Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

A Takarékbanknál már igényelhető a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel!

2021.03.10.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2023. július 13. 21:43

Jó hír: a Takarékbanknál már igényelhető a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel. Az eddigi pénzintézeti előterjesztések tárgyköri portfóliójában mindössze csak náluk elérhető a szortiment kínálatában az 500 ezer forint alatti ügyfélorientált kölcsönösszeg.

A Takarékbanknál már igényelhető a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel!

A Magyar Nemzeti Bank által minősített banki produktum teljes egészében szabad felhasználású tendenciával kérhető, és már 150 ezer forint nettó jövedelem esetén is kiutalják, így az átlagosnál alacsonyabb keresettel rendelkezők számára is potenciális megoldást kínál kisebb felújítások, beruházások, vagy egy esetleges átmeneti pénzzavar esetén. Nézzük, mit lehet tudni róla?

Mik a Takarékbanknál már igényelhető Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel legfontosabb paraméterei?

Azzal már tisztában vagyunk, hogy a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel alapvető célkitűzése, hogy kiterjesztett, kollektív felhasználói irányultsággal, könnyen értelmezhető elvárási rendszerrel, sima és gyors ügyintézési szisztémával rendelkező szabad felhasználású vagy célzatosan hitelkiváltási orientációjú személyi kölcsön kerüljön a piacra. Vajon hogy sikerültek a kondíciók a takarékbankos konstrukció esetében? Nézzük!

  • Szabad felhasználású kölcsön, hitelkiváltásra is alkalmazható.
  • Az igényelhető hitelösszeg 300 ezer és 8 millió forint között értelmezhető.
  • A THM mértéke: 8,5-12,1%.
  • Futamidő: 36-84 hónap.
  • A futamidő teljes átfutási ideje alatt garantáltan fix kamatozású.
  • Az igényléshez a bank által elvárt minimális jövedelem nettó 150 ezer forint, további könnyítés, hogy adóstárs is bevonható a folyamatba.
  • Egyenlő havi törlesztőrészletek.
  • Gyors folyósítási procedúra, a dokumentumok hiánytalan befogadását követően maximálisan 3 munkanapon belül.
  • Egységes, könnyen átlátható feltételek.

Mik az igénylés tárgyi és személyi feltételei?

Bárki kérheti a Takarékbanknál már igényelhető opciót, aki betöltötte a 18. életévét, cselekvőképes, továbbá fogyasztónak minősülő természetes személy, amennyiben határozott vagy határozatlan idejű munkaszerződést is birtokol, vagy nyugdíjas, és nem tagja a KHR negatív fekete listájának sem. Ezenfelül kikötés még a minimum 150 ezer forint igazolt havi nettó fizetés. A tárgyi feltételek között szerepel természetesen a személyi igazolvány vagy útlevél, esetleg kártya formátumú jogosítvány, lakcímkártya, munkáltatói igazolás – ami nem lehet régebbi 30 napnál –, legutóbbi 3 havi számlakivonat, ami prezentálja a jövedelem- vagy nyugdíjtranzakciókat, nyugdíjas esetében nyugdíjszelvény és nyugdíjértesítő, vállalkozó igénylő esetén NAV jövedelemigazolás, kisadózónak pedig KATA adóbevallás.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlott hitelek

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Minősített, Fogyasztóbarát Személyi Kölcsön 2021. januártól – nézzük a részleteket!

Minősített, Fogyasztóbarát Személyi Kölcsön 2021. januártól – nézzük a részleteket!

2020.09.09.

A Minősített, Fogyasztóbarát Személyi Kölcsön ötlete az idei év elején bukkant fel, és gyakorlatilag azonnal szenzációvá vált, hiszen már a hasonló konstrukcióban kiadott lakáshitelek is hatalmas sikereket értek el, köszönhetően a kiváló kondíciónak.

Tovább olvasom
Fogyasztóbarát Lakáshitel – miért jobb a piacinál?

Fogyasztóbarát Lakáshitel – miért jobb a piacinál?

2020.05.25.

Ha ingatlant szeretnél vásárolni, és hitelből oldanád meg a kifizetését, akkor biztosan találkoztál már a Fogyasztóbarát Lakáshitel minősítéssel, amit egy hitelkonstrukció csak szigorú követelmények teljesítése után kaphat meg. Sokan tekintenek az ilyen hangzatos nevekre gyanakvással, ám ez esetben nincs ok az aggodalomra, hiszen ez tényleg egy előnyös konstrukció, amit érdemes fontolóra venni!

Tovább olvasom
Takarékbank lakáshitel, és feltételei

Takarékbank lakáshitel, és feltételei

2020.12.02.

Számos bank különféle hiteltermékeit vettük górcső alá az utóbbi időben, ám a Takarékbank eddig valamiért kimaradt. Utólag már bánjuk, hogy nem soroltuk az elsők közé, hiszen figyelemreméltó kondíciókkal rendelkezik, és egy nagy múltú pénzintézet terméke, de most pótoljuk a mulasztásunk egy részét a Takarékbank lakáshitelével. Lássuk a részleteit!

Tovább olvasom
Januártól igényelhető a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Kölcsön

Januártól igényelhető a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Kölcsön

2021.01.03.

A Minősített Fogyasztóbarát Személyi Kölcsön egy már rég beharangozott konstrukció, amiről ideje mindent megtudni!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával