fbpx

Takarékbank személyi kölcsön 2022

Takarekbank

Takarék Fix20 Otthon Lakáshitel

Futamidő végéig változatlan havi törlesztőrészletek

THM 8,94% - 9,73%
Futamidő 240 hó
Hitelösszeg 3.000.000 Ft - 100.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
Hirdetés
Takarekbank

Takarék Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

Gyors és egyszerű hiteligénylés

THM 16,30%
Futamidő 12 - 84 hónap
Hitelösszeg 500.000 Ft – 7.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- hirdetés -

Miért éppen Takarék Fix Személyi Kölcsön?

Azért mert szabadon felhasználható: lakásfelújítás, bővülő család, váratlan kiadások esetén az egyik legjobb megoldás, ami a magyar piacon elérhető. Csak az igénylőn múlik, tehát Ön dönti el, mire használja a Takarék Fix Személyi kölcsön összegét.

A személyi kölcsön előnyei

Mikor igényelhető a kölcsön?

Ha valaki elmúlt 18 éves, cselekvőképesnek és természetes személynek számít, aki munkaszerződéssel rendelkezik, esetleg nyugdíjas, akkor jogosult igényelni ezt a konstrukciót. Ha az igénylő nem töltötte be a 21. évét, amikor benyújtotta a hitelkérelmet, esetleg a hitel lejártakor meghaladja a 70-et, akkor adóstársat kell bevonnia.

Ezen kívül:

Példák a kölcsönre

Ahhoz, hogy könnyebben megértsük, pontosan hogyan is működnek a kölcsönök, milyen természetűek a személyi hitelek a Takarékbank esetében, egyszerűbb néhány érhető reprezentatív példán keresztül szemléltetni. Mi ebben a cikkben három ilyen példát vizsgálunk meg.

A Takarék Fix Személyi Kölcsön esetében a legalacsonyabb és legmagasabb thm-et tüntettük fel. A példákat a jelenleg is hatályos, Takarék Fix Személyi Kölcsön Hirdetmény alapján állítottuk össze.

Az első reprezentatív példa

Takarék Fix Személyi Kölcsön – Alap Átutalás nélkül

A második reprezentatív példa

Takarék Fix Személyi Kölcsön – Alap Átutalással

Fontos tudni, hogy a 18,99 százalékos, feltüntetett kamat elérésének feltétele legalább havi nettó 100.000 ft-ot elérő jövedelem megléte. Ha több igénylőről van szó, akkor ezt legalább az egyiküknek teljesítenie kell. A feltüntetett kamat elérésének a másik feltétele a 100.000 ft havi rendszeresen jóváírás a bankszámlán a teljes futamidő alatt a Takarékbanknál, a lakossági bankszámlán.

Harmadik reprezentatív példa

Takarék Fix Személyi Kölcsön – Prémium Átutalással

Fontos tudni, hogy a 9,99 százalékos, feltüntetett kamat elérésének feltétele legalább havi nettó 600 000 ft-ot elérő jövedelem mellett igényelhető. Több igénylő esetén legalább az egyikre, egyetlen igénylő esetén az igénylőre vonatkozóan kell megfelelni a 600.000 ft-is kitételnek. Ezen kívül minimum 600. 000 ft havi rendszeres jóváírást is teljesíteni kell a lakossági bankszámlán, amit a Takarékbanknál vezet az igénylő.

Thm-ek, khr-ek

A hitel teljes díja tartalmazza a Takarék Belépő H Számlacsomaghoz tartozó számlavezetési díjat, illetve a hitel törlesztés beszedésének díját. Fontos, hogy itt, ez a tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek.

A thm-ek meghatározása az aktuális feltételek, a hatályban lévő jogszabályok maximális figyelembevételével történt. A feltételek változása esetén a thm módosulhat.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a khr-ben negatív adattartalommal szerepel, akkor a kölcsönigénylést a pénzintézet elutasítja. A javaslat, kölcsön igénylésének benyújtása előtt éljen mindenki az adatkikérés lehetőségével, ezzel sok idő és energia megspórolható.

A Takarékbank Zrt. valamennyi személyi kölcsönének részletei megtalálhatók a pénzintézet üzletszabályzatában, az általános szerződési feltételekben, a személyi kölcsön általános szerződési feltételekben is. Itt minden esetben megtalálja, melyik a megfelelő személyi kölcsön. Www.takarekbank.hu weboldalon pedig minden aktuális hírt és információt megtalál.

Takarék Fix Kiváltó Személyi kölcsön

Lakásfelújítás, bővülő család, váratlan kiadások esetén az egyik legjobb megoldás, ami a magyar piacon elérhető. Csak az igénylőn múlik, tehát Ön dönti el, mire használja a Takarék Fix Személyi kölcsön összegét.

Kiadáscsökkentés, adósságrendezés, hiányzó kölcsönrész? Szabadon felhasználható hitel gyorsan? Ön dönti el mire, mennyit és pontosan milyen célra szeretni fordítani a kölcsönt.

Felvehető kölcsönösszeg: 500 000 ft – 10 000 000 ft

Választható futamidő 12 – 84 hónap

Éves fix kamat 9,99% – 22,99%

THM 10,75% – 25,97%

Milyen esetben igényelhetem a kölcsönt?

Ha valaki elmúlt 18 éves, cselekvőképesnek és természetes személy, aki munkaszerződéssel rendelkezik, esetleg nyugdíjas, akkor jogosult igényelni ezt a konstrukciót. Ha az igénylő nem töltötte be a 21. évét, amikor benyújtotta a hitelkérelmet, esetleg a hitel lejártakor meghaladja a 70-et, akkor adóstársat kell bevonnia.

Mi szükséges még ezen kívül?

Első reprezentatív példa

Takarék Fix Kiváltó Személyi Kölcsön – Alap Átutalás nélkül

Második reprezentatív példa

Takarék Fix Kiváltó Személyi Kölcsön – Alap Átutalással

A feltüntetett kamat elérésének feltétele legalább havi nettó 100.000 ft-ot elérő jövedelem megléte (több igénylő esetén legalább az egyik igénylőre, illetve egy igénylő esetén az igénylőre vonatkozóan), továbbá legalább 100 000 Ft havi rendszeres jóváírás teljesítése a teljes futamidő alatt, az igénylő hitelintézetnél vezetett lakossági bankszámlájára.

Harmadik reprezentatív példa

Takarék Fix Kiváltó Személyi Kölcsön – Prémium Átutalással

A feltüntetett kamat elérésének feltétele legalább havi nettó 600.000 ft-ot elérő jövedelem megléte. Több igénylő esetén legalább az egyik igénylőre, illetve egy igénylő esetén az igénylőre vonatkozóan. továbbá legalább 600 000 ft havi rendszeres jóváírás teljesítése a teljes futamidő alatt, az igénylő Hitelintézetnél vezetett lakossági bankszámlájára.

Miért válasszam a Takarék Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelt?

(A thm-ek meghatározása az aktuális feltételek, a hatályban lévő jogszabályok maximális figyelembevételével történt A feltételek változása esetén a thm módosulhat.)

Mi kell ahhoz, hogy igényelhessem?

Ha valaki elmúlt 18 éves, cselekvőképesnek és természetes személynek számít, aki munkaszerződéssel rendelkezik, esetleg nyugdíjas, akkor jogosult igényelni ezt a konstrukciót. Ha az igénylő nem töltötte be a 21. évét, amikor benyújtotta a hitelkérelmet. Ha pedig hitel lejártának hónapjában meghaladja a 70. évet, akkor 70-et nem betöltött adóstárs bevonása szükséges.

Amennyiben az kölcsönigénylése elutasításra kerül, javasoljuk a személyes ügyintézést, így könnyebben kiderülhet, mi az oka az elutasításnak. A Takarékbank személyi kölcsöneinek részletes feltételei megtalálhatóak egyébként pénzintézet honlapján.

Fontos, hogy itt, ez a tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Ha ennél többre kíváncsi, akkor keresse ügyfélszolgálatunkat a nap bármily szakaszában!

Hogyan igényelhetem online a kölcsönt?

Ha Ön szerződésben áll a pénzintézettel, bármilyen pénzügyi szolgáltatást vesz igénybe, az igényléskor betöltötte a 21. éves kort és a futamidő lejáratának hónapjában nem tölti be a 70. életévet.

Ezen kívül rendelkezni kell érvényes ügyfélkapu regisztrációval is.

A Hitel teljes díja a kamatmértéken kívül egyéb díjat nem tartalmaz. Fontos, hogy itt, ez a tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek.

A Takarékbank Zrt. valamennyi személyi kölcsönének részletei megtalálhatók a pénzintézet üzletszabályzatában, az általános szerződési feltételek között is. Ezek közül bármelyik felületen és minden esetben megtalálja, melyik a megfelelő személyi kölcsön, ami az Ön igényeinek leginkább megfelelhet. 

Így kaphatod meg a hitelt

Takarékbank személyi kölcsön 2022 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Takarékbank személyi kölcsön 2022 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Takarékbank személyi kölcsön 2022 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Takarékbank személyi kölcsön 2022 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Az Internetes PIN kód, vagyis iPIN, az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges négy számjegyű, csak számokból álló kód. Az iPIN nem egyezik meg a személyesen, POS termináloknál vagy ATM-eknél használt PIN kódunkkal.

Igen. Az Takarékbanknál igényelhetünk CSOK-ot, falusi CSOK-ot, CSOK hitelt, akadálymentesítési támogatást és otthonfelújítási hitelt is. Ezek mind állami kamattámogatott hitelek. És adó-visszatérítési támogatást is kaphatunk.

Csak a Takarékbanknál vezetett bankszámlához kapcsolódó lakossági betéti VISA bankkártyát tudjuk hozzáadni az Apple Pay-hez.

A számunkra legoptimálisabb hitel kiválasztásában segítséget nyújtanak a hitelkalkulátorok. Ezek a Teljes Hiteldíj Mutató mellett a teljes visszafizetendő összeget, a kamatot, és a havi törleszőrészletet is összehasonlítható módon jelenítik meg. Ezen adatok alapján tudjuk meghozni a legjobb döntést.

Többféle termék közül is választhatunk, amikor szabadon felhasználható hitelre van szükségünk. Ilyen a személyi kölcsön, a Takarék szabad felhasználású jelzáloghitel, és a Takarék folyószámlahitelünket is szabadon, korlátozás nélkül bármire felhasználhatjuk.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Már csak 5 százalék a büntetőkamat a CSOK igénylőknek

Már csak 5 százalék a büntetőkamat a CSOK igénylőknek

2022.10.03.

Fellélegezhetnek azok a CSOK igénylők, akik nem tudják teljesíteni a szerződésben vállalt kötelezettségüket. A kormány ugyanis 5 százalékban maximalizálja a kamat mértékét a szerződés megszegése esetén. Ez egy igazán jó hír az érintetteknek. Lássuk, kiket érinthet a változás.

Tovább olvasom
Melyik bankoknál igényelhetők a Széchenyi MAX hitelek?

Melyik bankoknál igényelhetők a Széchenyi MAX hitelek?

2022.09.29.

A bankok már felkészültek a nagy rohamra, így már igényelhetők az új Széchenyi MAX hitelek, amit a kisvállalkozások szuperkedvezményes hitelének is neveznek. Az új Széchenyi MAX hitelek elsősorban a mikrovállalkozások számára nyújtanak kedvező kamatozású vállalkozói hiteleket az átmeneti likviditási problémák áthidalására.

Tovább olvasom
Hitelfelvétel kisokos: mit jelent a JTM mutató?

Hitelfelvétel kisokos: mit jelent a JTM mutató?

2022.09.27.

A JTM mutatóról mindenkinek tudnia kell, aki hitelt készül igényelni – ha Te is ebben a helyzetben vagy, érdemes tovább olvasnod!

Tovább olvasom
Lakásvásárlás CSOK-ból: Mit figyel az értékbecslő?

Lakásvásárlás CSOK-ból: Mit figyel az értékbecslő?

2022.09.23.

Sok házaspár, család veszi igénybe a Családi Otthonteremtési Kedvezményt, vagyis a CSOK-ot, mert jelentős segítséget nyújt számukra a közös lakásvásárlásához, a családi fészek kialakításához, meglévő ingatlan kibővítéséhez, felújításához. A támogatás igénylése akár már az első gyermek tervezésekor is benyújtható, de kérhető gyermekes családok esetén is.

Tovább olvasom