fbpx
Hirdetés

Mit kell tudni az MKB Kamatrögzítő Magánhitelről?

2021.01.27.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 10:49

Az MKB Kamatrögzítő Magánhitel egy viszonylag új konstrukció, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Mi sem tesszük, hanem összegezzük a legfontosabb tudnivalókat.

Mit kell tudni az MKB Kamatrögzítő Magánhitelről?

Az MKB Kamatrögzítő Magánhitel számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyekkel felhívta magára a figyelmünket, és amelyek miatt úgy gondoljuk, a Tiédre is érdemes lehet. Az új hitelkonstrukció kondíciói kifejezetten kedvezőek, és attól függően, hogy milyen mértékben tudod teljesíteni a bank feltételeit, többféle kedvezményben is részesülhetsz.

Az MKB Kamatrögzítő Magánhitel kondíciói

Az MKB Kamatrögzítő Magánhitel THM értéke 4,4-6,3%-ig terjedhet, és ez attól függ, hogy milyen kamatperiódust választasz a szerződés megkötésekor. Ha a lehető legjobbat szeretnéd elérni, akkor érdemes az 5 éves kamatperiódust választani, mert így a legmagasabb is csak 5,4% lehet. A hitel futamideje minimum 2 év, a maximum pedig 30 év. Lényeges még az igényelhető hitelösszeg, ami különlegessé teszi ezt a hitelkonstrukciót, ugyanis minimum 2 millió forint, a maximumot viszont nem rögzítette a pénzintézet, vagyis az igénylő hitelképességétől függően szinte bármennyi lehet.

Az MKB Magánhitel feltételei

Az MKB Magánhitelt olyan, a 18. életévét betöltött természetes személy igényelheti, aki rendelkezik érvényes személyazonosító okmánnyal, állandó magyarországi lakcímmel, magyar adóazonosító jellel vagy adószámmal, legalább 3 hónapja fennálló munkaviszonnyal és igazolható, megfelelő mértékű jövedelemmel, illetve telefonos elérhetőséggel. További kritérium, hogy az igénylő nem szerepelhet a Központi Hitelinformációs Rendszerben, és emellett a fedezetül szolgáló ingatlanra vagyonbiztosítás megkötése szükséges a pozitív hitelbírálathoz.

Az MKB Magánhitel felhasználhatósága

Az MKB Kamatrögzítő Magánhitel használt és új ingatlan vásárlására, új lakás építésére, 3-50 lakásos társasházban történő lakásépítés finanszírozására, egy meglévő lakás, illetve ház értékesítéséig – áthidaló hitelként – az új ingatlan vételárának kiegyenlítésére, vagy az építkezési költségek finanszírozására, felújításra, bővítésre és korszerűsítésre, építési telek vásárlására, valamint az MKB Bank és más pénzintézetek lakáscélú hiteleinek kiváltására használható fel – más bankoknál kizárólag forint alapú kölcsönöknél alkalmazható.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet az MKB Kamatrögzítő Magánhitel, indítsd el oldalunkról, online az igénylést!

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

8,3%

Futamidő

12 hét

Hitelösszeg

50.000 Ft - 200.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

10,6%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

13,95%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Milyen személyi kölcsönök közül választhatunk a K&H Banknál?

Milyen személyi kölcsönök közül választhatunk a K&H Banknál?

2022.09.02.

Személyi kölcsönt szeretnél igényelni, és előtte minél több ajánlatot ismernél meg? Az alábbiakban a K&H Bank konstrukcióit ismertetjük!

Tovább olvasom
Mi történik válás esetén a közös hitellel?

Mi történik válás esetén a közös hitellel?

2020.11.29.

A válás egy olyan téma, ami sajnos megkerülhetetlen, hiszen hazánkban a házasságok 40%-a nem tart holtomiglan-holtodiglan. Ennek az érzelmi traumán túl komoly anyagi vonzata is van, ráadásul rengeteg ügyintézéssel is jár. Az alábbiakból kiderül, mire kell számítani egy közös hitelnél válás esetén.

Tovább olvasom
Hitelkiváltás: cseréld kedvezőbbre meglévő hiteledet!

Hitelkiváltás: cseréld kedvezőbbre meglévő hiteledet!

2021.12.06.

A meglévő hiteled kiváltásán mindig érdemes gondolkodnod; még akkor is, ha elégedett vagy a jelenlegi hitelkonstrukcióddal, ugyanis rengeteget spórolhatsz egy jobb kondíciókkal rendelkező konstrukció segítségével.

Tovább olvasom
Milyen költségekkel jár a hitelkiváltás?

Milyen költségekkel jár a hitelkiváltás?

2022.03.18.

A hitelkiváltás költségekkel jár, ám ezeket érdemes kifizetni, hiszen emellett számos előnye is van, amelyeket érdemes kihasználni.

Tovább olvasom