbank személyi kölcsönt választhatja. Több előnye is van egy autó megvásárlásának Takarékbank személyi kölcsönből. Nincs szükség önerőre, a teljes vételár finanszírozható a hitelből. Az autó egyből a vásárló tulajdonába kerül, és akár az átírás költsége is kifizethető a Takarékbank hitelből. Ez nagy szabadságot ad a gépkocsi kiválasztásánál, és még az első nagyobb szervizre is futhatja a hitelből, a Takarékbank kölcsön nagyságától függően. Nem lesz probléma az autó életkora sem, hiszen nem kell hitelcélt megjelölni az igényléskor. Casco-t is csak abban az esetben kell kötni, ha az új tulajdonos úgy dönt, hogy ezt szeretné, szemben az autólízinggel, ahol ez minden esetben kötelező.

Takarékbank személyi kölcsön igénylése hitelkiváltásra

Mivel az igényléskor nem kell megjelölni a hitelcélt, ezért az igényelt összeg bármire felhasználható. Az egyik ilyen cél lehet, egy másik kölcsön kiváltása. A gyorsan változó gazdasági környezetben előfordulhat, hogy kedvezőbb feltételekkel lehet kölcsönhöz jutni, így a hitelkiváltás megtakarítást eredményezhet. A megtakarítás mellett a másik előnye lehet a kiváltásnak, hogy egyszerűsödnek a pénzügyek. Ezt úgy lehet elérni, hogy több hitelt vált ki egyszerre az igénylő, és így csökken a havi kötelezettségek száma, hiszen kevesebb számlára kell pénzt utalni. Ha kettő vagy több részlet helyett csak egy részletet kell elutalni, az jobban nyomon követhető, és így jobban is tervezhető.

A Takarékbank személyi kölcsön a legkönnyebben igényelhető hitelek között

Ha már Takarékbank személyi kölcsönt igényelünk, az legyen egyszerű. Az egyszerű igénylési folyamat, a kisebb számú elvárt dokumentum vonzóvá tesz egy hitelterméket. Nagyon nem mindegy, hogy mennyi időt és energiát kell fordítani egy hiteldokumentáció benyújtására. Minél kevesebb dokumentumot vár el a pénzintézet, annál gyorsabban és könnyebben beadható az igénylés. Ráadásul, ha ezek a dokumentumok kéznél vannak, és nem kell a beszerzésükkel bajlódni, az további érv a hitel mellett. Az egyszerűség abban is megnyilvánulhat, hogy nem kell heteket várni a bírálatra. A Takarékbank személyi kölcsönt akár egy napon belül jóváhagyhatják, szemben más hitelekkel, ahol heteket vagy akár hónapokat is kell várni egy bírálatra. Ez tervezhetővé teszi a kiadásokat, és a cél megvalósításával sem kell várni.

A Takarékbank személyi kölcsön felhasználása

Nincs olyan dolog, amire ne lehetne elkölteni a Takarékbank személyi kölcsönt. Mivel nincs korlátozva a Takarékbank személyi kölcsön felhasználása, adott, hogy az éppen felmerülő költséget finanszírozza belőle az igénylő. A Takarékbank hitel felhasználásának több területe is van. Gyakori, hogy egy nem várt esemény átmeneti pénzzavart okoz. Ez lehet betegség, munkanélküliség, egy elromló műszaki cikk vagy egy lerobbanó autó. Ilyenkor, ha az igénylő nem rendelkezik megtakarítással, vagy nem elegendő a megtakarítása, esetleg a megtakarítását nem akarja elkölteni, akkor a Takarékbank hitel megoldást nyújthat a kialakult helyzetre.

Mitől szabad felhasználású egy hitel?

A szabad felhasználású hitel a legnépszerűbb termék a pénzpiacon, és nem véletlenül, hiszen számos előnnyel rendelkezik. A szabad felhasználású hitel legnagyobb előnye a nevéből is kikövetkeztethető, vagyis az, hogy bármire elkölthető az összeg. Ehhez kapcsolódik az is, hogy nem szükséges hitelcélt igazolni a felvételéhez, vagyis nem annyira kötött, mint egy lakáshitel, és az igénylési folyamat sem annyira nehézkes és lassú. Létezik fedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel is, ám az a Takarékbank személyi kölcsönökhöz képest szinte semmilyen előnnyel nem rendelkezik. Egy személyi kölcsön alapú, azaz fedezet nélkül nyújtott, szabad felhasználású hitel igénylése a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb. És ez nagy előny.

Így kaphatod meg a hitelt

Takarékbank személyi kölcsön 2023 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Takarékbank személyi kölcsön 2023 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Takarékbank személyi kölcsön 2023 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Takarékbank személyi kölcsön 2023 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Az Internetes PIN kód, vagyis iPIN, az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges négy számjegyű, csak számokból álló kód. Az iPIN nem egyezik meg a személyesen, POS termináloknál vagy ATM-eknél használt PIN kódunkkal.

Igen. Az Takarékbanknál igényelhetünk CSOK-ot, falusi CSOK-ot, CSOK hitelt és akadálymentesítési támogatást is. Ezek mind állami kamattámogatott hitelek. És adó-visszatérítési támogatást is kaphatunk.

Csak a Takarékbanknál vezetett bankszámlához kapcsolódó lakossági betéti VISA bankkártyát tudjuk hozzáadni az Apple Pay-hez.

A számunkra legoptimálisabb hitel kiválasztásában segítséget nyújtanak a hitelkalkulátorok. Ezek a Teljes Hiteldíj Mutató mellett a teljes visszafizetendő összeget, a kamatot, és a havi törleszőrészletet is összehasonlítható módon jelenítik meg. Ezen adatok alapján tudjuk meghozni a legjobb döntést.

Többféle termék közül is választhatunk, amikor szabadon felhasználható hitelre van szükségünk. Ilyen a személyi kölcsön, a Takarék szabad felhasználású jelzáloghitel, és a Takarék folyószámlahitelünket is szabadon, korlátozás nélkül bármire felhasználhatjuk.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Személyi kölcsön igénylés: mit figyelnek a bankok a bankszámlakivonaton?

Személyi kölcsön igénylés: mit figyelnek a bankok a bankszámlakivonaton?

2023.02.03.

Mit figyelnek a bankok egy személyi kölcsön igénylése előtt, a hitelbírálat során, a bankszámlakivonatodon? Az alábbiakból megtudhatod!

Tovább olvasom
Ezek a legjobb lakáshitelek a Takarékbanknál

Ezek a legjobb lakáshitelek a Takarékbanknál

2023.01.31.

A legjobb lakáshitelek a Takarékbanknál találhatóak? Nem biztos, de talán a számodra leginkább megfelelő igen!

Tovább olvasom
Mire kell figyelni a kamatperiódus megválasztásakor?

Mire kell figyelni a kamatperiódus megválasztásakor?

2023.01.27.

A kamatperiódus megválasztásakor elsősorban arra kell figyelni, hogy a hitelfelvételünk igazodjon anyagi helyzetünkhöz és egy esetleges negatív történés se befolyásolja törlesztési képességünket.

Tovább olvasom
Mi a hitelbiztosítéki érték?

Mi a hitelbiztosítéki érték?

2023.01.25.

A hitelbiztosítéki érték a lakáshitelek igénylése során játszik fontos szerepet; az alábbiakból mindent megtudhatsz róla.

Tovább olvasom