Hirdetés

Milyen feltételekkel igényelhető szabad felhasználású jelzáloghitel az Erste Banknál?

2021.04.29.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 10:53

A szabad felhasználású jelzáloghitel az Erste Banknál is megtalálható; az alábbiakból mindent megtudhatsz róla!

Milyen feltételekkel igényelhető szabad felhasználású jelzáloghitel az Erste Banknál?

A szabad felhasználású jelzáloghitel Erste Banknál igényelhető változata alapvetően semmiben sem különbözik a más pénzintézeteknél elérhető típusoktól. Minden ilyen hiteltermékre jellemző, hogy a hitelt nyújtó bank a tulajdonodban lévő ingatlant fedezetként vonja be a hitelügyletbe, és ezért cserébe alacsonyabb kamatot garantál, ami persze a hitel törlesztőrészleteire is hatással van. A futamidő viszonylag hosszú – egy személyi kölcsönéhez képest akár a háromszorosa is lehet – így valóban keveset kell majd havonta fizetned érte.

Az Erste szabad felhasználájelzsú jelzáloghitelének jellemzői

A szabad felhasználású jelzáloghitel Erste Banknál igényelhető változata kedvező THM értékkel rendelkezik, ami 5,7-6,3%, a felvehető hitelösszeg maximuma 50 millió forint, a futamidő pedig legfeljebb 20 élv lehet. Előnye, hogy a folyósítást követően az Erste Bank visszatéríti az értékbecslési, közjegyzői és folyósítási díjat, valamint a 2 darab tulajdoni lap, illetve a térképmásolat díját is jóváírják. Természetesen a szabad felhasználású jelzáloghitel Erste Banknál igényelhető változata szó szerint bármire elkölthető, hiszen nem szükséges hitelcélt megadni.

A szabad felhasználású jelzáloghitel Erste Banknál igényelhető változatának feltételei

A hitelt olyan ügyfelek igényelhetik, akik betöltötték a 18. életévüket, nem szerepelnek a Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) negatív adóslistáján, rendelkeznek állandó, magyarországi, bejelentett lakcímmel és érvényes személyazonosító okmányokkal. Fontos, hogy ha a hiteligénylőnek van házastársa, vagy élettársa, akkor adóstársként neki is szerepelnie kell az ügyletben.

Ami a jövedelmi feltételeket illeti, az igénylőnek legalább 100.000 forint havi, nettó jövedelmet kell igazolnia, de ez természetesen az igényelni kívánt hitelösszegtől is függ, hiszen a törlesztőrészleteknek a JTM szabályozáshoz kell igazodnia. Több hiteligénylő – azaz adóstárs, vagy adóstársak bevonása – esetén együttesen legalább nettó 160.000 forint nettó összeget kell elérnie a jövedelemigazolásoknak.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a szabad felhasználású jelzáloghitel Erste Banknál igényelhető változata, hasonlítsd össze ajánlatainkkal, és, ha megtaláltad a számodra leginkább megfelelőt, indítsd el az igénylést online!

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Promóció

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 19,81%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések