fbpx

Erste bank hitel ajánlatok 2022

ERSTE

Szabad felhasználású jelzáloghitel - 5 éves kamatperiódussal

Induló költségek visszatérítésre kerülnek

THM 10,60% - 12,15%
Futamidő 60 - 240 hó
Hitelösszeg 4.000.000 Ft - 50.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
ERSTE

Babaváró hitel

Akár 120.000 Ft kedvezménnyel

THM 0,48% ; 13,06%
Futamidő 60 - 240 hó
Hitelösszeg 2.500.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel
ERSTE

Minősített Fogyasztóbarát lakáshitel - 5 éves kamatperiódussal

Egyes induló költségek visszatérítésével

THM 9,52% - 11,18%
Futamidő 60 - 360 hó
Hitelösszeg 4.000.000 Ft - 100.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
ÉrdekelÉrdekel

Az Erste Bank Hungary Zrt

Az Erste Bank Hungary Zrt a Mezőbank megvásárlásával, 1997-ben lépett be a magyar pénzpiacra. Ma már Erste Bank néven működik, és 124 bankfiókban várja az ügyfeleket. Az Erste Bank a pénzügyi szolgáltatások teljes skáláját lefedi. Minden kérésünkre, problémánkra tudnak megoldást ajánlani. Egy igazi nagybank. Az első három között van. Számtalan ATM érhető Erste Bankos kondíciókkal. 

Azért dolgoznak, hogy Magyarország, és az emberek jólétét támogassák. Az Ersténél emberek adnak pénzügyi tanácsokat embereknek. Minden helyzetben pénzügyi partnerre találunk bennük.

Hitelek és otthon – kölcsönök 

Az Erste Bank személyi kölcsön bármilyen célra felhasználható. Rendkívül gyorsan, kezes nélkül és előnyös feltételekkel igényelhető. A törlesztőrészlet a futamidő végéig fix marad. És az igényléséhez nem szükséges ingatlan fedezet sem. Ezek a feltételek teszik rendkívül vonzóvá az Erste személyi kölcsönét. Gyorsan, mindenre, egyszerűen. 

Az Erste Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel azoknak szól, akik hisznek magukban, és bármit elérhetnek. Alacsony, fix kamat, akár 10 millió forintos hitelösszeg, és folyósítás akár három munkanapon belül megtörténik. A Magyar Nemzeti Bank pedig felügyeli, hogy ez a személyi kölcsön valóban fogyasztóbarát legyen. 

Az Erste szabad felhasználású jelzáloghitelével könnyedén megvalósíthatjuk a terveinket, kötöttségek nélkül. Hosszú távra igényelhetjük, és akár a hitelfelvétel költségeit is visszatérítik nekünk. Tökéletes választás ahhoz, hogy megvalósítsuk a céljainkat. Kiszámítható, hosszú távú megoldás.

Hitelek és otthon – otthonmegoldások

Az Erste bank lehetőséget nyújt, hogy piaci kamatozású hitelből vásároljuk meg az otthonunkat. Akár végig fix kamattal, kiszámítható törlesztőrészlet nagysággal tervezhetünk. Meghitt otthont vásárolhatunk a családunknak. Mert megérdemeljük. 

Lakásvásárlást tervezünk? A legjobb megoldás a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel lehet. A törlesztőrészlet kedvező, és hosszú távon kiszámítható. Akár két napon belül folyósítják. Egyes induló költségeinket visszatéríthetik, így akár 150 ezer forintot is visszakaphatunk. Az Erste Bank a kereskedelmi bankok közül az elsők között kapta meg a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel minősítést a Magyar Nemzeti Banktól. Az Erste Bank fogyasztóbarát hitelei már 2017-től elérhetőek. Az elő és végtörlesztés díja kedvező, a folyósítási jutalék alacsony. Ideális választás. És az Erste Bank még a Földhivatali ügyintézést is lebonyolítja helyettünk.

Az Erste Bank egyik fontos vállalása: megóvni a környezetet a jövő generáció számára. Ezért tartották rendkívül fontosnak az NHP Zöld otthon programban való részvételt. De mi az Zöld hitel? Ha új lakást vennénk vagy építtetnénk, akkor az MNB áltál nyújtott keretből igényelhetünk akár 70 millió forint Zöld hitelt. Fontos, hogy az ingatlannak el kell érnie a BB energetikai besorolást. A program célja, hogy teljesüljenek a hazai klímacélok. Ehhez pedig az állam rendkívül kedvező, fix kamattal járul hozzá. És ráérünk 25 év alatt visszafizetni, ha úgy szeretnénk. Ez egy olyan konstrukció, ami mindenkinek jó. Mi alacsony, fix kamattal juthatunk kölcsönhöz, miközben hozzájárulunk ahhoz, hogy kevesebb energiát fogyasszon az ország, hozzájárulunk a környezetvédelemhez, ezzel pedig hozzájárulunk a gyermekeink jövőjéhez. 

Hitelek és otthon – támogatások

A Családok Otthonteremtési Kedvezménye, a CSOK, akár 10 millió forinttal segítheti az új otthonhoz jutásunkat. A Családok Otthonteremtési Kedvezményét a kormány nyújtja azzal a céllal, hogy megkönnyítse a többgyerekes családok otthonhoz jutását. A CSOK-ot felhasználhatjuk új lakás vásárlásához vagy építéséhez, és használt lakás vásárlásához vagy bővítéséhez is. Lehetőség van korszerűsítésre is. Akár vállalt, akár meglévő gyermekek után is kaphatunk CSOK-ot. Ez egy állami támogatás a gyermekes családok számára. 

A Babaváró hitellel a kormány a gyermekvállalást kívánja elősegíteni. Ez az akár 10 millió forintos szabad felhasználású kölcsön kamatmentessé válik a futamidő végéig az első gyermekünk megszületése után. A harmadik gyerek után pedig a kölcsön átalakul egy vissza nem térítendő támogatássá. Ez egy olyan segítség, ami minden családnak jól jön, hiszen babakocsit, kiságyat vagy akár egy új lakást is vehetünk belőle. Amit csak szeretnénk. Hiszen a Babaváró kölcsön összegét korlátozás nélkül bármire elkölthetjük. És a havi törlesztőrészletünk sem lesz magasabb havi 50 ezer forintnál. 

Hitelhez juthatunk államilag támogatott kamattal is, ha van több gyermekünk. Ez a többgyermekes családok otthonteremtési támogatása, más néven a CSOK hitel. A hitelre azok jogosultak, akik megfelelnek a két vagy három gyermek után igényelhető Családok Otthonteremtési Kedvezmény vagy a Megelőlegezett Családok Otthonteremtési Kedvezmény jogosultsági előírásainak, és a hitelcéljuk megvalósításához igénybe is veszik a CSOK-ot. Ez a hitelkonstrukció önállóan nem vehető igénybe. A hitelt két, vagy több gyermeket nevelő házastársak, élettársak és egyedülállók igényelhetik. Akkor is igényelhetjük, ha gyermeket vállaló fiatal házaspárok vagyunk. Gyermek vállalására csak abban az esetben van lehetőség, ha a házaspár egyik tagja a kérelem beadásának időpontjában még nem töltötte be a negyvenedik életévét.

Az Otthonfelújítási kölcsön akkor jöhet jól, ha igénybe vesszük a maximum 3 millió forintos Otthonfelújítási támogatást. Csak ezzel a támogatási formával együtt igényelhető, és a kölcsönt ilyenkor az Államkincstár közvetlenül a hitelt nyújtó pénzintézetnek utalja át. Nekünk így a kölcsön igénybevételével nem lesz szükségünk sajáterőre ahhoz, hogy felújítsuk az ingatlanunkat. Akár hat millió forintot is kérhetünk, és ezzel a teljes támogatási összegre jogosultak lehetünk. Az állam a felújítási költségeink felét kifizeti, így nekünk tulajdonképpen csak az igényelt hitel felét kell visszafizetnünk. Erre egyébként akár 10 évünk is lehet. A lényeg tehát röviden: az állam fizeti a felújítás felét, mi pedig a felét tíz év alatt visszafizetjük, méghozzá az állami kamattámogatásnak köszönhetően rendkívül kedvező kamatozással.

Mindennapi pénzügyek

Bankkártyák, hitelkártyák, számlavezetés, biztosítások. Ki sem kell lépnünk a fiókból, hogy teljes körű pénzügyi segítséget kapjunk. Számtalan bankszámla közül választhatunk, akár diákszámlát is nyithatunk. A betéti kártyák mellett elérhető hitelkártya is, ami mindig jól jön egy váratlan kiadásnál. A biztosítás pedig mindenre kiterjedhet. Életbiztosítás, otthonbiztosítás, balesetbiztosítás. Vagy utasbiztosítás. És a lényeg. Hiszen egy bankban vagyunk. Törlesztésvédelem és számlavédelem. Az Erste Bankban lehetőségünk van biztosítani a pénzünket. Nem tudjuk fizetni a hitelünket, mert elvesztettük a munkánkat? Nem is jöhetne jobbkor egy biztosítás, ami segít áthidalni az átmeneti nehézségeinket. 

Az Erste Bank olyan részletekre is figyel, mint a széf szolgáltatás, az ajánló program és a devizaszámla. Igazán jó érzés egy professzionális bank ügyfelének lenni, hiszen mindent elérhetünk egy helyen. A közszférában dolgozunk? Itt arra is tudnak jó ajánlatot adni. Mindenre van ötlete az Erste Banknak.

Erste digitális banki szolgáltatások

És amire még kiemelten figyelnek az az, hogy folyamatosan fejlesszenek. Modern, innovatív szolgáltatásokat érhetünk el nálunk. Van internetbankolás, a mobilunkkal akár utalni is tudunk, a számlakivonat elektronikusan jön. Persze mi már pontosan tudunk mindent, hiszen SMS-ben is értesítenek bennünket a költéseinkről. Digitálisan is aláírhatunk, és persze ott van George.

George. A jövő bankolása. Az Erste Bank új internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatása segít, hogy kevesebb erőfeszítéssel többet hozzunk ki a pénzügyeinkből. George egyszerű, intelligens és személyes. Georgot ki is színezhetjük. Fizethetünk Google Pay-jel. George egy nemzetközi márka. És igazán jó. 

Kiemelt ügyfeleknek is – Erste Private Banking

Az Erste Banknál figyelnek a kiemelt ügyfelekre. A Private Banking exkluzív szolgáltatásokat nyújt a tehetős ügyfeleknek. Mert a legjobbaknak a legjobb jár. Vagyonkezelés, privát bankár és Erste Word Club. Pénzügyi tervezés, különleges számlacsomag. Kiemelt ügyfélként kiemelt szolgáltatásokat kaphatunk. Kényelem és egyedi megoldások a pénzügyeinkben is. Gold betéti kártya. Platina hitelkártya. A legjobbaknak. Számlavezetés forintban és devizában is. Természetesen. És mindezekhez biztosítás. És mindez digitálisan is. 

Így kaphatod meg a hitelt

Erste bank hitel ajánlatok 2022 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Erste bank hitel ajánlatok 2022 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Erste bank hitel ajánlatok 2022 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Erste bank hitel ajánlatok 2022 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Az Erste Bank személyi kölcsöne bármilyen célra felhasználható. Rendkívül gyorsan, kezes és fedezet nélkül igényelhető. Az Erste Banknál a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel is igényelhető.

Igen. Lakáshitelt az Erste Banknál használt és új lakásra is igényelhetünk. Többféle hiteltermék közül is választhatunk. Akár állami kamattámogatással is juthatunk hitelhez. 

Igen. Az Erste Banknál igényelhetünk CSOK-ot, falusi CSOK-ot, CSOK hitelt, Babaváró hitelt és Otthonfelújítási hitelt is. 

Az Otthonfelújítási hitellel állami kamattámogatással újíthatjuk fel a lakásunkat. Lakásfelújításhoz igénybe vehetünk piaci szabad felhasználású jelzáloghitelt, személyi kölcsönt, vagy a Babaváró hitel is jó lehet erre. 

Az Erste Banknál használt és új lakás vásárlására is kérhetünk kölcsönt. Vásárolhatunk használt lakást, de akár korszerűsítéshez és bővítéshez is van hitellehetőség.  

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Már csak 5 százalék a büntetőkamat a CSOK igénylőknek

Már csak 5 százalék a büntetőkamat a CSOK igénylőknek

2022.10.03.

Fellélegezhetnek azok a CSOK igénylők, akik nem tudják teljesíteni a szerződésben vállalt kötelezettségüket. A kormány ugyanis 5 százalékban maximalizálja a kamat mértékét a szerződés megszegése esetén. Ez egy igazán jó hír az érintetteknek. Lássuk, kiket érinthet a változás.

Tovább olvasom
Melyik bankoknál igényelhetők a Széchenyi MAX hitelek?

Melyik bankoknál igényelhetők a Széchenyi MAX hitelek?

2022.09.29.

A bankok már felkészültek a nagy rohamra, így már igényelhetők az új Széchenyi MAX hitelek, amit a kisvállalkozások szuperkedvezményes hitelének is neveznek. Az új Széchenyi MAX hitelek elsősorban a mikrovállalkozások számára nyújtanak kedvező kamatozású vállalkozói hiteleket az átmeneti likviditási problémák áthidalására.

Tovább olvasom
Hitelfelvétel kisokos: mit jelent a JTM mutató?

Hitelfelvétel kisokos: mit jelent a JTM mutató?

2022.09.27.

A JTM mutatóról mindenkinek tudnia kell, aki hitelt készül igényelni – ha Te is ebben a helyzetben vagy, érdemes tovább olvasnod!

Tovább olvasom
Lakásvásárlás CSOK-ból: Mit figyel az értékbecslő?

Lakásvásárlás CSOK-ból: Mit figyel az értékbecslő?

2022.09.23.

Sok házaspár, család veszi igénybe a Családi Otthonteremtési Kedvezményt, vagyis a CSOK-ot, mert jelentős segítséget nyújt számukra a közös lakásvásárlásához, a családi fészek kialakításához, meglévő ingatlan kibővítéséhez, felújításához. A támogatás igénylése akár már az első gyermek tervezésekor is benyújtható, de kérhető gyermekes családok esetén is.

Tovább olvasom