Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Mit kell tudni a Széchenyi Likviditási Hitelről?

2020.11.11.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2020. november 11. 13:50

A Széchenyi Likviditási Hitel egy szabad felhasználású forgóeszközhitel, ami számla nélküli finanszírozással vehető igénybe. A vállalkozás  működéséhez kapcsolódó kiadások fedezésére korlátozás nélkül használható, sőt, akár meglévő hiteltartozásának kiváltásra is fordítható, így a jelenlegi, gazdaságilag nehéz helyzetben komoly segítséget jelenthet minden vállalkozás számára. 

Mit kell tudni a Széchenyi Likviditási Hitelről?

Mire használható fel pontosan a Széchenyi Likviditási Hitel?

Széchenyi Likviditási Hitel készletek beszerzésére, vagy olyan szolgáltatások igénybevételének finanszírozására, mint például szállítás-rakodás, raktározás, csomagolás, eszközök karbantartása, továbbképzés, hirdetés, reklám és propaganda, tervezés és lebonyolítás, könyvvizsgálat, könyvviteli szolgáltatás stb. használható fel, de ezek természetesen csupán példák, hiszen – mint fentebb is írtuk – korlátozás nélkül használható.

Széchenyi Hitel előnyei

Széchenyi Likviditási Hitel szabad felhasználású, 250 millió forint hitelösszegig igényelhető, állami kamat-, kezelési költség- és kezességi díjtámogatás jár hozzá, nincs szükség ingatlanfedezetre, a hitelbírálat gyors és egyszerű, és az ország több mint 200 pontján igényelhető. Természetesen ennyi előnyt ellensúlyozni is kell, így számos feltételt kell teljesítenie annak a vállalkozásnak, amelyik szeretné megkapni.

A Likviditási Hitel feltételei

Széchenyi Hitelt olyan mikro-, kis- és középvállalkozások igényelhetik, amelyeknek nincs lejárt köztartozása, sem lejárt hiteltartozása, és megfelelnek a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatában meghatározott minden más feltételnek is.

Széchenyi Likviditási Hitel kondíciói

A hitelkeret összege maximum 250 millió forint, de nem haladhatja meg a vállalkozás 2019. évi bérköltségének kétszerese, vagy a 2019. évi árbevételének 25 %-a közül a magasabb összeget. A hitel futamideje 2-3 év, a hitel törlesztését pedig a türelmi idő – maximum 9 hónap – lejártát követően, havi, egyenlő összegű törlesztőrészletekben kell megkezdeni. A hitel nettó ügyleti kamata fix 0,2% évente.

A Hitel igényelhető a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének irodáiban, a területi kereskedelmi és iparkamarák irodáiban, illetve a KAVOSZ Zrt. irodáiban. További tájékoztatásért, illetve a Széchenyi Hitellel kapcsolatos egyéb tudnivalókért érdemes felkeresni a KAVOSZ Zrt. weboldalát, ahol minden tudnivalót megtalálsz a Széchenyi Likviditási Hitelről!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával