Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Újdonság az Erstétől: másodpercek alatt felvehetjük a Rögtön Kölcsönt

2023.11.07.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2023. november 7. 12:12

Egy kölcsön másodpercek alatt. Ez aztán igazán gyors. Eddig is voltak gyorskölcsönök, de az Erste tovább emelte a tétet: itt a Rögtön Kölcsön – pár másodperc alatt. Gyorsan kell a pénz? Tényleg gyorsan? Nagyon gyorsan? Erste Rögtön Kölcsön Erste ügyfeleknek – nagyon gyorsan.

Újdonság az Erstétől: másodpercek alatt felvehetjük a Rögtön Kölcsönt

A gyorskölcsön – bármikor, szinte azonnal

A gyorskölcsönök gyorsan és egyszerűen igényelhetőek. A döntést mégsem érdemes elsietni. A pénzintézetek gyorskölcsön ajánlatai eltérnek egymástól, ki kell választanunk a számunkra legmegfelelőbbet.

Ez ma már könnyű feladat, szakértő weboldalon tájékozódhatunk a futamidőről és a törlesztőrészletekről. Összehasonlíthatjuk a THM-eket, és olyan részletinformációkhoz juthatunk, amik fontosak lehetnek számunkra.

A legfontosabb a gyorsaság? Van, ahol néhány perc a hitelbírálat. és meg aznap utalják az összeget a bankszámlánkra.

A kiadás jöhet váratlanul, de ezért néhány órát rászánhatunk a nekünk legmegfelelőbb kölcsön kiválasztására.

Váratlan kiadásokra online is van megoldás.

A kölcsönhöz jutást tovább gyorsíthatja, hogy egyes hiteltermékek online is elérhetőek. Nem kell elutaznunk a bankfiókba, nem kell sorban állnunk, ráadásul a bankok többsége különféle kedvezményeket is ad az online igénylőknek.

A gyorskölcsönt a bank hitelképességi vizsgálat után nyújtja. Szükség lesz személyes dokumentumokra, bankszámlakivonatra és jövedelemigazolásra.

Az igénylés folyamán a bank pontos tájékoztatást ad a szükséges dokumentumokról, és arról hogy milyen feltételekkel juthatunk a gyorskölcsönhöz.

Általánosan elmondható azonban, hogy egy ingatlanfedezetes lakáshitel konstrukcióhoz képest kevesebb dokumentumra lesz szükség, és a feltételek is jóval egyszerűbbek és kedvezőbbek.

Azt is tudni kell azonban, hogy az egyszerűségnek és a gyorsaságnak ára van. A gyorskölcsön nem a legolcsóbb hitelfajta. Az átlagosan viszonylag alacsony hitelösszeg, és a rövidebb futamidő miatt azonban ennek jóval kisebb a jelentősége, mint egy évtizedekre felvett több tízmilliós hitel esetében.

A Banknavigátor pénzügyi szakértői szerint könnyen juthatunk gyorskölcsönhöz váratlan kiadásink fedezésére. Tájékozódjunk, döntsünk, aztán használjuk fel. Gyorsan.

A leggyorsabb gyorskölcsön – Rögtön Kölcsön Az Erstétől

Az Erste Bank a napokban bevezette saját gyorskölcsön szolgáltatását, amelyet Rögtön Kölcsön néven ismerhetünk meg.

Ez a hitel lehetővé teszi ügyfeleinek, hogy 100 ezer és 450 ezer forint közötti összeget vegyenek fel, és választhatnak 12 és 72 hónapos futamidő között.

A Rögtön Kölcsön felhasználása teljesen szabad, azaz a jóváhagyást követően az elérhető összeget bármire felhasználhatjuk.

Az igénylés folyamata kényelmes, mivel nincs szükség jövedelemigazolásra; a bank az ügyfél meglévő adatok alapján dönt, ideértve a bankszámla tranzakcióit és a rendszeresen beérkező jövedelmet.

Az Erste Bank rendszeresen ellenőrzi az ügyfeleket, és azok, akik megfelelnek a feltételeknek, kapnak ajánlatot. Ha valaki elfogadja az ajánlatot és kérvényezi a Rögtön Kölcsönt, azonnal elindul a hitelminősítési folyamat.

Az automatizált hitelbírálatnak köszönhetően a Rögtön Kölcsön nemcsak gyors, hanem költséghatékony is.

Az Erste Bank új megoldással rukkolt elő. Az informatikai rendszerük segítségével hitelképes ügyfelek akár néhány másodperc alatt elérhetnek egy akár 450 ezer forintos, szabadon felhasználható hitelt.

A Rögtön Kölcsön igényléséhez nincs szükség adatok megadására, és nem szükséges jövedelemigazolás sem.

Az ügyfelek könnyedén, pár kattintással, akár mobiltelefonjuk segítségével is hozzájuthatnak a hitelhez a bank digitális platformján, a George-on keresztül.

Bármikor szükség lehet hirtelen pénzre, és a nem tervezett kiadások fedezésének kényelmes módja lehet a gyorskölcsön, amely egy kis összegű, rövid futamidejű személyi kölcsönt jelent.

Az Erste Bank Rögtön Kölcsön néven indította el saját gyorskölcsön szolgáltatását.

A hitel összege 100 ezer és 450 ezer forint között lehet, és a futamidő 12-72 hónap lehetőségét kínálja. A kölcsön teljesen szabadon felhasználható, és a jóváhagyást követően a kapott összeget bármire elkölthetjük, legyen az egy régóta vágyott eszköz beszerzése, a szeptemberi iskolakezdés nagyobb kiadásai, vagy akár az autójavítás költségei. Emellett a hitel felvételéhez nincs szükség jövedelemigazolásra sem.

Ha tényleg rögtön kell a pénz

Erste Rögtön Kölcsön Erste ügyfeleknek – nagyon gyorsan. És bármire.

Ez a szabad felhasználású hitel a probléma gyors megoldását teheti lehetővé. Nagyon gyorsan. Igazán gyorsan. Valóban gyorsan. Másodpecek alatt.

Rögtön.

Összefoglalás

Az Erste Bank új gyorskölcsön szolgáltatást indított Rögtön Kölcsön néven, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy 100 ezer és 450 ezer forint közötti összeget vegyenek fel néhány másodperc alatt, 12 és 72 hónapos futamidővel. A kölcsön igénylése egyszerű és gyors, nem igényel jövedelemigazolást, és a hitelbírálat is automatizált. Különösen azok számára előnyös, akiknek sürgősen szükségük van kisebb összegre, és a kölcsön teljesen szabadon felhasználható. Az Erste ügyfelei a George digitális platformon keresztül könnyedén igényelhetik a hitelt.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlott hitelek

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Fedezd fel az Erste George Számla előnyeit és akcióit

Fedezd fel az Erste George Számla előnyeit és akcióit

2023.04.06.

Az Erste George Számla egy olyan lehetőség, amit érdemes kihasználnod, ha olcsó, kiszámítható és korszerű számlacsomagot keresel!

Tovább olvasom
Új lehetőséggel áll elő az Erste Bank a lakástakarék piacon

Új lehetőséggel áll elő az Erste Bank a lakástakarék piacon

2023.05.03.

Az Erste Bank új szereplőként jelenik meg lakástakarék piacon. A néhány éve már eltemetett lakástakarékpénztár helyébe lépő szolgáltatás népszerű lehet az ingatlan vásárlást tervezők körében. De mit tud az Erste Bank lakástakarék? Jó befektetési forma lehet? Ennek jártunk utána.

Tovább olvasom
Hogyan nyithatunk Diákhitel számlát?

Hogyan nyithatunk Diákhitel számlát?

2023.10.13.

Diákhitel számla a diákhitelhez? Igen. Utánajártunk, hogyan nyithatunk Diákhitel számlát. Megmutatjuk, hogy ez mennyire jó lehetőség, még azoknak is, akiknek nincs hitelük. Megmutatjuk, hogy a Diákhitel számla jobb lehet, mint egy hagyományos diákszámla, és ha már kötelező a diákhitel mellé, hogyan használható ki legjobban. Részletek a cikkben.

Tovább olvasom
Milyen feltételekkel igényelhető szabad felhasználású jelzáloghitel az Erste Banknál?

Milyen feltételekkel igényelhető szabad felhasználású jelzáloghitel az Erste Banknál?

2021.04.29.

A szabad felhasználású jelzáloghitel az Erste Banknál is megtalálható; az alábbiakból mindent megtudhatsz róla!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával