Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

A Takarékbanknál már igényelhető a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel!

2021.03.10.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2023. július 13. 21:43

Jó hír: a Takarékbanknál már igényelhető a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel. Az eddigi pénzintézeti előterjesztések tárgyköri portfóliójában mindössze csak náluk elérhető a szortiment kínálatában az 500 ezer forint alatti ügyfélorientált kölcsönösszeg.

A Takarékbanknál már igényelhető a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel!

A Magyar Nemzeti Bank által minősített banki produktum teljes egészében szabad felhasználású tendenciával kérhető, és már 150 ezer forint nettó jövedelem esetén is kiutalják, így az átlagosnál alacsonyabb keresettel rendelkezők számára is potenciális megoldást kínál kisebb felújítások, beruházások, vagy egy esetleges átmeneti pénzzavar esetén. Nézzük, mit lehet tudni róla?

Mik a Takarékbanknál már igényelhető Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel legfontosabb paraméterei?

Azzal már tisztában vagyunk, hogy a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel alapvető célkitűzése, hogy kiterjesztett, kollektív felhasználói irányultsággal, könnyen értelmezhető elvárási rendszerrel, sima és gyors ügyintézési szisztémával rendelkező szabad felhasználású vagy célzatosan hitelkiváltási orientációjú személyi kölcsön kerüljön a piacra. Vajon hogy sikerültek a kondíciók a takarékbankos konstrukció esetében? Nézzük!

  • Szabad felhasználású kölcsön, hitelkiváltásra is alkalmazható.
  • Az igényelhető hitelösszeg 300 ezer és 8 millió forint között értelmezhető.
  • A THM mértéke: 8,5-12,1%.
  • Futamidő: 36-84 hónap.
  • A futamidő teljes átfutási ideje alatt garantáltan fix kamatozású.
  • Az igényléshez a bank által elvárt minimális jövedelem nettó 150 ezer forint, további könnyítés, hogy adóstárs is bevonható a folyamatba.
  • Egyenlő havi törlesztőrészletek.
  • Gyors folyósítási procedúra, a dokumentumok hiánytalan befogadását követően maximálisan 3 munkanapon belül.
  • Egységes, könnyen átlátható feltételek.

Mik az igénylés tárgyi és személyi feltételei?

Bárki kérheti a Takarékbanknál már igényelhető opciót, aki betöltötte a 18. életévét, cselekvőképes, továbbá fogyasztónak minősülő természetes személy, amennyiben határozott vagy határozatlan idejű munkaszerződést is birtokol, vagy nyugdíjas, és nem tagja a KHR negatív fekete listájának sem. Ezenfelül kikötés még a minimum 150 ezer forint igazolt havi nettó fizetés. A tárgyi feltételek között szerepel természetesen a személyi igazolvány vagy útlevél, esetleg kártya formátumú jogosítvány, lakcímkártya, munkáltatói igazolás – ami nem lehet régebbi 30 napnál –, legutóbbi 3 havi számlakivonat, ami prezentálja a jövedelem- vagy nyugdíjtranzakciókat, nyugdíjas esetében nyugdíjszelvény és nyugdíjértesítő, vállalkozó igénylő esetén NAV jövedelemigazolás, kisadózónak pedig KATA adóbevallás.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

K&H kiemelt személyi kölcsön

THM

15,4% - 16,9%

Futamidő

24 - 84 hó

Hitelösszeg

1.500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Fogyasztóbarát Lakáshitel – miért jobb a piacinál?

Fogyasztóbarát Lakáshitel – miért jobb a piacinál?

2020.05.25.

Ha ingatlant szeretnél vásárolni, és hitelből oldanád meg a kifizetését, akkor biztosan találkoztál már a Fogyasztóbarát Lakáshitel minősítéssel, amit egy hitelkonstrukció csak szigorú követelmények teljesítése után kaphat meg. Sokan tekintenek az ilyen hangzatos nevekre gyanakvással, ám ez esetben nincs ok az aggodalomra, hiszen ez tényleg egy előnyös konstrukció, amit érdemes fontolóra venni!

Tovább olvasom
Takarékbank lakáshitel, és feltételei

Takarékbank lakáshitel, és feltételei

2020.12.02.

Számos bank különféle hiteltermékeit vettük górcső alá az utóbbi időben, ám a Takarékbank eddig valamiért kimaradt. Utólag már bánjuk, hogy nem soroltuk az elsők közé, hiszen figyelemreméltó kondíciókkal rendelkezik, és egy nagy múltú pénzintézet terméke, de most pótoljuk a mulasztásunk egy részét a Takarékbank lakáshitelével. Lássuk a részleteit!

Tovább olvasom
Fogyasztóbarát személyi kölcsönök: előnyei és átláthatósága

Fogyasztóbarát személyi kölcsönök: előnyei és átláthatósága

2023.03.31.

A fogyasztóbarát személyi kölcsönök előnyei számosak; az alábbi cikkben ezeket gyűjtöttük össze egy csokorba.

Tovább olvasom
Miben különbözik a minősített fogyasztóbarát lakáshitel és a piaci kamatozású lakáshitel?

Miben különbözik a minősített fogyasztóbarát lakáshitel és a piaci kamatozású lakáshitel?

2021.06.15.

Az ingatlanvásárláson átesettek tudhatják, mennyi feltételt kell teljesítenünk, mennyi igazolást kell bemutatnunk ahhoz, hogy végül hozzájussunk az áhított hitelhez. Rengeteg idő, sok bankba járás, még több idegeskedés, mire hátradőlhetünk és megkaphatjuk a kölcsönt, illetve folyósít a pénzintézet. Ezt egyszerűsítendő jelentek meg a minősített fogyasztóbarát lakáshitelek. De miben különbözik a piaci kamatozású változatától?

Tovább olvasom