Hirdetés

A Budapest Bank személyi kölcsöne oldalunkon már elérhető!

2020.05.28.
Szerző: banknavigator.hu
Utoljára módosítva: 2020. május 28. 12:00

A Budapest Bank személyi kölcsöne új hiteltermék, amit a korábbiak alapján, de a legújabb igényekre fejlesztettek ki. A jelenlegi, járványveszélyes helyzet nem állította le a banki konstrukciók megjelenését, csupán módosította a lehetőségeket, és ehhez mindenkinek, így a pénzintézeteknek is alkalmazkodni kell, azaz szükséges az online lehetőségek fejlesztése is.

A Budapest Bank személyi kölcsöne oldalunkon már elérhető!

Budapest Bank személyi kölcsöne új hiteltermék, amit a korábbiak alapján, de a legújabb igényekre fejlesztettek ki. A jelenlegi, járványveszélyes helyzet nem állította le a banki konstrukciók megjelenését, csupán módosította a lehetőségeket, és ehhez mindenkinek, így a pénzintézeteknek is alkalmazkodni kell, azaz szükséges az online lehetőségek fejlesztése is. Elsőként oldalunkon ismerkedhetsz meg a Budapest Bank személyi kölcsöneinek legfrissebb változataival – az alábbiakban részletezzük őket.

Budapest Bank személyi kölcsöneinek legújabb típusai a legtöbb tulajdonságukban megegyeznek a korábbi verziókkal, hiszen a feltételeik, vagyis a 18. betöltött életév társigénylővel, 21. betöltött életév önálló igénylőként, az állandó, magyarországi, bejelentett lakcím, és a minimum 6 hónap munkaviszony nem változtak, valamint a KHR listán való szereplés, mint kizáró ok is megmaradt, emellett pedig szintén fedezetlen, szabad felhasználású hitelkonstrukcióról beszélünk, ám a többi tulajdonságot tekintve jelentős az előrelépés.

Budapest Bank személyi kölcsöneinek kondíciói rengeteget változtak, és mondhatjuk, hogy előnyükre. A THM 7,3-24,9% lehet, aminek alsó értéke a piac egyik legkedvezőbb ajánlata. A futamidő gyakorlatilag ugyanaz, mint általában, ami nem meglepő: 12-84 hónap, az igényelhető hitelösszeg pedig 200.000 forinttól 6.000.000 forintig lehetséges.

Budapest Bank személyi kölcsönei már 150.000 forint nettó jövedelemmel igényelhetőek, van azonban egy kivétel is: a Prémium Kölcsön, amelynek esetében a minimum szint nettó 250.000 forint, és ha meghaladja a nettó 400.000 forintot, akkor az igénylő ügyfél további kedvezményeket vehet igénybe, bár ehhez egy további feltételt kell teljesítenie. Ez azonban nem lehetetlen, hiszen csupán arról van szó, hogy a számláját a Budapest Banknál vezeti, a vagy hajlandó bankot váltani, mivel ez a hitelkonstrukció kizárólag a Budapest Banknál vezetett folyószámlával vehető igénybe.

Fontos még megemlíteni, hogy vállalkozók számára is elérhetőek a Budapest Bank személyi kölcsöneinek legfrissebb változatai, de csak abban az esetben, ha képesek minimum 1 éves vállalkozói múltat igazolni.

Ha felkeltették az érdeklődésedet a Budapest Bank személyi kölcsönei, hasonlítsd őket össze a bankok jelenleg elérhető ajánlataival!. Oldalunkon ezt könnyedén megteheted, és ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Privát Minimum Kölcsön

THM

24,5%

Futamidő

12 - 60 hó

Hitelösszeg

200.000 Ft - 490.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍVMBÉR

THM

12,29%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 - 10.000.000 Ft

§

K&H kiemelt személyi kölcsön autóvásárlásra

THM

8,5% - 14,2%

Futamidő

24 - 84 hó

Hitelösszeg

1.000.000 Ft - 8.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Milyen feltételekkel igényelhető a Budapest Bank Privát Kölcsöne?

Milyen feltételekkel igényelhető a Budapest Bank Privát Kölcsöne?

2021.01.22.

A Budapest Bank Privát Kölcsön egy viszonylag új konstrukció; az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

Tovább olvasom
Összeolvad a Budapest Bank és az MKB Bank

Összeolvad a Budapest Bank és az MKB Bank

2021.12.23.

Összeolvad az MKB Bank a Budapest Bankkal, méghozzá jó okkal, és a későbbiekben további fejlemények is várhatóak.

Tovább olvasom