Hirdetés

Mutatjuk, miért használj hitelkalkulátort

2021.01.28.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2021. január 28. 09:41

Hogy miért használj hitelkalkulátort? Mert ez az utóbbi évtized legjobb innovációja, ha hitelezésről van szó!

Mutatjuk, miért használj hitelkalkulátort

Régebben, ha hitelt akartunk felvenni, akkor vagy bementünk a számlavezető fiókunkba, vagy végigjártuk az összes elérhető bankot, hogy találjunk egy megfelelő hitelkonstrukciót – bár ezt szinte senki nem tette meg. Ennek folyományaként alig volt választási lehetőségünk, és a legtöbben drága hiteleket fizettek évekig. Ennek az internet elterjedésével lett csak vége, amikor már viszonylag könnyen meg tudtuk nézni az egyes bankok ajánlatait, ám az még így is órákat vett igénybe, hiszen egyenként kellett felkeresni a pénzintézetek honlapjait.

Miért használj hitelkalkulátort Te is?

•    Az online hitelkalkulátorok használata lényegesen könnyebbé teszi az információk és ajánlatok összegyűjtését, és – bár sokan még mindig csak a folyószámlájukat vezető bankok termékeit veszik igénybe – a hitelkalkulátor használatával gyorsan információt szerezhetsz a különböző banki ajánlatokról, így akár több tízezer, ingatlanhitel esetében pedig több százezer, sőt, akár millió forintot is megtakaríthatsz.

•    Érdemes felkészültnek lenni a hiteligénylés során, hiszen a hiteligénylés sok tekintetben olyan, mint egy állásinterjú, és ha jókor teszel fel jó kérdéseket, közelebb jutsz a célodhoz, ami itt nem egy munkalehetőség, hanem a hitel maga. Hitelkalkulátor használatával ugyanis nem csak az elérhető összeget, illetve a THM-et tudhatod meg, de az egyéb kondíciókat és a feltételeket is.

•    Ha kiválasztottad a legmegfelelőbb ajánlatot, néhány kattintás után már kérheted is a konkrét ajánlatot, és ha a megfelelő gombra kattintasz, akkor a bank fel fogja venni Veled a kapcsolatot telefonon, és akár időpontot is foglalhatsz a legközelebbi bankfiókba, ami manapság nem éppen hátrány. 

•    Oldalunkon az ajánlatok kondíciói és adatai alapján, kizárólag azok adatai szerint osztályozva, sorba rendezve találod meg a bankok legjobb ajánlatait, amelyeket a költségekkel és feltételekkel együtt tekinthetsz át. Így könnyen megtalálhatod azt a konstrukciót, ami mindenben megfelel az elvárásaidnak.

Használd oldalunkat, ha hitelt szeretnél igényelni, és indítsd is el a folyamatot online, csupán néhány kattintással!

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Promóció

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 19,81%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Lakáshitel kalkulátor használata – mire érdemes figyelni?

Lakáshitel kalkulátor használata – mire érdemes figyelni?

2020.07.24.

A lakáshitel kalkulátor használata abszolút nem bonyolult, hiszen csak néhány adatot kell megadnod, és gombnyomásra ki is adja az eredményeket. Az átlagos lakáshitel kalkulátor az igényelt hitelösszeget és a havi, nettó jövedelmedet kéri, valamint meg kell adnod a választott futamidőt, majd megtekintheted, hogy mely bankok folyósítanák neked a kívánt pénzösszeget.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön kalkulátor használata

Személyi kölcsön kalkulátor használata

2020.06.14.

A személyi kölcsön kalkulátor egy olyan program, amelynek segítségével részletes információkat kérhetünk a bankok hitelajánlatairól.

Tovább olvasom