Provident kölcsön Provident kölcsön Hirdetés

A Takarékbanknál már igényelhető a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel!

2021.03.10.
Szerző: banknavigator.hu

Jó hír: a Takarékbanknál már igényelhető a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel. Az eddigi pénzintézeti előterjesztések tárgyköri portfóliójában mindössze csak náluk elérhető a szortiment kínálatában az 500 ezer forint alatti ügyfélorientált kölcsönösszeg.

A Takarékbanknál már igényelhető a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel!

A Magyar Nemzeti Bank által minősített banki produktum teljes egészében szabad felhasználású tendenciával kérhető, és már 150 ezer forint nettó jövedelem esetén is kiutalják, így az átlagosnál alacsonyabb keresettel rendelkezők számára is potenciális megoldást kínál kisebb felújítások, beruházások, vagy egy esetleges átmeneti pénzzavar esetén. Nézzük, mit lehet tudni róla?

Mik a Takarékbanknál már igényelhető Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel legfontosabb paraméterei?

Azzal már tisztában vagyunk, hogy a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel alapvető célkitűzése, hogy kiterjesztett, kollektív felhasználói irányultsággal, könnyen értelmezhető elvárási rendszerrel, sima és gyors ügyintézési szisztémával rendelkező szabad felhasználású vagy célzatosan hitelkiváltási orientációjú személyi kölcsön kerüljön a piacra. Vajon hogy sikerültek a kondíciók a takarékbankos konstrukció esetében? Nézzük!

  • Szabad felhasználású kölcsön, hitelkiváltásra is alkalmazható.
  • Az igényelhető hitelösszeg 300 ezer és 8 millió forint között értelmezhető.
  • A THM mértéke: 8,5-12,1%.
  • Futamidő: 36-84 hónap.
  • A futamidő teljes átfutási ideje alatt garantáltan fix kamatozású.
  • Az igényléshez a bank által elvárt minimális jövedelem nettó 150 ezer forint, további könnyítés, hogy adóstárs is bevonható a folyamatba.
  • Egyenlő havi törlesztőrészletek.
  • Gyors folyósítási procedúra, a dokumentumok hiánytalan befogadását követően maximálisan 3 munkanapon belül.
  • Egységes, könnyen átlátható feltételek.

Mik az igénylés tárgyi és személyi feltételei?

Bárki kérheti a Takarékbanknál már igényelhető opciót, aki betöltötte a 18. életévét, cselekvőképes, továbbá fogyasztónak minősülő természetes személy, amennyiben határozott vagy határozatlan idejű munkaszerződést is birtokol, vagy nyugdíjas, és nem tagja a KHR negatív fekete listájának sem. Ezenfelül kikötés még a minimum 150 ezer forint igazolt havi nettó fizetés. A tárgyi feltételek között szerepel természetesen a személyi igazolvány vagy útlevél, esetleg kártya formátumú jogosítvány, lakcímkártya, munkáltatói igazolás – ami nem lehet régebbi 30 napnál –, legutóbbi 3 havi számlakivonat, ami prezentálja a jövedelem- vagy nyugdíjtranzakciókat, nyugdíjas esetében nyugdíjszelvény és nyugdíjértesítő, vállalkozó igénylő esetén NAV jövedelemigazolás, kisadózónak pedig KATA adóbevallás.

Kalkulátorok

Archívum

Takarék fix jelzáloghitelek Hirdetés

Ajánlott hitelek

Hűség Hitel

THM

16,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 6.000.000 Ft

§

Fapados Kölcsön

THM

14,90% - 19,90%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

MKB Mosoly Személyi kölcsön

THM

7,2% - 13,8%

Futamidő

24 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 7.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Miben különbözik a minősített fogyasztóbarát lakáshitel és a piaci kamatozású lakáshitel?

Miben különbözik a minősített fogyasztóbarát lakáshitel és a piaci kamatozású lakáshitel?

2021.06.15.

Az ingatlanvásárláson átesettek tudhatják, mennyi feltételt kell teljesítenünk, mennyi igazolást kell bemutatnunk ahhoz, hogy végül hozzájussunk az áhított hitelhez. Rengeteg idő, sok bankba járás, még több idegeskedés, mire hátradőlhetünk és megkaphatjuk a kölcsönt, illetve folyósít a pénzintézet. Ezt egyszerűsítendő jelentek meg a minősített fogyasztóbarát lakáshitelek. De miben különbözik a piaci kamatozású változatától?

Tovább olvasom
Takarékbank lakáshitel, és feltételei

Takarékbank lakáshitel, és feltételei

2020.12.02.

Számos bank különféle hiteltermékeit vettük górcső alá az utóbbi időben, ám a Takarékbank eddig valamiért kimaradt. Utólag már bánjuk, hogy nem soroltuk az elsők közé, hiszen figyelemreméltó kondíciókkal rendelkezik, és egy nagy múltú pénzintézet terméke, de most pótoljuk a mulasztásunk egy részét a Takarékbank lakáshitelével. Lássuk a részleteit!

Tovább olvasom
Minősített, Fogyasztóbarát Személyi Kölcsön 2021. januártól – nézzük a részleteket!

Minősített, Fogyasztóbarát Személyi Kölcsön 2021. januártól – nézzük a részleteket!

2020.09.09.

A Minősített, Fogyasztóbarát Személyi Kölcsön ötlete az idei év elején bukkant fel, és gyakorlatilag azonnal szenzációvá vált, hiszen már a hasonló konstrukcióban kiadott lakáshitelek is hatalmas sikereket értek el, köszönhetően a kiváló kondíciónak.

Tovább olvasom
Miért éri meg a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelt választani?

Miért éri meg a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelt választani?

2020.11.24.

Egy ideje elérhetőek a hitelpiacon a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek, amelyek szinte minden szempontból felülmúlják a hagyományos ingatlanfedezetes hiteleket, ám ezen előnyökkel a legtöbben nincsenek tisztában. Az alábbiakból kiderül, hogy miért éri meg Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelt igényelni.

Tovább olvasom