fbpx

K&H bank hitelajánlatok 2022

K&H

K&H Minősített Fogyasztóbarát lakáshitel - 5 éves kamatperiódussal

Nincs folyósítási díj

THM 9,6% - 13,3%
Futamidő 12 - 360 hó
Hitelösszeg 2.000.000 Ft - 100.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- hirdetés -

Hirdetés
K&H

Babaváró hitel

Akár 120 ezer ft jóváírással

THM 0,6% ; 12,8%
Futamidő 61 - 240 hó
Hitelösszeg 2.000.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- hirdetés -

K&H

K&H Minősített Fogyasztóbarát lakáshitel - 10 éves kamatperiódussal

Nincs folyósítási díj

THM 8,7% - 11,1%
Futamidő 180 - 360 hó
Hitelösszeg 2.000.000 Ft - 100.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- hirdetés -

K&H Bank – bank és biztosítás

A 100 százalékos külföldi tulajdonú K&H csoport Kereskedelmi és Hitelbank néven kezdte el a működését Magyarországon. Ma, a második legnagyobb univerzális pénzintézetként, teljes körű szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleinek. A külföldi tapasztalat és pénzügyi háttér minden előnyét élvezhetjük, szakértő kollégák, kiváló hiteltermékek várnak bennünket a K&H Banknál.

A K&H csoport nem csak egy bank, biztosításokat is köthetünk náluk, és faktor, lízing, jelzálog-szolgáltatások széles körét is elérhetjük. Nincs olyan pénzügyi terület, ahol ne tudnának nekünk segíteni. A pénzügyi igényeinket banki és biztosítási területen egyaránt kielégíthetik. Csak okosan kell döntenünk, és kiválasztanunk a számukra legmegfelelőbbet. A K&H csoport termékei között elérhetőek a hagyományos lakossági és vállalati banki termékeken kívül a prémium banki szolgáltatások, a befektetési alapkezelés, a lízing, az életbiztosítás, a vagyon és felelősségbiztosítás, és az értékpapír kereskedelem is. Számlavezetés, befektetések, megtakarítások, hitelek, bankgaranciák, bankkártya szolgáltatások, letétkezelés, projektfinanszírozás. Mindenki tud választani. 

K&H Bank lakáshitelek

A lakásvásárlást sok honfitársunk hitelből oldja meg. Ez egy hosszú távú nagyberuházás a legtöbb család életében. Jó választás lehet ehhez a K&H Bank lakáshitele. Akár fix kamatozású, akár változó kamatozású hitelt szeretnénk az áhított ingatlan megvásárlásához, itt megtalálhatjuk. Igényelhetünk Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelt is, akár induló díjkedvezménnyel is. Négyféle kamatkedvezmény közül is választhatunk. és ami nagyon fontos: már egészen a szerződéskötésig otthonról intézhetjük a hiteligénylést.

Nem csak vásárolhatunk azonban lakást, építhetünk is. Vagy akár fel is újíthatjuk a meglévőt. Lakásépítésre és felújításra is kínál kedvező megoldást számunkra a K&H Bank. Változó és fix kamatozású hiteleket választhatunk induló díjkedvezménnyel, és akár 1 %-os kamatkedvezménnyel. Az igénylést ebben az esetben otthonról vihetjük végig egészen a szerződéskötésig.

Ha már van lakásunk, olyan, amit hitelre vásároltunk, de úgy tűnik, hogy már korszerűbb és olcsóbb hitellehetőségek is vannak, keressük fel a K&H Bankot. Meglévő lakáshitelünket kiválthatjuk egy jobbra. Elérhetünk alacsonyabb havi törlesztőrészletet, rövidebb futamidőt, és a teljes visszafizetendő összeg is lényegesen kisebb lehet. 

K&H Bank támogatott hitelek

Az állam számtalan támogatással segíti a családok lakáshoz jutását. Ezek a programok pénzintézeteken keresztül érhetők el, itt tudjuk igénybe venni őket. Mielőtt lakást vásárolunk, célszerű tájékozódni, hogy megfelelünk-e valamelyik támogatás feltételeinek. Kedvező kamatozással, sőt, akár kamatmentes vagy vissza nem terítendő támogatáshoz is juthatunk.

A NHP Zöld otthon lakáshitele jó választás lehet új ingatlan építésekor vagy vásárlásakor. A Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Zöld otthon programban magas hitelösszeghez juthatunk alacsony kamattal, ha a megvásárolni kívánt ingatlan megfelel a hazai klímacéloknak. 

A  felújítási lakáshitellel önerő nélkül tudjuk igénybe venni a 3 millió forintos támogatást lakásfelújításhoz. Akár 6 millió forintot is kérhetünk, és az állam által nyújtott támogatás díjmentesen és automatikusan csökkenti majd a hiteltartozásunkat. Úgy tehetjük szebbé és korszerűbbé az otthonunkat, hogy az állam akár 3 millió forinttal is hozzájárul ehhez, és még saját erővel sem kell rendelkeznünk, ha felújítási hitelt veszünk fel a szükséges önerőre.

A Babaváró hitel a gyermeket tervezőket érdekelheti. Ez az akár nulla százalékos személyi kölcsön jellegű hitel szabadon használható fel, és a gyerekek születésével csökken a tőke összege, sőt, három gyermek születése után a fennmaradó részt már vissza sem kell fizetnünk. És ne feledjük: a Babaváró hitelt szabadon, bármire elkölthetjük. 10 millió forinthoz is juthatunk így. Hogy könnyebb legyen a gyereknevelés. 

A Családok Otthonteremtési Kedvezményének számtalan fajtája van. Kedvezményt kaphatunk meglévő és vállalt gyermekre, kedvezményt kaphatunk használt vagy új lakás vásárlásához, sőt, bővítéshez és korszerűsítéshez is. Falusi CSOK vagy CSOK? A K&H Bankban segítenek nekünk, hogy megtaláljuk az ideális megoldást, és igénybe vehessük az akár 10 millió forintos támogatást. 

Személyi kölcsön a K&H Banktól

A személyi kölcsön a kölcsönök Szent Grálja. Egyszerűen igényelhető, és korlátozás nélkül tudjuk felhasználni. Kell ennél jobb? Biztos, nem. Személyi kölcsönt igényelhetünk lakáscélra, autóvásárlásra, felújításra, vagy akár hitelkiváltásra is. Változó hosszúságú futamidő, különböző nagyságú hitelösszeg. Amire épp szükségünk van. Akár fix kamatozással is elérhető, ami nagy előny a mostani, gyakran változó gazdasági környezetben. 

Az igénylést akár teljesen online is intézhetjük, így ez az egyszerű hiteltermék még egyszerűbb lesz. És a személyi kölcsönök nagy előnye, hogy akár néhány napon belül pénzhez juthatunk. Hogy megvalósíthassuk az elképzelésünket. Ami bármi lehet. Nincs korlátozás. Bármi lehet. Bármi. 

Folyószámlahitelt is kaphatunk

Ha van folyószámlánk a K&H Banknál, igényelhetünk hozzá folyószámlahitelt is. Ez az összeg megnöveli a bankszámlánkon lévő összeget, és bármikor a rendelkezésünkre áll. Ráadásul elég egyszer igényelni, és az összeget újra felhasználhatjuk, miután visszafizettük. Váratlan kiadás? Nem probléma, ha van K&H folyószámlahitelünk. 

A folyószámlahitel bármikor jól jöhet, és úgy működik, mint egy vésztartalék. Ha szükségünk lesz rá, felhasználhatjuk, ha nem, akkor is ott lesz, biztonságot adva nekünk a hétköznapokhoz. És ne felejtsük el: ahhoz, hogy igénybe vegyük, nem kell bemennünk a bankfiókba, hiszen a bankkártyánkkal használhatjuk fel a hitelkeretünket. Ott, ahol mi akarjuk, és akkor, amikor mi akarjuk. 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő hitelkonstrukciót?

Döntő fontosságú az életünkben a megfelelő hitelkonstrukció kiválasztása. Hosszú távon kötelezzük el magunkat, állandó kiadásaink lesznek. Ezeket fizetnünk kell, bármilyen helyzetbe kerülünk is. A legjobb hitel kiválasztásában nagy segítséget nyújthat egy szakértő weboldal. Itt hitelkalkulátor és szakértő cikkek segítenek bennünket a tökéletes döntés meghozásában. 

A hitel törlesztőrészletének megválasztásakor figyelembe kell vennünk az anyagi helyzetünket, a jövedelmünket, és azt is, hogy egy nem várt esemény bekövetkeztekor mit tehetünk majd, hogy a hitelünket fizetni tudjuk. A saját és szeretteink pénzügyi biztonságát szem előtt kell tartanunk. A hitel előre viheti az életünket, de kellemetlen helyzetbe is hozhat bennünket, alaposan megfontolt döntést hozzunk tehát. 

Számlavezetés

Amikor hitelt igényelünk, szükségünk lesz egy bankszámlára. A pénzintézet ide utalja majd a kölcsön összegét, és a bankszámlánkról tudjuk azt törleszteni. A K&H Banknál többféle folyószámla közül is választhatunk. Személyre szabott számlacsomagot választhatunk, digitalizált bankkártyánkat azonnal használhatjuk, és az első három hónapban nagy kedvezményekre számíthatunk. A számlát akár online, a mobilunkon is megnyithatjuk. Még a bankfiókba sem kell bemennünk. Készpénzt vehetünk fel róla, utalhatunk, és a netbankon keresztül pontosan követhetjük az egyenlegünket. Kérhetünk SMS értesítést, és a bankszámlánkhoz természetesen jár egy bankkártya is. Hogy a pénzünkhöz bármikor és bárhol hozzáférhessünk. 

Betéti és hitelkártyák

A K&H Banknál a betéti és hitelkártyák mellett SZÉP kártyánk is lehet. A betéti kártyánkról a saját pénzünket költjük, a hitelkártyával pedig a bank által jóváhagyott hitelkeretet vehetjük igénybe, akár kamatmentesen is. Visszatérítést is kaphatunk, és asszisztencia szolgáltatás is jár mellé. Ez váratlan helyzetekben nyújthat nekünk segítséget, történjen az utazás közben vagy otthon. Biztonságban lehetünk vezetés közben, és ha az egészségünkkel lenne valami probléma, akkor is segíthet. 

Ma már természetes, hogy egy érintéssel vásárolunk, legyen szó akár hitelkártyáról, akár betéti kártyáról. Az arany bankkártyához pedig extra szolgáltatások is járnak a különleges ügyfeleknek. 

K&H Bank – a digitális bank

Egyre többen vagyunk, akik szeretik, sőt, elvárják az innovatív megoldásokat a számlavezető bankjuktól. Mobilon akarunk mindent intézni, az okosóránkkal akarunk fizetni. Google Pay, Apple Pay, Garmin Pay. A mobilbank már alap, de a portfoliónkat is jó lenne telefonon kezelni. E-bank, jegyvásárlás, azonnali fizetés, biztonságos online fizetés. Elvárjuk ezt. És a K&H Banktól meg is kapjuk. Feltölthetjük a mobilunkat, papírmentesen intézhetjük az ügyeinket. SMS szolgáltatás is van. 

A K&H csoport ügyfeleként élvezhetjük a legmodernebb, legbiztonságosabb pénzügyi megoldásokat. Online intézhetjük az ügyeinket. Kényelmesen, otthonról, egyszerűen.

Megtakarítások és biztosítás

A csoport sokrétű szolgáltatásaiba beletartoznak a megtakarítások és a biztosítások is. Baleset, betegség vagy életbiztosításra van szükségünk? Gépjármű, utas, lakásbiztosítás. Itt minden van. És ha egy banki terméket szeretnénk biztonságban tudni, arra is tudnak megoldást. 

Ha pedig a hitelünk mellett a megtakarításainkat is jó helyen akarjuk tudni, akkor is számos termék közül választhatunk, legyen szó eseti vagy rendszeres megtakarításról.

Így kaphatod meg a hitelt

K&H bank hitelajánlatok 2022 - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

K&H bank hitelajánlatok 2022 - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

K&H bank hitelajánlatok 2022 - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

K&H bank hitelajánlatok 2022 - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen. Ez a rendkívül népszerű hitelfajta elérhető a K&H Banknál. A személyi kölcsön szabadon felhasználható, bármire elkölthető, és ingatlanfedezet sem kell hozzá.

A K&H NHP Zöld otthon lakáshitele jó választás, ha új ingatlan szeretnénk vásárolni. A Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Zöld otthon programban magas hitelösszeghez juthatunk alacsony kamattal akkor, ha a megvásárolni kívánt lakás megfelel a hazai klímacéloknak.

A hitel kiválasztásában segítséget nyújtanak a hitelkalkulátorok. Ezek a THM mellett a teljes visszafizetendő összeget, és a havi törleszőrészletet is megmutatják. Ezek alapján tudunk megfelelő döntést hozni.

A Teljes Hiteldíj Mutató egy összehasonlító adat, ami az általunk választott kölcsön költségei mellett azt is megmutatja, hogy melyik hitel kedvezőbb a számunkra. Minél kisebb a THM, annál kevesebbet kell majd fizetnünk.

A K&H Bank a hitelt a hitelbírálat függvényében nyújtja. Meg kell felelni az alapfeltételeknek, és be kell nyújtani a szükséges dokumentumokat a hitelbírálathoz. A bank ezután állapítja meg a hitelképességünket.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Már csak 5 százalék a büntetőkamat a CSOK igénylőknek

Már csak 5 százalék a büntetőkamat a CSOK igénylőknek

2022.10.03.

Fellélegezhetnek azok a CSOK igénylők, akik nem tudják teljesíteni a szerződésben vállalt kötelezettségüket. A kormány ugyanis 5 százalékban maximalizálja a kamat mértékét a szerződés megszegése esetén. Ez egy igazán jó hír az érintetteknek. Lássuk, kiket érinthet a változás.

Tovább olvasom
Melyik bankoknál igényelhetők a Széchenyi MAX hitelek?

Melyik bankoknál igényelhetők a Széchenyi MAX hitelek?

2022.09.29.

A bankok már felkészültek a nagy rohamra, így már igényelhetők az új Széchenyi MAX hitelek, amit a kisvállalkozások szuperkedvezményes hitelének is neveznek. Az új Széchenyi MAX hitelek elsősorban a mikrovállalkozások számára nyújtanak kedvező kamatozású vállalkozói hiteleket az átmeneti likviditási problémák áthidalására.

Tovább olvasom
Hitelfelvétel kisokos: mit jelent a JTM mutató?

Hitelfelvétel kisokos: mit jelent a JTM mutató?

2022.09.27.

A JTM mutatóról mindenkinek tudnia kell, aki hitelt készül igényelni – ha Te is ebben a helyzetben vagy, érdemes tovább olvasnod!

Tovább olvasom
Lakásvásárlás CSOK-ból: Mit figyel az értékbecslő?

Lakásvásárlás CSOK-ból: Mit figyel az értékbecslő?

2022.09.23.

Sok házaspár, család veszi igénybe a Családi Otthonteremtési Kedvezményt, vagyis a CSOK-ot, mert jelentős segítséget nyújt számukra a közös lakásvásárlásához, a családi fészek kialakításához, meglévő ingatlan kibővítéséhez, felújításához. A támogatás igénylése akár már az első gyermek tervezésekor is benyújtható, de kérhető gyermekes családok esetén is.

Tovább olvasom