Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Milyen feltételekkel igényelhető szabad felhasználású jelzáloghitel az Erste Banknál?

2021.04.29.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2023. július 17. 14:10

A szabad felhasználású jelzáloghitel az Erste Banknál is megtalálható; az alábbiakból mindent megtudhatsz róla!

Milyen feltételekkel igényelhető szabad felhasználású jelzáloghitel az Erste Banknál?

A szabad felhasználású jelzáloghitel Erste Banknál igényelhető változata alapvetően semmiben sem különbözik a más pénzintézeteknél elérhető típusoktól. Minden ilyen hiteltermékre jellemző, hogy a hitelt nyújtó bank a tulajdonodban lévő ingatlant fedezetként vonja be a hitelügyletbe, és ezért cserébe alacsonyabb kamatot garantál, ami persze a hitel törlesztőrészleteire is hatással van. A futamidő viszonylag hosszú – egy személyi kölcsönéhez képest akár a háromszorosa is lehet – így valóban keveset kell majd havonta fizetned érte.

Az Erste szabad felhasználájelzsú jelzáloghitelének jellemzői

A szabad felhasználású jelzáloghitel Erste Banknál igényelhető változata kedvező THM értékkel rendelkezik, ami 5,7-6,3%, a felvehető hitelösszeg maximuma 50 millió forint, a futamidő pedig legfeljebb 20 élv lehet. Előnye, hogy a folyósítást követően az Erste Bank visszatéríti az értékbecslési, közjegyzői és folyósítási díjat, valamint a 2 darab tulajdoni lap, illetve a térképmásolat díját is jóváírják. Természetesen a szabad felhasználású jelzáloghitel Erste Banknál igényelhető változata szó szerint bármire elkölthető, hiszen nem szükséges hitelcélt megadni.

A szabad felhasználású jelzáloghitel Erste Banknál igényelhető változatának feltételei

A hitelt olyan ügyfelek igényelhetik, akik betöltötték a 18. életévüket, nem szerepelnek a Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) negatív adóslistáján, rendelkeznek állandó, magyarországi, bejelentett lakcímmel és érvényes személyazonosító okmányokkal. Fontos, hogy ha a hiteligénylőnek van házastársa, vagy élettársa, akkor adóstársként neki is szerepelnie kell az ügyletben.

Ami a jövedelmi feltételeket illeti, az igénylőnek legalább 100.000 forint havi, nettó jövedelmet kell igazolnia, de ez természetesen az igényelni kívánt hitelösszegtől is függ, hiszen a törlesztőrészleteknek a JTM szabályozáshoz kell igazodnia. Több hiteligénylő – azaz adóstárs, vagy adóstársak bevonása – esetén együttesen legalább nettó 160.000 forint nettó összeget kell elérnie a jövedelemigazolásoknak.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a szabad felhasználású jelzáloghitel Erste Banknál igényelhető változata, hasonlítsd össze ajánlatainkkal, és, ha megtaláltad a számodra leginkább megfelelőt, indítsd el az igénylést online!

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

15,61%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Újdonság az Erstétől: másodpercek alatt felvehetjük a Rögtön Kölcsönt

Újdonság az Erstétől: másodpercek alatt felvehetjük a Rögtön Kölcsönt

2023.11.07.

Egy kölcsön másodpercek alatt. Ez aztán igazán gyors. Eddig is voltak gyorskölcsönök, de az Erste tovább emelte a tétet: itt a Rögtön Kölcsön – pár másodperc alatt. Gyorsan kell a pénz? Tényleg gyorsan? Nagyon gyorsan? Erste Rögtön Kölcsön Erste ügyfeleknek – nagyon gyorsan.

Tovább olvasom
Fedezd fel az Erste George Számla előnyeit és akcióit

Fedezd fel az Erste George Számla előnyeit és akcióit

2023.04.06.

Az Erste George Számla egy olyan lehetőség, amit érdemes kihasználnod, ha olcsó, kiszámítható és korszerű számlacsomagot keresel!

Tovább olvasom
Hogyan nyithatunk Diákhitel számlát?

Hogyan nyithatunk Diákhitel számlát?

2023.10.13.

Diákhitel számla a diákhitelhez? Igen. Utánajártunk, hogyan nyithatunk Diákhitel számlát. Megmutatjuk, hogy ez mennyire jó lehetőség, még azoknak is, akiknek nincs hitelük. Megmutatjuk, hogy a Diákhitel számla jobb lehet, mint egy hagyományos diákszámla, és ha már kötelező a diákhitel mellé, hogyan használható ki legjobban. Részletek a cikkben.

Tovább olvasom
Új lehetőséggel áll elő az Erste Bank a lakástakarék piacon

Új lehetőséggel áll elő az Erste Bank a lakástakarék piacon

2023.05.03.

Az Erste Bank új szereplőként jelenik meg lakástakarék piacon. A néhány éve már eltemetett lakástakarékpénztár helyébe lépő szolgáltatás népszerű lehet az ingatlan vásárlást tervezők körében. De mit tud az Erste Bank lakástakarék? Jó befektetési forma lehet? Ennek jártunk utána.

Tovább olvasom