Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Fedezd fel az UniCredit Bank Fix Kamat személyi kölcsönét!

2023.06.29.
Szerző: Banknavigator
Utoljára módosítva: 2023. június 29. 11:43

Egy jó személyi kölcsön igazán jó lehet. A Banknavigátor pénzügyi szakértői szerint, ha kell egy jó személyi kölcsön, akkor érdemes felfedezni az UniCredit Bank Fix Kamat személyi kölcsönét. De mitől annyira jó ez a személyi kölcsön? Mutatjuk a részleteket.

Fedezd fel az UniCredit Bank Fix Kamat személyi kölcsönét!

Az UniCredit Fix Kamat személyi kölcsön egyszerű és gyors megoldást nyújthat, bármi a célunk, bármilyen problémával kell szembenéznünk. Adódhat olyan élethelyzet, amit nem vártunk, vagy nem láttunk előre. Lehetnek céljaink, vágyaink. Egy szabad felhasználású UniCredit Bank hitel ilyenkor megoldhatja, segítheti a dolgok jobbra fordulását. Az UniCredit Fix Kamat személyi kölcsöne a szabad felhasználhatóság miatt nemcsak nagyon népszerű, de praktikus is. Ez a gyorsan és egyszerűen igényelhető UniCredit hitel jobbá teheti az életünket. Támaszkodhatunk rá, felhasználhatjuk. Az UniCredit személyi kölcsön okos felhasználása igazi segítség. Segítség a bajban, segítség, hogy előbbre jussunk, jobban éljünk, többet tegyünk a szeretteinkért. Az UniCredit Fix Kamat személyi kölcsön népszerű megoldás. Egy népszerű megoldás egy népszerű pénzintézettől. De mitől ennyire jó ez a személyi kölcsön? Hát a kedvezményes kamattól, a fix törlesztőrészlettől, a szabad felhasználástól, és attól, hogy nincs folyósítási díj.

Gyors hitelbírálat

Ha pozitív a hitelbírálat, akkor az igénylő megkapja az UniCredit Bank személyi kölcsönt. Az UniCredit személyi kölcsön azonnal felhasználható lesz. Ezt megelőzi a kapcsolatfelvétel, az alapfeltételeknek való megfelelés ellenőrzése, és a dokumentumok benyújtása vagy átadása. A bírálat után már csak a folyósítás van hátra. A bírálat gyorsan megtörténik, nem kell hosszú ideig várni. És a pénz kiutalása után? Az már csak az ügyfélen múlik. Bármit vehet. Amit csak szeretne. Nem kell a hitelcélt megjelölni. A részleteket fizetni kell majd. Közben pedig már használható az UniCredit személyi kölcsönből vásárolt szolgáltatást vagy terméket.

Az UniCredit Fix Kamat személyi kölcsön feltételei

Egyszerűen teljesíthetőek az UniCredit személyi kölcsön feltételei. A pénzintézetek többségénél már 18 éves kortól akár 70 éves korig lehet személyi kölcsönt igényelni, de a pénzintézetek eltérő hitelezési gyakorlata miatt hitelfelvétel előtt mindenképpen tájékozódjunk. Néhány pénzintézet 21 vagy 23 éves kortól, és csak 65 éves korig fogad be hiteligényléseket. Az érvényes személyazonosító okmányunk mellett szükségünk lesz egy jövedelemigazolásra is. Ez lehet UniCredit Bank munkáltatói igazolás, vagy vállalkozók esetében a NAV jövedelemigazolás, nyugdíjasoknál pedig bankszámlakivonat vagy nyugdíjhatározat, vagy az utolsó három havi nyugdíjszelvény. Jövedelemként elfogadható munkabér, vállalkozói bevétel és a nyugdíj önmagában is, és másodlagos jövedelemként figyelembe veszik a családi pótlékot, a GYES-t, a GYED-et, a vállalkozók osztalékát, a szociális juttatásokat, valamint az ösztöndíjat is, de más másodlagos jövedelmet is elfogadhatnak. De ez pénzintézetenként eltérő lehet. Akár adóstárs bevonására is van lehetőség. A munkaviszonyunkkal kapcsolatban fontos, hogy nem állhatunk sem próbaidő, sem felmondás alatt, és az a legjobb, ha határozatlan időre szóló munkaszerződéssel rendelkezünk. Személyi kölcsön UniCredit. Ennyit kell tudni.

Gyorsan folyósításra kerül az UniCredit Bank Fix Kamat személyi kölcsöne

Mivel az igényléshez mindössze a jövedelmünket kell igazolnunk, az elbírálás rendkívül gyors. A szükséges dokumentumokat egyszerű beszerezni, és ha ez megtörtént, az előzetes hitelbírálat akár néhány perc alatt lezajlik. És máris tudjuk, hogy hitelképesek vagyunk-e, megkapjuk-e azt az összeget, amit szeretnénk. Az előzetes hitelbírálat után már a végleges döntés következik. Ez többnyire két, három napot vesz igénybe. És máris megkapjuk a hitelt. Nem kell heteket, esetleg hónapokat várnunk arra, hogy a számlánkra utalják az összeget. Amikor az online hitelügyintézést választjuk, még gyorsabban lezajlik a folyamat. Egyszerűen és rendkívül gyorsan juthatunk személyi kölcsönhöz, ha az Unicredit Bankhoz fordulunk. Ha az igényelt összeg magasabb, mint amit a jövedelmünk elbírna, választhatunk hosszabb futamidőt. A hosszabb futamidő miatt alacsonyabb lesz a törlesztőrészletünk, így már elég lehet a havi nettó jövedelmünk. Megoldás lehet az is, ha egy adóstársat vonunk be a hitelügyletbe. Az adóstárs jövedelme is növeli az esélyünket, hogy megkapjuk az igényelt kölcsönt. Adóstársnak lenni nem könnyű feladat, mert adóstársként ugyanakkora a felelősségünk, mint az adósé. Ezt figyelembe kell vennünk, amikor valakit adóstársnak kérünk fel. A törvény által szabályozott Jövedelemarányos Törlesztési Mutató (JTM) százalékát megváltoztatni nem tudjuk, de ahogy látható, van lehetőségünk arra, hogy befolyásoljuk a bank döntését. Egy hosszabb futamidő vagy egy adóstárs bevonása kedvezően hathat az elbírálásra. Ha szükségünk van az Unicredit személyi kölcsönre, megkaphatjuk azt.

Az Unicredit Fix Kamat személyi kölcsön biztosan jó választás.

Összefoglalás

Az UniCredit Fix Kamat személyi kölcsön egy népszerű megoldás, amelyet szabadon használhatunk bármilyen célra. Fix törlesztőrészlettel, kedvezményes kamattal és folyósítási díj nélkül igényelhetjük. A hitelbírálat gyors, és ha a hitel jóváhagyásra kerül, a pénzt azonnal fel lehet használni. A hitel igényléséhez jövedelemigazolás szükséges, és a bank figyelembe veszi a másodlagos jövedelmet is. A kölcsön gyorsan folyósításra kerül, az online hitelügyintézés pedig tovább gyorsítja a folyamatot. Lehetőség van hosszabb futamidő választására, vagy akár adóstárs bevonására is a hitelügyletbe. Az UniCredit Fix Kamat személyi kölcsön jó választás azok számára, akiknek gyors finanszírozásra van szükségük.

Kalkulátorok

Archívum

Ajánlott hitelek

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

16,78% - 18,60%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

Provident Sláger kölcsön

THM

14,9%

Futamidő

18 hó

Hitelösszeg

350.000 Ft - 700.000 Ft

Promóció

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

14,6% - 16,3%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Mit érdemes tudni a meghosszabbított hitelmoratóriumról?

Mit érdemes tudni a meghosszabbított hitelmoratóriumról?

2020.11.22.

A koronavírus hatalmas nyomással nehezedik a mindennapi életünkre, az egészségünkre és a gazdaságra egyaránt, ezért 2020 márciusában a magyar kormány bevezette az úgynevezett hitelmoratóriumot a lakossági kölcsönökre, amely 2020. december 31.-ig tart, és 2021. január 1.-vel minden visszatér a normális kerékvágásba, vagyis a törlesztés úgy folytatódik, mint a korábbiakban.

Tovább olvasom
Mire figyeljünk a hitel kiválasztása során?

Mire figyeljünk a hitel kiválasztása során?

2020.12.20.

Hogy mire figyelj a hitel kiválasztása során, az alábbiakból megtudhatod, lényeges információkhoz juthatsz.

Tovább olvasom
Megéri hitelből venni állampapírt?

Megéri hitelből venni állampapírt?

2022.12.26.

Hitelből venni állampapírt sokáig „tuti tippnek” számított – de mi a helyzet most, a válság idején? Ennek járunk utána alábbi cikkünkben!

Tovább olvasom
A CSOK-hitel előnyei - mit érdemes tudni róla

A CSOK-hitel előnyei - mit érdemes tudni róla

2020.11.18.

A CSOK-hitel egy lakáscélra fordítható, államilag kamattámogatott hitel, ami 25 évig fix 3%-os kamattal, kizárólag a vissza nem térítendő Családi Otthonteremtési Kedvezménnyel együtt vehető igénybe. 

Tovább olvasom