Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Jó hír a vállalkozásoknak: jövőre is folytatódik a Széchenyi Kártya Program!

2023.11.15.
Szerző: Mogyorós Kinga
Utoljára módosítva: 2023. november 15. 11:27

2024-ben sem hagyja magára a kormány a vállalkozásokat. Az idei feltételekkel folytatódik a Széchenyi Kártya Program, ami kamattámogatott hitelekkel segíti a cégeket. Utánajártunk, hogy milyen Széchenyi hitelek vannak és lesznek, és annak is, hogy miért jobbak a piaci vállalkozói hiteleknél. Mutatjuk, mit találtunk.

Jó hír a vállalkozásoknak: jövőre is folytatódik a Széchenyi Kártya Program!

A Széchenyi Kártya Program

Folytatódik a  Széchenyi Kártya Program jövőre is, és a hitelek feltételei sem változnak.

A program hitelei lehetnek akár szabad felhasználású folyószámlahitelek is, ami a vállalkozások átmeneti likviditási problémáinak áthidalására szolgálhat.

Klasszikus folyószámlahitelként működhet, így a visszatöltött hitelkeret mindig újra felhasználható.

A vállalkozás napi működésével kapcsolatos bármilyen költség finanszírozható, forgóeszközöktől kezdve a bérfizetésig.

A Széchenyi Kártya Program kis és középvállalkozások számára érhető el.

Az igénylőnek nem lehet lejárt köztartozása, sem lejárt hiteltartozása. Ez a szabad felhasználású folyószámlahitel ingatlanfedezet nélkül, állami kamat és kezelési költség támogatással vehető igénybe.

A Széchenyi Kártya Programhoz hiteléhez bankkártyát is kérhetünk.

A folyószámla hitelkeret akár sok millió forint is lehet. A hitel egy vagy két évig áll a vállalkozás rendelkezésére, és újra és újra felhasználható. A szerződés lejáratának napján a teljes összeget vissza kell fizetnünk.

A hitelhez nem szükséges ingatlanfedezet, a hitel fő biztosítéka a Garantiqa Hitelgarancia Zrt.

Ha szeretnénk a vállalkozásunknak egy Széchenyi hitelt, azt a KAVOSZ Zrt-nél, a Kereskedelmi és Iparkamara irodáiban és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségénél igényelhetjük.

A regisztráló irodában az ügyintéző segít a kérelem benyújtásában. Fontos lesz, hogy a vállalkozásunk nem lehet tartósan veszteséges, és nem lehet köztartozása. Szükségünk lesz nemleges adóigazolásra és bevallásokra, főkönyvi kivonatokra, éves beszámolókra.

Kellhet még cégkivonat és társasági szerződés is. A regisztrációt követően az igénylés továbbításra kerül az általunk választott pénzintézethez, ahol a pozitív hitelbírálat után megnyitják számunkra a hitelkeretet vagy folyósítják az összeget.

A Széchényi Kártya Program jól jöhet a vállalkozásunk számára egy átmeneti időszakban, és jól jöhet akkor is, ha fejleszteni akarunk. A kedvező, az állam által támogatott költségek és a szabad felhasználhatóság miatt széles körben járulhat hozzá vállalkozásunk növekedéséhez, és ezzel a gazdaság fejlődéséhez. A Széchényi Kártya Program népszerű termék, számos vállalkozás használta már fel céljai eléréséhez az utóbbi években.

A Széchényi Kártya Program már bizonyított, ha úgy érezzük, hogy szükségünk van rá, akkor keressünk fel egy regisztráló irodát, és indítsuk el az igénylést.

Milyen támogatott hitelek közül választhatunk?

Széchenyi Kártya Program – ezek nem piaci hitelek

A Banknavigátor pénzügyi szakértői szerint a kamattámogatás akár hét százalékos előnyt is jelenthet egy piaci kamatozású vállalkozói hitellel szemben. És az igénylés menete is egyszerű.

A Széchenyi hitelt a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségénél, a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban, és a Kereskedelmi és Iparkamarák területi irodáiban igényelhetünk.

Az ott dolgozó munkatársak segítenek nekünk az igénylőlap kitöltésében, és elmondják azt is, hogy milyen dokumentumok kellenek, majd az igénylőlapot a kitöltés után azonnal továbbítják az általunk kiválasztott bankhoz.

Az igénylőlap kitöltése minden esetben díjmentes. Semmiféle jutalékot vagy díjat nem számolnak fel a regisztráló irodák a segítségért.

Ráadásul a Széchenyi hitel az ország több, mint 200 pontján igényelhető. Fontos, hogy a segítség mindig és teljes mértékben díjmentes. Semmit nem kell érte fizetni. Az előkészítés folyamata nem egyszerű, de a szakértő segítség ingyenes.

Egy kamattámogatott hitelkonstrukció minden vállalkozás számára jó lehet. A felhasználhatósága széles, az üzleti élet minden szegmensében támaszkodhatunk rá.

És a kamattámogatás még nem minden. A hitel további feltételei is rendkívül kedvezőek.

Olyan lehetőség ez, ami valódi segítséget jelenthet egy vállalkozás működéséhez és fejlődéséhez. És ennek idén nem lesz vége.

A Széchenyi Kártya Program 2024-ben is elérhető lesz. Minden előnyével.

Összefoglalás

Folytatódik a Széchenyi Kártya Program 2024-ben is, ami remek hír a vállalkozásoknak. Ez a program államilag támogatott kamatozású hitelekkel segíti a cégeket, és a jövő évben sem változnak a feltételek. A Széchenyi Kártya Program széles körű finanszírozási lehetőségeket kínál, beleértve a szabad felhasználású folyószámlahiteleket, amelyek segítenek a vállalkozások átmeneti likviditási problémáinak megoldásában. A program a kis- és középvállalkozások számára érhető el. A program keretében elérhető hitelek közé tartozik többek között a Széchenyi Folyószámlahitel MAX+, Széchenyi Turisztikai Hitel MAX+ és a Széchenyi Likviditási Hitel MAX+. Ezek a hitelek jelentős kamatmegtakarítást és egyszerű igénylési folyamatot kínálnak a hagyományos piaci hitelekhez képest. A Széchenyi Kártya Program nem csak átmeneti megoldást nyújt a vállalkozások számára, hanem hosszú távú növekedésüket is elősegítheti az állami támogatások és kedvező feltételek révén.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlott hitelek

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Beruházási hitel: mire használható, és milyen előnyei vannak?

Beruházási hitel: mire használható, és milyen előnyei vannak?

2023.03.22.

A beruházási hitel alapvetően a vállalkozásod fejlesztésére szolgál, de akár befektetésre is alkalmas, ami elősegítheti a céged növekedését.

Tovább olvasom
Mit kell tudni a vállalati hitelekről?

Mit kell tudni a vállalati hitelekről?

2022.10.11.

A vállalati hiteleket cégek, vállalkozók és vállalkozások igényelhetik, magánszemélyek számára nem elérhetőek – az alábbiakból ennél többet is megtudhatsz!

Tovább olvasom
Mely vállalkozások nem kaphatnak vállalkozói hitelt?

Mely vállalkozások nem kaphatnak vállalkozói hitelt?

2020.10.29.

A jelenlegi, gazdaságilag nem épp felemelő helyzetben sok vállalkozás igyekszik valamilyen hitelfelvételi lehetőséget találni, hogy átvészelhesse ezt az időszakot, vagy éppen fejleszteni tudja az üzleti modelljét, hogy ezzel segítse elő az alkalmazkodást. Annak érdekében, hogy mindenki könnyen megtalálhassa a számára leginkább megfelelő vállalkozói hitelt, az alábbiakban összefoglaljuk a legfőbb tudnivalókat.

Tovább olvasom
Hogy válasszunk megfelelő vállalkozói kölcsönt?

Hogy válasszunk megfelelő vállalkozói kölcsönt?

2020.08.12.

Ha vállalkozást vezetsz, és pénzzavarba kerülsz, tudnod kell, hogy többféle lehetőséged van arra, hogy hitellel oldd meg a problémát. Rengeteg bank kínál vállalkozói kölcsönöket, és természetesen nem feledkezhetünk meg az államilag támogatott konstrukciókról sem. De mégis hogy válaszd ki azt a hitelt, ami a leginkább megfelel az igényeidnek? Az alábbiakban kifejtjük!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával